Gode idéer til kalendergaver
Børn

Gode idéer til kalendergaver

DBA Guide
DBA Guide

Gode idéer til kalendergaver

Det er ikke til at nægte. November er over os, og det er nu på høje tid at begynde at forberede børnenes pakkekalendere.

Men puh, hvor bliver det hurtigt en dyr omgang, hvis man vil have lidt mere end et viskelæder eller en lille plastikdims, der er væk eller trampet i stykker, inden ungerne har talt til fem. Især når der skal laves pakkekalendere til tre forventningsfulde unger.

Derfor er jeg gået i gang med den store jagt efter brugt legetøj til kalendergaverne. Man får mere for pengene – og det er meget bedre for miljøet. Win-win, siger jeg bare!

LEGO er nok det mest populære legetøj herhjemme for tiden. Og en stor kasse LEGO er jo perfekt at fordele i små kalenderpakker.

Det samme gælder for Playmobil, der også er en klar legefavorit.

Eller måske nogle nye dele til Brios togbane?

Tegneserier og bøger fungerer også rigtigt godt som kalendergaver – både til dem, der læser selv, og til dem, der kigger billeder.

Dukker bliver der desværre ikke leget med hos os. Jeg har ellers arvet det fineste gamle dukkehus, som jeg i mange år har drømt om at sætte i stand til mine børn, men som nu samler støv på loftet. Har du dukkeglade børn, er der masser af godbidder at finde på DBA, som fx dukker, Sylvanian Families og dukkehus.

Eller måske skal det hellere være noget med superhelte?

Schleich-dyr i plastik er også en god pakkekalendergave.

Der er masser af legetøj på DBA, som bare venter på at få en ny, glad ejer. Søg på dit barns favoritlegetøj eller tjek den generelle legetøjskategori.

God jagt!

 


Find det på DBA

 1. Blandet tøj, ., Gabba, Name it, H&M mv, str. 134, Tøjpakke til dreng, str 134-140, mærker: Gabba, Na

  Blandet tøj, ., Gabba, Name it, H&M mv, str. 134, Tøjpakke til dreng, str 134-140, mærker: Gabba, Name it, H&M mv. i alt 11 dele, samlet pris

  100,00 kr.31-03-2023
 2. Hjemmesko, str. 28, Bundgaard, unisex, Fine lædersko. Som nye, brugt max tre gange

  Hjemmesko, str. 28, Bundgaard, unisex, Fine lædersko. Som nye, brugt max tre gange

  100,00 kr.31-03-2023
 3. Pusletaske, Changing Bag, Bugaboo, Pusletaske fra Bugaboo.
Helt ny og uåbnet.

Praktisk og rummelig

  Pusletaske, Changing Bag, Bugaboo, Pusletaske fra Bugaboo. Helt ny og uåbnet. Praktisk og rummelig pusletaske fra Bugaboo, som er lige til at hænge på din Bugaboo vogn. Pusletasken kan rumme meget, d

  750,00 kr.31-03-2023
 4. Konfirmationskjole, Ukendt, str. M,L, NY konfirmationskjole / gallakjole / bukser og jakker/blazer o

  Konfirmationskjole, Ukendt, str. M,L, NY konfirmationskjole / gallakjole / bukser og jakker/blazer og sjal og bånd Sælger kjoler m.m fra opkøbt lagerparti. Har flere til salg alle nye.

  800,00 kr.31-03-2023
 5. Lego Duplo, Reservedele, Figur, klar til herlig leg med fri fantasi.

——- Prisen er for 1 stk figur

  Lego Duplo, Reservedele, Figur, klar til herlig leg med fri fantasi. ——- Prisen er for 1 stk figur ——- Sender gerne med + porto *** Kig også forbi mine andre annoncer med Duplo og andre gode ting h

  10,00 kr.31-03-2023
 6. Bordfodbold, Målscore men mangler kun 5 tallet.

  Bordfodbold, Målscore men mangler kun 5 tallet.

  30,00 kr.31-03-2023

Relaterede artikler