Liste: Kendte, der køber og sælger brugt
Video

Liste: Kendte, der køber og sælger brugt

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvilken kendis har solgt sin Berlingo på DBA blot for at købe sig en ny Berlingo? Og hvilken kendt dansker købte og solgte sine Louboutin-stilletter på DBA, så hun i alt endte med kun at have betalt 200 kroner for den tid, hun ejede dem? Det kan du få svar på i denne artikel, hvor vi præsenterer dig for de bedste genbrugs-historier, vi har fået af nogle af Danmarks kendisser.

Det er nærmest blevet moderne at råbe højt op om, at man genbruger. Og genbrugs-populariteten er også nået frem til Danmarks kendisser. I hvert fald er de flittige til at handle på brugtmarkederne, og vi har gennem tiden fået os en snak med flere af dem om, hvad de helt konkret har købt og solgt på DBA - eller via andre genbrugs"steder".

I denne artikel samler vi op på kendissernes vigtigste pointer fra dengang, vi snakkede med dem.

Herunder kan du læse, hvad Uffe Elbæk drømmer om at finde på brugtmarkedet en dag, og du kan blive klogere på, hvilken ting fra Twerk Queens gararobe, som du desværre ikke nåede at købe via DBA. 'Big Fat Snake'-musikeren Anders Blichfeldt deler også ud af, hvilke instrumenter, han har købt og solgt på vores brugtsite, og du kan også læse om den noget besynderlige lampe, som han købte brugt, men som er alt andet end praktisk.

Uffe Elbæk

Hvor meget genbruger manden, der har slået sin karriere op på at kæmpe for klimaet, kæmpe for genbrug? Det spørgsmål satte vi os for at undersøge. Derfor tog vi en tur på Christiansborg og interviewede politikeren Uffe Elbæk om hans genbrugsvaner i privaten.

'Det kræver tid at finde de gode ting, og jeg har ingen tid. Så jeg har stor respekt for dét, han (Uffes mand, red.) gør. Jeg fatter ikke, at han finder så gode ting, som han gør. Han er den perfekte loppeentusiast', fortalte Uffe Elbæk dengang til DBA Guide
'Det kræver tid at finde de gode ting, og jeg har ingen tid. Så jeg har stor respekt for dét, han (Uffes mand, red.) gør. Jeg fatter ikke, at han finder så gode ting, som han gør. Han er den perfekte loppeentusiast', fortalte Uffe Elbæk dengang til DBA Guide

LÆS OGSÅ: Karsten Ree: Dette er det dyreste, jeg har solgt på DBA

Uffe Elbæk kunne fortælle, at det desværre sjældent var ham, der berigede hjemmet med genbrugsfund. For Uffe Elbæk er en travl mand, der ikke har tid til at shoppe - hverken nyt eller brugt. Så de fleste handler blev i privaten begået af Uffe Elbæks mand.

- Jeg bliver meget inspireret af den mand, jeg bor sammen med, som er en flittig, flittig, flittig genbrugs”kunde”. Og det gælder alt. Alt fra møbler til tøj, fortalte han dengang til DBA Guide.

Men de gange, Uffe Elbæk har købt brugt, har han blandt andet købt to lamper til hjemmet. Derudover kan han godt finde på at gå på DBA for at lede efter helt specifikke bøger. Hvilke bøger, politikeren håber at finde en dag, kan du se dig klogere på i videoen, som vi optog med kendissen. Læs hele artiklen og se videoen med Uffe Elbæk og hans genbrugsvaner, her.

Bøger til salg på DBA:

 1. 1500 på stribe, Morten Ingemann, genre: humor, 1500 på stribe 2018 læst af 1 person
pæn stand

slett

  1500 på stribe, Morten Ingemann, genre: humor, 1500 på stribe 2018 læst af 1 person pæn stand slettes når varen er solgt

  100,00 kr.08-12-2023
 2. Ulykkesfuglen, Camilla Läckberg, genre: krimi og spænding, 'Ulykkesfuglen' af Camilla Läckberg 

Pri

  Ulykkesfuglen, Camilla Läckberg, genre: krimi og spænding, 'Ulykkesfuglen' af Camilla Läckberg Pris 30 kr. Befinder sig i Vordingborg og kan sendes til en pakkeshop i dit nærområde.

  30,00 kr.08-12-2023
 3. Manu, Manu Sareen, genre: biografi

  Manu, Manu Sareen, genre: biografi

  50,00 kr.08-12-2023
 4. SAK - Søren Aabye Kierkegaard, Joakim Garff, genre: biografi

  SAK - Søren Aabye Kierkegaard, Joakim Garff, genre: biografi

  50,00 kr.08-12-2023
 5. Oprindelse , Dan Brown , genre: krimi og spænding, Dan Brown : Oprindelse på 555 sider 

Hardback me

  Oprindelse , Dan Brown , genre: krimi og spænding, Dan Brown : Oprindelse på 555 sider Hardback med smudsomslag Beskrivelse : I 'Oprindelse' ankommer professor Robert Langdon til Guggenheim-musee

  40,00 kr.08-12-2023
 6. Agathe - Indbundet - Skønlitteratur Hos Coop

  Agathe - Indbundet - Skønlitteratur Hos Coop

  Agathe - Indbundet - Skønlitteratur Hos Coop, Anden, genre: Agathe - Indbundet - Skønlitteratur Hos Coop, Agathe Den danske bog, der rejser verden rundt. På et kontor i Paris i 1940'erne tæller en liv

  135,00 kr.01-03-2022

67.082. Så mange skønlitterære bøger er der lige nu til salg på DBA. Du kan også finde biografier, børnebøger og studiebøger på DBA.

Anders Blichfeldt

Man spiller vist lidt bedre guitar, hvis guitaren er ejet af en musiker. Men forestil dig så lige, hvor god en guitarsolo, du kan fyre af på selveste Anders Blichfeldts guitar! Og den mulighed har været aktuel. For Anders Blichfeldt har nemlig både købt og solgt instrumenter på DBA. 

'Jeg synes, der er meget rock’n roll over at genbruge, for der er temmelig meget rock’n roll over gamle instrumenter', sagde Anders Blichfeldt dengang til DBA Guide
'Jeg synes, der er meget rock’n roll over at genbruge, for der er temmelig meget rock’n roll over gamle instrumenter', sagde Anders Blichfeldt dengang til DBA Guide

LÆS OGSÅ: Silas Holst. Jeg køber mit tøj i Føtex, og det er jeg stolt af

Anders Blichfeldt, som er forsanger i bandet 'Big Fat Snake', har gennem tiden solgt en hel del på DBA. Blandt andet flere af sine musikinstrumenter. Især Fender-guitarer har han adopteret flere af gennem DBA, og da vi fangede ham, var det en helt særlig guitar, han var på jagt efter.

Men det er ikke kun det rytmiske, der får liv gennem genbrugssitet. For kendissen har da også erhvervet sig noget så finurligt som en operationslampe på DBA. En lampe, han faktisk har turneret med. Og det er nærmest lidt ironisk, for en lampe, der ikke blot skal stå i stuen permanent, har bare at være nem at bakse rundt med. Og det er Anders Blichfeldts lampe alt andet end. Den er nemlig både tung og svær at samle. 
Helt præcist vejer den 43 kilo, og så har Anders Blichfeldt haft svært ved at samle den mellem sine koncerter.

En andet møbel, som musikeren dog har købt til at stå permanent i hjemmet, er husets spisebord. Det fandt ham og konen på DBA, og det var en fra Jærgerspris, der havde bordet i massivt fyrretræ til salg:

For 400 kroner og noget sandpapir har jeg faktisk fået et bord, der virkelig har bragt meget glæde. Og jeg kan enormt godt lide de der ting, som man finder og tænker: ’De tager den tid, de tager’, og så får jeg det op og køre igen og gør det pænt
fortalte han dengang til DBA Guide.

400 kroner var dog meget mere, end hvad Anders Blichfeldt selv kunne indkassere, da han skulle sælge sin båndoptager. Den købte han selv for 15.000 kroner, og derfor forsøgte han at sælge den for en del mindre på DBA. Men stadig for en sjat penge. Efter lidt tid måtte kendissen sande, at hans udbrudspris måtte være for høj, og så satte han sin gamlebåndoptager ned til 50 kroner. Og bum, så blev den solgt. Til en køber, der var yderst tilfreds med prisen, og som gerne have givet ekstra for båndoptageren, såfremt han havde været på jagt efter den før, Anders Blichfeldt satte prisen ned.

I dag kan det ærgre musikeren en smule, at han potentielt kunne have solgt sin båndoptager til køberen for mange flere penge, hvis han blot havde haft tålmodighed til at have båndoptageren til salg på DBA til den pris, som optageren var udbudt til.

Hør mere om, hvad Anders Blichfeldt og resten af husholdningen har købt og solgt brugt, i podcasten og artiklen, som du finder, her.

Guitarer til salg på DBA:

 1. Beaton DIY-LP-13 el-guitar samle-selv-sæt

  Beaton DIY-LP-13 el-guitar samle-selv-sæt

  Beaton DIY-LP-13 el-guitar samle-selv-sæt, Beaton DIY-LP-13 el-guitar samle-selv-sæt, Beaton DIY-LP-13 el-guitar samle-selv-sæt - Ny vare med reklamationsret - Tilfredsgaranti - 30 dages fuld retur

  1.399,00 kr.11-11-2023
 2. Elguitar, Epiphone Les Paul Junior, Epiphone Les Paul Junior

Sælges grundet interesseskift. 

Fanta

  Elguitar, Epiphone Les Paul Junior, Epiphone Les Paul Junior Sælges grundet interesseskift. Fantastisk dejlig guitar købt hos Bjørnholt i maj 2023. Den står som ny og er næsten ikke brugt. 2.800

  2.800,00 kr.07-12-2023
 3. Elguitar, Squier FSR Classic Vibe 50s Telecaster, Squier by Fender FSR Classic Vibe 50s Telecaster

  Elguitar, Squier FSR Classic Vibe 50s Telecaster, Squier by Fender FSR Classic Vibe 50s Telecaster Fantastisk guitar til pengene! Sender gerne flere billeder af den. Står som ny. Købt i Februar 2023

  2.500,00 kr.07-12-2023
 4. Elguitar, Ibanez, Selling my Ibanez electric guitar, matte black, like new, bought 6 months ago and

  Elguitar, Ibanez, Selling my Ibanez electric guitar, matte black, like new, bought 6 months ago and barely used. I'm selling because I'm leaving the country. Goes with a guitar stand.

  1.400,00 kr.07-12-2023
 5. Elguitar, Yamaha Pacifica, Yamaha pacifica. Står helt som ny. Brugt få gange.

  Elguitar, Yamaha Pacifica, Yamaha pacifica. Står helt som ny. Brugt få gange.

  5.000,00 kr.07-12-2023
 6. Elguitar, Vester Tradition Series Stratocaster, 2-Tone Sunburst lækker stratocaster mangler tremolo

  Elguitar, Vester Tradition Series Stratocaster, 2-Tone Sunburst lækker stratocaster mangler tremolo bagpladen og der har tidligere været monteret beslag til straps i krop og headstock. Udover det gans

  2.500,00 kr.07-12-2023

Klik her og se alle de el- og halvakustiske guitarer til salg på DBA. Du kan også købe akustiske guitarer på DBA - se udvalget, her.

Line Baun

- Jeg har forsøgt at finde et jacuzzi på DBA. Min veninde havde købt et mega fed ét, så jeg tænkte, at det ville jeg da også, men jeg kan ikke lige finde et lige nu, så nu søger jeg tålmodigt efter ét - engang imellem. Sådan lød det fra Line Baun Danielsen, dengang DBA Guide havde fat i hende til en snak om hendes genbrugsvaner.

'Køb og salg af brugte ting er en god ide, for rigtig mange mennesker kan spare penge på det og slippe for at smide væk, og så sparer samfundet også ressourcer', fortalte Line Baun Danielsen dengang i et interview med DBA Guide
'Køb og salg af brugte ting er en god ide, for rigtig mange mennesker kan spare penge på det og slippe for at smide væk, og så sparer samfundet også ressourcer', fortalte Line Baun Danielsen dengang i et interview med DBA Guide

LÆS OGSÅ: Marianne og Amalie har succes – med hjælp fra DBA

Men det er ikke kun ting til badeværelset, som den tidligere TV-vært har spejdet efter på DBA. Også et par Louboutin-stiletter har fundet vej til Line Baun Danielsens hjem. Og til en god pris. Kendissen betalte 2.000 kroner for de dyre mærkesko i brugttilstand, og sådan sparede hun 2.500 kroner. Og da Line Baun Danielsen havde gået med dem i et stykke tid, solgte hun dem videre. Til 1.800 kroner.

- Dermed har jeg betalt 100 kroner per gang, jeg har brugt dem. Det synes jeg er en hel fin pris. Skulle jeg have lejet dem, havde det jo været endnu dyrere, sagde Line Baun Danielsen dengang til DBA Guide.

Lige nu er der 111 Louboutin-stilletter til salg af på DBA. Du kan også nemt spotte dem ved, at de har røde såler på undersiden af skoen.

Louboutin-stilletter til salg på DBA:

 1. Stiletter, str. 36,5, Christian Louboutin, Sort lak, Næsten som ny, Smukke velholdte Christian Lou

  Stiletter, str. 36,5, Christian Louboutin, Sort lak, Næsten som ny, Smukke velholdte Christian Louboutin stiletter str 36,5. Passer en str 36. Brugt få gange og næsten som nye. Hælhøjde 7 cm.

  1.800,00 kr.07-12-2023
 2. Stiletter, str. 38,5, Christian Louboutin, Sort, Skind, God men brugt, Super flotte og klassiske

  Stiletter, str. 38,5, Christian Louboutin, Sort, Skind, God men brugt, Super flotte og klassiske stiletter med de ikoniske røde såler. Hælen er ca 8,5 cm.

  1.000,00 kr.07-12-2023
 3. Sneakers, str. 38, Christian Louboutin, Hvid sort, Lader stof, Næsten som ny, Super fine sko er k

  Sneakers, str. 38, Christian Louboutin, Hvid sort, Lader stof, Næsten som ny, Super fine sko er kun brugt to gange, Kasse poser og bon medfølger, Ny pris 6250 kr.

  3.500,00 kr.06-12-2023
 4. Stiletter, str. 36, Christian Louboutin , Sorte, Læder, Næsten som ny, Christian Louboutin So Kat

  Stiletter, str. 36, Christian Louboutin , Sorte, Læder, Næsten som ny, Christian Louboutin So Kate. En ikonisk stilet, der er kendt for sin slanke silhuet, høje stilethæl 12 cm, og ikke mindst de

  2.800,00 kr.06-12-2023
 5. Stiletter, str. 36, Christian Louboutin , Sorte, Læder, God men brugt, Christina Louboutin Jazzy

  Stiletter, str. 36, Christian Louboutin , Sorte, Læder, God men brugt, Christina Louboutin Jazzy Doll Braided Lækreste stilet, med snoet front detalje, åben tå, og justerbar rem. Elegant og sofis

  800,00 kr.06-12-2023
 6. Stiletter, str. 39, Christian Louboutin, Multi, Lak, Næsten som ny, Sælges da de er blevet for sm

  Stiletter, str. 39, Christian Louboutin, Multi, Lak, Næsten som ny, Sælges da de er blevet for små efter at have fået børn :-(

  2.000,00 kr.05-12-2023

Lige nu er der 7.401 stilletter til salg på DBA, og faktisk er 2.049 af dem ubrugte, mens du finder flest stilletter i størrelse 38.

Lige nu kan en eller flere af de ting, du har købt på DBA, godt have været ejet af Line Baun. For du kan ikke regne med, at det er hende selv, der sælger sine egne ting. Hvis du kommer og afhenter selv ved døren, er det hendes mor, du vil møde:

- Når jeg sælger noget på DBA, får jeg min mor til det. Hun er god til at få taget de rette billeder og fulgt op på annoncerne.

Læs hele artiklen om Line Bauns genbrugsvaner, her.

Twerk Queen

Hun er kendt for sine fyldige baller, der kan danse for dine øjne. Men Louise Kjølsen, du nok bedre kender som Twerk Quuen, er også kendetegnet ved en farverig og vild tøjsmag. Det gælder også sko. Og netop sko har du kunne købe af hende på DBA. For da DBA Guide interviewede Twerk Queen om hendes genbrugsvaner, besluttede hun sig for at sætte sine langskaftede støvler til salg. Støvler i guld.

'Jeg drømmer om at få lille hundehvalp. Jeg kan ikke lade være med at sidde og kigge DBA igennem. Men altså, man må jo ikke holde hund, der hvor jeg bor, så det er mere bare sådan et drømmescenarie', sagde Louise Kjølsen, aka 'Twerk Queen', dengang til DBA Guide
'Jeg drømmer om at få lille hundehvalp. Jeg kan ikke lade være med at sidde og kigge DBA igennem. Men altså, man må jo ikke holde hund, der hvor jeg bor, så det er mere bare sådan et drømmescenarie', sagde Louise Kjølsen, aka 'Twerk Queen', dengang til DBA Guide

SE OGSÅ: DBAs dyreste: Porsche

Louise Kjølsens guld-støvler har hun haft på på flere fotoskydninger. I dag er hendes sko desværre blevet solgt, men du kan selv se, om der er nogle i guld, som kunne være noget for dig på DBA. 

Støvler til salg på DBA:

 1. Støvler, str. 36, Fragiacomo, Brun, Læder/skin, Næsten som ny, Italiensk læder/skindstøvle. Langs

  Støvler, str. 36, Fragiacomo, Brun, Læder/skin, Næsten som ny, Italiensk læder/skindstøvle. Langskaftede støvler. Brun. Hælhøjde 7 cm. Kun brugt et par gange. Du er velkommen til at komme og prøve

  700,00 kr.07-12-2023
 2. Støvler, str. 36, bordeaux og multifarvet, Ruskind, Næsten som ny, Langskaftede ruskindsstøvler m

  Støvler, str. 36, bordeaux og multifarvet, Ruskind, Næsten som ny, Langskaftede ruskindsstøvler m blomster broderet str 36-36,5

  350,00 kr.07-12-2023
 3. Støvler, str. 37, Clarks, sort, Læder, Ubrugt, Støvler, str. 37, Clarks, Sort, Læder, Ubrugt

Lan

  Støvler, str. 37, Clarks, sort, Læder, Ubrugt, Støvler, str. 37, Clarks, Sort, Læder, Ubrugt Langskaftede læderstøvler fra Clarks i perfekt stand. Som ubrugte. Kun prøvet hjemme. Desværre for små.

  400,00 kr.06-12-2023
 4. Støvler, str. 41, Ecco, sort, skind, Næsten som ny, Superflotte langskaftede støvler med lynlås i

  Støvler, str. 41, Ecco, sort, skind, Næsten som ny, Superflotte langskaftede støvler med lynlås i siden Den indvendige længde er 27 cm, hælen er 3 cm høj, selve skaftet er 38 cm, skaftvidde øverst

  500,00 kr.06-12-2023
 5. Støvler, str. 37, Brune, Ruskind/læder, Ubrugt, Langskaftet støvler med lammeskindsfor og gummiså

  Støvler, str. 37, Brune, Ruskind/læder, Ubrugt, Langskaftet støvler med lammeskindsfor og gummisåler. Kontant eller MobilePay. Sendes ikke, sælges kun fra adressen.

  150,00 kr.05-12-2023
 6. Støvler, str. 40, Røde, Ægte læder, Næsten som ny, Røde langskaftede (skafthøjden er 40 cm) læder

  Støvler, str. 40, Røde, Ægte læder, Næsten som ny, Røde langskaftede (skafthøjden er 40 cm) læderstøvler. Som ny, brugt et par gange. Str. passer til str. 40, selvom der står “39”. Hælehøjde 7 cm.

  250,00 kr.05-12-2023

8.816 støvler er lige nu til salg på DBA, og klik her for at se de langskaftede støvler på genbrugssitet.

Det er ikke kun sko, som Louise Kjølsen har handlet med på genbrugsmarkedet. Også pelse har hun erhvervet sig ved at shoppe brugt.

- Jeg elsker mine to pelse. Det er de bedste genbrugskøb, jeg nogensinde har gjort. Pelsene kan altid få mig til at ligne en million – også selvom jeg har træningstøj på og render under øjnene, sagde Louise Kjølsen dengang til DBA Guide.

Hun har også brugt DBA som en slags bank. For da Twerk Queen i sine "unge dage" var på røven, solgte hun sin cykel for at få råd til lidt ekstra.

Læs om Twerk Queens genbrugsvaner i denne artikel

Flemming Møldrup (ekspert i 'Kender du typen')

Sportsvogne eller lækre Audier. Man skulle tro, at når de kendte transporterede sig, var det i creme de la creme-biler. Men tro om igen. For du har måske spottet livsstilseksperten Flemming Møldrup bag rettet i en Berlingo. Sådan en fortalte han nemlig til DBA Guide, at han engang har ejet. Og den både købte og solgte den igen på DBA.

'Jeg får rigtig mange reaktioner, men jeg synes også, det er sjovt at sige højt, for det starter altid en intens diskussion, når man står sammen med en flok mænd. Jeg er kun stolt af at fortælle, at jeg ønsker mig en Berlingo', sagde Flemming Møldrup dengang til DBA Guide
'Jeg får rigtig mange reaktioner, men jeg synes også, det er sjovt at sige højt, for det starter altid en intens diskussion, når man står sammen med en flok mænd. Jeg er kun stolt af at fortælle, at jeg ønsker mig en Berlingo', sagde Flemming Møldrup dengang til DBA Guide

SE OGSÅ: VIDEO: Stop rusten på din bil

Men Flemming Møldrups Berlingo-eventyr stopper ikke dér. For da vi talte med kendissen, kunne han fortælle, at han drømmer om at eje en Berlingo igen. Det er nemlig hans drømmebil. En bil, der er praktisk, og som han synes, er den mest mandige bil af dem alle: 

En Berlingo er måske den mest udskældte bil af alle de biler, der har kørt på de danske veje. Den er nemlig ikke særlig pæn, og så repræsenterer den noget ekstremt praktisk og ekstremt familievenligt. Men den har sindssyg mange kvaliteter

sagde Flemming Møldrup dengang.

Flemming Møldrups pointe er, at netop fordi, bilen er så grim, og netop fordi bilen er så praktisk og udskældt, kræver det sin mand at turde sætte sig ind i den og stadig være maskulin. Og derfor er bilen den ultimative mandomsprøve

- Hvis du kan køre en Berlingo som en mand og stadig smile, er du så meget mere "mand", end dem mand, hvis mandighed skal hjælpes på vej af en objektivt set lækker bil.

Der er fart på de rosende ord om Berlingo'en, og dem kan du vade mere rundt i i artiklen om Flemming Møldrups kærlighed til den udskældte Citroën, her.

Berlingo'er til salg på DBA:

 1. Citroën Berlingo, 1,6i 16V Multispace, Benzin, 2006, km 270000, sølvmetal, træk, nysynet, airconditi

  Citroën Berlingo, 1,6i 16V Multispace, Benzin, 2006, km 270000, sølvmetal, træk, nysynet, aircondition, ABS, airbag, 5-dørs, centrallås, startspærre, service ok, servostyring, Sprit nysynet 30-10-23

  19.999,00 kr.07-12-2023
 2. Citroën Berlingo 1,6 HDi Multispace Clim Diesel modelår 2007 km 268000 Sort træk nysynet ABS airbag

  Citroën Berlingo 1,6 HDi Multispace Clim Diesel modelår 2007 km 268000 Sort træk nysynet ABS airbag startspærre, nysynet 30-11-2023, ikke ryger, træk, tidligere undervognsbehandlet, splitbagsæde, stof

  16.900,00 kr.07-12-2023
 3. Citroën Berlingo 1,5 BlueHDi 75 Street Diesel modelår 2019 km 102000 Hvid klimaanlæg ABS airbag alar

  Citroën Berlingo 1,5 BlueHDi 75 Street Diesel modelår 2019 km 102000 Hvid klimaanlæg ABS airbag alarm centrallås startspærre servostyring, +750 nyere brugte biler! Vi anbefaler, at du booker en prøvek

  179.900,00 kr.06-12-2023
 4. Citroën Berlingo 1,6 HDi 110 Multispace Diesel modelår 2009 km 280000 Mørkblåmetal træk nysynet ABS

  Citroën Berlingo 1,6 HDi 110 Multispace Diesel modelår 2009 km 280000 Mørkblåmetal træk nysynet ABS airbag alarm centrallås startspærre servostyring, abs, antispin, esp, servo, sædevarme, regnsensor,

  49.900,00 kr.05-12-2023
 5. Citroën Berlingo 1,6 HDi 90 Nordic Multispace Diesel modelår 2009 km 151000 træk nysynet ABS airbag

  Citroën Berlingo 1,6 HDi 90 Nordic Multispace Diesel modelår 2009 km 151000 træk nysynet ABS airbag alarm centrallås startspærre servostyring, diesel partikel filter, tidligere undervognsbehandlet, tr

  63.900,00 kr.06-12-2023
 6. Citroën Berlingo 1,6 VTi 95 Seduction Benzin modelår 2012 km 112000 Blåmetal træk nysynet ABS airbag

  Citroën Berlingo 1,6 VTi 95 Seduction Benzin modelår 2012 km 112000 Blåmetal træk nysynet ABS airbag, Bemærk: - Velholdt og rummelig Citroen Berlingo med høj indstigning, 2 skydedøre og 3 individuel

  99.900,00 kr.05-12-2023

Klik her og find Berlingo'er til salg på DBA. 14 af dem er i farven sølvmetal, og der er også en del i blåmetal.

Hvad har Nikita Klæstrup købt og solgt brugt? Det kan du blive klogere på i artiklen, her. Hun har blandt andet solgt noget for sin mor, som moren ikke rigtig kunne få sig selv til at sælge, og så har Nikita Klæstrup købt noget yderst moderigtigt second hand.

Knap så moderigtig er Silas Holst, der i denne artikel fortæller, at han gerne køber sit tøj i Føtex, og at hans hjem er indrettet som om, der bor en gammel dame. 

Kan du huske Michael og Lise, der vandt 2. sæson af Nybyggerne på TV2? I videoen herunder kan du se de to i aktion, for de har hjulpet med rigtig mange genbrugsprojekter her på DBA Guide, og i videoen herunder pifter de en studiebolig op for et lille budget.


Læs mere om studiebolig-forvandlingen i artiklen, her. Du kan også se alle Michael og Lises gør-det-selv-projekter, her.

Relaterede artikler