Retro ride
Børn

Retro ride

DBA Guide
DBA Guide

Retro ride

Det kan godt være at jeg har en søn der ELSKER biler og tog! Men jeg har også en søn der har en dukke der hedder Birthe. Og Birthe er en dreng! Ja :)

Og lige så højt som han elsker biler, (næsten) lige så højt elsker han at lege med tøjdyr og bamser - og det er nogle ret interessante rollelege han har gang i. Så man kan nok forestille sig, at han blev glad, da han forleden kom hjem fra vuggestuen og fandt denne her i stuen:

Det var lykkedes mig at lokke en sælger fra DBA til at sende den hele vejen fra Jylland - det tager jeg hatten af for, i øvrigt :) Prisen var nemlig rigtig god, og endnu vigtigere: standen var virkelig god, prisen taget i betragtning.

Kalechen og kasse er i brunt fløjl, og er desuden betrukket med fint blomstret betræk. Helt retro-perfektion :)

Hjulene kører upåklageligt, og jeg er vild med de små detaljer vognen har, som f.eks de bløde læderstropper, der holder hjulene fast:

Da Alfred kom hjem, var glæden ikke spor svær at spotte, og det blev hurtigt besluttet at vi skulle ud og køre en tur. Desuden var det slet ikke Birthe der skulle ud og køre - det var Bamse :)

Og vi skulle også lige sørge for, at Bamse ikke fik solen i øjnene. Det bryder man sig ikke om, når man er ude og køre, kunne Alfred fortælle!

Der blev vendt hoveder og vi mødte så mange rare mennesker på turen, der roste den fine dukkevogn - og tror også at flere var glade for at se en lille dreng gå tur med sådan en fin vogn. Jeg aner ikke hvor længe han kommer til at finde den interessant - men blev glad for at se, at han har så stor en omsorg, og jeg blev glad for at opleve at dukkevogne ikke kun er forbeholdt pigerne :)

Du kan tjekke DBA's udvalg af retrodukkevogne lige HER :)


Find det på DBA

 1. Tøjhest, Stor tøjhest
Længde 85 cm
Højde ryg 45 cm
% lyd-kan evt laves deraf pris kun 125 kr

Se ger

  Tøjhest, Stor tøjhest Længde 85 cm Højde ryg 45 cm % lyd-kan evt laves deraf pris kun 125 kr Se gerne øvrige annoncer med bla andet: Hoppede Gyngehest Gåvogn Autostol Klapvogn Polly Pocket vintage V

  125,00 kr.28-09-2023
 2. Gyngehest, Vintage gyngehest, Skøn gammel charmerende gyngehest med 2 hoveder og fin bemaling, ca. 8

  Gyngehest, Vintage gyngehest, Skøn gammel charmerende gyngehest med 2 hoveder og fin bemaling, ca. 89x31cm Fra 1950’erne Afhent 2770 Kastrup

  125,00 kr.28-09-2023
 3. Skoletaske, Satch

  Skoletaske, Satch

  200,00 kr.28-09-2023
 4. Skoletaske, Satch, Rygsæk fra satch (str. 45 x 20). Størrelse: 45 x 20
Med justerbar ryg

Der mangle

  Skoletaske, Satch, Rygsæk fra satch (str. 45 x 20). Størrelse: 45 x 20 Med justerbar ryg Der mangler en strop på den ene lynlås og der er en plet i det midterste rum

  980,00 kr.28-09-2023
 5. Andet legetøj, PJ Mask, Pyjamas heltene, Pyjamas heltene, PJ Mask, bamse, bil og figur

  Andet legetøj, PJ Mask, Pyjamas heltene, Pyjamas heltene, PJ Mask, bamse, bil og figur

  99,00 kr.28-09-2023
 6. Andet, Monster High, Hun har noget sort i håret og i hendes fiskebowle, ved ikke hvad det er

Køber

  Andet, Monster High, Hun har noget sort i håret og i hendes fiskebowle, ved ikke hvad det er Køber betaler fragt!

  300,00 kr.28-09-2023

Relaterede artikler