Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego
VideoLivsstil

Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego

Stine Hansen / Skribent
Stine Hansen / Skribent

Drømmer du også om at kunne holde dit drømmebryllup med alle de detaljer, du ville elske? Det gjorde Line og Jannick. Alt fra servietringene til knaphulsblomsten var i et tema, mange nok forbinder med et rodet børneværelse. Temaet ved deres brylluppet var Lego. Se deres vilde Lego-samling i videoen ovenfor.

Kunne du bo og leve med Lego, hvor det både indgår i indretningen, i dit tøj og dine smykker? Du forestiller dig måske, det er, hvad dine børn drømmer om. I Frederikssund bor ægteparret Line og Jannick, og de bor sådan. Og de er altså henholdsvis 36 og 35 år.

Lego er deres store passion, og de har gennem de seneste fem år hver især samlet flere hundrede Lego-sæt sammen.

I Danmark er vi stolte af, at Lego er blevet så stor en succes, at det nu sælges i hele verden. De har mange fans på tværs af landegrænser, og der er altså også mange mennesker, der samler på klodserne. De færreste er dog gået så vidt, at de lader samlingen vokse ud af huset.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Du kan i artiklen her læse om, hvad der skete, da Lines og Jannicks samling blev for stor til at kunne være i huset. Du kan i videoen øverst i artiklen høre, hvordan det gik, da Jannick skulle fri til Line under en rejse til Korea.

Find det på DBA

 1. Lego Minifigures, En enkelt mere til serie 7:

16: Grandma Visitor 65kr.

Og et par stykker hvor det

  Lego Minifigures, En enkelt mere til serie 7: 16: Grandma Visitor 65kr. Og et par stykker hvor det kun er figuren: col108 Computer Programmer 25kr. col112 Grandma Visitor 50kr. Se også min anden a

  65,00 kr.28-09-2023
 2. Lego Minifigures, Pirates:

pi087 Imperial Soldier 45kr.
pi090 Imperial Soldier 50kr.
pi111 Imperial

  Lego Minifigures, Pirates: pi087 Imperial Soldier 45kr. pi090 Imperial Soldier 50kr. pi111 Imperial Soldier 100kr. pi117 Imperial Soldier 130kr. pi118 Imperial Soldier 50kr. pi119 Imperial Soldier

  45,00 kr.28-09-2023
 3. Lego Minifigures, Pirates:

pi126 Pirate, female 55kr.
pi163 Pirate Boy 25kr.
pi165 Princess 30kr.
p

  Lego Minifigures, Pirates: pi126 Pirate, female 55kr. pi163 Pirate Boy 25kr. pi165 Princess 30kr. pi171 Chess King (NEW) 35kr. pi172 Chess Queen 40kr. pi178 Pirate (MEGET SJÆLDEN) 100kr. pi180 Pirate

  55,00 kr.28-09-2023
 4. Lego Friends, Figurer, Kæmpe lot figurer 
Super stand med kan ikke garantere for om de er sat rigtig

  Lego Friends, Figurer, Kæmpe lot figurer Super stand med kan ikke garantere for om de er sat rigtigt sammen . De købes som beset De sælges I lot af 7 til 50 kr Lego elves koster 7 for 70 Ariel og Eri

  50,00 kr.28-09-2023
 5. Lego Castle, Lego Castle lot, Fint Lego castle lot med 10 sæt. 

Fælles for alle sæt er at de er kom

  Lego Castle, Lego Castle lot, Fint Lego castle lot med 10 sæt. Fælles for alle sæt er at de er komplette ift klodser men mangler våben og figurer. De figurer på billederne følger med, men er i ringe

  400,00 kr.24-09-2023
 6. Lego Galaxy Squad, 70704, Komplet med klistermærker, figurer, klodser og vejledning i rigtig fin sta

  Lego Galaxy Squad, 70704, Komplet med klistermærker, figurer, klodser og vejledning i rigtig fin stand. Fra røg- og dyrefrit hjem. Sender gerne.

  225,00 kr.28-09-2023

Du kan finde alle annoncer med Lego-figurer på DBA, her.

Så gennemført var deres Lego-bryllup

Line og Jannick mener det i ramme alvor, når de siger, de er fans af Lego. Det afspejlede sig blandt andet i deres bryllup, hvor selv de mindste detaljer var stærkt inspireret af Lego-universet.

Da Jannick skulle fri til Line, havde han selvfølgelig selv bygget ringæsken i Lego.

Til selve brylluppet var detaljegraden helt vild. Både Jannicks skjorte og slips var syet af Lego-stof, og så var hans knaphulsblomst lavet af Lego.

- Lines hårpynt var Lego, fortæller Jannick og Line supplerer:

- Brudebuketten var Lego. Vores servietholdere var Lego Dots-armbånd, og folk kunne lave mosaikker af Lego.

- I stedet for ris blev der kastet Legoklodser efter os, afslutter Jannick.

Derudover var mange flere detaljer ved Lego-brylluppet selvfølgelig også i ægte Lego-stil:

Den lille æske, der indeholdt deres vielsesringe, var af Lego, kageopsatsen var af Lego, de havde en fotovæg, hvor Legoklodser dannede en flot baggrund, meget af pynten skulle enten forestille eller var lavet af Lego, og selvfølgelig var der også sangskjulere bygget af Lego.

Brylluppet var så perfekt planlagt efter Lego-temaet, at de tog til Lego House i Billund for at få taget deres bryllupsbilleder.

Vores gæster vidste godt, det ville være Lego-tema, men de var meget overraskede over, hvor gennemført det var
fortæller Line.

Du kan se, hvordan brylluppet så ud i videoen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Disse børneting ville flest af med i 2021

Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego. Og gæsterne havde endda lavet sangskujlere og gaver til dem af Lego.
Line og Jannicks bryllup var spækket med Lego. Og gæsterne havde endda lavet sangskujlere og gaver til dem af Lego.
Må vi besøge dig og din store samling?
Hvis du samler på noget, som du er klar på at vise frem for os, så tøv ikke med at skrive til os på julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig og din samling, vi besøger næste gang.
Overalt i parrets hjem pryder Lego-installationer indretningen.
Overalt i parrets hjem pryder Lego-installationer indretningen.

Måtte købe sommerhus for at have plads til samlingen

På et tidspunkt var Line og Jannicks hus fyldt til bristepunktet med Lego. Derfor begyndte parret at lede efter et sommerhus, hvor noget af samlingen kunne komme hen. Og hvorfor ikke kigge i nærheden af Billund? Og de endte da også kun 20 minutter derfra.

Meget af samlingen blev rykket ud i sommerhuset, som nu allerede er fyldt med Lego også. Beliggenheden passer dem meget fint, det ligger nemlig tæt på både Legoland og Lego House, hvor de ofte er på besøg. Faktisk kigger de så jævnligt forbi Lego House, at medarbejderne kender deres navne.

Line og Jannick er jo heller ikke bare fritidsentusiaster. De er ægte samlere. Line har 700 Lego-sæt og Jannick ejer 500. Men de er slet ikke færdige med at samle.

- Vores samling skal udvides. Jeg har det lidt med Lego, som jeg har det med Bacon: du kan ikke få nok, fortæller Jannick med et grin.

Påstanden om ikke at kunne få Lego nok lever parret da også op til. De er på udkig efter et større hus, hvor der er plads til endnu mere Lego, end i deres nuværende hjem.

SE OGSÅ: Jakobs Warhammer-samling er vokset ud af huset

De har alverdens forskellige Lego-samleobjekter. Der er både de helt barnlige Lego-sæt, men der er også Lego Arts og Lego Architecture.
De har alverdens forskellige Lego-samleobjekter. Der er både de helt barnlige Lego-sæt, men der er også Lego Arts og Lego Architecture.

Denne unikke Lego-gave fik parret på en rejse til Sydkorea

På en rejse til Sydkorea mødte Line og Jannick helt tilfældigt en mand fra Danmark i en is-butik. De faldt i snak, og manden fortalte, at han arbejder for Lego i Seoul. De fik lov til at komme til byen og se hovedkontoret, og det var jo lige noget for to kæmpe Lego-fans.

De var faktisk så heldige, da de var på rundtur på kontoret, at manden forærede dem en meget værdifuld og sjælden gave.

Han gav dem hver især en hund af Lego, der kun er produceret 500 eksemplarer af hver. Hundene kan ikke købes, fordi de udelukkende bliver givet som gaver til medarbejdere eller andre heldige personer. Og gaven blev taget imod af Line og Jannick med stor taknemlighed.

Selvom hundene er mange penge værd, vil de ikke sælge dem:

- Det betyder for meget for os at have dem, fortæller Jannick.

LÆS OGSÅ: Maya og Bella forvandler nostalgisk sengetøj til populært tøj

Line og Jannick vil ikke skille sig af med hundene, de fik i gave i Sydkorea. De vil hellere have mere Lego til samlingen og lade den vokse sig større.
Line og Jannick vil ikke skille sig af med hundene, de fik i gave i Sydkorea. De vil hellere have mere Lego til samlingen og lade den vokse sig større.

Dette kan du kende samlerparret på

Det var ikke kun til brylluppet, Lego inspirerede Line og Jannick til deres påklædning. De er meget gennemførte – selv i hverdagen. De viser sig gerne frem som de ægte Lego-fans, de er. Derfor har de da også fået matchende tøj af stof med Lego-mønster.

- Det er Lego-sengetøj, der er blevet skræddersyet om til en skjorte. Min nederdel i samme stof har jeg selv syet, fortæller Line.

Det er ikke kun dem selv, der bærer Lego-sengetøj, deres dyner er selvfølgelig også beklædt med betræk fra klodsernes univers.

Find det på DBA

 1. Lego Architecture, 21029, 21029 Buckingham Palace sælges

Står som på billedet. 

Ingen æske og inde

  Lego Architecture, 21029, 21029 Buckingham Palace sælges Står som på billedet. Ingen æske og inden samlevejledning. 300 kroner Kan sendes - køber betaler fragt

  300,00 kr.28-09-2023
 2. Lego Architecture, 21026, 21026 Venice sælges

Står som på billedet. Så ingen æske eller vejledning.

  Lego Architecture, 21026, 21026 Venice sælges Står som på billedet. Så ingen æske eller vejledning. 500 kroner Kan sendes - køber betaler fragt

  500,00 kr.28-09-2023
 3. Lego Architecture, 21034 21057 21028, Hej sælger disse tre lego architecture sættes de er lidt støve

  Lego Architecture, 21034 21057 21028, Hej sælger disse tre lego architecture sættes de er lidt støvet, men de har ikke fået solskade. Jeg har desværre heller ikke manualerne eller æskerne. Mp 225kr

  250,00 kr.28-09-2023
 4. Lego Architecture, Capitol-bygningen 21030, United States Capitol-bygningen architecture sælges har

  Lego Architecture, Capitol-bygningen 21030, United States Capitol-bygningen architecture sælges har stået i en reol og er i en fin stand. Har samle vejledningen men ikke kassen. Har ikke kvitteringen

  400,00 kr.28-09-2023
 5. Lego Architecture, 21030 Capital Building, 21030 Capital Building, komplet med æske og samlevejledni

  Lego Architecture, 21030 Capital Building, 21030 Capital Building, komplet med æske og samlevejledning. Alle brikker tilstede. Har været samlet en gang og stået på reol siden. Har ikke været udsat på

  800,00 kr.27-09-2023
 6. Lego Architecture, Eiffel tårnet, 21019 Eiffel tårnet, komplet med æske og samlevejledning. Alle bri

  Lego Architecture, Eiffel tårnet, 21019 Eiffel tårnet, komplet med æske og samlevejledning. Alle brikker tilstede. Har været samlet en gang og stået på reol siden. Har ikke været udsat på sollys.

  200,00 kr.27-09-2023

Find alle Lego-sæt med diverse af verdens største og mest ikoniske arkitektoniske perler på DBA, her.

Samler du på Lego, eller er du bare heldig at have dette ene Lego-sæt stående derhjemme? Så er det måske nu, du skal overveje at sælge det. Sættet er nemlig steget mange gange i værdi, og det kan ikke længere købes fra ny. Det er ’Lego Technic Bell Boeing V-22 Osprey’-sættet, samlere er ellevilde efter at få fingrene i. Du kan læse om, hvorfor sættet ikke længere må sælges i artiklen, her.

Måske er det ikke dig men dine børn, der har værelset fyldt med Lego? Hvis de ikke kan få nok Lego, skulle du måske prøve at købe dem noget, der kan gavne dem i fremtiden, samtidig med de har det sjovt med klodserne. DBAs techekspert Sebastian Stork forklarer i videoen herunder, hvordan dine børn kan score sig et godt voksenjob ved at lege med Lego Mindstorms.

 

Du kan læse mere om fordelene og blive klogere på, hvilke Lego Mindstorm-sæt der findes i artiklen, her.

Relaterede artikler