Gode idéer til kalendergaver

Gode idéer til kalendergaver

21. november 2015

Gode idéer til kalendergaver

Det er ikke til at nægte. November er over os, og det er nu på høje tid at begynde at forberede børnenes pakkekalendere.

Men puh, hvor bliver det hurtigt en dyr omgang, hvis man vil have lidt mere end et viskelæder eller en lille plastikdims, der er væk eller trampet i stykker, inden ungerne har talt til fem. Især når der skal laves pakkekalendere til tre forventningsfulde unger.

Derfor er jeg gået i gang med den store jagt efter brugt legetøj til kalendergaverne. Man får mere for pengene – og det er meget bedre for miljøet. Win-win, siger jeg bare!

LEGO er nok det mest populære legetøj herhjemme for tiden. Og en stor kasse LEGO er jo perfekt at fordele i små kalenderpakker.

Lego kalendergave

Det samme gælder for Playmobil, der også er en klar legefavorit.

Playmobil

Eller måske nogle nye dele til Brios togbane?

Brio legetøj

Tegneserier og bøger fungerer også rigtigt godt som kalendergaver – både til dem, der læser selv, og til dem, der kigger billeder.

Tegneserier

Dukker bliver der desværre ikke leget med hos os. Jeg har ellers arvet det fineste gamle dukkehus, som jeg i mange år har drømt om at sætte i stand til mine børn, men som nu samler støv på loftet. Har du dukkeglade børn, er der masser af godbidder at finde på DBA, som fx dukker, Sylvanian Families og dukkehus.

Dukkehus

Eller måske skal det hellere være noget med superhelte?

Spiderman figur

Schleich-dyr i plastik er også en god pakkekalendergave.

Legetøjsdyr

Der er masser af legetøj på DBA, som bare venter på at få en ny, glad ejer. Søg på dit barns favoritlegetøj eller tjek den generelle legetøjskategori.

God jagt!