Retro ride
Børn

Retro ride

DBA Guide
DBA Guide

Retro ride

Det kan godt være at jeg har en søn der ELSKER biler og tog! Men jeg har også en søn der har en dukke der hedder Birthe. Og Birthe er en dreng! Ja :)

Og lige så højt som han elsker biler, (næsten) lige så højt elsker han at lege med tøjdyr og bamser - og det er nogle ret interessante rollelege han har gang i. Så man kan nok forestille sig, at han blev glad, da han forleden kom hjem fra vuggestuen og fandt denne her i stuen:

Det var lykkedes mig at lokke en sælger fra DBA til at sende den hele vejen fra Jylland - det tager jeg hatten af for, i øvrigt :) Prisen var nemlig rigtig god, og endnu vigtigere: standen var virkelig god, prisen taget i betragtning.

Kalechen og kasse er i brunt fløjl, og er desuden betrukket med fint blomstret betræk. Helt retro-perfektion :)

Hjulene kører upåklageligt, og jeg er vild med de små detaljer vognen har, som f.eks de bløde læderstropper, der holder hjulene fast:

Da Alfred kom hjem, var glæden ikke spor svær at spotte, og det blev hurtigt besluttet at vi skulle ud og køre en tur. Desuden var det slet ikke Birthe der skulle ud og køre - det var Bamse :)

Og vi skulle også lige sørge for, at Bamse ikke fik solen i øjnene. Det bryder man sig ikke om, når man er ude og køre, kunne Alfred fortælle!

Der blev vendt hoveder og vi mødte så mange rare mennesker på turen, der roste den fine dukkevogn - og tror også at flere var glade for at se en lille dreng gå tur med sådan en fin vogn. Jeg aner ikke hvor længe han kommer til at finde den interessant - men blev glad for at se, at han har så stor en omsorg, og jeg blev glad for at opleve at dukkevogne ikke kun er forbeholdt pigerne :)

Du kan tjekke DBA's udvalg af retrodukkevogne lige HER :)


Find det på DBA

 1. Dukkevogn, Dukke-klapvogn, Nok en klapvogn fra Knorr, en Liba, som har indstillelig håndtag og kan k

  Dukkevogn, Dukke-klapvogn, Nok en klapvogn fra Knorr, en Liba, som har indstillelig håndtag og kan klappes sammen. Er lidt brugt, men funktionsdygtig.

  75,00 kr.12-06-2024
 2. Andet, str. 62, Tøjpakke. 
Mærker som friends, marmar, nameit, hogm, Hummel osv

  Andet, str. 62, Tøjpakke. Mærker som friends, marmar, nameit, hogm, Hummel osv

  300,00 kr.12-06-2024
 3. Leje bil / Bentley , Bentley, Super fin lejebil af brandet Bentley, vi kan dog ikke få den til at vi

  Leje bil / Bentley , Bentley, Super fin lejebil af brandet Bentley, vi kan dog ikke få den til at virke. Så er der en som er handy derude. Så er den billigt til salg.

  800,00 kr.12-06-2024
 4. Pommes Frites, Børn/ familie, andet spil, Sjovt

  Pommes Frites, Børn/ familie, andet spil, Sjovt

  15,00 kr.12-06-2024
 5. Lego - Technic - 42113 - Boeing Osprey 42113 (rare!!)

  Lego - Technic - 42113 - Boeing Osprey 42113 (rare!!)

  Lego LEGO, Lego - Technic - 42113 - Boeing Osprey 42113 (rare, Klik på den røde "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud. Om

  8.195,00 kr.12-06-2024
 6. Lego - Lego Technic

  Lego - Lego Technic

  Lego LEGO, Lego - Lego Technic, Klik på den røde "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud. Om Catawiki Catawiki er en holla

  671,00 kr.12-06-2024

Relaterede artikler