Unikt på DBA: To toiletter på hjul
Video

Unikt på DBA: To toiletter på hjul

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Toiletter er ofte grimme og klamme. Det er nogle, man helst gemmer væk og bruger så kort tid på som muligt. Men hos Carsten fester man med toiletter. Polterarbends, teamarrangementer og børnefødselsdage har nærmest toiletter som omdrejningspunkt. Carsten ejer nemlig et eventcenter, hvor hans ene gameplay ’lukumsræs’ er det mest populære, men nu har han sat ”spillet” til salg på DBA.

Opdatering: Toilettterne er i dag blevet solgt

De fleste børn elsker legepladser. Men ikke 51-årige Carstens børn. Man fristes i hvert fald til at tro, at de finder legepladser kedelige. Deres far, Carsten Stenkilde, ejer nemlig et legeland, og dermed har børnene haft utallige stunder i selskab med selvkørrende toiletter, racerbaner og en elektrisk tyr, så gynger og rutsjebaner kan godt gå hjem og vug’.

Men nu er børnenes evige ”turpas” ved at slippe op.

Carsten har nemlig sat sit legeland i Vils, som nok mere præcist betegnes som et ’eventcenter’, til salg på DBA. En af forlystelserne, han sælger, er hans lukumsræs, som du kan se meget mere til i videoen, herover.

I artiklen herunder kan du blive klogere på, hvorfor Carsten vil af med sine selvkørrende toiletter og eventcentret.

Slush ice-, popcorns-maskine og kagemænd. Det har primært været de fødevarer, som Carsten og konen har serveret gæster, der har haft booket events i parrets hal. Carsten beholder popcorns-og slush ice-maskinen. Og det er parrets børn glade for.
Slush ice-, popcorns-maskine og kagemænd. Det har primært været de fødevarer, som Carsten og konen har serveret gæster, der har haft booket events i parrets hal. Carsten beholder popcorns-og slush ice-maskinen. Og det er parrets børn glade for.

Toiletterne er festens midtpunkt

Carsten og hans kone har i 5 år drevet deres eget eventcenter. Et sted, de kun holder åbent, når polterarbends, konfirmationer eller fødselsdagsarrangementer har booket sig ind i kalenderen på weekenddage.

Forud for festilighederne har gæsterne kunne vælge mellem de forskellige spil, som Carsten har til rådighed i hans store hal, og her er der ét gameplay, der altid bookes:

Lukumsræs er klart den mest populære aktivitet. Det bliver nærmest altid booket. Hvis der engang imellem er nogle, som ikke har bestilt toiletræs, ærgrer de sig altid, når de kigger over på banen og ser, hvor sjovt det ser ud
fortæller Carsten.

Toiletræs er et spil, der går ud på, at man er to hold, der dyster mod hinanden i at samle toiletruller op og sætte dem på en stang. Holdet har ét toilet hver, som man kører rundt på banen på, indtil man rammer stangen, hvor toiletrullerne skal stables. Når man har placeret toiletrullen på stangen, er det næste mand fra holdets tur til at overtage toilettet og ræse videre med en ny toiletrulle ombord.

- Det kan være svære, end det ser ud. Toiletterne kan køre ret stærkt, og nogle gange rutscher man rundt på sæderne. Og det kan også være svært at holde sig indenfor banen. Alle disse ting gør, at folk ofte griner en masse, mens de dyster. Det er en ret morsom aktivitet, fortæller Carsten.

I videoen øverst i artiklen viser Carsten rundt i mange af de aktiviteter, han tilbyder i sit eventcenter. Han sælger alle spillene enkeltvis eller samlet på DBA.

Find det på DBA

 1. Køleopsat 1/4 – 1200x335x435mm

  Køleopsat 1/4 – 1200x335x435mm

  Køleopsat 1/4 – 1200x335x435mm, www.Diamonddenmark.dk – Top kvalitet - Find produktet og den aktuelle pris ved at klikke på den røde knap "Gå til varen" - Kontakt : info@DiamondDenmark.dk +45 20 78 9

  4.057,00 kr.09-06-2022
 2. Køleopsat 1/3 – 1200x395x435mm

  Køleopsat 1/3 – 1200x395x435mm

  Køleopsat 1/3 – 1200x395x435mm, www.Diamonddenmark.dk – Top kvalitet - Find produktet og den aktuelle pris ved at klikke på den røde knap "Gå til varen" - Kontakt : info@DiamondDenmark.dk +45 20 78 9

  4.162,00 kr.09-06-2022
 3. Køleopsat 1/4 – 1400x335x435mm

  Køleopsat 1/4 – 1400x335x435mm

  Køleopsat 1/4 – 1400x335x435mm, www.Diamonddenmark.dk – Top kvalitet - Find produktet og den aktuelle pris ved at klikke på den røde knap "Gå til varen" - Kontakt : info@DiamondDenmark.dk +45 20 78 9

  4.207,00 kr.09-06-2022
 4. Saladette – 900x700x876mm

  Saladette – 900x700x876mm

  Saladette – 900x700x876mm, www.Diamonddenmark.dk – Top kvalitet - Find produktet og den aktuelle pris ved at klikke på den røde knap "Gå til varen" - Kontakt : info@DiamondDenmark.dk +45 20 78 96 57

  6.742,00 kr.09-06-2022
 5. Saladette

  Saladette

  Saladette, Saladette SAG97n 220-240V750 HZ Pris ex moms kr. 1.950,-

  1.950,00 kr.12-11-2022
 6. panini grill

  panini grill

  panini grill, Kvalitets produkt fra Holland Professionel kontaktgrill / panini Tunge støbejernsplader Rustfrit stålkabinet og håndtag Udstyret med dryppebakke Begge sider rillede Øvre grillplade: W335

  1.395,00 kr.05-10-2020

På DBA har vi en erhvervs-kategori, hvor du blandt andet kan finde butiksinventar.
  

Toiletter på gågaden

Mange af aktiviteterne i eventcentret har Carsten selv fået idéen til og bygget selv. Men toiletterne er en af undtagelserne.

- Jeg faldt over de kørrende lokummer på nettet og tænkte, at dem skulle jeg da have, fortæller han.

Men toiletterne var ikke nogen skide billig fornøjelse. Fra ny koster toiletterne nemlig 150.000 kroner for to styk.

Lokummerne er dyre, fordi de nærmest er ligesom en invalideknallert. Det er samme motor, der er puttet i, oplyser Carsten.

Toiletterne kan også sagtens køre undenfor banen. Carsten og konen rullede engang ned ad gågaden i byen Vils på lokummerne for at dele flyers for deres eventcenter ud. Det gav blikfang.

 - Der var SÅ mange, der kiggede. Det var sjovt at høre, når børn pegede og sagde ’Se far, der kører et toilet’, og den voksne ikke lige kiggede og tænkte ’Ja ja, den er god med dig’, for så at blive klogere, griner Carsten.

I videoen, som du finder øverst i artiklen, kan du se, hvor hurtigt toiletterne kører.

LÆS OGSÅ: Til salg: Et telt og tre originale cirkusvogne Cirkus Zalmov

Her er den basketball-version af ’4 på stribe’, som Carsten selv har fået idéen til og bygget. En af de andre opfindelser, Carsten har begået, er, at han har bygget en ”støjdæmper” rundt om blæsekanonen. Mange af banerne holdes op af en blæsekanon, og den har en tendens til at larme. Derfor har Carsten pakket støjkanonen ind i en firkant af træplader, hvilket sænker lyden gevaldigt. Den følger med i handlen.
Her er den basketball-version af ’4 på stribe’, som Carsten selv har fået idéen til og bygget. En af de andre opfindelser, Carsten har begået, er, at han har bygget en ”støjdæmper” rundt om blæsekanonen. Mange af banerne holdes op af en blæsekanon, og den har en tendens til at larme. Derfor har Carsten pakket støjkanonen ind i en firkant af træplader, hvilket sænker lyden gevaldigt. Den følger med i handlen.
Lokumsræs-banen måler 8 meter i længden og 6,5 meter i bredden.
Lokumsræs-banen måler 8 meter i længden og 6,5 meter i bredden.

Derfor lukker eventcentret

Carsten er en idémand og iværksætter ind til benet. Til dagligt driver han og konen et rengøringsfirma, som holder til i flere byer, og som går strålende. Eventcentret har derfor været en hobbyvirksomhed, de har brugt deres weekender på.

- Jeg havde en drøm om at drive et eventcenter. Jeg synes, det er fedt at leve af at give nogen en god dag, fortæller Carsten.

Han og konen brugte en frygtelig masse penge på at få centret etableret, og i de første år kørte virksomheden med røde tal på bundlinjen. Efter nogle år lovede parret hinanden, at de ville give centret ét år mere, og hvis det stadig ikke løb rundt, ville de lukke og slukke.

Et år efter den aftale vidste det sig heldigvis, at centret i den periode ikke havde givet underskud. Dog ej heller overskud. Det løb bare rundt.

- Men i månederne lige inden corona, kom vi op på faktisk at tjene penge på virksomheden, hvilket jo var helt kanon, fortæller Carsten.

Corona blev dog en realitet, og det gik hårdt ud over parrets weekend-legeland, der har stået tomt i alle månederne. Huslejen skal dog stadig betales, og det samme skal elregningen. Derfor har parret nu besluttet at lukke eventvirksomheden og sælge aktiviterne styk for styk.

Det er selvfølgelig hårdt at sige farvel til den her drøm. Jeg har virkelig brugt mange timer hernede. Men man må også indse, at man må videre, og jeg har flere projekter derhjemme, jeg kan kaste min tid over
fortæller Carsten.

Find det på DBA

 1. hoppeborg popcorn candyfloss slush ice udlejning, Giv dine børn en fantastisk fødselsdag, barnedåb,

  hoppeborg popcorn candyfloss slush ice udlejning, Giv dine børn en fantastisk fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller blot en dejlig fest Pris : VIKING hoppeborg : 1500kr SLOT hoppeborg : 1500kr UN

  1.234,00 kr.04-06-2023
 2. Slush ice maskine udlejning, UDLEJNING AF SLUSH ICE MASKINE. MED 2 KAMRE (2 x 12 liter)

Leje af mas

  Slush ice maskine udlejning, UDLEJNING AF SLUSH ICE MASKINE. MED 2 KAMRE (2 x 12 liter) Leje af maskine: 24 timers leje : 500,- +tilkøb af koncentrat 2x2liter : 150kr Mindre kan også købes. HEL WEE

  500,00 kr.02-06-2023
 3. popkorn maskine udlejning, Jeg udlejer denne fantaskiske popcorn maskine,
Som får du duften og smage

  popkorn maskine udlejning, Jeg udlejer denne fantaskiske popcorn maskine, Som får du duften og smage af popcorn i biograffen. Leje i 24 timer 250kr Leje i weekend/ (fredag-søndag) 350kr popcorn majs

  250,00 kr.02-06-2023
 4. Udlejning til fest, Udlejning af telte til den store fest , bemærk vi lejer ikke disse telte ud til

  Udlejning til fest, Udlejning af telte til den store fest , bemærk vi lejer ikke disse telte ud til ungdomsfester, studenterfest osv , men gerne til bryllupper, konfirmation, runde fødselsdage. 3x3m

  1.250,00 kr.30-05-2023
 5. Slush ice maskine udlejning, UDLEJNING AF SLUSH ICE MASKINE. MED 2 KAMRE (2 x 12 liter)

Leje af mas

  Slush ice maskine udlejning, UDLEJNING AF SLUSH ICE MASKINE. MED 2 KAMRE (2 x 12 liter) Leje af maskine: 24 timers leje : 500,- +tilkøb af koncentrat 2x2liter : 150kr Mindre kan også købes. HEL WEE

  500,00 kr.28-05-2023
 6. Popcorn maskine, Professionel stor popcornmaskine udlejes til fest og børnefødselsdag mv. Denne mask

  Popcorn maskine, Professionel stor popcornmaskine udlejes til fest og børnefødselsdag mv. Denne maskine kan producere masser af lækre popcorn på ingen tid og holde dem friske. Den er let at betjene og

  300,00 kr.28-05-2023

Pop, pop, pop. Køb dig en popcornsmaskine på DBA. Der er også candyfloss-maskiner på DBA.
  

Alle de aktiviteter, som Carsten selv har opfundet

Når man taler med Carsten og hører om hans iværksætter-projekter, får man let fornemmelsen af, at han er en af de typer, som virker til at have fået skænket mange flere timer i døgnet end os andre. Udover at drive sin rengøringsvirksomhed, har Carsten og konen fem børn, et hus, der konstant sættes i stand af dem selv, og så har de eventvirksomheden – lidt endnu. Og i eventhallen er mange af aktiviterne lavet af Carsten selv:

- Det har været noget af det sjoveste ved at drive den her virksomheden: At få idéen til nye gameplays og bygge dem, fortæller Carsten.

Han har blandt andet bygget en alternativ udgave af spillet ’Fire på stribe’. Her skal man kaste basketballs i forskellige farver ned i basketballsnets for at opnå fire ens bolde på en stribe.

Carsten står også bag den aktivitet, der med det blotte øje ligner noget fra en minigolfsbane. Her går spillet ud på, at du skal skyde golfbolde i forskellige farver op i hullelerne for enden af bakken og ramme ned i hullerne for at opnå fire på stribe. Hullerne er dog placeret anderledes end ”pointtavlen” viser, hvilket forvirrer og gør spillet mere udfordrende.

Et tredje gameplay, Carsten også selv har bygget, er en stor udgave af den klassiske brætsspilslabyrent. Her skal fire mennesker holde på brættet og balancere bolden i fællesskab udenom hullerne på pladen.

Du kan se de hjemmedesignede spil i videoen, som du finder øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Nyd sommeren som issælger i gammel, original cirkusvogn

Her er den form for minigolfsspil, som Carsten selv har fundet på og kreeret. Du kan læse, hvad spillet går ud på i teksten over disse to billeder.
Her er den form for minigolfsspil, som Carsten selv har fundet på og kreeret. Du kan læse, hvad spillet går ud på i teksten over disse to billeder.
Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.
De to toiletter har to forskellige hastighedsniveauer. Sådan kan man indstille lukummerne til at køre mindre hurtigt, når det er børn, der dyster mod hinanden.
De to toiletter har to forskellige hastighedsniveauer. Sådan kan man indstille lukummerne til at køre mindre hurtigt, når det er børn, der dyster mod hinanden.

Den sure holddeltager

Carsten og hans hustru er fuld af gode minder og annektdoter fra tiden i eventcentret. Og det bedste af det hele er, at alle minderne er positive. Selv dem, der begynder skidt:

- Vi havde engang en polterarbend, hvor en af mændene i gruppen slet ikke gad at være her. Han havde korslagte arme fra begyndelsen af og beholdte sin jakke på. Det var lige indtil, han vandt det første spil, og han endte med at være jublende glad, da han forlod bygningen, griner Carsten.

Find det på DBA

 1. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborg, HOPPEBORG str. knap 5 x 5 meter med tag, i flot TRAKTOR tema sælges, hoppeborgen kommer med pløkke og pakkepose - blæser kan tilkøbes. Andre hoppeborge er på lager til omg. levering, I godk

  13.500,00 kr.10-09-2021
 2. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborg, HOPPEBORG str. knap 5 x 5 meter med tag, i flot FARM tema sælges, hoppeborgen kommer med pløkke og pakkepose - blæser kan tilkøbes. Andre hoppeborge er på lager til omg. levering, I godkend

  13.500,00 kr.10-09-2021
 3. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborg, HOPPEBORG str. knap 5 x 5 meter med tag, i flot Party tema sælges, hoppeborgen kommer med pløkke og pakkepose - blæser kan tilkøbes. Andre hoppeborge er på lager til omg. levering, I godken

  13.500,00 kr.10-09-2021
 4. Hoppeborg BAMSE

  Hoppeborg BAMSE

  Hoppeborg, Hoppeborg model Bamse, fabriksny i vores kendte kvalitetsversion, kendt af mange udlejere, for den lange levetid, incl. blæser, pris er + moms, andre hoppeborge og rodeotyre er på lager til

  32.000,00 kr.26-01-2020
 5. Hoppeborg

  Hoppeborg

  hoppeborg, i str knap 5 x 5 meter i flot Pirat tema, hoppeborgen kommer med pløkke og pakkepose, blæser kan tilkøbes, andre hoppeborge er på lager, vi har også Gurli Gris og Paw Patrol hoppeborge med

  13.500,00 kr.15-07-2021
 6. Hoppeborg

  Hoppeborg

  Hoppeborg, i str knap 5 x 5 meter i flot jungle tema, hoppeborgen kommer med pløkke og pakkepose, blæser kan tilkøbes, andre hoppeborge er på lager, vi har også Gurli Gris og Paw Patrol hoppeborge med

  13.500,00 kr.15-07-2021

46 hoppeborge kan du lige nu købe på DBA. 4 af dem koster mindre end 600 kroner.

Carsten sælger de to lukummer, banen og blæseren til i alt 80.000 kroner.
Carsten sælger de to lukummer, banen og blæseren til i alt 80.000 kroner.

Drømmer du også om at blive iværksætter, og vil du gerne tjene penge på at give andre fest og farver samt en god oplevelse? Så er en partybus måske det, du bør investere i. Vi kan ihvert fald fortælle dig, at det er en business, der giver mange penge på kistebunden. I hvert fald, hvis man skal tro ejeren Bo, der har denne til salg på DBA.

Hvis du har en iværksætter i maven, er det en god idé at starte din ”rejse” på DBA. Det har vi en eksperts ord for. Han fortæller i denne artikel om alle fordelene ved at begynde sin virksomhed på DBA.

Du kan også tjene penge på pandekager. I videoen herunder er vi taget ud til Christian, der sælger sin pandekagebiks. Ikke kun selve vognene, men også hjemmesiden og bookingssystemet. Og Christian fortæller, at der er booket fuldt op det næste halve år. Det er netop derfor, han sælger virksomheden: Der er simpelthen for meget for ham at lave.

Læs hvor meget du kan tjene ved at være pandekagemager. For Christian løfter sløet for, hvor billigt det er at producere én pandekage – det gør han i artiklen, her.

Relaterede artikler