På besøg hos en genbrugselsker - Camilla
Video

På besøg hos en genbrugselsker - Camilla

Morten Parsner
Morten Parsner

Vi er taget hjem til Camilla i Gilleleje, der er så vild med genbrug, at næsten alt i hendes hjem har haft en historie før hende. Hvad enten det er vaser, planter, motionscykel eller krongevir til væggen.

Når du træder ind i Camilla Zehngraffs hus, er du ikke i tvivl om, at du er på besøg i et unikt hjem.

Allerede ved trappen i entreen tårner en dekorativ havkajak sig fra gulvet og helt op til etagen over. Den er naturligvis købt brugt, for hos familien i Gilleleje har næsten alt en historie, der går forud for dem.

Det er en kultur, der betyder, at selv planter er groet på stilke, som Camilla har købt fra gamle planter, som hun finder på loppemarkeder, genbrugsbutikker eller DBA. Ofte slutter rejsen ikke der, da også venner og familie får glæde af planterne, når de skyder igen.

I videoen øverst i artiklen bryder Camilla dig indenfor i sit hjem. Du kan også læse mere om hendes genbrugsvaner herunder.

Find det på DBA

 1. ROUNDUP KONCENTRAT NYE, ROUNDUP KONCENTRAT, Roundup koncentrat. Nye i ubrudt emballage. 4 stk haves.

  ROUNDUP KONCENTRAT NYE, ROUNDUP KONCENTRAT, Roundup koncentrat. Nye i ubrudt emballage. 4 stk haves. Halvpris ved køb af alle 4. Uden glyfosat og må dermed bruges lovligt. Billigste pris på pricerunne

  225,00 kr.17-04-2024
 2. Monstera plante, Monstera deliciosa, 1 stk. monstera deliciosa stueplante ca. 90cm høj og godt fyldi

  Monstera plante, Monstera deliciosa, 1 stk. monstera deliciosa stueplante ca. 90cm høj og godt fyldig og velholdt. Ikke ryger hjem. Sælges for kr. 450,- (uden skjuler).

  450,00 kr.17-04-2024
 3. Frø, Goldsturm staude, Frø Goldsturm staude
Sender gerne
Har også andre frø??

  Frø, Goldsturm staude, Frø Goldsturm staude Sender gerne Har også andre frø??

  20,00 kr.17-04-2024
 4. Frø, Kæmpe Verbena, Frø Kæmpe Verbena
Sender gerne 
Har også andre frø??

  Frø, Kæmpe Verbena, Frø Kæmpe Verbena Sender gerne Har også andre frø??

  20,00 kr.17-04-2024
 5. Busk, Rhododendron, To små og en større Rhododendron busk. De små er med hvide blomster, den høje me

  Busk, Rhododendron, To små og en større Rhododendron busk. De små er med hvide blomster, den høje med lyslilla blomster. Står i centrum af Roskilde.

  1,00 kr.17-04-2024
 6. Rødkløver god til at holde ukrudt nede, god bi plante, flot med andre blomster, 
FRØ

RØDKLØVER smu

  Rødkløver god til at holde ukrudt nede, god bi plante, flot med andre blomster, FRØ RØDKLØVER smukke lyserøde til karminrøde, smalle ærteblomster -Udkonkurrerer ukrudt. Rodnettet er dybtgående og

  10,00 kr.17-04-2024
Nærmest af i Camillas hjem er købt brugt. Du kan se hendes hjem i videoen øverst i artiklen
Nærmest af i Camillas hjem er købt brugt. Du kan se hendes hjem i videoen øverst i artiklen

Dette er Camillas bedste genbrugsfund

Camillas motivation er blandt andet glæden ved ”et godt køb til en billig penge”, men selvom der er mange penge at spare, så gør hun det primært for at skille sig ud. Hjemmet er fyldt med designervaser, men konceptet i hjemmet er stadig familiens helt eget.

Det gælder blandt andet en smuk vægdekoration, som Camilla fandt, da familien besøgte nogle venner i Bruxelles. På et lurvet loppemarked faldt hun over en påfugl i messing, som hun med det samme forelskede sig i.

Se påfuglen og familiens andre flotte genbrugsfund i videoen foroven.

Find det på DBA

 1. Keramik Relief, Vægdekoration, Blomst, Flot relief.
Keramik - med signatur D Z.
God og hel stand.

H

  Keramik Relief, Vægdekoration, Blomst, Flot relief. Keramik - med signatur D Z. God og hel stand. Højde: 21 cm. Bredde: 18 cm.

  350,00 kr.17-04-2024
 2. Akustik vægdekoration, kvadrat, Flot farvesammensætning, bidrager til forbedret akustik. Kan være al

  Akustik vægdekoration, kvadrat, Flot farvesammensætning, bidrager til forbedret akustik. Kan være alternativ til vægmaleri. Nypris ca.4000 Pendler fra Ilva sælges også (650kr.)

  2.000,00 kr.16-04-2024
 3. Tæppebanker, Smuk antik/vintage tæppebanker.

Fint og gammelt dansk kunsthåndværk, formentlig fra fø

  Tæppebanker, Smuk antik/vintage tæppebanker. Fint og gammelt dansk kunsthåndværk, formentlig fra før år 1900. Robust tæppebanker, flettet med 3 pinde i det fineste mønster, med en bankeflade, som ne

  180,00 kr.16-04-2024
 4. Storbybillede / skilt / metalbillede / metalskilt, Vægbillede / byskilt / vægdekoration, PARIS / LON

  Storbybillede / skilt / metalbillede / metalskilt, Vægbillede / byskilt / vægdekoration, PARIS / LONDON / NEW YORK Metalskilte med motiver fra: Byernes by, The Big Apple og Stor Britanniens hovedstad.

  150,00 kr.16-04-2024
 5. Fint gammelt varmebækken låg, Smukt gammelt varme bækkenlåg i messing 27,5 cm i diameteren 
Varmebæk

  Fint gammelt varmebækken låg, Smukt gammelt varme bækkenlåg i messing 27,5 cm i diameteren Varmebækken blev i gamle dage brugt i stedet for varmedunk. Kan bruges til lampe/lys skærm, vægdekoration m.

  129,00 kr.15-04-2024
 6. Vægdekoration, House Doctor, Super fedt billede / vægdekoration i metal sælges. House Doctor

75 x 7

  Vægdekoration, House Doctor, Super fedt billede / vægdekoration i metal sælges. House Doctor 75 x 75 cm

  850,00 kr.14-04-2024

Klik her for at se de 60 forskellige vægdekorationer, som du lige nu kan købe på DBA, hvis du også ønsker at pynte dine vægge, ligesom Camilla har gjort.

 

Tag et kig på Camillas hjem. Du kan se det og lære Camillas genbrugsmoral bedre at kende i videoen, som du finder øverst i artiklen
Tag et kig på Camillas hjem. Du kan se det og lære Camillas genbrugsmoral bedre at kende i videoen, som du finder øverst i artiklen
På et lurvet loppemarked i Bruxelles fandt Camilla en smuk påfugl i messing. I dag hænger den i hendes unikke hjem i Gilleleje, hvor næsten alle ting, har en historie, fordi det har haft et liv før det blev budt indenfor i hendes hjem
På et lurvet loppemarked i Bruxelles fandt Camilla en smuk påfugl i messing. I dag hænger den i hendes unikke hjem i Gilleleje, hvor næsten alle ting, har en historie, fordi det har haft et liv før det blev budt indenfor i hendes hjem

Se også hvilke specielle og dyre fund vi gjorde, da Guld i gemmerne rykkede ned i to kælderrum i Charlottenlund.

Lyt også tilpodcasten GODT BRUGT, hvor vi har taget en snak med Eigil om hans ”barnlige” samling af jumbobøger.

Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på dbaguide@ebay.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.

Relaterede artikler