Et trækdyr er ikke bare et trækdyr

Et trækdyr er ikke bare et trækdyr

6. januar 2015

Et trækdyr er ikke bare et trækdyr

I mange år har jeg samlet på diverse trædyr samt figurer. De står rundt omkring i alle hjørner af huset og er en del af min indretning. Jeg synes, de har en del personlighed, og der er noget barnligt over dem. De har charme, og hvis man har en lidt barnlig sjæl, passer de små dyr ind i ethvert hjem.

Klik her for at se de forskellige trædyr på DBA.

Da vores ældste dreng blev døbt, havde jeg slet ikke skænket de dyr en tanke som dåbsgave. Jeg tænkte ikke på, at det kunne være en gave for livet. En gave, han kan bringe med sig, når han flytter hjemmefra og en gave, som kan følge ham gennem livet.

Da vores datter blev døbt, var en Kay Bojesen-abe på ønskesedlen. Den fik hun, og hun er meget glad for. Hun er udmærket klar over, at det er hendes, og hun passer pænt på den, når hun leger med den.

Storebror spørger engang imellem, hvorfor han ikke har en abe og siger, at han også ønsker sig en. Han elsker generelt dyr og har en hel kasse med plastic dyr. Nu har han dog efterhånden spurgt mange gange, om han ikke også må få en, men det er jo en dyr gave at købe til fødselsdag fx.

Jeg tænker, at han på et tidspunkt skal have en elefant, og jeg vil begynde min jagt på DBA, hvor der helt sikkert er en masse brugere, som vil sælge deres små dyr. Jeg overvejer at give ham elefanten, når han skal starte i skole til næste år. Det vil være en rigtig fin gave, som han sikkert vil huske, til han bliver voksen.