LISTE: Så meget er disse Bakugan-figurer steget i værdi
Video

LISTE: Så meget er disse Bakugan-figurer steget i værdi

Stine Hansen / Skribent
Stine Hansen / Skribent

Har du figurer fra tegneserien Bakugan liggende derhjemme, du ikke længere bruger? Så er det nu, du skal prøve at sælge dem på DBA. De kan være mange penge værd. Emil samler på Bakugan-figurer, og flere af figurerne er i dag mellem 5.000 og 6.000 kroner værd. Du kan se samlingen i videoen ovenfor.

De små Bakugan-figurer er rullet sammen til en kugle, men når du triller dem hen over deres tilhørende kort, folder de sig ud ved hjælp af en magnet i både figur og kort. Sådan spiller du med Bakugan. Lyder det som noget, du har liggende, eller har du lyst til at prøve det af? Uanset hvad, kan du læse med her, hvor samleren Emil Madsen har fundet nogle af de figurer i samlingen, der er steget i værdi.

Noget legetøj har allerede mistet værdi, det sekund du træder ud af legetøjsforretningen, men for Bakugan-figurer er tilfældet noget andet. Nogle figurers pris stiger markant, blandt andet fordi der bliver produceret forskellige størrelser i USA end i Europa. Det betyder, at flere amerikanere er ude efter de størrelser, som kun kan fås i Europa – og omvendt. Andre figurers værdi stiger, fordi de er sjældne.

I videoen øverst i artiklen kan du se Emil Madsens vilde samling på mere end 2.500 figurer. Læs med i artiklen her, hvis du vil imponeres over de priser, Emil Madsen vurderer, de små figurer er værd. Du kan også læse med, hvis du vil vide, hvilke figurer amerikanerne er vilde efter at få fingrene i.

Find Bakugan på DBA:

 1. Bakugan, 100 stk Bakugan, Bakugan, Sælger mine Bakugan da interessen ikke er der længere, der er ca

  Bakugan, 100 stk Bakugan, Bakugan, Sælger mine Bakugan da interessen ikke er der længere, der er ca 100 bakugan og 70 kort. Bud er velkomne:) Kan sendes på købers regning:)

  450,00 kr.23-06-2024
 2. Bakugan, Diverse figurer, 'bane' + tilbehør, Bakugan, Mange figurer - deriblandt stor figur (drage)

  Bakugan, Diverse figurer, 'bane' + tilbehør, Bakugan, Mange figurer - deriblandt stor figur (drage) - og bane med tilbehør. Sælges samlet. Brugt stand - der er bl.a. et par flænger i selve banen (men

  150,00 kr.22-06-2024
 3. Bakugan, Bakugan

  Bakugan, Bakugan

  300,00 kr.22-06-2024
 4. Bakugan

  Bakugan

  250,00 kr.22-06-2024
 5. Bakugan, 5 bakugan sæt og 1 stor Bakugan, Sælger følgende i rigtig god stand :)

Sæt A: 6 kugler, 7

  Bakugan, 5 bakugan sæt og 1 stor Bakugan, Sælger følgende i rigtig god stand :) Sæt A: 6 kugler, 7 kort koster 95kr Sæt B: 5 kugler, 6 kort, 1 tillægskort koster 95kr Sæt C: 5 kugler, 6 kort, 1 tillæ

  65,00 kr.20-06-2024
 6. Bakugan, 5 bakugan sæt og 1 stor Bakugan, Sælger følgende i rigtig god stand :)

Sæt A: 6 kugler, 7

  Bakugan, 5 bakugan sæt og 1 stor Bakugan, Sælger følgende i rigtig god stand :) Sæt A: 6 kugler, 7 kort koster 95kr Sæt B: 5 kugler, 6 kort, 1 tillægskort koster 95kr Sæt C: 5 kugler, 6 kort, 1 tillæ

  95,00 kr.20-06-2024

Find alt Bakugan til salg på DBA lige nu, her.

Denne figur er flere tusind kroner værd

Kun nogle få ridser i æsken kan hive denne figur ned i pris. Emil Madsen har i samlingen en ’Golden Fear Ripper’-figur, som han er meget glad for. Og det bør han måske også være, hvis man tager i betragtning, at han har givet 1.500 kroner for den lille figur.
Ikke destro mindre er figuren endnu mere værd i dag.

Så længe magnetkrigeren er i den originale æske, kan man få en del mere for Bakugan-figurer, end hvis man ikke har æsken – så er de faktisk nærmest ikke noget værd.

Heldigvis har Emil Madsen stadig æsken til sin ’Golden Fear Ripper’. Han vurderer faktisk, at hvis han vil sælge den, kan han få mellem 5.000 kroner og 6.000 kroner for den.

LÆS OGSÅ: Tjek om dine gamle Pokémon-kort er guld værd

Emil Madsen fortæller, at der er nogle få ridser i pakken, men ellers er den i god stand. Derfor kan hav tage så meget for figuren.
Emil Madsen fortæller, at der er nogle få ridser i pakken, men ellers er den i god stand. Derfor kan hav tage så meget for figuren.

Så meget er denne specielle figur værd

’Darkus BakuSurge Infinity Helios’ er den mest værdifulde figur i Emil Madsens samling, der lyder på imponerende 2.500 figurer.
Den ser måske ikke ud af meget, men Emil Madsen er helt sikker på, at hvis han en dag ville sælge den, kan han få en hel del for den.

- Jeg er en af de eneste, der ejer den her figur, fortæller Emil Madsen.

Han vurderer at kunne sælge den for mellem 5.000 kroner og 6.000 kroner, hvis han da nogensinde får lyst til at skille sig af med den.

LÆS OGSÅ: Fra gammelt legetøj til guldmine

Du kan være lige så heldig som Emil Madsen og finde sjældne, værdifulde Bakugan-figurer på DBA til ingen penge. Det kan være du kan sælge dem til en god pris eller selv have dem stående derhjemme.
Du kan være lige så heldig som Emil Madsen og finde sjældne, værdifulde Bakugan-figurer på DBA til ingen penge. Det kan være du kan sælge dem til en god pris eller selv have dem stående derhjemme.

Dette gør en Bakugan-figur eftertragtet

Det er ikke kun æsken, der kan øge værdien markant på en Bakugan. Figurerne findes i forskellige størrelser, og nogle størrelser er således mere attraktive og efterspurgte end andre. Emil Madsen har en ’Pyrus Draganoid’-figur i størrelsen B2, hvilket får prisen på denne figur til at stige.

Prisen på figurer i størrelsen B2 er høj, fordi det ikke er standardstørrelsen på de figurer, de har i USA. Derfor er de især efterspurgte af amerikanere.

Denne figur har Emil Madsen lavet et rigtigt godt køb med. Da han købte den, gav han kun 20 kroner for den lille drage-figur fra Bakugan-universet. I dag vurderer Emil Madsen, at han kan sælge den for 3.000 kroner.

I USA er standardstørrelsen B1, så hvis du har sådan nogle liggende, kan det være, du skal forsøge at sælge dem her i Danmark på DBA.

LÆS OGSÅ: DBAs dyreste actionfigur

DBAs dyreste Bakugan-figurer i skrivende stund. De fleste sælger deres figurer som samlinger, derfor kan du være heldig at finde de figurer, de ønsker at købe til en god pris.
DBAs dyreste Bakugan-figurer i skrivende stund. De fleste sælger deres figurer som samlinger, derfor kan du være heldig at finde de figurer, de ønsker at købe til en god pris.

DBAs dyreste figur

Der er i skrivende stund mere end 90 annoncer med Bakugan i kategorien ’Legetøj og spil’ på DBA. Hvis du vil have fingrene i noget af det legetøj fra Bakugan-universet, annoncerer mange af sælgerne med flere figurer og kort i samme køb. Så du kan altså komme i gang med at spille med kun ét køb. Over halvdelen af annoncerne viser figurer til under 100 kroner, så det er altså både nemt og billigt.

I den anden prisende ligger annoncen, du kan se på billedet ovenfor. Her har sælgeren sat 21 Bakugan-figurer med tilhørende kort til salg for 900 kroner, hvilket gør disse figurer til de dyreste på DBA lige nu. Det er en pris på 42 kroner per Bakugan-figur.
De medfølgende kort gør det muligt for dig at komme i gang med at spille med det samme.

Hvis annoncen stadig er aktiv på DBA, kan du finde den via linket, her.

Find Bakugan-film på DBA:

 1. DRAGON BALL, DUEL MASTERS, MARIO, BALTO, BAKUGAN, DVD, animation, 1 stk 40kr 
3 stk 100kr

  DRAGON BALL, DUEL MASTERS, MARIO, BALTO, BAKUGAN, DVD, animation, 1 stk 40kr 3 stk 100kr

  40,00 kr.23-06-2024
 2. Bakugan Battle Brawlers - DVD 1, instruktør Cartoon Network, DVD, tegnefilm

  Bakugan Battle Brawlers - DVD 1, instruktør Cartoon Network, DVD, tegnefilm

  45,00 kr.20-06-2024
 3. Bakugan 1-3, DVD, tegnefilm, Boks med 3 film .se også mine andre annoncer med film

  Bakugan 1-3, DVD, tegnefilm, Boks med 3 film .se også mine andre annoncer med film

  70,00 kr.18-06-2024
 4. Bakugan Battle Brawlers, DVD, tegnefilm, Bakugan Battle Brawlers
Se gerne mine andre annoncer med fi

  Bakugan Battle Brawlers, DVD, tegnefilm, Bakugan Battle Brawlers Se gerne mine andre annoncer med film. Sammen fragter ved køb af flere. Køber betaler for fragten.

  10,00 kr.18-06-2024
 5. Bakugan Gundalian Invaders, DVD, tegnefilm, Bakugan Gundalian Invaders
Se gerne mine andre annoncer

  Bakugan Gundalian Invaders, DVD, tegnefilm, Bakugan Gundalian Invaders Se gerne mine andre annoncer med film. Sammen fragter ved køb af flere. Køber betaler for fragten.

  10,00 kr.18-06-2024
 6. BAKUGAN BOX, DVD, animation

  BAKUGAN BOX, DVD, animation

  125,00 kr.12-06-2024

Find alle Bakugan-film til salg på DBA lige nu, her.

Er du interesseret i at blive mindet om alle de figurer, du legede med i din barndom eller ungdom? Der er både Jungledyret Hugo, alle karaktererne fra Tin Tin, Smølferne, Flintstone og mange flere. Der er gennem tiden blevet solgt mange figurer på DBA, og de sælges stadig. Få et godt tilbageblik på din barndom eller bliv inspireret til at sælge eller købe figurer i artiklen, her.

En anden figur, der i de seneste år er blevet populær, er Funko Pop. Det er små vinyl-figurer, der forestiller alverdens karakterer fra film, kendte mennesker, politikere, og du kan endda få en, der ligner dig selv.
Tobias samler på Funko Pop-figurer, og samlingen er imponerende. Du kan se den i videoen herunder, hvor han også fortæller, hvorfor han på et tidspunkt valgte at sælge ud af samlingen.

 

Du kan læse mere om samlingen i DBA Guide-artiklen, her.

Relaterede artikler