Mads fra KBH N: ’Hjælp, jeg er broke!’
Video

Mads fra KBH N: ’Hjælp, jeg er broke!’

Nanna, Kristoffer og Julie
Nanna, Kristoffer og Julie

Hjælp Mads med at få opfyldt sin sommerdrøm! En drøm, han ikke har råd til, som sagerne står lige nu. Så nu har vi fået sat nogle af hans ting til salg, så han forhåbentlig kan skrabe nok penge sammen til at købe, dét han ønsker sig. Du kan hjælpe ham ved at byde på hans ting, her!

Når solen skinner, varmen bager, og alle anlæg i nærheden spiller ’Despacito’, hvad mere kan man så ønske sig end at sidde blandt gutterne og drikke en kold øl?

24-årige Mads Nørregård Rasmussen drømmer om at få råd til en billet til Roskilde Festival, så lige netop dén scene kan udspille sig til sommer. Det er nemlig blevet lidt af en tradition for ham og drengene at tage på Roskilde Festival og te sig tosset. I år har han dog ikke råd, og nu er billetterne samtidig blevet udsolgt!

Men hvor der er vilje, er der vej:

For på DBA kan du stadig nå at få fat i en ”Roskilde-billet”, og pengene, dem har DBA Guide hjulpet ham med, hvordan han kan få skaffet. Vi nemlig har sendt vores redaktør og superkrejler, Julie Schoen hjem til Mads. Her har hun udvalgt flere forskellige ting, som nu er sat til salg på DBA. Hjælp Mads tættere på Roskilde-drømmen – køb hans ting på DBA, her (såfremt hans ting stadig er til salg)!

Find det på DBA

 1. Skilte, Vejskilt, Har dette skilt til salg 
Mål: 25 x 50 cm.

  Skilte, Vejskilt, Har dette skilt til salg Mål: 25 x 50 cm.

  100,00 kr.16-04-2024
 2. Skilte, Fransk vejskilt, Gammelt originalt fransk vejskilt. Det har lidt patina, men absolut i fin s

  Skilte, Fransk vejskilt, Gammelt originalt fransk vejskilt. Det har lidt patina, men absolut i fin stand Det måler 40 x 30 cm Kan leveres i København og omegn efter aftale Se også mine andre annonc

  650,00 kr.16-04-2024
 3. Skilte, Vejskilt, Cykel forbudstavle skilt. Ø50 cm. 
Skiltet er meget velholdt og har ingen fejl.

  Skilte, Vejskilt, Cykel forbudstavle skilt. Ø50 cm. Skiltet er meget velholdt og har ingen fejl.

  150,00 kr.15-04-2024
 4. Skilte, Vejskilt, Parkering forbudt skilt. Ø50 cm. 
Skilte fremstår meget velholdt og symbolet frem

  Skilte, Vejskilt, Parkering forbudt skilt. Ø50 cm. Skilte fremstår meget velholdt og symbolet fremgår på begge sider af skiltet

  100,00 kr.15-04-2024
 5. Skilte, Vejskilte, Venstre sving forbudt skilt. Ø70 cm. 
Skiltet har tydelige brugsspor, som det fre

  Skilte, Vejskilte, Venstre sving forbudt skilt. Ø70 cm. Skiltet har tydelige brugsspor, som det fremgår på billederne. Skilte har en bukning, som evt. kan rettes.

  50,00 kr.15-04-2024
 6. Skilte, Vejskilt, Påbudsskilt blåt med hvid pil. Ø30 cm. 
Er medtaget med tydelige brugsspor, som de

  Skilte, Vejskilt, Påbudsskilt blåt med hvid pil. Ø30 cm. Er medtaget med tydelige brugsspor, som det fremgår på billederne, men funktionelt og med beslag på bagsiden.

  50,00 kr.15-04-2024
Hvis du vil købe Mads’ vejskilt, som Julie Schoen fik sat til salg, så gå ind på hans profil og byd på det. Linket til Madss profil finder du over billedet
Hvis du vil købe Mads’ vejskilt, som Julie Schoen fik sat til salg, så gå ind på hans profil og byd på det. Linket til Madss profil finder du over billedet

Værdien på denne ting overraskede Mads

En af de ting, som Mads særligt blev overrasket over værdien af, var hans pladespiller. Pladespilleren har Mads fået gratis. Den fik han foræret af en tidligere roomate, som ikke gad at slæbe den med i en flytning.

I dag sælges pladespillerne for mange hundrede kroner, og Mads’ er blevet sat til salg for 900 kroner. Såfremt Mads ikke har fået sin solgt endnu, kan du byde på den, her.

Find det på DBA

 1. Andet, Andet, Knosti disco-antistar 11, God, Super lille manuel pladerenser. Rensevæske 4/5 fyldt.

  Andet, Andet, Knosti disco-antistar 11, God, Super lille manuel pladerenser. Rensevæske 4/5 fyldt. #lp #plader

  300,00 kr.17-04-2024
 2. Pladespiller, Denon, DP-57L, Perfekt, Super flot vintage pladespiller i perfekt stand, Denon DL-110

  Pladespiller, Denon, DP-57L, Perfekt, Super flot vintage pladespiller i perfekt stand, Denon DL-110 pickup. Den har fået service, renset, justeret og nyt phono stik udført af fagmand fra Nordsjælland.

  5.000,00 kr.17-04-2024
 3. Pladespiller, Linn, LP 12, Perfekt, Linn LP12 med SME 4 arm.
Karousel leje og Lingo 4 
Kore subchass

  Pladespiller, Linn, LP 12, Perfekt, Linn LP12 med SME 4 arm. Karousel leje og Lingo 4 Kore subchassis - Trampolin Ortofon MC 30 supreme og Van den Hull 502 phonokabel En spritny Audio Tecnica OC30 k

  60.000,00 kr.17-04-2024
 4. Demo - Argon Audio TT-4 Pladespiller

  Demo - Argon Audio TT-4 Pladespiller

  Demo - Argon Audio TT-4 Pladespiller, Argon Audio, EISA-vindende kvalitetspladespiller, der får alle kvaliteterne frem i din vinyl. Køreklar med indbygget RIAA-forstærker og Ortofon 2M Red pickup.

  4.499,00 kr.17-04-2024
 5. Demo - Argon Audio TT Pladespiller

  Demo - Argon Audio TT Pladespiller

  Demo - Argon Audio TT Pladespiller, Argon Audio, Elegant pladespiller med flot hi-fi-lyd til prisen. Færdigmonteret pickup og indbygget RIAA-forstærker for direkte tilslutning af ethvert anlæg.

  1.499,00 kr.17-04-2024
 6. Demo - Argon Audio TT Pladespiller

  Demo - Argon Audio TT Pladespiller

  Demo - Argon Audio TT Pladespiller, Argon Audio, Elegant pladespiller med flot hi-fi-lyd til prisen. Færdigmonteret pickup og indbygget RIAA-forstærker for direkte tilslutning af ethvert anlæg.

  1.499,00 kr.17-04-2024

I skrivende stund er der 1.004 pladespillere til salg på DBA, og du kan se dem alle, her.

Er du selv broke, og er der en eller flere specielle ting, du bare SKAL have råd til, er det måske dig, som Julie Schoen skal besøge næste gang? I så fald, kan du skrive Julie en mail på jschoen(@)ebay.com. Så er det måske dig, hun besøger næste gang.

Klik her for at se, hvordan det endte for Mads. Her kan du se, om Mads kom afsted på årets Roskilde Festival

Der er flest pladespillere til salg fra mærket Bang og Olufsen. Lige nu hele 173 styk
Der er flest pladespillere til salg fra mærket Bang og Olufsen. Lige nu hele 173 styk

Julie Schoen er langt fra den eneste krejler, som vi kender til her på DBA Guide-redaktionen. Du kan også møde Anja, der nærmest sælger for meget på DBA.

Hvis du derimod synes, det er mere spændende at møde folk, der indretter sig med genbrug, så kan du tage hjem og besøge Brian og Kirsten, der har de VILDESTE genbrugsting i deres hjem. Blandt andet en scooter, som der kun findes 3 af i Danmark. Kongehuset ejer den ene af de tre, Brian og Kirsten den anden.

Relaterede artikler