Her bor en dreng på 2!
Børn

Her bor en dreng på 2!

DBA Guide
DBA Guide

Her bor en dreng på 2!

Jeg kan blive helt betaget af billeder af børneværelser. Især på Instagram findes der rigtig mange billeder af de fineste rum, der næsten er så fine at man skulle tro at ingen nogensinde rørte ved noget derinde!

Hjemme hos os har vi egentlig ikke haft de helt store armbevægelser i forhold til Alfreds værelse.

Hele huset er hans værelse – og derfor flyder det med legetøj overalt, og virker dermed som spild af tid at lægge de helt store kræfter i at indrette hans rum, når han alligevel breder sig langt udover de fleste af vores kvadratmeter.

Alfreds samling af biler, både antal og udgaver, er efterhånden nået til et punkt hvor Elvis Presley ville have været misundelig – og hans samling af bøger begynder også at minde lidt om beholdningen på biblioteket i Sydhavnen. Så derfor har vi to gode og solide opbevaringskasser, der begge er stoppet til randen med køretøjer og bøger.

Det lyder nok som om de fleste biler er overflødige, hvis de alligevel er gemt af vejen, men mange mænd vil nok være enige med ham i, at man hurtigt kan miste interessen for de gamle, når mor kommer hjem med en nyere model! Heldigvis er 99 % af dem købt brugt, eller arvet.

På reolen finder man så beholdningen af dyr – et bredt udvalg af de farlige dyr fra savannen, junglen og de grønne, danske marker. Han mener at de alle sammen kommer ret godt ud af det med hinanden, så set fra en 2-årigs perspektiv, er der er ingen grund til at lave forskelsbehandling, når det kommer til hvilke dyr der kan bo sammen. Løver, køer og skilpadder kan SAGTENS leve side om side, i hvert fald :)

Det eneste jeg havde af ønsker rent indretningsmæssigt, var at der skulle være et lille bord og nogle stole. Så der var mulighed for at trække sig lidt tilbage og tegne eller en anden form for leg, hvor man kunne sidde lidt for sig selv. Det er ikke så ofte han gør det endnu, men jeg håber det kommer en dag.

Alfred har haft den samme seng altid – og han har sovet i den i de perioder hvor smørhullet ikke var at foretrække. Han føler sig hjemme i den seng, og heldigvis er det en model der kan bruges i mange år endnu. Den fine Børge Mogensen stol er til os, når vi sidder med krampe i hænderne og nusser ham i søvn om aftenen :)

Børneværelset er et af de rum der udvikler sig allermest i løbet af tiden, tror jeg. Det er yderst sjældent de ser ens ud i flere år i træk. Og der er altid rum til inspiration – så jeg vil prøve at lave nogle flere indlæg om børneværelset – både til drenge og piger – og til forskellige aldre.

Andre ting fra Alfreds værelse: bObles  – Fisher PriceBrioarkitektlampebøger

Find det på DBA

 1. Sneakers, Puma, str. 44, God men brugt, Trinomic R698 Knit Mesh V2. Nypris 900 kroner.

Indremål 28

  Sneakers, Puma, str. 44, God men brugt, Trinomic R698 Knit Mesh V2. Nypris 900 kroner. Indremål 28.5 cm. Kan sendes til din fortrukne dao pakkeshop med track and trace for 40 kroner.

  240,00 kr.21-09-2023
 2. Single, DIVERSE, 200 brugte singleplader fra 1950'erne til 1980'er, Pop, 200 brugte singleplader fr

  Single, DIVERSE, 200 brugte singleplader fra 1950'erne til 1980'er, Pop, 200 brugte singleplader fra 1950'erne til 1980'erne. SÆLGES SAMLET.

  1.100,00 kr.21-09-2023
 3. Bluse, Esmira, str. 46, sort-flere, viscose-elastan, Ubrugt, I glat stof og måler 2x74cm over bryst

  Bluse, Esmira, str. 46, sort-flere, viscose-elastan, Ubrugt, I glat stof og måler 2x74cm over bryst og længden er 83cm. Sender med Dao.

  160,00 kr.21-09-2023
 4. Broderet billede, motiv: Bibel, stearinlys og blomster, b: 25 h: 33, Flot stramaj broderi billede me

  Broderet billede, motiv: Bibel, stearinlys og blomster, b: 25 h: 33, Flot stramaj broderi billede med Bibel, blomster og stearinlys. Der er lidt afskalninger på rammen. Se også mine andre annoncer

  40,00 kr.21-09-2023
 5. Radiohead, The Jam m.fl.: CD'er Sælges, rock, Alle CD'er er hørt igennem inden de bliver sat til sal

  Radiohead, The Jam m.fl.: CD'er Sælges, rock, Alle CD'er er hørt igennem inden de bliver sat til salg og afspiller uden fejl, på trods af eventuelle overfladestreger og mærker. Kan afhentes i Farum el

  15,00 kr.21-09-2023
 6. Sofa, stof, Ikea, Skal afhentes hurtigst muligt!

Ektorp 3-pers. Sofa sælges grundet flytning.
Aftag

  Sofa, stof, Ikea, Skal afhentes hurtigst muligt! Ektorp 3-pers. Sofa sælges grundet flytning. Aftageligt stof som nemt kan vaskes. Jeg har selv lagt ekstra, tynde puder i siddehynderne som gør den ek

  299,00 kr.21-09-2023

Relaterede artikler