Fuld fart på - om rulleskøjter og cykler

Fuld fart på - om rulleskøjter og cykler

25. februar 2015

Jeg har unger, der elsker at være udenfor! Derfor forsøger vi at være så meget ude som overhovedet muligt! Også når vi laver projekter udenfor, så har vi dem med os. Vi bor i et klassisk parcelhus-kvarter, med trygge lommer og en lang indkørsel, så pigerne har masser af tryg plads at boltre sig på.

Cykelhjelm et must!

Selvom Villa My egentlig bare triller stille rundt på sin scooter, bruger vi altid cykelhjelmen på begge piger. På den måde bliver det en helt naturlig ting for dem!

plastik scooter dba

Scooter

Min lille fartbølle elsker hendes plastik scooter! Her er den vist i de klassiske blå/røde farver, men fås jo også med anhænger og i utallige udgaver som fx. politi eller prinsesse-scooter. Vi holder os dog (surprise) til den retro version!

rulleskøjter børn dba

Rulleskøjter

Mejse fik rulleskøjter i julegave. Hun mester det ikke helt endnu, men det er virkelig sjov motion (også for forældrenes lattermuskler!). Vi startede med én fod med rulleskøjte, indenfor. Dernæst begge rulleskøjter - men på græs, så det ikke føles så usikkert. Nu er hun tryg nok på fliserne og tester sig frem. Billedet herover kunne godt ligne en pige, der poser for kameraet.. Det er det ikke - det er bare en pige, der holder fast i hækken!

Husk endelig også knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og albuebeskyttere (og måske en pude på numsen), det har reddet os mange gange fra tårer.

rulleskøjter børn DBA
cyklel cykler børn DBA

Cykler

Vi bruger meget cyklen når vi skal ned og lege på legepladsen, til bageren osv! Mejse har haft en del genbrugs-cykler før vi endte med denne nye Kildemoes foræret af Mormor, som Villa kan arve. Inden Mejse lærte at cykle selv, havde vi enormt meget glæde af Puky løbecyklen - som også venter på loftet til Villa

smartrike babycykel dba

SmarTrike

Villa My har skam også sin egen cykel, en SmarTrike. Da vi først åbnede gaven her til hendes 1 års fødselsdag tænkte vi, hvad FILAN er nu dét for noget plastik-skrammel, men jeg må sige at det er simpelthen en smart cykel til de helt små! Den har flere nivuaer i brugbarhed; (fx. forældre styrer/kører & barn cykler selv (med lidt hjælp)

Når vi skulle nogen steder (fx til bageren), så har vi sat Villa i denne. Især praktisk da hun ikke selv kunne gå. Nu går hun, men vi bruger den stadig for at skåne hendes ben lidt. Jeg tror selv hun synes hun er SEJ i den - og nok også sejere end i klapvognen eller barnevognen.

Så har du en 1-2,5 årig, får denne hermed min varmeste anbefaling.