LISTE: Disse gamle Ninja Turtles-figurer er steget i værdi
VideoLivsstil

LISTE: Disse gamle Ninja Turtles-figurer er steget i værdi

Astrid
Astrid

Tøv en kende før du skiller dig af med dit gamle legetøj. Det kan nemlig være en hulens masse penge værd. I artiklen her kan du finde svar på, hvilke Ninja Turtles-figurer du kan score kassen på.

Er børnene vokset fra deres gamle legetøj, er sparegrisen tom, eller trænger du bare til at få ryddet ud derhjemme? Af flere årsager kan det være en god ide at sælge ud af det gamle legetøj, der fylder i gemmerne. I artiklen her kan du blive klogere på, hvilket Ninja Turtles-legetøj du kan tjene kassen på i dag.

Vi har allieret os med den 37-årige Ninja Turtles-samler Mikkel Dahlmann, der ved et og andet om de grønne legetøjsfigurer. Gennem de seneste 8 år har Dalhmann opbygget en Teenage Mutant Ninja Turtles-samling, der tæller mere end 2.000 objekter.

Samlingen fylder efterhånden så meget, at den har bevæget sig ud i haven, hvor de plastikstøbte actionfigurer fungerer som impoviserede havenisser. De mest værdifulde figurer bor dog trygt og sikkert inden døre.

Hvilke gamle Ninja Turtles-figurer, der er steget i værdi, kan du finde svaret på i videoen ovenfor eller læse dig til her.

I videoen øverst i artiklen kan du høre, hvad Mikkels kone synes om den enorme Ninja Turtles-samling.
I videoen øverst i artiklen kan du høre, hvad Mikkels kone synes om den enorme Ninja Turtles-samling.

Et værdifuldt våben

Det er ikke altid, at det er selve figuren, der er mest værd. Disse findes nemlig i tusindvis – det er derimod det tilbehør, der følger med til figurerne, der kan være afgørende for, hvor meget du kan hive hjem for dit gamle Ninja Turtles-legetøj.

I sin samling har Mikkel Dahlmann en figur af ’Splinter’, der er far til Ninja Turtles. Figuren i sig selv er ikke mere end en flad 5’er værd. Hans tøj og våben er derimod særdeles eftertragtet. Splinters våben er skjult af en holder, der får våbnet til at ligne en vandrestav. Denne del til våbenet har dog fået figurens pris til at stige til godt og vel 75 kroner, vurdere Dahlmann.

SE OGSÅ: Video – Anders And er flyttet ind hos Laila

Mikkel drømmer om at fortsætte med at samle indtil, at der ikke er mere at samle på.
Mikkel drømmer om at fortsætte med at samle indtil, at der ikke er mere at samle på.
Hvorfor dette sæt er det bedste køb i samling, kan du læse dig til nedenfor eller finde svaret på i videoen øverst i artiklen.
Hvorfor dette sæt er det bedste køb i samling, kan du læse dig til nedenfor eller finde svaret på i videoen øverst i artiklen.

Det bedste køb til samlingen

Med en samling bestående af mere end 2.000 objekter, kunne man forestille sig, at det ville være vanskeligt at udvælge det bedst køb. Dahlmann er derimod slet ikke i tvivl om, hvilket køb der har været det bedste.

Her løber Turtles-kloakken med prisen. Sættet er minimum 1.000 kroner værd, vurderer Mikkel Dahlmann. Sættet er helt særligt, fordi det den dag i dag stadig er intakt.

- Jeg har alle stumperne dertil. Alt det, der altid blev væk – inklusiv plankeværket, der står bag ved figurerne. Det var den ting, der næsten altid gik i stykker.

Find det på DBA

 1. Tmnt figurerfra Bully, Ninja turtles, 16 stk tmnt figurer fra bully
Der er båbe med og uden magneter

  Tmnt figurerfra Bully, Ninja turtles, 16 stk tmnt figurer fra bully Der er båbe med og uden magneter 3 stk på fod Sælges kun samlet

  400,00 kr.15-06-2024
 2. Tre teenage mutant ninja turtles figurer, Hved ikke, Tre Teenage Mutant Ninja Turtles figurer. Det e

  Tre teenage mutant ninja turtles figurer, Hved ikke, Tre Teenage Mutant Ninja Turtles figurer. Det er Raphael, Donatello og Leonardo. God stand. 10 kr per stk. Men 30 kr for alt.

  30,00 kr.15-06-2024
 3. Ninja Turtles, Master splinter og Ninja Turtles 
Motorcykler og andet.
Hele kassen

  Ninja Turtles, Master splinter og Ninja Turtles Motorcykler og andet. Hele kassen

  400,00 kr.15-06-2024
 4. Ninja Turtles , Ninja Turtles, 4stk. Ninja Turtles sælges samlet for 125kr. eller for 40kr pr stk. i

  Ninja Turtles , Ninja Turtles, 4stk. Ninja Turtles sælges samlet for 125kr. eller for 40kr pr stk. inkl. diverse våben.

  125,00 kr.31-03-2024
 5. TMNT, Neca Teenage Mutant Ninja Turtles cartoon series.
Nye og uåbnet.

Muckman 275 kr
Pizza Monster

  TMNT, Neca Teenage Mutant Ninja Turtles cartoon series. Nye og uåbnet. Muckman 275 kr Pizza Monster 300 kr Metalhead 275 kr Mondo Gecko 275 kr Rat King/Vernon 400 kr Triceraton/Roadkill Rodney 400 k

  275,00 kr.10-06-2024
 6. Figurer, Ninja turtles Star Wars, Blandede figurer.

Stor star wars mand med lyd: 45 kr
Hulk og Ninj

  Figurer, Ninja turtles Star Wars, Blandede figurer. Stor star wars mand med lyd: 45 kr Hulk og Ninja turtles: 20 kr stk Ninjaturtled biler: 35 kr Stor bil: 40 kr Ridder og heste og drage: 20kr stk A

  20,00 kr.08-06-2024

Lige nu kan du finde 145 Ninja Turtles-figurer på DBA.

De mest værdifulde Ninja Turtles

Ud af alle de Ninja Turtles-figurer, der er produceret gennem tiden, er nogle betydeligt mere værd en andre. Figurer, der er limited edition, vil automatisk være mere værd.

Særligt den serie af Ninja Turtles, der blev produceret som en hyldest til ’Universial Monsters’ er steget i værdi. Serien består af de fire skildpadder forklædt som henholdsvis Frankenstein, Varulven, Dracula og Mumien. Hvilke to af figurerne Dahlmann har i sin samling, kan du finde svaret på i videoen øverst i artiklen.

Ligger du inde med en af ’Universal Monsters’-figurerne, kan du uden tvivl score kassen, hvis du vælger at sælge den.

SE OGSÅ: Video – Samleren Ole har spist sig gennem 17.000 Kinderæg

Højst på Mikkels ønskeliste er de to Ninja Turtles fra ’Universal Monsters’-serien, han endnu ikke har i sin samling.
Højst på Mikkels ønskeliste er de to Ninja Turtles fra ’Universal Monsters’-serien, han endnu ikke har i sin samling.
Startskuddet til Mikkels samling var et tilfældigt møde med en Ninja Turtles-bil fra fortiden, der vækkede en hulens masse minder.
Startskuddet til Mikkels samling var et tilfældigt møde med en Ninja Turtles-bil fra fortiden, der vækkede en hulens masse minder.

De dyreste Ninja Turtles på DBA

På DBA kan du finde Ninja Turtles i alle former og størrelser. De dyreste Ninja Turtles, der i øjeblikket er at finde, har en del år på bagen. De er nemlig fra 1989. Her sælges to Teenage Mutant Ninja Turtles i kæmpe version.

Begge figurer sælges med deres originale æske, som er en anelse slidt efter at have været opbevaret i alle disse år. Den ene figur er komplet og har ikke været leget med. Den anden har været en tur i manegen, men er stadig i fin stand. Figurerne sælges kun samlet, og skal du have fingrene i dem, skal du slippe hele 1.400 kroner. Find dem her, såfremt de stadig er til salg.

Har du fået blod på tanden til at sælge ud af dine gamle Ninja Turtles-figurer, kan du med fordel smutte forbi DBA og tjekke, hvad andre lignende figurer sælges til. For flere sælger-tips kan du læse med her.

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste brætspil

Har du legetøjsfigurer i uåbnet emballage, er deres værdi højst sandsynligt steget.
Har du legetøjsfigurer i uåbnet emballage, er deres værdi højst sandsynligt steget.

Nu du er i gang med at rydde ud i gemmerne, hvorfor så ikke tjekke, hvad ellers du kan tjene lidt ekstra på?
Viskelæder-samleren Stine fra Jægerspris er lidt af en ekspert på området. Hendes dyreste viskelæder koster 2.000 kroner. Læs her, hvilke viskelædere du kan få kassen for i dag, og hvilke der om lidt bliver penge værd.

De fleste forestiller sig nok, at det er små piger, der typisk leger med de farverige My Little Pony. Der findes dog en store fanbase blandt unge mænd – kaldet ’bronies’ – hvis hjerte banker for de regnbuefarvede heste. I videoen nedenfor kan du møde Martin, hvis hjem er spækket med My Little Pony fra kælder til kvist.


Læs mere om Martin og hans samling her.

Relaterede artikler