Barborde... Retro og cool, og med alkohol...

Barborde... Retro og cool, og med alkohol...

27. juni 2016

Om at lede efter et barmøbel...

Uanset om du nyder spiritus ofte eller blot af og til, så pynterne flaskerne sjældent, hvis de blot står fremme. Der kan ydermere nemt gå drengeværelse i den, hvis du ynder at ”udstille” din spirituosa på en hylde – og i særdeleshed, hvis du arrangerer flaskerne på en reol af stål og glas.

...ellers kunne den ”klassiske” globus bar være oplagt...

Nicolai Klingenberg

Hvis vi kan blive enige om, at flasken ikke bør stå til frit skue på førnævnte stål-og-glas-anordning, begynder vi at snævre mulighederne ind til noget, der i min optik, er langt mere interessant. Et barmøbel kan fint tilføje noget godt til hjemmet, og der er ”stilmuligheder” nok at komme efter.

Bar bord derhjemme - DBA Guide

Du kan jo for eksempel kigget på et kabinet, hvori du kan være heldig at finde en elektronisk køleanordning, som holder for eksempel tonic, hvidvin og champagne kølig, ellers kunne den ”klassiske” globus bar være oplagt, mens der også findes særskilte vogne med hjul, som kan rulles ind, når festen – eller blot den gode aften – skal rulles ud.

Barmøbel - DBA Guide

Helt afslutningsvis skal jeg gerne stå ved, at jeg fint kunne tænke mig en ældre hjemmebar med disk, ølbrikker, spiritusskilte og lignende, men det ville kræve en kælder i et hus, hvor hjemmebaren ville leve sit eget liv, når der kom gæster. Mænd såvel som kvinder!