Fuld fart på - om rulleskøjter og cykler
Børn

Fuld fart på - om rulleskøjter og cykler

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Jeg har unger, der elsker at være udenfor! Derfor forsøger vi at være så meget ude som overhovedet muligt! Også når vi laver projekter udenfor, så har vi dem med os. Vi bor i et klassisk parcelhus-kvarter, med trygge lommer og en lang indkørsel, så pigerne har masser af tryg plads at boltre sig på.

Cykelhjelm et must!

Selvom Villa My egentlig bare triller stille rundt på sin scooter, bruger vi altid cykelhjelmen på begge piger. På den måde bliver det en helt naturlig ting for dem!

Scooter

Min lille fartbølle elsker hendes plastik scooter! Her er den vist i de klassiske blå/røde farver, men fås jo også med anhænger og i utallige udgaver som fx. politi eller prinsesse-scooter. Vi holder os dog (surprise) til den retro version!

Rulleskøjter

Mejse fik rulleskøjter i julegave. Hun mester det ikke helt endnu, men det er virkelig sjov motion (også for forældrenes lattermuskler!). Vi startede med én fod med rulleskøjte, indenfor. Dernæst begge rulleskøjter - men på græs, så det ikke føles så usikkert. Nu er hun tryg nok på fliserne og tester sig frem. Billedet herover kunne godt ligne en pige, der poser for kameraet.. Det er det ikke - det er bare en pige, der holder fast i hækken!

Husk endelig også knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og albuebeskyttere (og måske en pude på numsen), det har reddet os mange gange fra tårer.

Cykler

Vi bruger meget cyklen når vi skal ned og lege på legepladsen, til bageren osv! Mejse har haft en del genbrugs-cykler før vi endte med denne nye Kildemoes foræret af Mormor, som Villa kan arve. Inden Mejse lærte at cykle selv, havde vi enormt meget glæde af Puky løbecyklen - som også venter på loftet til Villa

Find løbecykler her:

 1. Pigecykel, løbecykel, andet mærke, Trybike , 12 tommer hjul, Brugt men fin løbecykel, som dog kræver

  Pigecykel, løbecykel, andet mærke, Trybike , 12 tommer hjul, Brugt men fin løbecykel, som dog kræver en kærlig hånd og lidt rustfjerner. Der medfølger extra hjul samt monteringsdele, så den kan bruges

  285,00 kr.28-09-2023
 2. Pigecykel, løbecykel, PUKY, LR 1, 12 tomme/90 cm, En velholdt puky løbecykel i lilla 90cm 
Kun brugt

  Pigecykel, løbecykel, PUKY, LR 1, 12 tomme/90 cm, En velholdt puky løbecykel i lilla 90cm Kun brugt af ét barn

  450,00 kr.28-09-2023
 3. Unisex børnecykel, løbecykel, andet mærke, Trybike løbecykel, 12 tommer hjul, 0 gear, Blå løbecykel

  Unisex børnecykel, løbecykel, andet mærke, Trybike løbecykel, 12 tommer hjul, 0 gear, Blå løbecykel fra Trybike. Er brugt flittigt og har været et kæmpe hit. I fin stand, dog med rust flere steder (se

  250,00 kr.28-09-2023
 4. Unisex børnecykel, løbecykel, andet mærke, Cruzee super letvægts balancecykel i aluminium. Rigtig go

  Unisex børnecykel, løbecykel, andet mærke, Cruzee super letvægts balancecykel i aluminium. Rigtig god til børn med motoriske udfordringer pga sin lette vægt. Styr og sadel er justerbart i højden. Sta

  380,00 kr.28-09-2023
 5. Unisex børnecykel, løbecykel, PUKY, Str 2-7 år - High Lights specier løbesadel, børnevenlig bremsesy

  Unisex børnecykel, løbecykel, PUKY, Str 2-7 år - High Lights specier løbesadel, børnevenlig bremsesystem, vægt 5,2 kg

  250,00 kr.28-09-2023
 6. Unisex børnecykel, løbecykel, andet mærke, Grøn løbecykel , helt ny kun samlet.
Købt som gave .

  Unisex børnecykel, løbecykel, andet mærke, Grøn løbecykel , helt ny kun samlet. Købt som gave .

  250,00 kr.28-09-2023

SmarTrike

Villa My har skam også sin egen cykel, en SmarTrike. Da vi først åbnede gaven her til hendes 1 års fødselsdag tænkte vi, hvad FILAN er nu dét for noget plastik-skrammel, men jeg må sige at det er simpelthen en smart cykel til de helt små! Den har flere nivuaer i brugbarhed; (fx. forældre styrer/kører & barn cykler selv (med lidt hjælp)

Når vi skulle nogen steder (fx til bageren), så har vi sat Villa i denne. Især praktisk da hun ikke selv kunne gå. Nu går hun, men vi bruger den stadig for at skåne hendes ben lidt. Jeg tror selv hun synes hun er SEJ i den - og nok også sejere end i klapvognen eller barnevognen.

Så har du en 1-2,5 årig, får denne hermed min varmeste anbefaling.

Relaterede artikler