Til salg: Måske Danmarks længste autocamper
Video

Til salg: Måske Danmarks længste autocamper

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Hvad kører familien i, der har otte børn? En bus. Simpelthen. Det er det korte svar. Det er nemlig det transportmiddel, som Poul, der har otte børn og en kone, ejer. Men nu er flere af børnene fløjet fra reden, så bussen skal videre. En bus, der ikke er en helt almindelig bus. Se selv i videoen herover.

Er du vild med tanken om en autocamper, men kan du ikke forlige dig med tanken om at tage brusebad oveni toilettet? Nu er løsningen til salg på DBA.

Poul Straarups køretøj af en autocamper har nemlig et bad, der er større end langt de fleste autocampers. Det skyldes, at hele hans autocamper er længere end en typisk camper. Poul fra den østjyske by Ulstrup ejer nemlig en pensioneret rutebus, der siden er blevet ombygget som lastkøretøj, men som lige så vel fungerer som autocamper.

Et køretøj, der har passet perfekt ned i hans og konens behov, eftersom de på et tidspunkt havde hele otte hjemmeboende børn.

I dag er flere af børnene dog fløjet fra reden, og derfor skal 53-årige Poul nu af med sin autocamper af en bus. Han er villig til at bytte for en mindre model, der passer bedre til ”kun” to voksne og to børn.

I videoen herover kan du se, hvordan en bus, der er ligedele bus og ligedele lastvogn og autocamper, tager sig ud. I artiklen kan du blandt andet læse om alt det, der senest er blevet fikset på vognen.

Bussen er udstyret med mørklægningsgardiner ved alle dens mange vinduer. På bussens ene side finder du også en markise. Der er ingen sikkerhedssele i Pouls bus. Ligesom der heller ikke er det i mange busser i dag
Bussen er udstyret med mørklægningsgardiner ved alle dens mange vinduer. På bussens ene side finder du også en markise. Der er ingen sikkerhedssele i Pouls bus. Ligesom der heller ikke er det i mange busser i dag

En bus der kan andet end bare at transportere en kæmpe familie fra A til B

’Vi skal ikke have flere end tre børn, for så skal vi have ny bil’.

Sådan plejer flere forældre at argumentere mod en familieforøgelse, efter barn nummer tre er kommet til verdenen. Dem, der alligevel prøver lykken med nummer fire og fem anskaffer sig det, der kaldes for en minibus.

Men glem alt om kun fem børn. Hjemme hos Poul tæller børneflokken hele otte styks, og derfor ejer Poul da heller ikke nogen minibus. Han har købt sig en ægte én af slagsen. En bus fra 90’erne, der engang har kørt i rute, og som derfor kan rumme hele familien.

Bussen har Poul og familien brugt, når de skulle på forlængede weekender eller på anden vis ud og nyde naturen og hinanden. Hjulene på bussen har nemlig ikke kun drejet rundt, rundt, rundt, når planen kun har været at blive transporteret fra A til B. Pouls bus er ombygget, således at den agerer autocamper, og derfor har den i mange år lagt hjul til diverse hyggeweekender på camping ude i naturen.

Med bussen har hele familien altså ikke kun kunne transportere sig – de har også kunne lave mad, tage bad, gå på toilettet og overnattet i bussen. Alle sammen. Poul indrømmer dog, at pladsen kan blive lidt træng, når man er hele 10 mennesker i bussen, selvom bilen dog er hele 12 meter.

- Når vi har været flest på weekender i bussen, har vi typisk ”udvidet” køkkenet således, at jeg har grillet, og så har indendørskøkkenet været brugt til at lave salater. Sådan har vi mest optimalt kunne lave mad til 10 mennesker i en trang bus, fortæller Poul.

Se mere til køkkenet i videoen, som du finder øverst i artiklen herover. Der kan du også se de grill, som Poul ejer. Han råder nemlig over flere, så det går hurtigt, når ti munde skal mættes.

Find det på DBA

 1. Nissan Patrol 2,8 TD 4x4 d, Diesel, årg. 1993, km 325000, ABS, Næste syn; 03-08-2023

Den er mere el

  Nissan Patrol 2,8 TD 4x4 d, Diesel, årg. 1993, km 325000, ABS, Næste syn; 03-08-2023 Den er mere eller mindre skilt ad indeni. Skulle efter fortalt fra tidligere ejer kunne starte men ligner der ogs

  13.400,00 kr.04-12-2023
 2. VW Caravelle 2,5 Comfort. 10prs, Benzin, årg. 2003, km 224000, Sølvmetal, træk, startspærre, 1 ejer,

  VW Caravelle 2,5 Comfort. 10prs, Benzin, årg. 2003, km 224000, Sølvmetal, træk, startspærre, 1 ejer, ikke ryger, aut., lang model, skydedøre i begge sider, alu., vinterhjul, fartpilot, infocenter, sta

  49.900,00 kr.25-11-2023
 3. VW Caravelle 2,5 TDi 102 Comfortline 10prs, Diesel, årg. 1998, km 588400, Rødmetal, ABS, træk, centr

  VW Caravelle 2,5 TDi 102 Comfortline 10prs, Diesel, årg. 1998, km 588400, Rødmetal, ABS, træk, centrallås, startspærre, Klar til levering 🟡 Highlights: ⭐ 10 PERSONERS UDGAVE ⭐ SYNET 09/2022 ⭐ KLIMA

  39.900,00 kr.01-12-2023
 4. Ford Transit 410L Kombi 2,2 TDCi 140 L4H3, Diesel, årg. 2012, km 217000, Sølvmetal, centrallås, star

  Ford Transit 410L Kombi 2,2 TDCi 140 L4H3, Diesel, årg. 2012, km 217000, Sølvmetal, centrallås, startspærre, 17 personers Ford Transit 410L Sælges Engros til CVR uden garanti & reklamationsret airc.

  199.900,00 kr.22-11-2023
 5. Sælg din bil her-🇩🇰

  Sælg din bil her-🇩🇰

  Davids biler En eksport virksomhed som er etableret i 2011, vi opkøber næsten alle slags biler med henblik på af videresalg til udlandet. Defekte biler og højt km tal har også interesse! Varebiler,

  12.345,00 kr.17-11-2023
 6. VW Caravelle 2,5 TDi Comfortline 10prs, Diesel, årg. 1998, km 375000, BEMÆRK 10 PERSONS TIL BUSKØRER

  VW Caravelle 2,5 TDi Comfortline 10prs, Diesel, årg. 1998, km 375000, BEMÆRK 10 PERSONS TIL BUSKØRERKORT, KØRER PERFEKT, VINDUER I SIDEN KAN ÅBNES, fartpilot, el-ruder, cd/radio, abs, servo, mørktoned

  49.900,00 kr.14-09-2023

Klik her og se de 45 busser, der lige nu er til salg på DBA.
  

Derfor er bagdelen af bussen på hjul

Første del af Pouls bus ligner lidt en bus, som vi kender den. De originale sæder er beholdt, men dog sat overfor hinanden, så man har to siddegrupper a fire sæder. Går man længere ned i bussen, møder man en køjeseng og overfor den et køkken. Køkkenet er indsat fra en gammel campingvogn af mærket ’Hobby’.

Ved siden af køkkenet finder du toilettet, som er langt større end de toiletter, du normalt må tage til takke med i en autocamper.

I bussens ende er placeret et stort rum med en hems. Her er det lidt udefineret, hvad rummet kan og skal bruges til - og det er meningen:

- Bussen er indregistreret som lastbil. Det er den fordi, den tidligere ejer brugte bussen til at køre til motorcross-løb med sine sønner, og så overnattede de i bussen på vejen derhen og hjem fra motorløbene. At bussen på papiret figurer som lastbil betyder, at den er billig i vægtafgift, men det har også den konsekvens, at man skal have afsat et rum i bussen, hvor der er plads til flytbar last. Og derfor er der det her store rum bagerst i bussen, hvor man kan have forskellige ting, fortæller Poul.

Nogle af de ting, der lige nu står i rummet, er desuden på hjul, så panelerne i princippet kan køres ud af bussen, hvis den en dag skulle køre med en større last.

Pouls bus er ikke det første transportmiddel, vi har filmet på Unikt på DBA, hvor der er et krav om, at der i princippet skal være plads til last. I videoen kan du møde Nicolai og hans eventyrlastbil, der også agerer autocamper uden at omgå de regler, den er underlagt, fordi den på papiret er en lastbil.

LÆS OGSÅ: Køreklart folkevognsrugbrød til salg for 95.000 kroner

Bussen er fra 1990 og af mærket Dab. Poul kalder den både for en autocamper og en crosserbus. Den er indregistreret som en lastbil. Bilens store rum, bagerst i bussen, har ifølge Poul plads til fire crosser. Crosserne kan tages ud af bussen bagfra, hvor der kan åbnes, som var det en garage. Denne åbning fungerer som nødudgang. Her i bussen finder ud også en kompressor
Bussen er fra 1990 og af mærket Dab. Poul kalder den både for en autocamper og en crosserbus. Den er indregistreret som en lastbil. Bilens store rum, bagerst i bussen, har ifølge Poul plads til fire crosser. Crosserne kan tages ud af bussen bagfra, hvor der kan åbnes, som var det en garage. Denne åbning fungerer som nødudgang. Her i bussen finder ud også en kompressor
Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-A)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.
Poul vil gerne bytte sin bus med en stor autocamper. Den behøver dog ikke have plads til otte børn, da de fleste af Poul og konens guldklumper er flyttet hjemmefra
Poul vil gerne bytte sin bus med en stor autocamper. Den behøver dog ikke have plads til otte børn, da de fleste af Poul og konens guldklumper er flyttet hjemmefra

Meget billigere end en autocamper

Bliver du den nye ejer af Pouls svar på en autocamper, bliver du ikke kun et køretøj rigere, der er noget af det længste, vi her på DBA har set inden for autocampere – du får dig også en særlig billig én af slagsen. I hvert fald inden for vægtsafgift.

Pouls bus koster nemlig cirka 2.800 kroner i vægtafgift per år. Det er meget billigere end, hvad det koster dig i vægtsafgift for en stor autocamper. Her kan den årlige regning godt løbe op i 15.000-18.000 kroner.

Dog er Pouls bus ikke superbillig at køre i på literen. Bilen kører 4-4,5 kilometer på literen, men med den billige vægtafgift, burde du have sparet lidt penge til at kunne købe lidt ekstra dieselolie.

Poul er langt fra den eneste, der har et finurligt bud på et køretøj, der leger, at den er en autocamper, men hvor vægtsafgiften er betydelig billigere. I vinter havde Henrik denne vogn til salg, der også var billig i vægtsafgift og perfekt at campere med.

Find det på DBA

 1. Årg.2020 autocamper udlejes fra

  Årg.2020 autocamper udlejes fra

  ...UDLEJES FRA 6000 kr. SUNLIGHT A70 - SUN 2. Årgang 6/2020 Fiat ducato 6 personers vogn UDLEJNINGS SÆSON 2023: LEDIG fra 28/8 til 21/9 UDLEJET fra 21 - 24/9 LEDIG fra 25/9 - 10/10 UDLEJET fra 9

  6.000,00 kr.07-12-2021
 2. KØB KØB AUTOCAMPERE FRA 100.000 TIL 800.000

  KØB KØB AUTOCAMPERE FRA 100.000 TIL 800.000

  Fiat Ducato, 2000, ALLE AUTOCAMPERE ÅRG. 2000 TIL ÅRG. 2021 PRISER FRA 100.000 TIL 800.000 KØBES KONTANT TIL VIDERE SALG. VI UDLEJER FRA 8.500 PR. UGE I LEJE OG SÆLGER OGSÅ AUTOCAMPERE. RING 40379010

  100.000,00 kr.19-05-2021
 3. 1996 - VW Caravelle -- 89.900 kr

  1996 - VW Caravelle -- 89.900 kr

  VW Caravelle, 1996, kg egenvægt 1800, kg totalvægt 2725, Ældre autocamper. 2,5 bensin, kørt 470000 Starter og kører fint Vognen leveres nysynet med nyt tagtelt. Der er i prisen taget højde for, at

  89.900,00 kr.06-12-2023
 4. Autocamper udlejes årg. 2020 fra 6000 kr

  Autocamper udlejes årg. 2020 fra 6000 kr

  ...UDLEJES FRA 6000 kr. SUNLIGHT A70 - SUN 1 Årgang 5/2020 Fiat ducato 6 personers vogn Tag også gerne din hund og cykler med - der er masser af plads i vognen… UDLEJNINGSSÆSON 2023; LEDIG UGE 37

  6.000,00 kr.07-12-2021
 5. Autocamper Ford Transit 2,2 130 hk. Chausson Flash 04

  Autocamper Ford Transit 2,2 130 hk. Chausson Flash 04

  Ford Transit 2,2 130 hk. Chausson Flash 04, 2007, km 133000, Aftagelig træk som må trække 2.500 kg., billig vægtafgift køre 10,2 pr. ltr., billig på broer, fartpilot, solceller, stort bagagerum, ekstr

  329.800,00 kr.29-09-2023
 6. Dethleffs Aero 510 ER

  Dethleffs Aero 510 ER

  Dethleffs Aero 510 ER, 2021, BEMÆRK VENLIGST AT VORES UDSTILLING ER PÅ EN ANDEN ADRESSE END VORES KONTOR-ADRESSE. FÅ MERE INFORMATION PÅ VORES HJEMMESIDE. Køretøjsbeskrivelse Dethleffs Aero 510 ER –

  189.990,00 kr.11-02-2023

553 autocampere kan du lige nu finde på DBA, de ældste modeller kan du finde her, og de nyeste her.
  

Alle de ting, Poul har gjort ved bussen

Poul kan desværre ikke tage ’credit’ for den forvandling, bussen har gennemgået, siden den var i rute. Men Poul kan også lidt med motor & mekanik, og derfor har han også tilført bussen et par ting.

- Jeg har lavet to rustfrie, polerede spildevandstanke, som jeg har implementeret i bussen. Førhen kunne du ikke vaske op eller tage bad, uden det løb ud af bussen, det sted, bussen holdt. Det er der sørget for nu, fortæller Poul.

Bussen har også fået en ny, rustfri batterikasse, to nye bodelsbatterier samt nye dæk og bremser hele vejen rundt på bussen. Den har også fået nye luftpuder, skiftet tre termoruder og serviceret fartskiver.

- Bussen her er jo gammel, eftersom den er fra 1990, men køber kan vide sig sikker på, at bussen er i god stand, for den skal synes hvert år, og den er seneste blevet synet i august 2021. Den er desuden blevet synet og serviceret på det samme værksted hvert år de sidste 10 år, fortæller Poul.

Når bussen kan fejre 35-års fødselsdag, kan den samtidig ændre status til veteranbil, også skal det store køretøj kun synes hvert syvende år.

- Jeg købte bilen for 2 år siden, og lige forinden havde den fået sig nye dæk og fælge.

LÆS OGSÅ: Mortens garage er tapetseret med 1.000 gamle oliedunke

Bussen er ikke det eneste særlige køretøj, som Poul ejer. Poul har også to motorcykler i sin garage, hvoraf den ene har været en tur på Sjælland for at blive ’airbrushed’ med forskellige motiver. ’Der findes kun én i Danmark, der er malet på den måde’, fortæller Poul, der vurderer, at motorcyklen i dag vil koste 300.000 kroner, hvis den altså skulle sælges. Men det skal den ikke. ’Jeg kører måske kun på mine motorcykler to gange om året, og jeg har da også overvejet, om jeg skulle sælge dem, men når jeg så får kørt på dem, kan jeg godt mærke, at jeg ikke kan få mig selv til at skille mig af med dem’, fortæller han.
Bussen er ikke det eneste særlige køretøj, som Poul ejer. Poul har også to motorcykler i sin garage, hvoraf den ene har været en tur på Sjælland for at blive ’airbrushed’ med forskellige motiver. ’Der findes kun én i Danmark, der er malet på den måde’, fortæller Poul, der vurderer, at motorcyklen i dag vil koste 300.000 kroner, hvis den altså skulle sælges. Men det skal den ikke. ’Jeg kører måske kun på mine motorcykler to gange om året, og jeg har da også overvejet, om jeg skulle sælge dem, men når jeg så får kørt på dem, kan jeg godt mærke, at jeg ikke kan få mig selv til at skille mig af med dem’, fortæller han.

Bussen har været brugt som skildpaddebur

Otte børn er mange, og Poul fortæller da også, at flere af dem ikke er hans biologiske. Poul og konen er plejefamilie for nogle af børnene, mens de ældste af dem er deres biologiske børn.

Men børnene er ikke de eneste levende væsner, som Poul og konen ”forbarmer sig over”. Parret har også i en lang årrække været medlem af Dyrenes Beskyttelse som værtsfamilie, og sådan gik det til, at Poul en sen aften blev en gris rigere:

En aften for 2 år siden ringede Dyrenes Beskyttelse til mig. En hjemløs gris gik rundt inde i folks haver og gravede alle folks blomster og bede op. Jeg boede tættest på af de familier, Dyrenes Beskyttelse havde tilknyttet som ”værtsfamilie”, så for at grisen skulle transporteres kortest muligt, spurgte organisationen, om jeg ville overtage grisen
fortæller Poul med et smil.

Grisens oprindelige ejer blev aldrig fundet. Så Poul endte med at beholde grisen, der i dag har fået navnet Møffe. Siden har Møffe fået selskab af Basse, som Poul og konen købte, for at Møffe ikke skulle gå alene. I dag lever grisene godt og trygt hos Poul. Og de to øffende væsner er langt fra de eneste, som Poul og konen har taget til sig. På parrets store landejendom lever også en hund og en kat, 40-50 høns (der lægger 25 æg om dagen i snit) og seks skildpadder:

- Skildpadderne var min kones idé. Hun købte fire små, men så sagde jeg, at hvis vi skulle have skildpadder, kunne jeg godt tænke mig nogle lidt større nogle, så derfor købte vi to kæmpeskildpadder. Jeg tror faktisk, vi fandt dem over DBA, fortæller Poul.

Han og konen brugte lang tid på at finde frem til, hvordan sådan nogle skildpadder skal tages bedst hånd om, og derfor skulle der også bygges et ordentlig anlæg til dem. Imens boede skildpadderne derfor inde i Pouls bus.

- Derinde hyggede de sig jo så fint, mens jeg fik lavet dem et ordentligt hjem, smiler Poul.

Find det på DBA

 1. Luftpumpe, 3600 liter, Super lækker Aqua Nova NAP-60 Luftpumpe.

Virker helt som den skal.

Sendes g

  Luftpumpe, 3600 liter, Super lækker Aqua Nova NAP-60 Luftpumpe. Virker helt som den skal. Sendes gerne ved forudbetaling Luftpumpe. Specifikationer: Luft : 3600 L/timen Strømforbrug : 38 W

  699,00 kr.08-12-2023
 2. Baggrund, Rocksolid baggrund

Længde:78cm
Højde:36cm

Passer til akvarier der er 80cm lange, kan evt

  Baggrund, Rocksolid baggrund Længde:78cm Højde:36cm Passer til akvarier der er 80cm lange, kan evt. bruges i mindre akvarier hvis man tilpasser den

  300,00 kr.07-12-2023
 3. Akvarium, 720 liter, b: 200 d: 60 h: 60, 720l akvastabil akvarie, men baggrunds filter, med en fluwa

  Akvarium, 720 liter, b: 200 d: 60 h: 60, 720l akvastabil akvarie, men baggrunds filter, med en fluwal fx6 pumpe monteret. Målene Akvariet: 200x60x60 Bord: 200x60x70 Der medfølger en masse ting som

  4.500,00 kr.07-12-2023
 4. Lys, b: 90 d: 20 h: 9, EXO TERRA COMPACT LAMPE TOP LARGE TIL 4 PÆRER (90X20X9 CM)

Hej vi sælger vor

  Lys, b: 90 d: 20 h: 9, EXO TERRA COMPACT LAMPE TOP LARGE TIL 4 PÆRER (90X20X9 CM) Hej vi sælger vores Exo Terra lampe, da vi ikke skal bruge den mere. Den står næsten som ny og alt virker. Der kan f

  500,00 kr.07-12-2023
 5. Akvarium, 200 liter, Juwel lido 200l i hvidt
Baggrund, bundlag og fake planter kan følge med

  Akvarium, 200 liter, Juwel lido 200l i hvidt Baggrund, bundlag og fake planter kan følge med

  1.500,00 kr.07-12-2023
 6. Akvarium, 54 liter, b: 60 d: 30 h: 30, Sælger dette Tetra akvarie
Fantastisk stand. Er renset fornye

  Akvarium, 54 liter, b: 60 d: 30 h: 30, Sælger dette Tetra akvarie Fantastisk stand. Er renset fornyeligt Kontakt venligst her på dba

  300,00 kr.07-12-2023

På DBA kan du finde akvarier og terrarier. Du kan også finde alt muligt andet til anlæggene så som pumper og meget mere.
  

En bus med mange ovne og installationer

Du skal ikke være nervøs for, at du ikke kan holde varmen i Pouls bus. Den er nemlig udstyret med en hel del ovne og ”varmemuligheder”:

Ved chaufførsædet er placeret en gasovn, og dertil har bussen også et oliefyr. Under bussen to borde findes de originale varmeapparater.

Bussen kan på en solrig dag holde sig selvforsynende, da den er udstyret med solceller på taget.

I bussens store lastrum finder du også to skabe, og inde i det ene af dem gemmer der sig en varmtvandsbeholder og i det andet skab finder du et skab med ekstra køleplads.

LÆS OGSÅ: Disse 5 biler kan spare dig penge på Storebæltsbroen

Poul har hænderne skruet godt på, og derfor er det ikke kun bussen, han har nørklet lidt ved. Han har også bygget sig sin egen bar, der blandt andet rummer en popkornsmaskine og en akademaskine, og hele herligheden er lyst op af lamper i stålrør. Sidstnævnte har Pouls tidligere svigersøn lavet.
Poul har hænderne skruet godt på, og derfor er det ikke kun bussen, han har nørklet lidt ved. Han har også bygget sig sin egen bar, der blandt andet rummer en popkornsmaskine og en akademaskine, og hele herligheden er lyst op af lamper i stålrør. Sidstnævnte har Pouls tidligere svigersøn lavet.
Her kan du se Pouls DBA-annonce
Her kan du se Pouls DBA-annonce

DBA om bussen


- Hvis Poul er lige så flittig som sine naboer til at genbruge, burde han have meget let ved at få solgt sin bus. Vores tal fra Genbrugsindekset 2021 viser nemlig, at østjyderne er dem, der inden for de seneste 12 måneder har været mest flittige til at sælge deres brugte ting. 52 procent af indbyggerne i Østjylland svarer nemlig, at de har solgt en eller flere brugte ting, fortæller Julie Schoen, DBAs talsperson og fortsætter:

- Vestjyderne er dem, der får solgt mindst. Kun 39 procent af vestjyderne angiver, at de inden for de seneste 12 måneder har solgt en eller flere brugte varer.

- I mine fem år på DBA har jeg spottet mange busser til salg – også særlige af slagsen. Vi har engang imellem busser, ombygget til partybusser til salg. Men jeg har aldrig set en bus som Pouls. En bus, der egentlig opfører sig som en halv bybus og som et halvt hjem, fortæller Julie, der også er redaktør her på DBAs online inspirationsunivers, DBA Guide.

- Poul er langt fra den eneste, der her i marts har valgt at sætte sit køretøj til salg. I skrivende stund er der 45 busser på DBA, og vores data viser, at marts historisk set er den måned – bortset fra januar - hvor der indrykkes flest nye bil-annoncer på DBA. Hele 15 procent flere nyoprettede annoncer er der i DBAs bilkategori i marts. I december er der 17 procent færre nyoprettede annoncer i kategorien, og dermed er december den måned med færrest nye bilannoncer.

Poul ejer mange andre "ting" end bare en bybus. Se mere i videoen, som du finder øverst i artiklen
Poul ejer mange andre "ting" end bare en bybus. Se mere i videoen, som du finder øverst i artiklen

Hvis du er på jagt efter en bil at holde ferie i, har du mange muligheder på DBA. Du kan jo købe dig en klassisk autocamper, og i så fald vil vi råde dig til at læse denne guide, der klæder dig på til købet af en brugt autocamper.

Vil du derimod eje en større bil, der kan agere autocamper, men stadig være lidt særlig, kan du overveje at punge ud for denne autocamper i guld, som vi aldrig har set lignende før af på DBA. Autocamperen er lidt en kendisbil. Hvorfor kan du læse sig svar på i artiklen.

Er du mere til en autocamper, der er virkelig luksuriøs, kan du klikke vejen forbi denne artikel, der serverer dig DBAs dyreste autocamper.

Vi kan også friste med et par andre busser. Partybusser, der har været - og måske stadig er - til salg på DBA. Du kan også spare en masse mønter på vægtafgiften i denne autocamper-løsning, eller i denne eventyrlastbil.

Herunder viser vi dig, hvordan en bus, der er ombygget til en partybus, tager sig ud. Sådan en har nemlig været til salg på DBA, og måske kan du stadig nå at købe den på brugtportalen.

Du kan læse mere om partybussen i artiklen, her.

Relaterede artikler