Tech Tips: Tech-gaver til hele familien
Video

Tech Tips: Tech-gaver til hele familien

Sebastian & Stine .. og lidt B Entertained
Sebastian & Stine .. og lidt B Entertained

Ved du heller aldrig, hvad du skal give din far eller lille kusine på fire år i gave? Tech Tips giver dig den ultimative guide til, hvad du kan give din familie til jul eller fødselsdag. Og så er det endda med bæredygtighed i højsædet. I videoen herover får du nemlig ideer til gaver, du kan købe på DBA. Tech-gaver der både henvender sig til børn og voksne.

Er din pengepung ved at være tom, men mangler du stadig at købe gaver? Du sparer halvdelen – nogle gange mere – af prisen ved at købe gaverne brugte, og her guider vi dig til hvilke tech-julegaver fra DBA, der er oplagte af give i år til jul, eller hvis nogle, du kender, har fødselsdag.

Vi har samlet de bedste gaveideer til både de helt små, de mellemste og de ældste i familien. Selvom man er en ældre herre, kan man godt blive glad for en gave, der har glædet nogle andre før. Og selvom du er fem år, kan du sagtens lege med legetøj, der har været i brug af et andet barn.

Faktisk kan de bedste gaver til næste juleaften eller fødselsdag være den brugte gave, du kommer med, fordi du netop har tænkt over, præcis hvad din mor eller bror kunne tænke sig, uden de har det på ønskesedlen.

Læs med i artiklen her for at finde inspiration til den ”sporty” i din familie, til tech-nørden, til børnene og til den musikalske. Du kan også se videoen øverst i artiklen, hvis du vil se vores tech-garant, Sebastian Stork, pakke gaverne ud, mens han fortæller, hvem han mener, gaven ville passe perfekt til, og hvorfor du ikke behøver at købe den nyeste tech-model.

Find det på DBA

 1. Apple Watch Series 6 Aluminum 40 mm WiFi Sort Sport Band Hvid Okay

  Apple Watch Series 6 Aluminum 40 mm WiFi Sort Sport Band Hvid Okay

  Apple Watch Series 6 Aluminum 40 mm WiFi Sort Spor, Apple, Apple Watch Series 6 Aluminum 40 mm WiFi Sort Sport Band Hvid Okay

  1.799,00 kr.23-01-2024
 2. Apple Watch Series 7 41mm GPS (Midnat alu. / Midnat sportsrem)

  Apple Watch Series 7 41mm GPS (Midnat alu. / Midnat sportsrem)

  Apple Watch Series 7 41mm GPS (Midnat alu. / Midna, Apple, Apple Watch Series 7 smartwatch hjælper dig med at holde styr på både helbredet og dit liv. Det har en ny kantfri Retina OLED-touchskærm, for

  3.000,00 kr.20-02-2024
 3. Apple Watch SE 2nd Gen 40mm LTE (Stjerneskær/Stjerneskær sportsrem S/M)

  Apple Watch SE 2nd Gen 40mm LTE (Stjerneskær/Stjerneskær sportsrem S/M)

  Apple Watch SE 2nd Gen 40mm LTE (Stjerneskær/Stjer, Apple, Apple Watch SE 2nd Gen kan hjælpe dig med at blive mere fit og klar til hvad som helst, der venter dig. Hold forbindelsen med andre, hold sty

  2.208,00 kr.27-12-2023
 4. Apple Watch S9 41mm GPS (Midnight Alu/Midnight Sportbånd) S/M

  Apple Watch S9 41mm GPS (Midnight Alu/Midnight Sportbånd) S/M

  Apple Watch S9 41mm GPS (Midnight Alu/Midnight Spo, Apple, Apple Watch Series 9 smartwatchet har on-device processing, som gør det endnu hurtigere og mere sikkert. Det brede udvalg af funktioner omfat

  3.007,00 kr.25-09-2023
 5. Smartwatch, Apple, Apple watch ultra 

Købt 21/6-23 I power

https://www.power.dk/mobil-og-foto/smar

  Smartwatch, Apple, Apple watch ultra Købt 21/6-23 I power https://www.power.dk/mobil-og-foto/smartwatches-og-wearables/smartwatches/apple-watch-ultra-gps-cellular-49-mm-urkasse-i-titanium-med-midna

  3.500,00 kr.18-06-2024
 6. Smartwatch, Apple, Apple Watch S9, 41 mm med GPS. Farve: Starlight Alu 
Ingen brugsspor, købt d. 31.

  Smartwatch, Apple, Apple Watch S9, 41 mm med GPS. Farve: Starlight Alu Ingen brugsspor, købt d. 31.01.2024. Jeg har kvitteringen.

  2.500,00 kr.18-06-2024

Find alle Apple Watches til salg lige nu på DBA, her.

Gaver til den sporty i familien

Der er ikke noget, der hitter mere end tech-produkter under juletræet. Alle elsker at eje et lækkert headset eller et flot Smart Watch, men det er også dyrt fra nyt. Derfor kan løsningen være at købe det brugt på DBA.

Når din far alligevel skal ud at løbe sin ugentlige løbetur søndag formiddag, hvorfor så ikke gøre turen ekstra god for ham med et headset, han kan koble sin telefon til via Bluetooth? Det kunne være et par AirPods Generation 2, som er den næst nyeste model af Apples trådløse hovedtelefoner. På DBA sælges de for priser fra 350 kroner. Fra ny koster anden generations AirPods 1.549 kroner. Der er altså en del at spare.

Til din sporty mor kan du købe en af de ældre modeller af Apple Watch. Med sådan et, kan hun holde trit med sine daglige skridt, holde øje med sin fysiske aktivitet, og så kan hun besvare beskeder og opkald.

Du kan enten købe Serie 5 eller Serie 6, som begge sælges for rigtig gode priser på DBA lige nu. De ligger på 2.000 kroner og op. Fra ny koster de fra 3.299 kroner.

Du kan også gå endnu længere tilbage i modellerne til Serie 3. Det sælges for priser fra 500 kroner på DBA. De ældre modeller er helt fine, hvis ham eller hende, der får gaven, ikke er en kæmpe tech-nørd.
Fra Serie 3 til den nyeste model, som er Serie 7, er der sket små forskelle. Den nyeste model kan blandt andet måle iltniveau i blodet, fås med større skærm og registrere, hvis du falder. Med Serie 3 har du stadig GPS, højdemåler og pulsmåler.

LÆS OGSÅ: Maja elsker brugte gaver

Der findes et hav af Apple Watches på DBA, som er i rigtig god stand. De koster langt under nyprisen, så det er bare med at kigge efter på DBA, hvis du vil glæde en af dine nærmeste eller dig selv med et Apple Watch.
Der findes et hav af Apple Watches på DBA, som er i rigtig god stand. De koster langt under nyprisen, så det er bare med at kigge efter på DBA, hvis du vil glæde en af dine nærmeste eller dig selv med et Apple Watch.

Gaven til den musikelskende

Den fedeste gave til den musikelskende far, søster eller morfar i familien er en brugt pladespiller. På DBA ligger de til priser fra 200 kroner op til mange tusind kroner. Der er rig mulighed for at finde den perfekte at lægge under træet.

Hvis din musikalske far eller søster allerede har en pladespiller, er der stadig håb for en god gave. Du skal blot finde nogle flere plader fra yndlingskunstneren på DBA. Der er et væld af muligheder. Der er lige nu mere end 40.000 annoncer med LP-plader på DBA.

Det kan være din bedstefar elsker Gasolin' eller Beatles. Din mor er vild med ABBA eller Aretha Franklin. Din far elsker at rocke med på Queens numre. Mens din søster danser til Madonna, og din bror lytter til Micheal Jackson.

De fleste med interesse for musik vil elske denne gave, og så er det jo topmoderne med en pladespiller stående i stuen eller på værelset.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du købe konsolspil brugt

Spillekonsoller sælges i massevis på DBA. Du kan både finde den rette til de mindste i familien, dem der elsker sportsspil, dem der elsker skydespil, og dem der elsker Mario og alle de gode, gamle klassikere. Du skal bare søge på 'spillekonsol' på DBA.
Spillekonsoller sælges i massevis på DBA. Du kan både finde den rette til de mindste i familien, dem der elsker sportsspil, dem der elsker skydespil, og dem der elsker Mario og alle de gode, gamle klassikere. Du skal bare søge på 'spillekonsol' på DBA.

Gaven til de helt små

Børn er måske nemme at købe gaver til. Det er bare at gå ned i den nærmeste lejetøjsforretning og finde noget på hylderne ud fra deres alder og køn. Men hvis du ikke vil bidrage til overfloden af nyt plastiklejetøj på niecens eller nevøens værelse, kan du med fordel finde nogle gode sager på DBA.

Til de alleryngste poder i familien, der stadig skal lære de basale ting, er leg og spil en rigtig god ide. Her kan en spillekonsol med læringsspil både gøre barn og forældre glade. Et bud på en konsol til den mindste er en VTech V.Smile-konsol. De kan fås på DBA til priser mellem 179 kroner og 325 kroner. Vores tech-ekspert Sebastian Stork er begejstret for V.Smile til børnene:

- Så kan børnene spille en masse spil, hvor de kan lære ting. Og det hele er på dansk. Det er super simpelt.

De fleste børn kan også lide at spille computer. Til den yngste kan det være, at Magnus og Myggen-spil er det, der skal til. På DBA findes der et hav af valgmuligheder for at finde det perfekte spil til den rette alder og med de rette udfordringer.

LÆS OGSÅ: Disse ting til børn satte danskerne til salg i 2020

Det kan godt være, computerspil var noget, man spillede for mange år siden, men hvem elsker ikke en gensyn med de gamle klassikere?
Det kan godt være, computerspil var noget, man spillede for mange år siden, men hvem elsker ikke en gensyn med de gamle klassikere?

Gaven til det lidt ældre barn

Til det lidt ældre barn, der elsker at spille computer, skal der måske noget action til. Det kan være, du skal finde et GTA-computerspil til drengen eller pigen, der ikke kan sidde stille.

Hvis det ikke lige hitter med action-spil, er der lige nu mere end 3.000 annoncer med computerspil i alle afskygninger.

Er børnene i din familie ikke interesserede i computerspil, men måske mere kreative, kan det være, du skal prøve med et digitalkamera. På den måde, kan du aktivere børnene ved at give dem udfordringer med at tage billeder af ting i bestemte farver, former eller i en sjov kategori. Det kan også være et gammelt videokamera til at optage hjemmevideoer eller små film.
Ved at købe et brugt kamera til børnene, lærer de, at billeder ikke altid er blevet taget med en mobil eller iPad. På et kamera er der ofte også flere indstillinger, end iPhones har, når man skal tage et godt billede, på den måde kan de små have det sjovt med diverse indstillinger og zoom-effekter.

Ofte har sælgerne bare haft kameraet liggende i en skuffe i mange år uden at bruge det. Derfor kan det være i rigtig god stand.

Fra nyt koster et af de nyeste Canon Powershot-digitalkameraer 2.890 kroner. På DBA kan de findes til 100 kroner og op. Med den pris kan du også trygt sende børnene ud i alt slags vejr med kameraet.

Find det på DBA

 1. Norton360 deluxe, til pc, anden genre, Helt ny :)

  Norton360 deluxe, til pc, anden genre, Helt ny :)

  100,00 kr.18-06-2024
 2. The Sims, til pc, simulation, Various Sims PC games:

1) The Sims 2 SOLD!
2) The Sims 2 - VIP box
3)

  The Sims, til pc, simulation, Various Sims PC games: 1) The Sims 2 SOLD! 2) The Sims 2 - VIP box 3) The Sims 2 - University expansion pack 4) The Sims 2 - Pets expansion pack 5) The Sims 3 6) Sim Cit

  30,00 kr.18-06-2024
 3. Blandede, til pc, anden genre, Heroes V of Might and Magic Gold Edition
Heroes V of Might and Magic

  Blandede, til pc, anden genre, Heroes V of Might and Magic Gold Edition Heroes V of Might and Magic Hammers of fate HeroesV of Might and Magic, Silver Edition, Heroes V of Might and Magic Hammers of f

  25,00 kr.18-06-2024
 4. Call of duty , til pc, action, Call of duty,
spil til pc. Fejler intet, spiller det bare ikke mere.

  Call of duty , til pc, action, Call of duty, spil til pc. Fejler intet, spiller det bare ikke mere. Kr.50,- Kan sendes mod betaling. ---------------------------------------------------------- Artem

  50,00 kr.18-06-2024
 5. Medal of Honor, til pc, action, 
Et spil til pc med cd rom. Fejler intet, spiller det bare ikke mere

  Medal of Honor, til pc, action, Et spil til pc med cd rom. Fejler intet, spiller det bare ikke mere. Kr.50,- Kan sendes ----------------------------------------------------------------- Swiss Arms 4,

  50,00 kr.18-06-2024
 6. Krummernes Jul, til pc, anden genre, Systemkrav: Windows 95/98

Jeg har flere annoncer på DBA, som d

  Krummernes Jul, til pc, anden genre, Systemkrav: Windows 95/98 Jeg har flere annoncer på DBA, som du er velkommen til at kigge på. Jeg afsender med DAO eller GLS, som køberen betaler for.

  30,00 kr.18-06-2024

At give gaver til personen, der har alt, er altid en svær disciplin. På DBA Guide hjælper vi dig med at finde den rette gave alligevel. Der er både ideer til gaver, der giver lidt ekstra selvforkælelse, og dem der kan slukke tørsten på en varm dag. Du får også gaveideer til vinelskeren og personen, der elsker at bage. Du kan finde gaveideerne i artiklen, her.

Du drømte måske om at købe den nye PlayStation 5 til din søn eller datter, men ventetiden er så lang for tiden, at du må opgive. Der er hjælp at hente.

Sebastian Stork giver dig i videoen herunder gode grunde til, hvorfor du lige så godt kan købe en PlayStation 4 og endda til en god pris på DBA. Så kan du måske også få råd til at købe nogle fede spil med til den.

 

Du kan læse mere om fordelene ved en PlayStation 4 i artiklen, her.

Relaterede artikler