En helt ny verden: Du kan gå på toilettet, mens du kører
VideoUdeliv

En helt ny verden: Du kan gå på toilettet, mens du kører

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Det gik ikke stille for sig. Da Benjamin første gang satte sin knallert til salg. Dens sæde får nemlig køretøjet til at skille sig ud fra mængden, og det betød, at Benjamin fik en del henvendelser, da han lagde annoncen med sin knallert op. En knallert, der på det tidspunkt ikke engang kunne køre. Nu har Benjamin og vennerne fikset knallerten, og nu håber han på, at han kan få afsat sit unikke køretøj.

Du skal gøre karriere, du skal være et familiemenneske, du skal huske at få set dine venner, bagt noget surdejsbrød, dyrket din hobby og selvfølgelig også få gået nogle lange ture i skoven.

Tid er en mangelvare i dag. Derfor er 17-årige Benjamin Møberg Hansen fra Lindved og vennernes opfindelse for nogen helt genial.

Drengene har nemlig kreeret en knallert, der samtidig kan agere toilet. Sådan kan du slå den tid, du bruger på at holde og vente for rødt lys sammen med den tid, du spilder på at sidde på toilettet. En knallert, der nu kan blive din, for Benjamin har sat sin nytænkning af et køretøj til salg på DBA.

I videoen herover kan du se, hvordan det lader sig gøre at køre sådan en knallert, mens du i artiklen her kan blive klogere på, hvorfor Benjamin vil af med lokumsræseren.

Knallerten er købt brugt af en sælger på Fyn. Med hjælp fra en trailer står knallerten nu i Lindved, som er en jysk by nær Vejle. Modellen er en PGO Hot P3. Stativet sad på, da drengene købte den. De mener, stativet er til for at kunne have en kørestol omme bagpå.
Knallerten er købt brugt af en sælger på Fyn. Med hjælp fra en trailer står knallerten nu i Lindved, som er en jysk by nær Vejle. Modellen er en PGO Hot P3. Stativet sad på, da drengene købte den. De mener, stativet er til for at kunne have en kørestol omme bagpå.

Sådan kom drengene på idéen.

Hvad ville du bruge din tid på, hvis du ikke skulle sørge for aftensmad, vasketøj, ikke havde lektier for, og du samtidig ikke behøvede tjene til en husleje? Når Benjamin kommer hjem fra skole, går han ofte i garagen med vennerne og nørkler med køretøjer. Alderen irriterer, og derfor er det primært knallerter - og ikke biler - der bliver hygget om sammen med vennerne.

En dag investerede Benjamin i en invalideknallert, og selvom dét i sig selv fik knallerten til at skille sig ud fra mængden, pungede han også ud for et særdeles unormalt sæde: Et lokumsbræt.

- Vi havde kigget på knallerten et par dage før og grunden til, vi kom tilbage til den nogle dage efter og købte den, var fordi, vi tænkte, den kunne være sjov at ’drifte’ på. Drifte betyder, at man kører sidelæns på den, fortæller Benjamin flankeret af sin ven.

Men da knallerten var kørt fra Fyn, hvor sælgeren boede, og til Lindved, opstod en ny idé:

- Mine to venner og jeg hyggede os bare i garagen, og så synes vi, det kunne være sjovt at sætte et lokumsbræt på. Det var bare en idé, der kom til os. Vi købte brættet af vores ven for 30 kroner. Jeg ved ikke engang, om det er brugt, griner Benjamin.

Ved et tilfælde kører den tidligere lokumsbrætsejer forbi Benjamin og DBA Guides redaktør Julie Schoen, idét videoen bliver optaget, så du kan klikke dig ind på videoen og høre mere til salget.

30 knallerter på DBA:

 1. El scooter lader 8a

  El scooter lader 8a

  Lader, Victron S8 batteri oplader på 8 A Passer til næsten alle El-scooter med 3 benet stik. Bruges typisk på Karma, Shoprider, DukaDu, Lindebjerg og så vider. Victron Impulse S Ben 1 = + Ben 2 =

  1.050,00 kr.02-01-2023
 2. VGA Explora 30, 2022, 1800 km, Ny Scooter ? Kun 1 år. Spar ca 4500 kr 

Sidste nye model årg. 2022

  VGA Explora 30, 2022, 1800 km, Ny Scooter ? Kun 1 år. Spar ca 4500 kr Sidste nye model årg. 2022 Euro 5 - 30 km scooter. Spar rigtig mange penge i forhold til hvad en ny koster i dag, til normal pr

  7.995,00 kr.23-03-2023
 3. PGO HÅNDTAG VENSTRE MED REGULERING KOMPLET, LAGERFUND——ORIGINAL PGO RESERVEDEL.

TIL T- REX 50.

Se

  PGO HÅNDTAG VENSTRE MED REGULERING KOMPLET, LAGERFUND——ORIGINAL PGO RESERVEDEL. TIL T- REX 50. Se billeder for flere informationer. GØR EN GOD HANDEL NU.

  350,00 kr.23-03-2023
 4. VGA Explora, 2019, 3300 km, Sort, God 30 scooter, kører som den skal, nyserviceret med olie, gearoli

  VGA Explora, 2019, 3300 km, Sort, God 30 scooter, kører som den skal, nyserviceret med olie, gearolie og bremsetjek. Husk MitID til omregistrering

  5.500,00 kr.23-03-2023
 5. original ny suzuki stempel

  original ny suzuki stempel

  250,00 kr.23-03-2023
 6. nye bremsebakker til ciao eller bravo, posen har ikke været åbnet for.

  nye bremsebakker til ciao eller bravo, posen har ikke været åbnet for.

  100,00 kr.23-03-2023

Så populær er Benjamins knallert

Selvom der bliver brugt mange timer med råhygge i drengens garager, er det ikke altid til at se. For Benjamins knallert kunne i det første stykke tid ikke engang køre. Alligevel valgte han at sætte den til salg.

Der var ret mange, der skrev på den. Jeg var overrasket over interessen. Der kom mange bud, og det fik mig til at tænke på, at det næsten var synd, at jeg ikke lige lavede den færdig, så den kunne køre

siger Benjamin.

Han hev sin lokumsraser af markedet og fik nørklet med mekanikken. I dag kan knallerten køre, og nu er køretøjet sat til salg. Kun 1.000 kroner dyre end den pris, Benjamin håbede at få for den, dengang motoren var ikke-duelig.

- Motoren er lavet nu, så den intet fejler. Det er selvfølgelig ikke en sprit ny én, men den fungerer. Der er dog en del ridser i knallerten, og der er hul i udstødningen. Det er fordi, den er gammel og rusten. Men den har sidespejl på. Ét styks. Det er ikke engang et lovkrav, fortæller Benjamin.

På billedet fra venstre: 17-årige Benjamin Møberg Hansen, hvis knallert, det er. 16-årige Tobias Mikkelsen, 18-årige Jacob Andersen, 16-årige Patrick Søndergaard og 17-årige Jonas Møldrup.
På billedet fra venstre: 17-årige Benjamin Møberg Hansen, hvis knallert, det er. 16-årige Tobias Mikkelsen, 18-årige Jacob Andersen, 16-årige Patrick Søndergaard og 17-årige Jonas Møldrup.

Derfor vil Benjamin af med sin knallert

Tog, bus og Metro. Bor du i København, er der nok af tilbud om offentlige transportmidler, men i Lindved går bussen kun indimellem, og derfor er det mere normalt, at man er ”selvforsørgende” i forhold til at kunne komme rundt. Derfor har Benjamin og vennerne da også alle deres egen scooter eller knallert, og vennen Jacob, der allerede er fyldt 18, har allerede købt sig en bil.

- Jeg sælger knallerten, fordi jeg ikke rigtig har plads til den derhjemme. Jeg har nemlig i forvejen tre styks. Men når jeg bliver 18, vil jeg købe mig en bil, og så skal jeg jo ikke engang have tre knallerter, fortæller Benjamin.

Han har planer om allerede at gå i gang med kørekortet i god tid inden, fødselsdagen for hans 18 år oprinder, så han på lovligvis på dagen må køre bil.

45 knallerter på DBA:

 1. SYM Orbit 4T , 2011, 10000 km, Sort, Sym orbit 45km/T 
4Takter

  SYM Orbit 4T , 2011, 10000 km, Sort, Sym orbit 45km/T 4Takter

  3.000,00 kr.23-03-2023
 2. Aprilia Sr 50 Urbankid edition, 1996, 17700 km, Grå/sort/orange, Aprilia Sr 50 UrbanKid edition fra

  Aprilia Sr 50 Urbankid edition, 1996, 17700 km, Grå/sort/orange, Aprilia Sr 50 UrbanKid edition fra 1996. 45 stor knallert med nøgler og registrerings attest. Sælger den her snart veteran knallert som

  5.200,00 kr.22-03-2023
 3. Scooter bagage, Scooter bagage til salg

  Scooter bagage, Scooter bagage til salg

  200,00 kr.22-03-2023
 4. VGA Formula 45, Fast pris 3000kr, starter godt og man mangler nogen reservedele er sådan som den stå

  VGA Formula 45, Fast pris 3000kr, starter godt og man mangler nogen reservedele er sådan som den står på billedet.

  3.000,00 kr.22-03-2023
 5. PGO PGO GMAX, 2010, 17000 km, Rød, En pinligt velholdt GMAX, har aldrig været tunet !, den er lovlig

  PGO PGO GMAX, 2010, 17000 km, Rød, En pinligt velholdt GMAX, har aldrig været tunet !, den er lovlig alt virker nyet service med ruller olie bremser nyt batteri, bytter gerne med en knallert.

  5.000,00 kr.22-03-2023
 6. RACING KRUMTAP RMS - MINARELLI HORIISONTAL, Har fundet denne i kasse fra ophørt butik.

RMS 10 003 0

  RACING KRUMTAP RMS - MINARELLI HORIISONTAL, Har fundet denne i kasse fra ophørt butik. RMS 10 003 0030 . Er ny og ubrugt, men i grim emballage. Se billeder for flere oplysninger. SÆLGES TIL EN GOD

  400,00 kr.22-03-2023

Det synes Benjamins forældre om hans kreation

- Mine forældre synes, det er et lidt dumt projekt, siger Benjamin og griner.

Men der er ingen tvivl om, at Benjamins forældre synes, det er hyggeligt, at han og vennerne mødes over karburatorer, møtrikker og fælge, når de hænger ud. Ja faktisk synes Benjamins far, det er så hyggeligt, når drengene hygger i garagen, at han nogle gange gæster dem:

- Min far plejer at gå med ud og kigge, når vennerne og jeg står og skruer på knallerterne, siger Benjamin.

Noget har han og vennerne dog til gode at kunne fikse ved knallerten, for hvis du køber det særlige lokumskøretøj, skal du indstille dig på, at den kan køre hurtigere baglæns end forlæns.

Her ses DBA-annoncen. Det er nogle uger siden, drengene skruede på knallerten. Den nåede at stå i 1,5 måned i garagen, fra den var købt, til at vennerne gik i gang med at skrue på den.
Her ses DBA-annoncen. Det er nogle uger siden, drengene skruede på knallerten. Den nåede at stå i 1,5 måned i garagen, fra den var købt, til at vennerne gik i gang med at skrue på den.

Skal vi filme dig og din ting/historie næste gang?

Har du en ting til salg på DBA, som er hel unik, eller som har en hel unik historie, og vil du stå frem og fortælle om den i vores video-koncept 'Unikt på DBA'. Så skriv til os på Julie.schoen(snabel-A)schibsted.com. Så kan det være, det er dig, vi kontakter til den næste 'Unikt på DBA'-video.

Relaterede artikler