Unikt på DBA: Står du og mangler denne alien?
VideoBolig

Unikt på DBA: Står du og mangler denne alien?

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

100.000 kroner. Så meget ville det koste at skabe denne alien i dag. Men Rene satte figuren til salg for ”kun” 15.000 kroner på DBA.

Opdatering: Den unikke alien er blevet solgt. 

Hår, klør fra et dyr og celler. Det var nogle af de ting, som stod pakket ind i lufttætte beholdere med vand i i folkeskolens fysiklokaler. Eller i hvert fald effekter, der mindede om.

Men indholdet i Renes glasmontre overgår nærmest fantasien. Rene ejer nemlig en alien ”på glas”. En alien-skulptur, som han har fået skabt på bestilling, og som nu venter på en ny ejer.

Den alien kalder på en masse svar: Hvorfor ejer Rene en alien på glas? Hvem har lavet den? Hvordan er den lavet, og hvorfor skal den sælges? Du får svar på det meste i videoen, som du kan klikke ’play’ på øverst i artiklen.

Da den vilde alien i dag er solgt, kan du læse dig klogere på den i artiklen, her.

Find det på DBA

 1. Brætspil, Trivial Persuit m.fl, 6 brætspil sælges. 
Trivial Pursuit 90'erne
Trivial Pursuit Millenni

  Brætspil, Trivial Persuit m.fl, 6 brætspil sælges. Trivial Pursuit 90'erne Trivial Pursuit Millennium udgave Trivial Pursuit, Bet You Know ait Jeopardy Catan expansion, Explorer & Pirates Bet Your Br

  250,00 kr.25-02-2024
 2. Partytelt, Partytelt 5 X 10 meter
Det blæste i stykker i stormen.
Gavle og den ene side er okay, den

  Partytelt, Partytelt 5 X 10 meter Det blæste i stykker i stormen. Gavle og den ene side er okay, den sidste side er flækket i enderne, taget har nogle huller nogle steder, og en del øjer er rykket ud.

  350,00 kr.25-02-2024
 3. Freaky Friday feat Tessa, Billet til Tessa på Freon i Næstved 16+ 
Koncert 1. marts 
Early Bird er u

  Freaky Friday feat Tessa, Billet til Tessa på Freon i Næstved 16+ Koncert 1. marts Early Bird er udsolgt, så du sparer næsten 60 kr Billetten sendes på SMS efter betaling

  180,00 kr.25-02-2024
 4. Udklædning, fastelavn, Oppusteligt kostume, rumvæsen, aldrig brugt da det blev leveret for sent til

  Udklædning, fastelavn, Oppusteligt kostume, rumvæsen, aldrig brugt da det blev leveret for sent til årets fastelavn. Den er aldrig pakket ud. Den er one size “børnestørrelse”. Check evt. hjemmeside f

  175,00 kr.25-02-2024
 5. Jægermeister maskine, Sælger jægermeister maskine. 
Spildbakke og låg til flaskeåbninger mangler, me

  Jægermeister maskine, Sælger jægermeister maskine. Spildbakke og låg til flaskeåbninger mangler, men dette kan man købe på nettet. Der er en “ridse” foran, men denne ses nærmest ikke når der er lys

  1.700,00 kr.25-02-2024
 6. Klapstol, 4 stk Ikea klapstole næsten ikke brugt.

  Klapstol, 4 stk Ikea klapstole næsten ikke brugt.

  50,00 kr.25-02-2024

Vidste du, at der findes en hel festkategori på DBA?

Derfor ejer Rene en Alien

Alienen har Rene fået lavet, fordi han skulle bruge den til en tema-firmafest. Rene har arbejdet med at arrangere firmafester for de store virksomheder. Alt fra hawaii-fester til piratfester.

Og en dag meldte Novozymes sig på banen. De ville have et rum-tema til deres fest, fordi de mente, at de havdet nået skyhøje mål. De var allerede fløjet afsted i en rakat, væk fra deres konkurrenter.

For at lave et rum-tema, fik Rene bestilt alienen. Han skabte et hjørne til festen, hvor der stod forskellige skulpturer, sådan så man ikke behøvede at gå rundt i hele lokalet og føle sig skræmt – uhyggen var forbeholdt ét højne. I et andet hjørne svævede planeter og ufoer.

Det er jo lidt risky business at designe en alien og bruge så lang tid på den, når den blot ”skal med til fest”. Derfor er den glas-lignende montre praktisk
Det er jo lidt risky business at designe en alien og bruge så lang tid på den, når den blot ”skal med til fest”. Derfor er den glas-lignende montre praktisk
Det er måske svært at se det, men alienen her er faktisk en pige-alien
Det er måske svært at se det, men alienen her er faktisk en pige-alien

Hvem har lavet alinenen?

Rene arrangerede i sin tid - i sit eventfirma - en masse fester, og derfor havde han Pers nummer koedet ind på sin mobil. Per arbejder nemlig med at skabe figurer.

For eksempel hvis en kvinde skal agere gravid i en film, er Per den, der kan designe det gravide ”skjold”, skuespilleren kan tage på. Per skaber også figurer, der ligner nyfødte børn, så filmsettet ikke skal bakse med en grædende, lille, nyfødt baby på settet. Men skal en film bruge figurer, der agerer forkulede lig (altså personer, der er brændt ihjel), er Per også leveringsdytig i det.

I Pers biks bliver der dertil designet sår, hvis folk på film skal se såret ud. Han kan også fremtrylle ”falsk kaffe”. Det bliver aktuelt, når et reklamebureau skal tage et stilbillede af kaffe, der hældes fra kande og ned i kop. Her kan Per designe den størknede sjat kaffe i luften, så der nemt kan tages billeder frem for at billedet bliver sløret af kaffe i bevægelse.

Det er også Pers firma, der står bag den falske hånd, der er trovæet til Zulu Commedy Galla. Og hvis du ser en mand på film blive slået hårdt i hovedet af en hammer, er det meget muligt en hammer, der kommer fra Pers biks. For Per designer også værktøj, der ligner ægte værktøj, men som i virkeligheden er lavet i skumgummi.

’Man me a woman’. Hvis I har set filmen ’Mrs. Doubtfire’ med Robin Williams, har I også en god idé om, hvad Pers talenter er. I filmen bliver Robin Williams iklædt en slags maske og kostume, så han ligner en gammel dame. I filmen sætter Robin Williams sig i sin brors salon og siger de førnævnte ord. Og så skaber broren masken og kostumet. Den opgave ville Per også kunne klare.

Og hvis nogen ringer og bestiller en alien-figur, så kan Per altså også klare det. 

Find det på DBA

 1. Samlefigurer, Løvernes Konge, Vintage Simba og Nala figurer.

Sender gerne, køber betaler fragten.

  Samlefigurer, Løvernes Konge, Vintage Simba og Nala figurer. Sender gerne, køber betaler fragten. Se også mine andre annoncer :)

  120,00 kr.25-02-2024
 2. Samlefigurer, Bambi, Søde Bambi og Stampe figurer.

Sender gerne, køber betaler fragten.

Se også mi

  Samlefigurer, Bambi, Søde Bambi og Stampe figurer. Sender gerne, køber betaler fragten. Se også mine andre annoncer :)

  80,00 kr.25-02-2024
 3. Smykker og sten, Krystal elver - Tigerøje, Vægt: ca 59 g

Bredde: ca 4 cm

Højde: ca 4 cm - se bille

  Smykker og sten, Krystal elver - Tigerøje, Vægt: ca 59 g Bredde: ca 4 cm Højde: ca 4 cm - se billeder Virkelig smuk elverhovede, der changerer, når det rammes af lyset. Der er langt mere changering

  160,00 kr.25-02-2024
 4. Militær, Army Leaders figurer, Hærførere fra 2. Verdenskrig. ROCO 450 Model Miniatures Minitanks 1:3

  Militær, Army Leaders figurer, Hærførere fra 2. Verdenskrig. ROCO 450 Model Miniatures Minitanks 1:35 Heeresführer II. Weltkrieg. De 8 hærførere er fra venstre: Mussolini, Rommel, Göring, De Gaulle, E

  450,00 kr.25-02-2024
 5. Andre samleobjekter, Figurer, Hærførere fra 2. Verdenskrig. ROCO 450 Model Miniatures Minitanks 1:35

  Andre samleobjekter, Figurer, Hærførere fra 2. Verdenskrig. ROCO 450 Model Miniatures Minitanks 1:35 Heeresführer II. Weltkrieg. De 8 hærførere er fra venstre: Mussolini, Rommel, Göring, De Gaulle, Ei

  450,00 kr.25-02-2024
 6. Andre samleobjekter, One piece figurer

  Andre samleobjekter, One piece figurer

  200,00 kr.25-02-2024

Klik her og se hvilke figurer, folk har sat til salg i DBAs kategori med samlerobjekter.

Sådan er alien-figuren blevet til

Per har skabt figuren ud af modellervoks. Herefter har han fyldt diverse lag på figuren, og til sidst har han kunne hælde støbning ned i.

Til at begynde med var alienen helt hvid, men denne figur er efterfølgende blevet sminket med rød farve, så det ser mere ægte ud.

Den på en måde lidt kedelige bonusinformation er, at Per faktisk allerede havde sin alien liggende i skuffen, da Rene ringede og sagde, at han skulle bruge sådan en figur. Det sjove er dog, hvorfor Per bare lige havde sådan en liggende. Forklaringen er, at Per bare havde lyst til at skabe den af egen fri vilje, og så lå den altså i Pers skuffe, indtil Rene ringede.

Det må være store kuffer, Per har i sit værksted. 

Per har gennem tiden designet mange finurlige ting. Han stod blandt andet bag en 1:1 figur af den danske sangerinde Aura Dione, som skulle bruges til et event, hun holdt. I dag har Per et stempel med en 1:1 form af hendes læber og tænder
Per har gennem tiden designet mange finurlige ting. Han stod blandt andet bag en 1:1 figur af den danske sangerinde Aura Dione, som skulle bruges til et event, hun holdt. I dag har Per et stempel med en 1:1 form af hendes læber og tænder
Julie er tydeligvis bange for Pers skabelser (se chokket med lyd på i videoen, øverst i artiklen). Er DU vild med aliens? Lige nu er der 3 videofilm med aliens til salg på DBA og 123 DVD- og blue-ray-film. Du kan også finde hele 83 alien-relaterede computer- og tv-spil på DBA.
Julie er tydeligvis bange for Pers skabelser (se chokket med lyd på i videoen, øverst i artiklen). Er DU vild med aliens? Lige nu er der 3 videofilm med aliens til salg på DBA og 123 DVD- og blue-ray-film. Du kan også finde hele 83 alien-relaterede computer- og tv-spil på DBA.

Derfor er alienen ekstra unik

Per forklarer, at hvis han skulle lave alienen igen i dag, ville han tage 100.000 kroner for figuren. I det lys er det rimelig billigt, at du nu kan købe rumvæsnet til ”kun” 15.000 kroner.

Det er måske endda endnu mere et scoop, når du læser dette: Mange af Pers figurer kan kopieres uden de store anstrengelser. Har man først lavet den skabelon, man kan støbe figuren i, er man allerede langt, og så kan man i princippet ”støbe løs”.

Men Per har smidt skabelonen til denne alien væk, og derfor findes der – og bliver der kun – ét eksemplar af denne alien.

Find det på DBA

 1. Tegneserier, Aliens tegneserier, 8 styk Aliens tegneserier fra Dark Horse. Alle er i meget pæn stand

  Tegneserier, Aliens tegneserier, 8 styk Aliens tegneserier fra Dark Horse. Alle er i meget pæn stand. Bemærk at Aliens Havoc nr 1 er lidt skrammet og sidder løst fra omslaget. Men ellers meget pæne t

  225,00 kr.24-02-2024
 2. Tegneserier, Aliens tegneserie, Aliens tegneserie fra Darkhorse. Historien er en standalone historie

  Tegneserier, Aliens tegneserie, Aliens tegneserie fra Darkhorse. Historien er en standalone historie i det kendte univers. Dem har åbenbart ikke en undertitel, men masser af action. Hæfterne 1-4 (på

  120,00 kr.24-02-2024
 3. Tegneserier, Aliens Defiance tegneserie, Aliens Defiance tegneserie. Hæfterne 1-7 fra Dark Horse - p

  Tegneserier, Aliens Defiance tegneserie, Aliens Defiance tegneserie. Hæfterne 1-7 fra Dark Horse - på engelsk. Helt klart noget af det bedste fra Alien universet i flere år. Bladene er i meget pæn

  200,00 kr.24-02-2024
 4. Tegneserier, Aliens tegneserie, Aliens - life and death tegneserie. Numrene 1-4 fra Dark Horse.

Bla

  Tegneserier, Aliens tegneserie, Aliens - life and death tegneserie. Numrene 1-4 fra Dark Horse. Bladene er i meget fin stand. Sælges samlet. Kan afhentes Århus C eller sendes på købers regning. Beta

  125,00 kr.24-02-2024
 5. Samlefigurer, Toy story, Walt Disney 

Disney 

Toy Story 

Swarovski

Sheriff Woody
Buzz Lightyear

  Samlefigurer, Toy story, Walt Disney Disney Toy Story Swarovski Sheriff Woody Buzz Lightyear Jessie Rex Hamm Pizza Planet Alien Alle 6 figurer kommer i original æske

  9.700,00 kr.22-02-2024
 6. Andre samleobjekter, Grøn Aventurin Alien kranie, Mål: Højde 7,74 cm, Bredde 6,35 cm, Dybde 7,4 cm.

  Andre samleobjekter, Grøn Aventurin Alien kranie, Mål: Højde 7,74 cm, Bredde 6,35 cm, Dybde 7,4 cm. Vægt: 544 gram. Fra egen samling. Fast pris. Dertil kommer fragt og emballage oveni på 50,- kr, be

  550,00 kr.22-02-2024

Er du vild med alien-universet, så har du lige nu 446 ting, du kan købe på DBA med aliens. I DBAs samlinger-kategori kan du lige nu finde 27 annoncer med alien-relaterede ting.

Aliens fortid og ”helbred”

Da lyset tændte i Novozymes festlokale, og alienen på sin vis havde udtjent sin værnepligt, flyttede den ind hos Rene. I hans arbejdsværelse. Her har den sikkert stået og skræmt en masse børn fra vid og sans i alle årerne. Nu er den parat til at skræmme og/eller fasinere nogle andre. Og det er altså en alien i topform, som du kan overtage fra Rene:

Fordi alienen er pakket ind i den her glas-ligende montre (som vist egentlig bare er lavet af tykt, hårdt plast), er den ikke mærket af, at årerne er gået. Alienen har ikke fået nogle skavanker. Ikke engang ryggen er blevet mere kroget med tiden.

Rene har gennem tiden haft mange, finurlige ting til salg på DBA. Blandt andet et piratskib og en dødninge-grotte. Du kan finde førstnævnte, hvis du søger på ’Piratskib’ i DBA Guides søgefelt
Rene har gennem tiden haft mange, finurlige ting til salg på DBA. Blandt andet et piratskib og en dødninge-grotte. Du kan finde førstnævnte, hvis du søger på ’Piratskib’ i DBA Guides søgefelt
I DBAs børnekategori kan du i legetøjskategorien finde hele 98 ting med alien til salg
I DBAs børnekategori kan du i legetøjskategorien finde hele 98 ting med alien til salg

En alien er langt fra den første mærkelige ting, der har været til salg på DBA. Vi har også haft et beduintelt, en OL-guld-cykel og flere pølsevogne til salg.
Til gengæld  er det sjældent, vi får en vandseng til salg på DBA. En seng, der med ét blev populær, og med ét forsvandt dens popularitet igen. Vil du læse om vandsengen og dens faldende og stigende succes, så klik, her.

Hvordan ser en ægte man cave-ud? I videoen herunder, forvandler handy”mændene” Lise og Michael et rodet og grimt værelse til et skønt herreværelse. En rigtig mandehule. Se forvandlingen, herunder:

 

Klik her for at læse, hvilke genbrugstiltag Lise og Michael benyttede sig af for at skabe rummet.

Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.

Relaterede artikler