Dette Lego-sæt sikrer, at dine børn får et godt voksenjob
VideoBørn

Dette Lego-sæt sikrer, at dine børn får et godt voksenjob

Sebastian & Stine .. og lidt B Entertained
Sebastian & Stine .. og lidt B Entertained

Er dine børn også tosset med at bygge huse og maskiner i Lego? Lego Mindstorms giver dem muligheden for at lære at programmere deres helt egen robot, hvilket kan komme dem til gavn i fremtiden. Det er den sikre vej til at gøre programmering interessant, og du kan købe det brugt på DBA. Se, hvad du kan få robotten til at gøre i videoen ovenfor.

Alle elsker at lege, forme og skabe med de tusindvis af forskellige byggeklodser, der findes i Lego-universet. Nu kan du tage det til næste niveau med Lego Mindstorms. I Mindstorms-æsken får du ikke bare klodser, som kan bruges til at bygge slotte, biler eller brandstationer, du får en robot, du kan få til at bevæge sig.

Med robotten kan du lære at programmere den til at gøre de ting, du synes kunne være sjove. Lego har et computerprogram, du blot downloader for at kunne komme i gang med at lege med androiden.

Udover at være sjovt legetøj kan Mindstorms være en legende måde, at få kodning introduceret for dine børn. Og det kan være godt at lære i vores mere digitaliserede og teknologiske verden. Så hvorfor ikke teste af, om dine børn kunne være interesserede i det?

Læs med her, hvis du vil vide, hvilke fordele der er ved at købe Lego Mindstorms brugt, eller hvis du vil vide, hvordan du kan gøre robotten i Mindstormssættet endnu vildere end standardudgaven. Du kan også se videoen øverst i artiklen for at finde ud af, hvad man nemt og hurtigt kan få robotten til.

Find det på DBA

 1. Lego Mindstorm, Lego mindstorm EV3, Tilbehør medfølger

  Lego Mindstorm, Lego mindstorm EV3, Tilbehør medfølger

  1.100,00 kr.17-06-2024
 2. Lego Mindstorm, Robotics Invention System, Version 2.0 3804-1, Robotics Invention System, Version 2.

  Lego Mindstorm, Robotics Invention System, Version 2.0 3804-1, Robotics Invention System, Version 2.0 3804-1 I originalkasse med vejledninger + CD - der mangler de 8 små dele, der er fotograferet særs

  450,00 kr.15-06-2024
 3. Lego Mindstorm, 51515 robot inventor, Komplet LEGO Mindstorms sæt, modelnummer 51515. 
Dette sæt giv

  Lego Mindstorm, 51515 robot inventor, Komplet LEGO Mindstorms sæt, modelnummer 51515. Dette sæt giver mulighed for at bygge og programmere forskellige robotmodeller. Sættet indeholder alle nødvendige

  2.500,00 kr.13-06-2024
 4. Lego Mindstorm, 31313, LEGO MINDSTORMS EV3 31313

Næsten ikke brugt, alt fungerer, meget stadig i or

  Lego Mindstorm, 31313, LEGO MINDSTORMS EV3 31313 Næsten ikke brugt, alt fungerer, meget stadig i originale poser og der er alle stumper, manual, kasse etc. Alle henvendelser og bud besvares høfligt

  1.250,00 kr.12-06-2024
 5. Lego Mindstorm, Ev3 31313, Mindstorms, 4 stk. sælger alle fire samlet. For at være sikker på komplet

  Lego Mindstorm, Ev3 31313, Mindstorms, 4 stk. sælger alle fire samlet. For at være sikker på komplette sæt. Bud ønskes! Varen sendes ikke.

  4.000,00 kr.11-06-2024
 6. Lego Mindstorm, 9695, Aldrig åbnet LEGO Mindstorm 9695 Education Ressource Set, supleringssæt til ud

  Lego Mindstorm, 9695, Aldrig åbnet LEGO Mindstorm 9695 Education Ressource Set, supleringssæt til uddannelse med ca 800 elementer, sjælden og helt ny. OBS: har også 31313 Mindstorm EV3, se mit opslag

  900,00 kr.11-06-2024

Du kan finde mange Lego Mindstorms-sæt til salg lige nu på DBA, her.

Derfor skal du købe Lego Mindstorms brugt

Lego findes i et utal af afskygninger, og gennem tiden er der dukket mange universer op indenfor Lego-verdenen.

Der findes nu både Lego-sæt til børn ned til 1,5 år og sæt til voksne over 18 år. I alt har Lego lanceret mere end 30 forskellige universer herunder Lego Harry Potter, Lego City, Lego Star Wars, Lego Art, Lego Minecraft og ikke mindst Lego Mindstorms.

Det bliver selvsagt meget dyrt, hvis du, hver gang dit barn bliver ældre eller skifter interesse, går ud og køber spritnye sæt. Men det behøver du ikke med Lego. Du kan købe det hele brugt - Lego holder som bekendt for evigt.

Hvis du skal ud at erhverve dig Lego Mindstorms fra ny, kan det blive en meget dyr affære.

Fra nyt koster det nyeste Mindstorms-sæt de fleste steder hele 2.799 kroner. Sættets har talkoden 51515, og det kan findes på DBA til 1.999 kroner.

Hvis du ikke går op i at have det nyeste sæt på hylden derhjemme, kan du spare en hel del ved at købe en af de ældre æsker. På DBA kan du få brugt Mindstorms til ned mod 150 kroner. Mange Mindstorms-sæt produceres ikke længere. Du kan finde en liste med priser over brugte sæt længere nede i artiklen.

LÆS OGSÅ: Forskning viser: Lego er én bedre investering end obligationer

Der er ingen grænse for, hvordan robotten kan designes og bygges op. Den kan få det udseende og de egenskaber, du drømmer om at føre ud i livet.
Der er ingen grænse for, hvordan robotten kan designes og bygges op. Den kan få det udseende og de egenskaber, du drømmer om at føre ud i livet.

Derfor er Minstorms sjovt for dine børn

Du kan måske ikke forstå, hvorfor du skal bruge så mange penge på et Lego-Mindstorms-sæt, når dit barns værelse flyder med Lego i forvejen, eller når du kan få mange andre Lego-æsker til færre penge.

Ved at lære at programmere, kan man skabe en sund interesse for både at designe, kode og at udvikle software.

De fleste Lego Mindstorms-sæt kommer med mange forskellige muligheder for, hvad man kan få robotten til at gøre. Der er både dele, der kan sige lyde, en arm med en katapult, der kan skyde bolde afsted, og mange flere ting. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis du eller dine børn er interesseret i at videreudvikle på robotten, kan det nemt gøres, fordi Mindstorms passer til alt det andet indenfor Lego Technic. Der findes derfor et hav af muligheder for at gøre projektet både større og vildere.

LÆS OGSÅ: John har hele huset fyldt med Lego

Aldersgrænsen på de fleste Mindstorms-sæt er 10+. Det er perfekt som gave til sønnen eller datteren, der er klar til nye udfordringer med Lego.
Aldersgrænsen på de fleste Mindstorms-sæt er 10+. Det er perfekt som gave til sønnen eller datteren, der er klar til nye udfordringer med Lego.

Det koster de forskellige Mindstorms-sæt på DBA

Herunder kan du se priserne på Mindstorms på DBA. Priserne er de aktuelle, da artiklen er skrevet.

Vi begynder i den billigere og derfor også den ældre ende af spektret. Med alle sættene kan store som små være med – også nybegyndere og de mindste derhjemme.

Lego Mindstorms mini 40413 – Sælges for ned mod 95 kroner på DBA.

Lego Mindstorms Robotics Invention 9747 – Sælges for ned mod 600 kroner på DBA.

Lego Mindstorms Droid Developer Kit 9748 – Sælges for 625 kroner på DBA.

Lego Mindstorms Exploration Mars 9736 – Sælges for 650 kroner på DBA.

Lego Mindstorms 8547 – Sælges for ned mod 750 kroner på DBA. Sættet her er også det, der bliver vist i videoen øverst i artiklen.

Nu bevæger vi os over i et nyere sæt fra Lego Mindstorms, og derfor stiger brugtprisen også. Hvis du har mod på at betale mere, får du også nyere teknologi med til at kode robotten. De nyere Mindstorms har en app tilknyttet, som virkelig gør det nemt for dig og dit barn at få maskinen til at bevæge sig rundt.

Lego Mindstorms 31313 – Sælges for ned mod 1.500 kroner på DBA. Dette produceres ikke længere, men fra nyt blev det solgt for 2.999 kroner.

Der er altså rig mulighed for at finde det sæt, du vil prøve kræfter med. Du kan altid gå højere eller lavere i prisklasse, hvis du finder ud af, at én robot ikke er nok for dig.

Et lille tip inden du køber: Robotten skal tilsluttes din computer, før du kan kode den til at dreje rundt om sig selv. Derfor bør du tjekke efter, om det kabel, der skal forbinde robotten til computeren, medfølger.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Dette Lego er meget værd

Det medfølgende computerprogram har indbygget utallige guides til, hvordan du bygger robotten, og hvordan du får den til at lave bevægelser.
Det medfølgende computerprogram har indbygget utallige guides til, hvordan du bygger robotten, og hvordan du får den til at lave bevægelser.

Sådan bruger du Lego Mindstorms

Det kan godt lyde lidt skræmmende, når ordet ”programmering” bliver nævnt. Frygt ikke, der er masser hjælp at hente.

Når du sidder med dit nyerhvervede Lego Mindstorms-sæt foran dig, er første step at få bygget robotten, så du kan komme i gang med at programmere den.

Derefter skal det tilhørende program hentes ned på din computer, så du kan få robotten til at gøre alle de ting, du synes, den skal gøre. I kodeprogrammet er der guides til, hvad du kan få den til, og hvordan du får den til det.

Sebastian Stork viser i videoen øverst i artiklen, hvad du nemt kan få den til. Men der er ikke grænser for, hvad du kan kode din lille, nye ven til, og heller ingen grænser for hvordan den kan se ud. Det er ikke kun dens bevægelser, du er herre over. I programmet kan du også finde guides til, hvordan du bygger forskellige robotter.

Inden du begynder at kode din robot, skal du blot tilslutte den til computeren, så den kan lagre informationerne. Der medfølger ofte et stik i æsken.

Vil du have den til at lave piruetter, eller vil du have den til at skyde en bold gennem rummet? Du skal blot trække bevægelserne ned i den rigtige rækkefølge i programmeringsprogrammet for at få den til at bevæge sig, som du ønsker det.

Find det på DBA

 1. Lego Technic, 8844, 8700, 872, 856, Sælges ældre lego technic, har været opbevaret tørt, alle med æs

  Lego Technic, 8844, 8700, 872, 856, Sælges ældre lego technic, har været opbevaret tørt, alle med æske og byggevejledning. Helikopter var samlet, mangler få klodser, se fotos og en klods knækket, men

  600,00 kr.17-06-2024
 2. Lego Technic, Fjernstyret VOLVO L350F gummiged

  Lego Technic, Fjernstyret VOLVO L350F gummiged

  850,00 kr.17-06-2024
 3. Lego Technic, 42057, Lego technic helikopter

  Lego Technic, 42057, Lego technic helikopter

  75,00 kr.17-06-2024
 4. Lego Technic, 42131 Cat D11 Bulldozer, Helt ny og uåben. Kan sendes ellers afhentes i Varde 

Se ogs

  Lego Technic, 42131 Cat D11 Bulldozer, Helt ny og uåben. Kan sendes ellers afhentes i Varde Se også mine andre Legoannoncer. Er åben for forhandling

  3.000,00 kr.17-06-2024
 5. Lego Technic, 8282, 4 hjulet motorcykel fra 2006
Kan bygges til 2 forskellige modeller 
Komplet med

  Lego Technic, 8282, 4 hjulet motorcykel fra 2006 Kan bygges til 2 forskellige modeller Komplet med samlevejledning og klodser Fra røgfrit hjem Kan sendes med dao til nærmeste pakkeshop for 43,-

  75,00 kr.17-06-2024
 6. Lego Technic, Catamaran, Hej 

Der ses brugs mærkninger på æsken, men ellers er alle klodser der med

  Lego Technic, Catamaran, Hej Der ses brugs mærkninger på æsken, men ellers er alle klodser der med brugervejledning. Jeg sender ikke. Skriv til mig på dba chatboksen, jeg svarer ikke på andre teks

  250,00 kr.17-06-2024

Find inspiration til dit næste Lego-projekt. Se alt Lego Technic til salg lige nu på DBA, her.

Hvis du tænker, at I allerede har rigeligt med Lego derhjemme, kan det være, du skulle sælge lidt ud, inden du køber mere. Nogle Lego-sæt er faktisk meget værd. Det er ikke så svært at finde ud af, om du kan tjene gode penge på det. Du kan eksempelvis få flere penge for et sæt med rigtig mange dele end et sæt med færre dele.
Hvis du vil have tips til, hvordan du tjekker, om dine Lego-sæt er penge værd, så læs med i artiklen, her.

Det er ikke kun Lego, der kan være mange penge værd. Techekspert Sebastian Stork viser dig i videoen herunder, hvordan du kan se, om dine gamle konsolspil er penge værd. Det handler om at finde ud af, hvilke spil samlerne er ude efter. Eksempelvis er nærmest alt med Pokémon penge værd. I videoen kan du få kendskab til, hvad du ellers kan score gode penge på, når det kommer til konsolspil.


Du kan også læse mere om, hvorfor upopulære og dårlige spil kan være meget værdifulde i dag i artiklen, her.

Relaterede artikler