Retro babyminder
Børn

Retro babyminder

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Retro babyminder

…Barnets bog for de dovne!

Jeg er HERREdårlig til Barnets bog og andre dagbogs-aktiviteteter. Jeg har to piger – og dermed 2 ufærdige barnets bøger. På trods af de vildeste ambitioner og gode intentioner, får jeg bare aldrig rigtig taget mig sammen til at skrive milepæle op osv.

 I stedet har jeg tænkt mig at gøre noget helt andet! Jeg kan godt lide tanken om at mine piger får nogle af deres yndlingsting i en papkasse på loftet. Kassserne fyldes som de efterhånden vokser ud af tøjet – eller fra legetingene.. Jeg har altid kigget på barndomsbilleder og sagt ”Moar, hvorfor har du ikke gemt….” Jeg vil gerne give mine piger noget fra deres barndom – et lille stykke fysisk historie – en baby-tidskapsel.

YNDLINGSTØJ FRA PORTÆTTER

Det er fx de der fotografiske pletskud af de små nuttede babyer – her gemmer jeg det tøj de havde på netop disse billeder. Så pigerne som voksne kan knytte et foto sammen med et stykke tøj, der emmer af historie og minder Vi har brugt genbrugs & vintage-tøj til begge vores piger!

TRÆKDYR

Åhhh, de glade stunder hvor jeg kan se mine piger med vaklende små skridt komme gående med et lille trækdyr efter sig.. Det er sådan en spændende tid for dem, en helt ny frihed.. Og trækdyr kan følge dem indtil de bliver ret gamle – de fås i utallige udformninger, men jeg har altid haft et godt øje til de retro af slagsen.

GYNGEHEST

Mejse har haft Mormors egen hjemmelavede gyngefant. Og Villa My en mere skør plastikversion af slagsen. En gyngehest er ALTID en god ide til dine unger – hvis du da har pladsen. Det er nemlig godt for motorik og balance og så synes de det er sjovt!

SCOOTERE / BILER / GÅVOGN

Pigerne har hver deres gåvogn – og den skal de da begge arve når tiden er inde. Jeg har virkelig mange søde fotos fra begge piger i netop gåvogns-stadiet.. Mejse har haft denne farverige vogn og Villa My har haft den klassiske Brio gåvogn.

BABY-SENGESÆT

Med hver af pigerne har vi brugt de sødeste retro-sengetøj. Her skal som minimum et par stykker i hver kasse. Jeg kan selv huske et bestemt sæt med katte fra min barndom, der var gennemhullet i begge øverste hjørner, fordi jeg brugte hjørnerne som en nusseklud. Præcis som min store pige, Mejse..

 

Jeg vil gerne forsøge at binde et lille kort på hver enkelt ting, så jeg kan forklare dem, hvad det lige præcis var ved denne hersens ting som gjorde det unikt! Evt knytte lidt fotos på hvor pigerne bruger denne ting!

 

Mange flere ideer til kassen: (Denne her er super fed, i øvrigt :) 

 • Dåbskjole
 • Lykønskningskort
 • Yndlingsbamser
 • Nusseklude
 • Bøger
 • Legetøj
 • Første sko // hjemmesko

 

God fornøjelse med projektet!

 

/Louise Trillingsgaard


Find det på DBA

 1. Trillebør, til børn , 
Til børn fra 2,5 år.
Udført i kraftig stål kvalitet.
Brugt men i god stand

  Trillebør, til børn , Til børn fra 2,5 år. Udført i kraftig stål kvalitet. Brugt men i god stand

  100,00 kr.25-02-2024
 2. Andet, Ørevarmere - pandebånd , Knitwear, str. 86, Strikkede pandebånd - ørevarmere. 
Ubrugte. 
Røgf

  Andet, Ørevarmere - pandebånd , Knitwear, str. 86, Strikkede pandebånd - ørevarmere. Ubrugte. Røgfrit og husdyrfrit hjem. Passes fra 1-2 år. Samlet for alle 3 er 30 kr. Modtager MobilePay

  30,00 kr.25-02-2024
 3. Køkken, Pizza af plast, Pizza med forskellig topping og pizza kære.

Se også mine andre annoncer med

  Køkken, Pizza af plast, Pizza med forskellig topping og pizza kære. Se også mine andre annoncer med ting til børn herunder legemad.

  20,00 kr.25-02-2024
 4. Lego Technic, 8414, LEGO Technic Mountain Rambler - 1997
244 dele og byggevejledning, men uden æske

  Lego Technic, 8414, LEGO Technic Mountain Rambler - 1997 244 dele og byggevejledning, men uden æske Bygget og ooptalt efter Brickllink Pris 500 kr Kan sendes for købers regning

  500,00 kr.25-02-2024
 5. Køkken, Legekøkken, Har mindre brugsspor, men ellers fin stand. 
Der medfølger en hel kasse med lege

  Køkken, Legekøkken, Har mindre brugsspor, men ellers fin stand. Der medfølger en hel kasse med legetøjsmad og små tallerkener.

  350,00 kr.25-02-2024
 6. Babyalarm, Babyalarm, NeoNate BC-6500D, Babyalarmsæt fra Neonate.

1 baby-enhed
1 forældre-enhed
2 h

  Babyalarm, Babyalarm, NeoNate BC-6500D, Babyalarmsæt fra Neonate. 1 baby-enhed 1 forældre-enhed 2 holdere 2 halsremme 1 oplader, som fungerer til begge enheder Ikke-ryger hjem. Ingen husdyr. Brugt t

  700,00 kr.25-02-2024

Relaterede artikler