Fastelavns kostumer med et personligt pift
Børn

Fastelavns kostumer med et personligt pift

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Fastelavns kostumer med et personligt pift

I den her uge gik det op for mig, at fastelavn sørme er lige om hjørnet... I hvert fald holder de det på skolen d. 8 februar, og det kan altså hurtigt komme.

Merle har længe snakket om, at hun gerne ville være påfugl, så det har jeg kigget efter en del steder, men det er åbenbart ikke i helt så høj kurs som fx Anna & Elsa, og derfor heller ikke helt så let at finde.

DBA blev selvfølgelig stedet hvor jeg fandt det, hvor ellers.... Der findes oceaner af kostumer på DBA, så det er bare med at søge løs. Kjolen var aldrig brugt, så vi modtog en kjole i fin ny emballage. Dog har jeg efterfølgende set, at den faktisk godt kunne være fundet på ny, men da jeg ledte fandtes den altså ikke, og pludselig er det virkelig fastelavn, og så er alt udsolgt.

I weekenden besluttede vi så at peppe det her kostume lidt op, der medfølger et fint påfulgleagtigt sjal, men ellers ingenting. Både Jesper og jeg synes der skulle en maske til. Vi havde så begge en ide om, hvordan vi synes den skulle være :-) Vi fandt papir, sakse og glitter frem, og så indtog vi alle 4 spisebordet det meste af lørdag eftermiddag. Jesper og jeg udviklede hver sin påfuglemaske, og pigerne tegnede i malebøger og klippede sjove små fastelavnskatte.

Min er den enkle variant, en guld maske, med 8 "øjne" op i hver side. Jesper gik all in, han klippede en stor maske i sort karton, så klippede han små "øjne" ud i alle påfuglens farver og tilføjede til sidst et næb. Jeg måtte bøje mig i støvet, den blev virkelig flot.... Jeg tror også det er den Merle vælger ;.) På dagen tilføjer vi nok også lidt ansigtsmaling :-)

Det er sjovt at sætte sit eget præg på fastelavnskostumet, man kan google sig til mange sjove ideer, det er kun fantasien der sætter grænser.

De kreative eftermiddage hvor hele familien er samlet om et projekt, dem holder vi også ret meget af, man snakker og hygger på en helt anderledes måde - og så tilføjede vi lige belgiske vafler med is....

Bon appetit og Happy fastelavn :-/


Find det på DBA

 1. Andet, Stokke, Trip trap stol fra 'Stokke'..
Stolen er brugt, men ikke særlig meget og udover den tr

  Andet, Stokke, Trip trap stol fra 'Stokke'.. Stolen er brugt, men ikke særlig meget og udover den trænger til en våd klud har den hverken fejl eller mangler..

  500,00 kr.30-03-2023
 2. Lego Bionicle, Flere figurer og blandede dele.

  Lego Bionicle, Flere figurer og blandede dele.

  200,00 kr.30-03-2023
 3. Barnevogn, Emmaljunga NXT90b, liggemål (cm): 98, Emmaljunga nxt90b model 2020.
I pæn mørke blå farve

  Barnevogn, Emmaljunga NXT90b, liggemål (cm): 98, Emmaljunga nxt90b model 2020. I pæn mørke blå farve med brune læder detaljer. Emmaljunga flat klapvognssæde der kan ligges helt ned. Emmaljunga nxt90 l

  8.900,00 kr.30-03-2023
 4. Blespand

  Blespand

  90,00 kr.30-03-2023
 5. Tæppe, Pingu, Pingu legetæppe
Pingu legetæppe med 4 dyr til ophæng. 
Rigtig fint legetæppe bløde sid

  Tæppe, Pingu, Pingu legetæppe Pingu legetæppe med 4 dyr til ophæng. Rigtig fint legetæppe bløde sider. Spejl på tæppet. Har haft store glade af det. Næsten som ny. røgfrit parfumefrit og kæledyrsf

  150,00 kr.30-03-2023
 6. Figurer, Toystory . Buzz lightyear ., Disney pixar, Disney figur . Toystory . Legetøj . Woody .

  Figurer, Toystory . Buzz lightyear ., Disney pixar, Disney figur . Toystory . Legetøj . Woody . Figurer . Skønneste Disney pixar figurer fra Toystory kr 10,- stk OBS PINDSVIN SOLGT . Se flere f

  10,00 kr.30-03-2023

Relaterede artikler