Find unikt legetøj på DBA
Børn

Find unikt legetøj på DBA

DBA Guide
DBA Guide

Find unikt legetøj på DBA

Jeg er vild med DBA, og det er ikke kun på boligområdet, man kan finde så meget guld liggende rundt omkring på siden. Jeg bliver nødt til at dele en dejlig oplevelse, vi havde sidste år, og derfor drejer dette indlæg sig om legetøj denne gang.

Vores lille dreng, som dengang var fire år, elskede bilerne fra Cars-filmen. Han havde efterhånden fået en del, som var købt brugt eller fra ny. Han kunne bruge timer på at sidde og lege med de biler på alle mulige måder, og han forsvandt helt ind i sin egen verden. Det var dejligt at se på en dreng, der ellers var en del krudt i, fordybe sig.

Derfor ledte jeg i noget tid efter nogle sjældne Cars-lastbiler, og som derfor også kostede en del bare for en enkelt. Da jeg endelig en dag fandt en sælger, som havde fem forskellige Cars-lastbiler, slog jeg til. Vi måtte vente til vi kom hjem fra ferie, og der stod pakken og ventede på ham.

Den glæde, vores lille dreng fik, da han så de forskellige lastbiler, var det hele værd. Lastbilerne fejlede ingenting – selvfølgelig kunne man se at farverne var lidt falmede – men ellers var de meget fine, og den glæde, som han fik og stadig har, er jo bare så skøn.

Jeg elsker, at man også kan finde brugt legetøj på DBA. Særligt i de tilfælde, hvor det er noget specielt, som ikke længere kan købes i butikkerne, men så kan findes på DBA.

Jeg har gjort nogle rigtig gode legetøjsfund gennem DBA, blandt andet et gammelt smølfehus, som jeg kan huske fra min egen barndom og en masse gamle smølfer til virkelige gode penge. Jeg vil helt klart også anbefale DBA til at gøre en masse guldfund i form af legetøj. Man skal bare lede efter det, og børnene bliver så glade for det.

Find det på DBA

 1. FAD, FLYTTESALG - gode sager til køkken og hjem. Se mine andre annoncer også. Tingene fremstår nyt e

  FAD, FLYTTESALG - gode sager til køkken og hjem. Se mine andre annoncer også. Tingene fremstår nyt eller er ubrugt LYSFAD sort keramik 25x25cm (uden lys) - kr. 29 • JA, varen er til salg • KAN SENDE

  29,00 kr.22-06-2024
 2. NY Flot nøgleholder, Rustfrit Stål
5 kroge til nøgler
4 magneter til magnettavle

  NY Flot nøgleholder, Rustfrit Stål 5 kroge til nøgler 4 magneter til magnettavle

  50,00 kr.22-06-2024
 3. Retro vase med flot mosaik str. Ø10 - H18 cm
Sender gerne med + porto

*** Se også mine andre annonc

  Retro vase med flot mosaik str. Ø10 - H18 cm Sender gerne med + porto *** Se også mine andre annoncer her på dba ***

  55,00 kr.22-06-2024
 4. Passenger koncertbilletter, 2 stk., 2 stk. Passenfer koncertbilletter til DR Koncerthuset, tirsdag d

  Passenger koncertbilletter, 2 stk., 2 stk. Passenfer koncertbilletter til DR Koncerthuset, tirsdag den 25. juni kl.20. Koncerten er udsolgt. Pris fra ny: 550,- kr./stk. Pladserne er på terrasse A. Pri

  600,00 kr.22-06-2024
 5. Extreme Justice. Ny i folie., DVD, action, 

Ny i folie.
Med Danske Undertekster.
Sender kun med Dao

  Extreme Justice. Ny i folie., DVD, action, Ny i folie. Med Danske Undertekster. Sender kun med Dao. Scott Glenn. Lou Diamond Philips. Chelsea Field. 10

  120,00 kr.22-06-2024
 6. Sølvtøj, Brevkniv Konge nr. 301, Georg Jensen, Georg Jensen Sterling sølv brevkniv Konge eller Acorn

  Sølvtøj, Brevkniv Konge nr. 301, Georg Jensen, Georg Jensen Sterling sølv brevkniv Konge eller Acorn nr. 301 sælges. Den fremstår med alm brugssport efter mange års brug. Den er 20 cm lang og vejer 54

  675,00 kr.22-06-2024

Relaterede artikler