Sjældent spil fra år 2000 til salg på DBA
VideoMotorBørn

Sjældent spil fra år 2000 til salg på DBA

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Mathias har lige nu noget til salg, der er 2000’erne bud på virtuel reality. En gokartsimulator, der er sjælden, fordi den indtil nu er blevet solgt i par. Nu har du dog muligheden for at købe dig en enkelt model frem for to. Så hvis du har et helt værelse, du ikke liiige ved, hvad du skal have i, er denne simulator oplagt for dig. Den fylder nemlig – som simulatorer nu engang gør.

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er bilen blevet solgt

Er du træt af, at dine gamer-’skills’ er afhængige af en god internetforbindelse? Mange gamere kender nok til de øjeblikke, hvor de bliver skudt eller misser en eller anden form for bold i et computerspil, fordi internetforbindelsen i et sekund eller to er fraværende.

Hvis du køber Mathias fra Horsens’ ting til salg på DBA, kan du dyrke din tørst efter spil, uden at du er afhængig af stabilt internet. 43-årige Mathias’ spil er nemlig fra den helt gamle skole – dengang spil på computeren og TV’et var noget, du satte i en maskine og trykkede ’play’ på.

Men samtidig er Mathias’ spil også nytænkende, fordi det nærmest er i 4D: Mathias Bøgh Johansen sælger nemlig et gokart-racer-computerspil, og med til spillet hører en permanent-monteret gokart, så du kan føle, du kører i gokart, mens du overhaler dine modstandere. En gokartsimulator.

Se selv i videoen herover, hvor svært det kan være at holde sig siddende i sædet på gokarten, når spillet først er i gang. Racer”bilen” svinger nemlig, når du drejer i spillet.

I artiklen herunder kan du derimod få svar på, hvor ofte Mathias selv har spillet spillet, eller du kan se her, om Mathias har andre fede ting til salg, når lige netop du læser denne artikel.

Savner du at multitaske, mens du kører vildt? At kunne sms’e, mens du raser rundt på en gokartbane eller at køre uden hjelm på? Mathias har lige nu løsningen til salg, der altså gør det muligt for dig at trykke speederen helt i bund, mens du også skænker din mobiltelefon opmærksomhed.
Savner du at multitaske, mens du kører vildt? At kunne sms’e, mens du raser rundt på en gokartbane eller at køre uden hjelm på? Mathias har lige nu løsningen til salg, der altså gør det muligt for dig at trykke speederen helt i bund, mens du også skænker din mobiltelefon opmærksomhed.

Alle de fordele der er ved Mathias genvej til gokart-ræset

Det er farligt, det tager tid, og det koster mange penge. At køre gokart er noget, de fleste af os kun gjorde på fast base, da vi hjulede rundt i de orangegule cyklers forsøg på efterligninger i børnehaven. Som voksen har vi nok mest af alt kun befundet os på en gokartbane i anledningen af en polterabend.

Men hvis du bliver den nye ejer af Mathias ting til salg, kan du hjerne rundt i en gokart, lige så tosset du vil, uden at ægtefælleden behøver at bekymre sig for, at du kører galt. Med Mathias ”gokartgenvej” er du også garanteret ikke at få fedtede benzin-fingre, for motoren brokker sig aldrig, og du skal heller ikke bruge kostbar tid på at køre frem og tilbage til gokartbanen. Mathias’ gokart-racer kan du have stående i soveværelset, i stuen eller i kælderen, og alligevel kan du komme ud over stepperne, som kørte du på en heftig gokartbane.

Mathias sælger nemlig en form for gokartsimulator. Et racerspil, der kommer i følgeskab af en ægte gokart, du skal sidde i, når du vil spille. På gokarten drejer og bremser du, og sådan fortæller du spillet, hvordan du vil køre køretøjet. Gokarten svinger også, når du drejer i spillet.

Find det på DBA

 1. Kæmpe udvalg af nye Arkademaskiner

  Kæmpe udvalg af nye Arkademaskiner

  Arcademaskine /Arkademaskine fabriksny, andet, Stort udvalg af fabriksnye Arkademaskiner med 412. 1500 eller hele 2323 spil i hver maskine. Arkademaskinerne fås i mange forskellige varianter & størrel

  5.999,00 kr.04-12-2019
 2. arkademaskine, Rimelig, To slidte arkademaskiner der tigger om at blive sat i stand sælges, da vi ha

  arkademaskine, Rimelig, To slidte arkademaskiner der tigger om at blive sat i stand sælges, da vi har brug for pengene. Der følger ukendte spil med - tror ikke noget er originalt. Den ene maskine tæn

  8.000,00 kr.18-05-2024
 3. arkademaskine, Perfekt, Arkademaskiner med 10.000 spil. 32 tommer LED skærm
Helt ny. Tror ikke du ka

  arkademaskine, Perfekt, Arkademaskiner med 10.000 spil. 32 tommer LED skærm Helt ny. Tror ikke du kan finde et arkade spil der ikke er på maskinerne :-) B 82 D 54 H 173

  7.900,00 kr.11-04-2023

39 arkadespillemaskiner kan du netop nu finde på DBA. Dem i bedst stand kan du se her.
   

Derfor er Mathias’ gokartsimulator helt særlig

Har du 275.500 kroner, du kan få lov af ægtefællen at bruge på sjov og spas? Og har du tilmed et kæmpe værelse eller to små - uden møbler i - som bare står og samler støv? Nej vel?

Netop derfor er Mathias gokartsimulator ganske særlig, fortæller han.

Mathias ejer nemlig hele to ens gokart-spil, og de er købt som et par. Parret har haft en ejer før Mathias, og ville man have fat i et eksemplar, skulle man altså købe begge. Det skyldes, at du kan spille mod hinanden, når du har to.

Men fordi, du dengang, spillene blev udbudt i år 2000, var nødt til at købe begge, har der været ret få købere til simulatorerne i Danmark, og derfor findes der ifølge Mathias ikke særlig mange i det danske land.

I 2000 var 200.000 kroner, som de to gokartsimulatorer kostede, 37,75 procent mere værd, end beløbet er i dag. Det betyder, at prisen i dag svarer til, at du skulle give 275.499 kroner for simulatorerne. En pris, de færreste ifølge Mathias var villige til at betale.

- Dengang var der ikke ret mange, der ville smide 100.000 kroner efter en spillemaskine, og hvis man ville det, ville man nok hellere prioritere at købe én, frem for at købe hele to ens af slagsen.

Samtidig fylder de to simulatorer nærmest et helt værelse hver især, så man kan ikke ligefrem sige, at gokart-genvejene henvender sig til private, og det har nok også været begrænset, hvor mange spillehalsejere, der lige havde plads – og råd - til sådanne to sager.

Men nu har du altså muligheden for at købe dig blot én af disse simulatorer, for Mathias er villig til at sælge kun denne ene af dem. Hvorfor han ikke sælger begge, kan du få svar på længere nede i artiklen.

LÆS OGSÅ: 26-årige Nicklas gik selvstændig med hjælp fra DBA

Er du glad for at køre hurtigt og stærkt, men hader du at få fingrene fedtet ind i motorolie og vedligehold? Med denne gokart skal du aldrig rode rundt i et motorrum, for det findes slet ikke på gokarten.
Er du glad for at køre hurtigt og stærkt, men hader du at få fingrene fedtet ind i motorolie og vedligehold? Med denne gokart skal du aldrig rode rundt i et motorrum, for det findes slet ikke på gokarten.

Derfor ejer Mathias et gokart-spil

Han er ikke besat af at game. Mathias ejer de to sæt gokarts, fordi han til hverdag driver nogle spillemaskiner, som han har placeret rundt omkring i Danmark. Blandt andet i det lokale, som du kan se i videoen, som Mathias udlejer i forbindelse med fødselsdage. Han har også flere af spillemaskinerne stående på campingpladser.

I dag har Mathias dog mindre fokus på sine spillemaskiner, som han gerne ”ofrer” for at få råd til at dyrke sin nye forretningsidé. Hvad den er, kan du få svar på i afsnittet herunder.

Find det på DBA

 1. Robots og Blackknight, spilleautomat, Sælger 2 spilleautomater robots og Blackknight virker fint ta'

  Robots og Blackknight, spilleautomat, Sælger 2 spilleautomater robots og Blackknight virker fint ta'r alle danske mønter køre klar støk pris 3600 kan leveres

  3.600,00 kr.16-06-2024
 2. Blackknight, spilleautomat, sælger min Blackknight i pro.x virker fint ta'r alle danske mønter og ud

  Blackknight, spilleautomat, sælger min Blackknight i pro.x virker fint ta'r alle danske mønter og udbetaler I 20 kr køre klar sælges for kr 3800 kan leveres

  3.800,00 kr.15-06-2024
 3. spilleautomat, God, Aristocrat TIC TAC TOE. Mekanisk spilleautomat fra 1960'erne. Med indbygget Jack

  spilleautomat, God, Aristocrat TIC TAC TOE. Mekanisk spilleautomat fra 1960'erne. Med indbygget Jackpot. Står flot, spiller og virker fint. Alle nøgler medfølger. Bruger gamle spillemærker eller 25

  3.250,00 kr.15-06-2024
 4. spilleautomat, God, Rainbow spilleautomat inkl. Yatzy toptavle. 
Toptavlen er ikke forsøgt koblet på

  spilleautomat, God, Rainbow spilleautomat inkl. Yatzy toptavle. Toptavlen er ikke forsøgt koblet på rainbow. Der er manualer med til begge dele. Tager og udbetaler 20,-. Kom gerne med bud tæt på pris

  3.000,00 kr.15-06-2024
 5. Bandit I unique, spilleautomat, God, Sælger min meget fine Bandit I unique virker fint ta'r alle dan

  Bandit I unique, spilleautomat, God, Sælger min meget fine Bandit I unique virker fint ta'r alle danske mønter køre klar kan leveres sælges for kr 6500

  6.500,00 kr.14-06-2024
 6. Bell Fruit, spilleautomat, Defekt, Sjov gammel danskproduceret enarmet, med amerikansk værk, trænger

  Bell Fruit, spilleautomat, Defekt, Sjov gammel danskproduceret enarmet, med amerikansk værk, trænger til en kærlig hånd, har stået u brugt i Ca. 20 år OBS ring /skriv på mobilnummeret

  1.700,00 kr.14-06-2024

I skrivende stund er der 141 spilleautomater til salg på DBA. De billigste kan du finde her.
  

Her er grunden til, at Mathias sælger sin gokart

Hvad vil du helst? Spise en fransk hotdog eller spille et spil gokart på Mathias’ maskine? Mathias har erfaring med, at det første tiltrækker flere. Derfor er han nu begyndt at satse mere på madeventyret.

Mathias har købt nogle pølse- og madvogne, som også kan udlejes i forbindelse med bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og andre begivenheder. Nu skal han have kapital til at købe sig endnu en madbod, og derfor må han af med en af sine kostbare spillemaskiner.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, jeg skal af med maskinen, men så kan jeg jo trøste mig med, at jeg stadig har én magen til stående. Jeg skal dog ikke afvise, at jeg også er villig til at sælge dem, hvis en køber dukker op, som gerne vil købe begge to, siger Mathias.

LÆS OGSÅ: Iværksætter-ekspert: Derfor er det en god idé at starte sin virksomhed på DBA 

Køber du Mathias’ gokartsimulator, får du selvfølgelig også den store TV med, der sidder inde bag ”væggen”. TV’et kan selvfølgelig sagtens levere en højere opløsning end den, du ser i spillet. Så hvis du hellere vil se ’Hammerslag’ siddende i gokarten, kan du selvfølgelig også dét. Hvis du blot tilsætter en Cromecast eller Apple TV.
Køber du Mathias’ gokartsimulator, får du selvfølgelig også den store TV med, der sidder inde bag ”væggen”. TV’et kan selvfølgelig sagtens levere en højere opløsning end den, du ser i spillet. Så hvis du hellere vil se ’Hammerslag’ siddende i gokarten, kan du selvfølgelig også dét. Hvis du blot tilsætter en Cromecast eller Apple TV.
Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-A)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.
Mathias spiller sjældent selv på gokarten. Han vil faktisk tro, at han højest har prøvet fire ture på maskinen. Det skyldes ikke, at maskinen er dårlig, men privat er spillemaskiner ikke noget, Mathias har stor hang til.
Mathias spiller sjældent selv på gokarten. Han vil faktisk tro, at han højest har prøvet fire ture på maskinen. Det skyldes ikke, at maskinen er dårlig, men privat er spillemaskiner ikke noget, Mathias har stor hang til.

Så mange ture skal gokarten have kørt, før den har tjent sig hjem

Har du 1.000 venner, eller kender du nogle, der er ellevilde med at køre gokart? Hvis du kan skaffe 1.000 mennesker, der vil prøve en tur på din gokartmaskine, har maskinen tjent sig ind. Mathias håber nemlig at få 20.000 kroner for den, og en tur koster 20 kroner.

Du kan selvfølgelig også indstille maskinen til at køre gratis, så du ikke skal have en masse 20-mønter op ad lommen. Du kan også slå lyden fra, hvis det er det, du vil. 

Find det på DBA

 1. Williams Tri Zone 1979, flippermaskine, God, Sælger den på grund af plads mangel, og manglende inter

  Williams Tri Zone 1979, flippermaskine, God, Sælger den på grund af plads mangel, og manglende interesse for spille på den. Er i rigtig god stand, da den ikke er blevet brugt ret meget. Var nyrenovere

  16.500,00 kr.09-06-2024
 2. Black Water 100, flippermaskine, God, Super spillemaskine . Fungerer perfekt , dog ikke den ene flip

  Black Water 100, flippermaskine, God, Super spillemaskine . Fungerer perfekt , dog ikke den ene flipperarm.

  18.000,00 kr.03-06-2024
 3. Williams, flippermaskine, God, Hey derude

Jeg sælger/bytter denne fede Williams flippermaskine. Hur

  Williams, flippermaskine, God, Hey derude Jeg sælger/bytter denne fede Williams flippermaskine. Hurricane 1991 med 3 bold multiball. Den har for nyligt været forbi Niels Henrik på Fyn og er blevet ge

  22.000,00 kr.28-05-2024
 4. Mini flippermaskine - Space Adventure

  Mini flippermaskine - Space Adventure

  Space Adventure, flippermaskine, Sjov lille flippermaskine - Space Adventure Produkt tekst: Legetøjs flippermaskiner har altid været en populær form for underholdning, og Pinball Flipper Space Adven

  495,00 kr.12-05-2023
 5. flippermaskine, Perfekt, Sjov lille Flippermaskine.
Virker som en almindelig Flipper maskine.
Rigtig

  flippermaskine, Perfekt, Sjov lille Flippermaskine. Virker som en almindelig Flipper maskine. Rigtig god lyd, og bevægelse. Player 1 og 2. Flere Levels. Virker perfekt.

  150,00 kr.24-03-2024
 6. Gottlieb , flippermaskine, God, Gottlieb Solar Ride, omkring 1979. 
Op til 4 spillere spiller 3 rund

  Gottlieb , flippermaskine, God, Gottlieb Solar Ride, omkring 1979. Op til 4 spillere spiller 3 runder. Klassisk flippermaskine i god stand. 4 pærer skal dog skiftes. Kan selvfølgelig prøves inden kø

  12.999,00 kr.17-03-2024

Klik her og find flippermaskiner på DBA.

Det kan godt være, at Mathias i sin fritid ikke er helt op og ringe over spillemaskiner, men det er 38-årige Paw til gengæld. Paw kan du møde i denne artikel, hvor han fortæller om sin hobby.

Kender du til DBA Boost? DBA Boost er DBAs profiler til iværksættere – små og mellemstore virksomheder, der vil drive forretning på DBA. En af dem, der gør det, er Palle. Han sælger B&O-udstyr, som han finder på loppemarkeder og sælger videre. Hør om hans virksomhed i videoen, her:

loppemarkeder og sælger videre. Hør om hans virksomhed i videoen, her:
Du kan finde Palles DBA Boost-profil i artiklen, her.

Relaterede artikler