Find unikt legetøj på DBA
Børn

Find unikt legetøj på DBA

DBA Guide
DBA Guide

Find unikt legetøj på DBA

Jeg er vild med DBA, og det er ikke kun på boligområdet, man kan finde så meget guld liggende rundt omkring på siden. Jeg bliver nødt til at dele en dejlig oplevelse, vi havde sidste år, og derfor drejer dette indlæg sig om legetøj denne gang.

Vores lille dreng, som dengang var fire år, elskede bilerne fra Cars-filmen. Han havde efterhånden fået en del, som var købt brugt eller fra ny. Han kunne bruge timer på at sidde og lege med de biler på alle mulige måder, og han forsvandt helt ind i sin egen verden. Det var dejligt at se på en dreng, der ellers var en del krudt i, fordybe sig.

Derfor ledte jeg i noget tid efter nogle sjældne Cars-lastbiler, og som derfor også kostede en del bare for en enkelt. Da jeg endelig en dag fandt en sælger, som havde fem forskellige Cars-lastbiler, slog jeg til. Vi måtte vente til vi kom hjem fra ferie, og der stod pakken og ventede på ham.

Den glæde, vores lille dreng fik, da han så de forskellige lastbiler, var det hele værd. Lastbilerne fejlede ingenting – selvfølgelig kunne man se at farverne var lidt falmede – men ellers var de meget fine, og den glæde, som han fik og stadig har, er jo bare så skøn.

Jeg elsker, at man også kan finde brugt legetøj på DBA. Særligt i de tilfælde, hvor det er noget specielt, som ikke længere kan købes i butikkerne, men så kan findes på DBA.

Jeg har gjort nogle rigtig gode legetøjsfund gennem DBA, blandt andet et gammelt smølfehus, som jeg kan huske fra min egen barndom og en masse gamle smølfer til virkelige gode penge. Jeg vil helt klart også anbefale DBA til at gøre en masse guldfund i form af legetøj. Man skal bare lede efter det, og børnene bliver så glade for det.

Find det på DBA

 1. Rygsæk, Beckmann, Rygsæk fra Beckmann, som ny

  Rygsæk, Beckmann, Rygsæk fra Beckmann, som ny

  125,00 kr.29-11-2023
 2. Det gyldne kompas, DVD, drama

  Det gyldne kompas, DVD, drama

  65,00 kr.29-11-2023
 3. George Jensen uro 2018 VINTERFUGL, George Jensen uro i helt perfekt stand 
Kun pakket ud til foto

S

  George Jensen uro 2018 VINTERFUGL, George Jensen uro i helt perfekt stand Kun pakket ud til foto Se billederne 2018 VINTERFUGL Afhentet 1275 kr Porto 43 kr gls

  1.275,00 kr.29-11-2023
 4. Ure, 
Seiko ur. Nyt og i æske.
Model: SSB275P1
Producenter: Seiko
Serie: Chronograph
Typ: Herreur, D

  Ure, Seiko ur. Nyt og i æske. Model: SSB275P1 Producenter: Seiko Serie: Chronograph Typ: Herreur, Dress / Sportsmodel Diameter: Ø 45.00 mm Tykkelse: 12.00 mm Urkasse: Børstet/poleret stål Bagkasse: S

  1.895,00 kr.29-11-2023
 5. Trappestige / skammel , Ikea, Trappestige / skammel fra Ikea i sort.
Kan foldes sammen så den næsten

  Trappestige / skammel , Ikea, Trappestige / skammel fra Ikea i sort. Kan foldes sammen så den næsten intet fylder. Er i pæn stand.

  150,00 kr.29-11-2023
 6. Sneakers, str. 39, Nike dunk low , Pink , Ubrugt, Nike Dunk Low Trippel Pink   

Cond: Helt nye,

  Sneakers, str. 39, Nike dunk low , Pink , Ubrugt, Nike Dunk Low Trippel Pink Cond: Helt nye, ubrugte Str: 39 - 899kr Kan sendes, eller afhentes i Greve. Søger du et par nye fris

  899,00 kr.29-11-2023

Relaterede artikler