Sjældent spil fra år 2000 til salg på DBA
VideoMotorBørn

Sjældent spil fra år 2000 til salg på DBA

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Mathias har lige nu noget til salg, der er 2000’erne bud på virtuel reality. En gokartsimulator, der er sjælden, fordi den indtil nu er blevet solgt i par. Nu har du dog muligheden for at købe dig en enkelt model frem for to. Så hvis du har et helt værelse, du ikke liiige ved, hvad du skal have i, er denne simulator oplagt for dig. Den fylder nemlig – som simulatorer nu engang gør.

Er du træt af, at dine gamer-’skills’ er afhængige af en god internetforbindelse? Mange gamere kender nok til de øjeblikke, hvor de bliver skudt eller misser en eller anden form for bold i et computerspil, fordi internetforbindelsen i et sekund eller to er fraværende.

Hvis du køber Mathias fra Horsens’ ting til salg på DBA, kan du dyrke din tørst efter spil, uden at du er afhængig af stabilt internet. 43-årige Mathias’ spil er nemlig fra den helt gamle skole – dengang spil på computeren og TV’et var noget, du satte i en maskine og trykkede ’play’ på.

Men samtidig er Mathias’ spil også nytænkende, fordi det nærmest er i 4D: Mathias Bøgh Johansen sælger nemlig et gokart-racer-computerspil, og med til spillet hører en permanent-monteret gokart, så du kan føle, du kører i gokart, mens du overhaler dine modstandere. En gokartsimulator.

Se selv i videoen herover, hvor svært det kan være at holde sig siddende i sædet på gokarten, når spillet først er i gang. Racer”bilen” svinger nemlig, når du drejer i spillet.

I artiklen herunder kan du derimod få svar på, hvor ofte Mathias selv har spillet spillet, eller du kan se her, om Mathias har andre fede ting til salg, når lige netop du læser denne artikel.

Savner du at multitaske, mens du kører vildt? At kunne sms’e, mens du raser rundt på en gokartbane eller at køre uden hjelm på? Mathias har lige nu løsningen til salg, der altså gør det muligt for dig at trykke speederen helt i bund, mens du også skænker din mobiltelefon opmærksomhed.
Savner du at multitaske, mens du kører vildt? At kunne sms’e, mens du raser rundt på en gokartbane eller at køre uden hjelm på? Mathias har lige nu løsningen til salg, der altså gør det muligt for dig at trykke speederen helt i bund, mens du også skænker din mobiltelefon opmærksomhed.

Alle de fordele der er ved Mathias genvej til gokart-ræset

Det er farligt, det tager tid, og det koster mange penge. At køre gokart er noget, de fleste af os kun gjorde på fast base, da vi hjulede rundt i de orangegule cyklers forsøg på efterligninger i børnehaven. Som voksen har vi nok mest af alt kun befundet os på en gokartbane i anledningen af en polterabend.

Men hvis du bliver den nye ejer af Mathias ting til salg, kan du hjerne rundt i en gokart, lige så tosset du vil, uden at ægtefælleden behøver at bekymre sig for, at du kører galt. Med Mathias ”gokartgenvej” er du også garanteret ikke at få fedtede benzin-fingre, for motoren brokker sig aldrig, og du skal heller ikke bruge kostbar tid på at køre frem og tilbage til gokartbanen. Mathias’ gokart-racer kan du have stående i soveværelset, i stuen eller i kælderen, og alligevel kan du komme ud over stepperne, som kørte du på en heftig gokartbane.

Mathias sælger nemlig en form for gokartsimulator. Et racerspil, der kommer i følgeskab af en ægte gokart, du skal sidde i, når du vil spille. På gokarten drejer og bremser du, og sådan fortæller du spillet, hvordan du vil køre køretøjet. Gokarten svinger også, når du drejer i spillet.

Find det på DBA

 1. Kæmpe udvalg af nye Arkademaskiner

  Kæmpe udvalg af nye Arkademaskiner

  Arcademaskine /Arkademaskine fabriksny, andet, Stort udvalg af fabriksnye Arkademaskiner med 412. 1500 eller hele 2323 spil i hver maskine. Arkademaskinerne fås i mange forskellige varianter & størrel

  6.499,00 kr.04-12-2019

39 arkadespillemaskiner kan du netop nu finde på DBA. Dem i bedst stand kan du se her.
   

Derfor er Mathias’ gokartsimulator helt særlig

Har du 275.500 kroner, du kan få lov af ægtefællen at bruge på sjov og spas? Og har du tilmed et kæmpe værelse eller to små - uden møbler i - som bare står og samler støv? Nej vel?

Netop derfor er Mathias gokartsimulator ganske særlig, fortæller han.

Mathias ejer nemlig hele to ens gokart-spil, og de er købt som et par. Parret har haft en ejer før Mathias, og ville man have fat i et eksemplar, skulle man altså købe begge. Det skyldes, at du kan spille mod hinanden, når du har to.

Men fordi, du dengang, spillene blev udbudt i år 2000, var nødt til at købe begge, har der været ret få købere til simulatorerne i Danmark, og derfor findes der ifølge Mathias ikke særlig mange i det danske land.

I 2000 var 200.000 kroner, som de to gokartsimulatorer kostede, 37,75 procent mere værd, end beløbet er i dag. Det betyder, at prisen i dag svarer til, at du skulle give 275.499 kroner for simulatorerne. En pris, de færreste ifølge Mathias var villige til at betale.

- Dengang var der ikke ret mange, der ville smide 100.000 kroner efter en spillemaskine, og hvis man ville det, ville man nok hellere prioritere at købe én, frem for at købe hele to ens af slagsen.

Samtidig fylder de to simulatorer nærmest et helt værelse hver især, så man kan ikke ligefrem sige, at gokart-genvejene henvender sig til private, og det har nok også været begrænset, hvor mange spillehalsejere, der lige havde plads – og råd - til sådanne to sager.

Men nu har du altså muligheden for at købe dig blot én af disse simulatorer, for Mathias er villig til at sælge kun denne ene af dem. Hvorfor han ikke sælger begge, kan du få svar på længere nede i artiklen.

LÆS OGSÅ: 26-årige Nicklas gik selvstændig med hjælp fra DBA

Er du glad for at køre hurtigt og stærkt, men hader du at få fingrene fedtet ind i motorolie og vedligehold? Med denne gokart skal du aldrig rode rundt i et motorrum, for det findes slet ikke på gokarten.
Er du glad for at køre hurtigt og stærkt, men hader du at få fingrene fedtet ind i motorolie og vedligehold? Med denne gokart skal du aldrig rode rundt i et motorrum, for det findes slet ikke på gokarten.

Derfor ejer Mathias et gokart-spil

Han er ikke besat af at game. Mathias ejer de to sæt gokarts, fordi han til hverdag driver nogle spillemaskiner, som han har placeret rundt omkring i Danmark. Blandt andet i det lokale, som du kan se i videoen, som Mathias udlejer i forbindelse med fødselsdage. Han har også flere af spillemaskinerne stående på campingpladser.

I dag har Mathias dog mindre fokus på sine spillemaskiner, som han gerne ”ofrer” for at få råd til at dyrke sin nye forretningsidé. Hvad den er, kan du få svar på i afsnittet herunder.

Find det på DBA

 1. sega bonus, spilleautomat, God, sega spilleautomat ok med 25 øre/spillemønter

  sega bonus, spilleautomat, God, sega spilleautomat ok med 25 øre/spillemønter

  4.000,00 kr.08-02-2023
 2. Andre samleobjekter, Datprint til spilleautomat, Ved fragt + 40kr.

Sælger også:
EMC hovedprint (fra

  Andre samleobjekter, Datprint til spilleautomat, Ved fragt + 40kr. Sælger også: EMC hovedprint (fra Stjerne Joker) (Kan kun bruges som reservedele - få transistor i toppen til venstre er lidt irret)

  500,00 kr.07-02-2023
 3. Rotamint, spilleautomat, Defekt, Spillemaskine defekt den springer propperne når man sætter strøm ti

  Rotamint, spilleautomat, Defekt, Spillemaskine defekt den springer propperne når man sætter strøm til

  1.000,00 kr.07-02-2023
 4. spilleautomat, God, Spillemaskine til kugler ældre model fra kina

  spilleautomat, God, Spillemaskine til kugler ældre model fra kina

  1.500,00 kr.07-02-2023
 5. Baker street , spilleautomat, Perfekt, Baker street spilleautomat, virker helt perfekt.
Tager 1,2,5,

  Baker street , spilleautomat, Perfekt, Baker street spilleautomat, virker helt perfekt. Tager 1,2,5,10,20 kr og udbetaler i 20 kr Der er indbygget dat print og skal bare i stik kontakten så kører den

  9.000,00 kr.07-02-2023
 6. Midnight madness , spilleautomat, Perfekt, Midnight madness spilleautomat
Fungerer helt som den skal

  Midnight madness , spilleautomat, Perfekt, Midnight madness spilleautomat Fungerer helt som den skal, modtager 1,2,,5,10,20 kr og udbetaler 20 kr Der er indbygget dat print og skal bare i stik kontakt

  8.000,00 kr.07-02-2023

I skrivende stund er der 141 spilleautomater til salg på DBA. De billigste kan du finde her.
  

Her er grunden til, at Mathias sælger sin gokart

Hvad vil du helst? Spise en fransk hotdog eller spille et spil gokart på Mathias’ maskine? Mathias har erfaring med, at det første tiltrækker flere. Derfor er han nu begyndt at satse mere på madeventyret.

Mathias har købt nogle pølse- og madvogne, som også kan udlejes i forbindelse med bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og andre begivenheder. Nu skal han have kapital til at købe sig endnu en madbod, og derfor må han af med en af sine kostbare spillemaskiner.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, jeg skal af med maskinen, men så kan jeg jo trøste mig med, at jeg stadig har én magen til stående. Jeg skal dog ikke afvise, at jeg også er villig til at sælge dem, hvis en køber dukker op, som gerne vil købe begge to, siger Mathias.

LÆS OGSÅ: Iværksætter-ekspert: Derfor er det en god idé at starte sin virksomhed på DBA 

Køber du Mathias’ gokartsimulator, får du selvfølgelig også den store TV med, der sidder inde bag ”væggen”. TV’et kan selvfølgelig sagtens levere en højere opløsning end den, du ser i spillet. Så hvis du hellere vil se ’Hammerslag’ siddende i gokarten, kan du selvfølgelig også dét. Hvis du blot tilsætter en Cromecast eller Apple TV.
Køber du Mathias’ gokartsimulator, får du selvfølgelig også den store TV med, der sidder inde bag ”væggen”. TV’et kan selvfølgelig sagtens levere en højere opløsning end den, du ser i spillet. Så hvis du hellere vil se ’Hammerslag’ siddende i gokarten, kan du selvfølgelig også dét. Hvis du blot tilsætter en Cromecast eller Apple TV.
Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-A)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.
Mathias spiller sjældent selv på gokarten. Han vil faktisk tro, at han højest har prøvet fire ture på maskinen. Det skyldes ikke, at maskinen er dårlig, men privat er spillemaskiner ikke noget, Mathias har stor hang til.
Mathias spiller sjældent selv på gokarten. Han vil faktisk tro, at han højest har prøvet fire ture på maskinen. Det skyldes ikke, at maskinen er dårlig, men privat er spillemaskiner ikke noget, Mathias har stor hang til.

Så mange ture skal gokarten have kørt, før den har tjent sig hjem

Har du 1.000 venner, eller kender du nogle, der er ellevilde med at køre gokart? Hvis du kan skaffe 1.000 mennesker, der vil prøve en tur på din gokartmaskine, har maskinen tjent sig ind. Mathias håber nemlig at få 20.000 kroner for den, og en tur koster 20 kroner.

Du kan selvfølgelig også indstille maskinen til at køre gratis, så du ikke skal have en masse 20-mønter op ad lommen. Du kan også slå lyden fra, hvis det er det, du vil. 

Find det på DBA

 1. Nishijin Pachinko , flippermaskine, Rimelig, Nishijin Pachinko fra tidlige 70'er. Original japansk s

  Nishijin Pachinko , flippermaskine, Rimelig, Nishijin Pachinko fra tidlige 70'er. Original japansk spillemaskine med tilhørende stål kugler med indgravering. Trænger til en kærlig hånd og skift af bat

  1.795,00 kr.05-02-2023
 2. Nishijin Pachinko , flippermaskine, Rimelig, Nishijin Pachinko fra tidlige 70'er. Original japansk s

  Nishijin Pachinko , flippermaskine, Rimelig, Nishijin Pachinko fra tidlige 70'er. Original japansk spillemaskine med tilhørende stål kugler med indgravering. Trænger til en kærlig hånd og skift af bat

  1.795,00 kr.05-02-2023
 3. Gottlieb Hollywood Heat, flippermaskine, God, ***NY PRIS***
17.500

Miami Vice flipper sælges.
Spill

  Gottlieb Hollywood Heat, flippermaskine, God, ***NY PRIS*** 17.500 Miami Vice flipper sælges. Spiller fint og fremstår pæn med nye gummi og LED lamper. Fed maskine hvir du bliver taget “ back to the

  17.500,00 kr.04-12-2022
 4. TOTAN Translite, flippermaskine, Perfekt, Lækkert Bagglas / translite

Super lækker Translite / Bagg

  TOTAN Translite, flippermaskine, Perfekt, Lækkert Bagglas / translite Super lækker Translite / Bagglas til TOTAN (Tales of the Arabian Nights) Printet direkte på glasset, og ikke bare en tynd plasti

  1.500,00 kr.16-09-2022
 5. Cointaker, flippermaskine, Perfekt, Helt nyt Komplet premium NON-Ghosting LED konverterings kit til

  Cointaker, flippermaskine, Perfekt, Helt nyt Komplet premium NON-Ghosting LED konverterings kit til Bally The Shadow flippermaskine.

  1.100,00 kr.18-05-2022
 6. flippermaskine, Display til flippermaskine Bally og Stern

6 ciffer displays der virker har jeg klar

  flippermaskine, Display til flippermaskine Bally og Stern 6 ciffer displays der virker har jeg klar til ombytning. 100,- ved ombytning til defekte display. 300,- hvis du ikke har defekte display. Ko

  100,00 kr.01-03-2021

Klik her og find flippermaskiner på DBA.

Det kan godt være, at Mathias i sin fritid ikke er helt op og ringe over spillemaskiner, men det er 38-årige Paw til gengæld. Paw kan du møde i denne artikel, hvor han fortæller om sin hobby.

Kender du til DBA Boost? DBA Boost er DBAs profiler til iværksættere – små og mellemstore virksomheder, der vil drive forretning på DBA. En af dem, der gør det, er Palle. Han sælger B&O-udstyr, som han finder på loppemarkeder og sælger videre. Hør om hans virksomhed i videoen, her:

loppemarkeder og sælger videre. Hør om hans virksomhed i videoen, her:
Du kan finde Palles DBA Boost-profil i artiklen, her.

Relaterede artikler