Fastelavns kostumer med et personligt pift
Børn

Fastelavns kostumer med et personligt pift

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Fastelavns kostumer med et personligt pift

I den her uge gik det op for mig, at fastelavn sørme er lige om hjørnet... I hvert fald holder de det på skolen d. 8 februar, og det kan altså hurtigt komme.

Merle har længe snakket om, at hun gerne ville være påfugl, så det har jeg kigget efter en del steder, men det er åbenbart ikke i helt så høj kurs som fx Anna & Elsa, og derfor heller ikke helt så let at finde.

DBA blev selvfølgelig stedet hvor jeg fandt det, hvor ellers.... Der findes oceaner af kostumer på DBA, så det er bare med at søge løs. Kjolen var aldrig brugt, så vi modtog en kjole i fin ny emballage. Dog har jeg efterfølgende set, at den faktisk godt kunne være fundet på ny, men da jeg ledte fandtes den altså ikke, og pludselig er det virkelig fastelavn, og så er alt udsolgt.

I weekenden besluttede vi så at peppe det her kostume lidt op, der medfølger et fint påfulgleagtigt sjal, men ellers ingenting. Både Jesper og jeg synes der skulle en maske til. Vi havde så begge en ide om, hvordan vi synes den skulle være :-) Vi fandt papir, sakse og glitter frem, og så indtog vi alle 4 spisebordet det meste af lørdag eftermiddag. Jesper og jeg udviklede hver sin påfuglemaske, og pigerne tegnede i malebøger og klippede sjove små fastelavnskatte.

Min er den enkle variant, en guld maske, med 8 "øjne" op i hver side. Jesper gik all in, han klippede en stor maske i sort karton, så klippede han små "øjne" ud i alle påfuglens farver og tilføjede til sidst et næb. Jeg måtte bøje mig i støvet, den blev virkelig flot.... Jeg tror også det er den Merle vælger ;.) På dagen tilføjer vi nok også lidt ansigtsmaling :-)

Det er sjovt at sætte sit eget præg på fastelavnskostumet, man kan google sig til mange sjove ideer, det er kun fantasien der sætter grænser.

De kreative eftermiddage hvor hele familien er samlet om et projekt, dem holder vi også ret meget af, man snakker og hygger på en helt anderledes måde - og så tilføjede vi lige belgiske vafler med is....

Bon appetit og Happy fastelavn :-/


Find det på DBA

 1. Trøje, Zip trøje, Hummel, str. 140, Flot og enkel zip trøje fra HUMMEL i sort, som er næsten ny:-)

  Trøje, Zip trøje, Hummel, str. 140, Flot og enkel zip trøje fra HUMMEL i sort, som er næsten ny:-) Se også alle de andre gode annoncer:-) BILLIG BILLIG KUN 75kr + porto 43kr med DAO ellers afhentnin

  75,00 kr.28-02-2024
 2. Flyverdragt, Flyverdragt, Lil Atelier, str. 104

  Flyverdragt, Flyverdragt, Lil Atelier, str. 104

  150,00 kr.28-02-2024
 3. Barnevogn, Emmaljunga Big Star Supreme, liggemål (cm): 98, Emmaljunga Big Star Supreme limited editi

  Barnevogn, Emmaljunga Big Star Supreme, liggemål (cm): 98, Emmaljunga Big Star Supreme limited edition Inkl. Lift i rigtig flot stand. Originalt regnslag og barnevognssele samt 2 Dunlopillo madrasser

  2.500,00 kr.28-02-2024
 4. Udklædningstøj, Optimus prime, Transformers, Sjov maske ned 3 forskellige lydniveauer - video kan se

  Udklædningstøj, Optimus prime, Transformers, Sjov maske ned 3 forskellige lydniveauer - video kan sendes som pb.

  120,00 kr.28-02-2024
 5. Bluse, Sød bluse, Hummel, str. 140, Sød bluse fra HUMMEL, som er i fin stand:-)

Se også alle de and

  Bluse, Sød bluse, Hummel, str. 140, Sød bluse fra HUMMEL, som er i fin stand:-) Se også alle de andre gode annoncer:-) BILLIG BILLIG KUN 30kr + porto 43kr med DAO ellers afhentning i Esbjerg

  30,00 kr.28-02-2024
 6. Lego Duplo, 2 stk 100.- store Byggeplader, 38 X 38 cm

  Lego Duplo, 2 stk 100.- store Byggeplader, 38 X 38 cm

  75,00 kr.28-02-2024

Relaterede artikler