Ekspert: Dette Lego er meget værd
Børn

Ekspert: Dette Lego er meget værd

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvilke af de Lego-klodser, som lige nu ligger på dit barns værelse, eller som fylder op i kælderen, er steget i værdi, siden de blev købt? Få svaret, her, hvor vi har allieret os med en Lego-entusiast. Han guider dig til nogle af de Lego-ting, du lige nu kan forvente at få en god sjat penge for.

Artiklen opdateres løbende

Det skal være virkelig gammelt, det er særudgaver, der er pisse svære at få fat i, og fortjenesterne er aldrig sådan rigtig til at tage og føle på.

Det er måske fordomme som disse, du har, når du netop nu har klikket dig ind på denne artikel og skal til at læse om de Lego-ting, der i den grad har kunne betale sig at købe.

Men tro om igen. For vi har allieret os med en sand Lego-entusiast, Henrik Ludvigsen, og han har lovet at udpege de Lego-sæt, som har værdi, og hvoraf nogle meget sandsynligt kan ligge hjemme på dit barns værelse.

Henrik Ludvigsen har flere tons Lego derhjemme, og så er han nærmest kendt. Eller.. i hvert fald figurerer han i Guinness Rekordbog, fordi han har verdens længste togbane – den er hele 4.000 meter og 24 centimeter lang.

Nå, nok om toge – lad os snakke guld i Lego-forklædning. Læs med under Lego-annoncerne:

Lego til salg på DBA:

 1. Lego Technic, LEGO Technic 42160, LEGO Technic 42160 Audi RS Q e-tron sælges i uåbnet pakke for kun

  Lego Technic, LEGO Technic 42160, LEGO Technic 42160 Audi RS Q e-tron sælges i uåbnet pakke for kun 600,- kan sendes

  600,00 kr.29-11-2023
 2. Lego Duplo, 10508, Stort flot togbane med mange skinner og bro. Byg en stor 8-tals bane og kør over

  Lego Duplo, 10508, Stort flot togbane med mange skinner og bro. Byg en stor 8-tals bane og kør over og under broen. Mange fede bygninger og kraner, tippelad på vogn og tag. Elektrisk tog, testet og vi

  595,00 kr.29-11-2023
 3. Lego blandet, Cars, Creator, city, Hele molevitten 
Ide bog , Creator, gl. Bil,city, 
fly modeller,

  Lego blandet, Cars, Creator, city, Hele molevitten Ide bog , Creator, gl. Bil,city, fly modeller, toy story, cars, Se nøje på billederne. Hele molevitten 500kr. God jul Kan sendes køber betaler f

  500,00 kr.29-11-2023
 4. Lego Star Wars, 75112 General Grievous™, Ny uåbnet


Anfør separatisternes droidehær med den superse

  Lego Star Wars, 75112 General Grievous™, Ny uåbnet Anfør separatisternes droidehær med den superseje General Grievous, som du aldrig har set ham før! Denne fantastiske LEGO® version af den frygtede

  600,00 kr.29-11-2023
 5. Lego Duplo, Masser af Duplo. Ca 20 figurer, masser af dyr og specialklodser. Biler standardklodser m

  Lego Duplo, Masser af Duplo. Ca 20 figurer, masser af dyr og specialklodser. Biler standardklodser mv. kan sendes

  500,00 kr.29-11-2023
 6. Lego andet, 76961, Intakt 
+ æske og manual
Samlet en gang
Ikke leget med
Nypris 1199

  Lego andet, 76961, Intakt + æske og manual Samlet en gang Ikke leget med Nypris 1199

  500,00 kr.29-11-2023

Klik her for at se alt det Lego, der netop nu er til salg på DBA.

1. Samlere ville vælge Vestas

Katte ka’ li’ Whiskas, Lego-samlere ville vælge Vestas.

Vestas har engang fået Lego til at fabrikere 20.000 Lego-vindmøller, som de siden har uddelt til kunder, ansatte og forretningsforbindelser. Og de vindmøller er i dag penge værd – og det målt i forhold til, at de er blevet givet gratis væk. Du, eller en, du kender, kan meget muligt have en af vindmøllerne derhjemme.

- Jeg vil skyde på, at 95 procent af de 20.000 vindmøller, der blev lavet, i dag befinder sig i Danmark. De er lavet i et så tilpas lavt antal, at de i dag kan sælges for en fin værdi, siger Henrik Ludvigsen.

Han har selv engang fået 3.500 kroner for at sælge en af vindmøllerne til en udenlandsk samler. Generelt fortæller Henrik Ludvigsen, at du ofte kan få flest penge for dit Lego ved at sælge til udenlandske købere. Især når det drejer sig som en vindmølle som denne, der nærmest kun eksisterer i Danmark.

Spørgsmålet er dog, om du skal sælge den, hvis du ligger inde med Lego-vindmøllen:

Prisen på sådan en vindmølle er stigende, da efterspørgslen stiger og stiger
siger Lego-entusiasten.

Men hvis du har vindmøllen fra Vestas derhjemme, så lad være med at smide den originale indpakning ud, for kan du sælge kassen med, skal du mindst lægge 500 kroner oveni prisen, siger Henrik Ludvigsen.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Sådan ved du, om netop DIT Lego er penge værd

Her kan du se nogle af de vindmøller fra Vestas, som netop nu er til salg på DBA
Her kan du se nogle af de vindmøller fra Vestas, som netop nu er til salg på DBA

2. Klodsen med denne form er mere værd end andre klodser

Normalt er tommelfingerreglen, at en Lego-klods kun er noget værd, hvis den kommer i et sæt. Som sådan kan du ikke stå med en enkelt klods i hånden og forvente, at du kan sælge denne ene. Og dog.

- Hvis du har en eller flere sandgrønne Lego-klodser, så kan du i dag sælge hver klods til omkring 20 kroner stykket. Det er faktisk ikke farven på klodsen, der gør den så synderlig speciel, men alle de sandgrønne klodser har et specielt mål, og dét gør disse klodser helt specielle, fortæller Henrik Ludvigsen.

LÆS OGSÅ: Så meget kan dine gamle VHS-bånd være værd

Klodsen har 1x8 knopper og blev kun udgivet i forbindelse med, at Lego producerede en frihedsgudinde. Normale Lego-klodser har 2X8 knopper.

- 20 kroner lyder måske ikke af meget, men forestil dig lige, hvor mange af den slags klodser, du ligger inde med, hvis du ejer sættet med frihedsgudinden, siger Henrik Ludvigsen.

Her er mere Lego til salg på DBA:

 1. Lego Cars, Lego Cars, LEGO Cars Ultimate Race sæt 9485, Inkluderer 4 køretøjer: World Grand Prix Lig

  Lego Cars, Lego Cars, LEGO Cars Ultimate Race sæt 9485, Inkluderer 4 køretøjer: World Grand Prix Lightning McQueen, Max Schnell, Raoul Çaroule og Raouls pitTie Indeholder 2 slammere, holdbannere og te

  1.500,00 kr.29-11-2023
 2. Lego Ninjago, Jeg har valgt at sælge ud af min kæmpe store lego samling (der primært består af lego

  Lego Ninjago, Jeg har valgt at sælge ud af min kæmpe store lego samling (der primært består af lego ninjago), da jeg ikke selv er interesseret i det længere. Alt mit lego er blevet beskyttet fra solsk

  1.234,00 kr.29-11-2023
 3. Lego Ninjago, Jeg har valgt at sælge ud af min samling af uåbnede lego ninjago kasser, næsten alle d

  Lego Ninjago, Jeg har valgt at sælge ud af min samling af uåbnede lego ninjago kasser, næsten alle disse kasser er meget sjældne og attraktive for en samler (det betyder også at priserne vil være en s

  1.234,00 kr.29-11-2023
 4. Lego Ideas, 21306 Yellow Submarine, Ny og uåbnet æske. Indeholder 5 unikke minifigurer.

  Lego Ideas, 21306 Yellow Submarine, Ny og uåbnet æske. Indeholder 5 unikke minifigurer.

  1.795,00 kr.29-11-2023
 5. Lego andet, 16 kg blandet klodser 
Bl.a. noget fra ninjago tog ,Pirates ,politi,brand 
Køreplader

  Lego andet, 16 kg blandet klodser Bl.a. noget fra ninjago tog ,Pirates ,politi,brand Køreplader God blandning af 90’ og 2000 lego

  1.300,00 kr.29-11-2023
 6. Lego Exclusives, 4002023, Ny og uåbnet æske 
Super fin julekalender

  Lego Exclusives, 4002023, Ny og uåbnet æske Super fin julekalender

  1.600,00 kr.29-11-2023

Klik her for at se alle de ’exclusives’ Lego-udgaver, der netop nu er til salg på DBA.

3. Denne farve er guld værd

Når du nu er i færd med at rode dine klodser igennem for en klods i den sandgrønne farve, så tjek også lige, om du i den forbindelse får "gravet guld". For der er også nogle helt specielle guldklodser, som du i dag nok kan veksle til ægte guld.

- Det er en klods i en helt speciel guldfarve, og så har klodsen 2X4 knopper. Klodsen lå i et specielt sæt, så der er langt mellem dem, siger Henrik Ludvigsen.

Han fortæller også, at hvis du har en klods, som ved en fejl i produktionen er blevet flerfarvet, så kan den også være penge værd, for så ligger du automatisk inde med en sjælden klods.

Lego-carousellen kan blive din, hvis du har 14.500 kroner på lommen. Det er nemlig den pris, som Emil fra Skælskør har sat sit Lego til salg for. Du kan også købe Anders’ Lego-træ, som bor hos Anders i Odense. Ifølge Anders er der kun produceret 80 af træet
Lego-carousellen kan blive din, hvis du har 14.500 kroner på lommen. Det er nemlig den pris, som Emil fra Skælskør har sat sit Lego til salg for. Du kan også købe Anders’ Lego-træ, som bor hos Anders i Odense. Ifølge Anders er der kun produceret 80 af træet

4. Denne Lego-bils værdi er steget med 560 procent

Lego har udgivet en folkevogn (sætnummer 10187), som i dag er steget kraftigt i værdi. Folkevognen kostede omkring 800-900 kroner i butikkerne, og i dag vurderer Henrik Ludvigsen, at Lego-bilen er mellem 5.000-6.000 kroner værd.

- Der er solgt rigtig mange af disse biler i Danmark, og det er en meget eftertragtet bil på verdensplan. Især blandt de samlere, der først er begyndt at samle, efter den var udgået fra markedet, fortæller Lego-entusiasten.

Bilen var den første, der blev lavet i Legos folkevogns-serie.

Lego-biler på DBA:

 1. Lego andet, En legobil der kan samle Lego klodser op

  Lego andet, En legobil der kan samle Lego klodser op

  250,00 kr.16-09-2017

Lige nu er der 584 Lego-biler til salg på DBA.

5. Dette Lego-univers bliver kun mere og mere populært

Henrik Ludvigsen fortæller, at Harry Potter-Legoet er ved at blomstre op på ny, og derfor vil figurerne, der knytter sig til Legos Harry Potter-udgivelser, formegentlig nok blive mere værd, end de er i dag.

- I dag kan du som minimum få dobbelt op på, hvad du købte Harry Potter-Legoet for dengang, hvilket er en lille fortjeneste. Det er noget Lego, som er utroligt nemt at få solgt i dag, fordi der efterhånden er enormt mange, der efterspørger Harry Potter-Lego.

Generelt kan du godt forvente at tjene på Legos særudgivelser som for eksempel Harry Potter. Også Star Wars-Lego eller Disney-Lego går typisk hen og bliver samlerobjekter. 

5.500 forlanger Benny for sin Harry Potter-borg på DBA (se billedet til venstre). Han bor i Hjørring og skrive rpå annoncen, at prisen er fast. Du kan slippe en smule billigere, hvis du køber Bjarne fra Skævinges Harry Potter-borg (se billedet til højre). Han vil have 3.495 kroner for sit sæt på DBA
5.500 forlanger Benny for sin Harry Potter-borg på DBA (se billedet til venstre). Han bor i Hjørring og skrive rpå annoncen, at prisen er fast. Du kan slippe en smule billigere, hvis du køber Bjarne fra Skævinges Harry Potter-borg (se billedet til højre). Han vil have 3.495 kroner for sit sæt på DBA

6. Lego solgte dette sæt for nyligt – det stiger lige nu i pris

Det er ikke kun gammelt Lego, som går hen og bliver mange penge værd. I forbindelse med den nye Star Wars-film udgav Lego Star Wars-skibet ’Millennium Falcon’ bygget i klodser, og det skal nok vise sig at blive en god fortjeneste, hvis du var en af dem, der købte det.

- Sættene blev solgt for 7.000 kroner hos Lego, men jeg forestiller mig, det stiger i værdi. Også fordi, sættet allerede er blevet udsolgt, fortæller Henrik Ludvigsen.

Her kan du se noget af det Lego-Star Wars, der lige nu er til salg på DBA:

 1. Lego Star Wars, 75112 General Grievous™, Ny uåbnet


Anfør separatisternes droidehær med den superse

  Lego Star Wars, 75112 General Grievous™, Ny uåbnet Anfør separatisternes droidehær med den superseje General Grievous, som du aldrig har set ham før! Denne fantastiske LEGO® version af den frygtede

  600,00 kr.29-11-2023
 2. Lego Star Wars, 7754 Home One Mon Calamari Star Cruiser, Lego Starwars 7754 Home One Mon Calamari St

  Lego Star Wars, 7754 Home One Mon Calamari Star Cruiser, Lego Starwars 7754 Home One Mon Calamari Star Cruiser sælges. Sættet er i superfin stand og 100 pct. komplet. Der medfølger original byggevejle

  750,00 kr.29-11-2023
 3. Lego Star Wars, 20 små modeller fra de tre originale film.

En blanding af officielle sæt (micro fig

  Lego Star Wars, 20 små modeller fra de tre originale film. En blanding af officielle sæt (micro fighters) og modeller der er hjemmebygget (ud fra MOC's fundet på forskellige online lego-sider). Med f

  2.000,00 kr.29-11-2023
 4. Lego Star Wars, 8018, Komplet sæt med manual. 
Fra røg- og dyrefrit hjem.

  Lego Star Wars, 8018, Komplet sæt med manual. Fra røg- og dyrefrit hjem.

  340,00 kr.28-11-2023
 5. Lego Star Wars, Lego STAR WARS #

Der kan muligvis mangle enkelte små klodser/dele
Stil gerne spørgs

  Lego Star Wars, Lego STAR WARS # Der kan muligvis mangle enkelte små klodser/dele Stil gerne spørgsmål :)

  550,00 kr.28-11-2023
 6. Lego Star Wars, Lego STAR WARS #

Der kan muligvis mangle enkelte små klodser/dele
Stil gerne spørgs

  Lego Star Wars, Lego STAR WARS # Der kan muligvis mangle enkelte små klodser/dele Stil gerne spørgsmål :)

  900,00 kr.28-11-2023

Her kan du se alt det Lego Star Wars, som lige nu er til salg på DBA

7. 10.000 kan du forvente at få for dette Lego-sæt

Henrik Ludvigsen taler af erfaring, når han vurderer Legos videresalgsværdi. Han har nemlig ejet hele to Lego-sæt, som skriver historie, og som han har tjent penge på. Henrik Ludvigsen har været indehaver af to Taj Mahal-Legosæt, hvilket er det sæt, der består af flest Lego-klodser. Hele 5.922 klodser skal der til for at bygge det overdådige palads.

- Jeg købte paladset for 2.000 kroner per styk, da det kom frem. Det blev vildt eftertragtet, og jeg kunne sælge det ene, uåbnede, for 18.000 kroner, fortæller Henrik Ludvigsen.

Men han valgte at bygge det andet sæt, og de 30 åbnede poser betyder, at prisen på sættet faldt med 50 procent.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Så meget kan dine gamle CD’er være værd!

- Ja det er en dyr fornøjelse at skære de 30 Lego-poser op, fortæller Henrik Ludvigsen, der dog ikke har fortrudt, fordi han nød at bygge paladset.

I dag er prisen på Paladset dog faldet gevaldigt, fordi Lego 27. november 2017 valgte at genudgive sættet.

- Det er første gang, at Lego vælger at lave en genudgivelse. Dog består det nye Taj Mahal af én klods mere end det andet, så sættet er kun 99,99 procent identisk med den første udgivelse af Maj Mahal, fortæller Henrik Ludvigsen.

Det er altså ny stil fra Legos side at genudgive populære sæt, og det skal du selvfølgelig være opmærksom på, hvis du lige nu ligger inde med sæt, som er mange penge værd.

Hvis du kunne tænke dig at eje Lego-Taj Mahal, så findes der lige nu flere til salg på DBA. Blandt andet disse to, som du kan se på billederne her. Paladset på billedet til venstre har været samlet 2 gange
Hvis du kunne tænke dig at eje Lego-Taj Mahal, så findes der lige nu flere til salg på DBA. Blandt andet disse to, som du kan se på billederne her. Paladset på billedet til venstre har været samlet 2 gange

8. Dette nye sæt er steget til det dobbelte

Siden vi skrev denne artikel, er det dukket flere andre eksempler op i forskellige medier om specifikke Lego-sæt, der er steget i værdi, siden de blev solgt.
Et eksempel er Lego-sættet ’Lego Spring Lantern Festival’, der kostede 735 kroner, da det i slutningen af 2020 blev lanceret, men fordi æsken nu er udsolgt mange steder, er det på brugtmarkedet blevet set solgt til den dobbelte pris. Det fortæller en ekspert til skriver Jyllands-Posten.

Mere Lego på DBA:

 1. Lego blandet, 4 kilo lego med diverse forskellig lego ting + 6 plader og en speciel plade sælges sam

  Lego blandet, 4 kilo lego med diverse forskellig lego ting + 6 plader og en speciel plade sælges samlet. Kan sendes med dao for 45,-

  350,00 kr.29-11-2023
 2. Lego Duplo, Kæmpe skinnepakke til tog. 

- 10 lige skinner
- 10 buede skinner
- 2 skiftespor
- stor

  Lego Duplo, Kæmpe skinnepakke til tog. - 10 lige skinner - 10 buede skinner - 2 skiftespor - stor bro - jernbaneoverskæring - endestop

  375,00 kr.29-11-2023
 3. Lego Technic, LEGO Technic 42160, LEGO Technic 42160 Audi RS Q e-tron sælges i uåbnet pakke for kun

  Lego Technic, LEGO Technic 42160, LEGO Technic 42160 Audi RS Q e-tron sælges i uåbnet pakke for kun 600,- kan sendes

  600,00 kr.29-11-2023
 4. Lego Duplo, 10508, Stort flot togbane med mange skinner og bro. Byg en stor 8-tals bane og kør over

  Lego Duplo, 10508, Stort flot togbane med mange skinner og bro. Byg en stor 8-tals bane og kør over og under broen. Mange fede bygninger og kraner, tippelad på vogn og tag. Elektrisk tog, testet og vi

  595,00 kr.29-11-2023
 5. Lego blandet, Cars, Creator, city, Hele molevitten 
Ide bog , Creator, gl. Bil,city, 
fly modeller,

  Lego blandet, Cars, Creator, city, Hele molevitten Ide bog , Creator, gl. Bil,city, fly modeller, toy story, cars, Se nøje på billederne. Hele molevitten 500kr. God jul Kan sendes køber betaler f

  500,00 kr.29-11-2023
 6. Lego Duplo, 
Duplo tog lot : 

10 mørke grå buede skinner 
2 lyse grå burde skinne 
1 lokomotiv 
1 t

  Lego Duplo, Duplo tog lot : 10 mørke grå buede skinner 2 lyse grå burde skinne 1 lokomotiv 1 tog vogn Stand : brugt men ok Lokomotivet kan selv køre hvis man trykker på knappen ovenpå Af

  399,00 kr.29-11-2023

Du kan finde en masse Lego på DBA. Blandt andet Lego-Friends, Lego-City og Lego-Star Wars.

9. Nyt lego-sæt kan du tjene 10 gange så meget på nu

Køb noget i dag og sælg det i morgen til 10 gange mere end den vejledende pris. Lyder det som et godt tilbud? Lige nu sprænger et ganske særligt Lego-sæt, som lige har ramt butikshylderne, rammerne for, hvad de populære klodser plejer at koste. 

Der er tale om lego-sættet: Lego Technic Bell Boeing V-22 Osprey som i butikkerne koster 1.199 kroner. Sættet er blevet set solgt til 14.000 kroner, hvilket er lidt af en fortjeneste for sælgeren. 

Årsagen til, at et så nyt Lego-sæt pludselig stiger i værdi, er, at det for kort tid siden blev taget af markedet. Sættet røg ud i en shitstorm, og Lego hev det væk fra butikshylderne. Og det gjorde, at prisen steg. Og steg. Du kan læse, hvilket stormvejr legosættet kom ud for i artiklen, her.

Dette Legosæt, som du kunne købe i butikkerne for nyligt, er allerede steget i værdi. Hvorfor, kan du få svar på i teksten ovenover
Dette Legosæt, som du kunne købe i butikkerne for nyligt, er allerede steget i værdi. Hvorfor, kan du få svar på i teksten ovenover

Disse andre ting er også steget i værdi

Hvis du læser denne artikel, fordi du står med dine forældres loft, som skal ryddes op, så huset kan sælges, er nedenstående informationer også relevante for dig. Her på DBA Guide har vi nemlig skrevet en hel del guides vedrørende gamle ting, alle kan have på loftet, som er steget i værdi.

Guides, der hjælper dig med at sortere i, hvilke gamle ting du ikke må smide ud, fordi de kan være steget i værdi med årerne:

Gammel elektronik:
- Disse CD’er er steget i værdi
- Det skal der til for, at enCD er blevet noget værd med årerne

- Disse VHS-bånd er steget i værdi
- Det skal der til for, at etVHS-bånd er blevet noget værd med årerne

- Disse videospil er steget i værdi (udgives snart)
- Disse Playstation 2-objekter er steget i værdi (udgives snart)
- Disse computerspil er steget i værdi
- Det skal der til for, at et computerspil er blevet noget værd med årerne

- Disse vinyler er steget i værdi
- Disse vinyler er også steget i værdi
- Det skal der til for, at en vinyl er blevet noget værd med årerne

- Disse Disney-DVD’er er steget i værdi
- Disse Disney-film er steget i værdi (udgives snart)

- Disse iPods er steget i værdi:

- Disse spolebåndsoptagere er steget i værdi

- Denne walkman er steget i værdi

Gammelt legetøj:
- Disse Lego-sæts er steget i værdi (den artikel du læser lige nu)
- Dette Legosæt er steget i værdi
- Det skal der til for, at dit Lego er blevet noget værd med årerne
- Gammelt Lego stiger mere i værdi en obligationer og guld

- Disse Barbiedukker er steget i værdi
- Det skal der til for, at en Barbiedukke er blevet noget værd med årerne

- Disse Pokémon-kort er steget i værdi (udgives snart)
- Det skal der til for, at et Pokémonkort er blevet noget værd med årerne

- Det skal der til for, at tegneserien er blevet noget værd med årerne

- Disse påklædningsdukker er steget i værdi

- Disse viskelædere er steget i værdi

- Disse Kinderægfigurer er steget i værdi

- Disse Anders And-figurer er steget i værdi

- Disse superhelte-figurer er steget i værdi

- Dette Heroclix er steget i værdi

- Disse Ninja Turtels er steget i værdi

- Disse modeltog er steget i værdi

- Disse porsche-modelbiler er steget i værdi (udgives snart)

- Disse smølfer er steget i værdi (udgives snart)

- Disse puslespil er steget i værdi (udgives snart)

- Disse My Little Pony er steget i værdi (udgives snart)

- Disse Funko Pop-figurer er steget i værdi (udgives snart)

- Disse Star Wars-objekter er steget i værdi (udgives snart)


Køretøjer:
- Disse biler er steget i værdi

- Disse biler kommer til at stige i værdi

- Disse knallerter er steget i værdi

- Disse Nimbus-samleobjekter er steget i værdi

- Disse racercykler er steget i værdi


Spisestel:
- Disse mågestel er steget i værdi

- Det skal der til for, at ditkeramik er blevet noget værd med årerne


Påklædning og accessories:
- Disse sneakers vil stige i værdi

- Disse ure er steget i værdi

- Disse Louis Vuitton-tasker er steget i værdi

- Disse fodboldtrøjer er steget i værdi

- Det skal der til for, at etsmykke er blevet noget værd med årerne

- Det skal der til for, at etCoca Cola-merchendise er blevet noget værd med årerne

Andet:
- Dette julepynt er steget i værdi

- Disse byggematerialer er steget i værdi

- Disse mønter er steget i værdi

- Disse floatpenne er steget i værdi (udgives snart)

- Disse plakater er steget i værdi

- Det skal der til for, at en plakat er blevet noget værd med årerne

- Det skal der til for, at en musik-plakat er blevet noget værd med årene

Relaterede artikler