Mød en samler: For Kevin er det en sport at samle på fodboldtrøjer
Video

Mød en samler: For Kevin er det en sport at samle på fodboldtrøjer

Astrid
Astrid

Kevin elsker fodboldtrøjer. Faktisk så højt, at han er iført en fodboldtrøjebåde dag og nat. Hvordan det hænger sammen, kan du se i videoen herover.

De fleste kan nok fiske én enkelt, gammel fodboldtrøje frem fra kælderens gemmerne. Sådan er det bestemt ikke hjemme hos Kevin Larsen fra Aalborg. I stedet for at gemme trøjerne ad vejen, har han udstillet og ophængt sine kære fodboldtrøjer i rammer så de pryder husets vægge.

Faktisk har 38-årige Kevin en hel ’man cave’ til sin samling af fodbold-lir. Kevin samler nemlig på både fodboldtrøjer og fodboldstøvler fra Arsenal, FCK, Danmark og danskere i udlandet – alle sammen brugt af professionelle fodboldspillere.

Hvilke juveler, der gemmer sig i Kevins samling, hvilke trøjer han desværre aldrig får fingrene i, og hvad Kevins kæreste synes om fodbold-samleriet, kan du blive klogere på i artiklen her eller i videoen ovenfor.

Flere af trøjerne i Kevins samling af signeret af den tilhørende fodboldspiller.
Flere af trøjerne i Kevins samling af signeret af den tilhørende fodboldspiller.

Så mange fodboldtrøjer har Kevin

På trods af at brugte fodboldtrøjer af professionelle spillere kan være bekostelige at anskaffe sig, har Kevin fået opbygget en solid samling. En samling bestående af mere end 200 fodboldtrøjer.

Til at anskaffe de ægte juveler i samlingen, sælger og bytter Kevin med de trøjer, han allerede har. Og er det ikke nok, er Kevin ikke bleg for at skrue op for charmen og mandeflirte lidt.

Fra tid til anden bliver han tilbudt en god håndfuld knaster for nogle specifikke trøjer. Men det er ikke alle, han er villig til at sælge, trods et godt tilbud:

- Jeg tænker da over det. Men så mangler jeg den brik i puslespillet, fortæller Kevin.

Selvom han kunne tjene godt på at sælge ud af sine elskede fodboldtrøjer, har han samlingen for kær.

Find det på DBA

 1. Fodboldtrøje, England, Gabriel Agbonlahor, Umbro, str. M, England VM 2010 Hjemmebanetrøje med Gabrie

  Fodboldtrøje, England, Gabriel Agbonlahor, Umbro, str. M, England VM 2010 Hjemmebanetrøje med Gabriel Agbonlahor, Str. M Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser. Samt fodbol

  700,00 kr.29-03-2023
 2. Fodboldtrøje, FC Barcelona, Neymar JR, Nike, str. M, FC Barcelona 2016/17 Hjemmebanetrøje med Neymar

  Fodboldtrøje, FC Barcelona, Neymar JR, Nike, str. M, FC Barcelona 2016/17 Hjemmebanetrøje med Neymar JR, Str. M FAN VERSION Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser. Samt fod

  700,00 kr.29-03-2023
 3. Fodboldtrøje, FC Bayern München, Thomas Müller, Adidas, str. M, FC Bayern München 2014/15 Hjemmebane

  Fodboldtrøje, FC Bayern München, Thomas Müller, Adidas, str. M, FC Bayern München 2014/15 Hjemmebanetrøje med Thomas Müller, Str. M Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser.

  600,00 kr.29-03-2023
 4. Fodboldtrøje, Brøndby IF, Hummel, str. XL, Brøndby IF Jubilæumstrøje, Str. XL

Tjek min DBA profil u

  Fodboldtrøje, Brøndby IF, Hummel, str. XL, Brøndby IF Jubilæumstrøje, Str. XL Tjek min DBA profil ud for andre fodboldtrøjer i alle størrelser. Samt fodboldjakker, halstørklæder og forskellige merch

  600,00 kr.27-03-2023
 5. Fodboldtrøje, Fodboldtrøjer, str. 10-12, 12 brugte fodboldtrøjer i 10-12s alderen. Gør et kup. Nogle

  Fodboldtrøje, Fodboldtrøjer, str. 10-12, 12 brugte fodboldtrøjer i 10-12s alderen. Gør et kup. Nogle er fra ferier så nok falske. Ok stand men skal nok vaskes. Har sorteret de slidteste fra. Sælges sa

  500,00 kr.26-03-2023
 6. Fodboldtrøje, Fodboldtrøjer, Nike, str. XL, FC Barcelona - FCB 11/12

Str X-Large

Cond: 9/10

Pris:

  Fodboldtrøje, Fodboldtrøjer, Nike, str. XL, FC Barcelona - FCB 11/12 Str X-Large Cond: 9/10 Pris: 850,- DKK

  850,00 kr.25-03-2023

Lige nu kan du finde 2.209 fodboldtrøjer på DBA.

Kevin har vitterligt ALTID en fodboldtrøje på – selv, når han er i bad

Kevin lever og ånder for fodboldtrøjer. Faktisk så meget, at han har fået tatoveret sin egen spillertrøje i fuld størrelse på ryggen.

- Jeg havde lidt for mange penge og lidt for meget fritid engang.

På den tatoverede spillertrøje står Kevins efternavn og hans yndlingstal – ’Larsen 23’. Tallet nummer 23 har en helt særlig plads i Kevins hjerte. Hvorfor, kan du få svaret i videoen øverst i artiklen.

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste sneakers

Kevin har matchende fodboldstøvler til sin tatoveringen, hvor der også står ’Larsen 23’. Se dem i videoen øverst i artiklen.
Kevin har matchende fodboldstøvler til sin tatoveringen, hvor der også står ’Larsen 23’. Se dem i videoen øverst i artiklen.

Det synes kæresten om samlingen

Kevin og hans kæreste har indgået en særlig aftale angående køb af fodboldtrøjer. Hvis Kevin køber fodboldtrøjer, må kæresten tage på shoppetur.

- Det koster jo dobbelt op i enten tøj, guld eller diamanter. Det kan blive meget dyrt. Men hun ved jo heller ikke, hvor meget jeg køber for, siger Kevin grinende.

At købe nye fodboldtrøjer kan altså hurtigt blive en dyr affære for Kevin. Den nyeste trøje i samling kostede 10.000 kroner – og det kan Kevin nok ikke holde skjult meget længere.

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste ATV

Den unikke trøje med Carlsberg Sport-logoet har Kevin fundet på DBA.
Den unikke trøje med Carlsberg Sport-logoet har Kevin fundet på DBA.
Må vi besøge dig og din store samling?
Hvis du samler på noget, som du er klar på at vise frem for os, så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er dig og din samling, vi besøger næste gang.
I flere tilfælde har Kevin været heldig at anskaffe sig fodboldtrøje med tilhørende støvler.
I flere tilfælde har Kevin været heldig at anskaffe sig fodboldtrøje med tilhørende støvler.

Dette er Kevins yndlingstrøje

Med sit orange velourtryk er Kevins yndlingstrøje noget for sig. Trøjen har tilhørt den hollandske fodboldspiller Dennis Bergkamp, der har spillet mere end 10 år for Arsenal FC. Kevins yndlingshold.

Trøjen blev brugt af Bergkamp under VM i 1994. Kevin har aldrig set en lignende fodboldtrøje til salg før. Og Kevin selv kommer heller aldrig til at sælge den.

LÆS OGSÅ: Derfor er din gamle Walkman mange penge værd

Kevin køber cirka 1-2 trøjer ugentligt.
Kevin køber cirka 1-2 trøjer ugentligt.

Kevin har alle Arsenal fodboldtrøjer på nær to

Kevin er en sand Arsenal-fan og har brugte en del knaster på sin samling af Arsenal-fodboldtrøjer. Faktisk har han alle Arsenal-trøjer fra 1989 til i dag. På nær to.

De sidste to trøjer i samlingen, gør Kevin sig dog ingen forhåbninger om at anskaffe. De er nemlig vanvittig dyre. Den ene koster 25.000 kroner og anden koster 100.000 kroner.

- Dem får jeg aldrig nogensinde fat i. Så samlingen bliver desværre aldrig komplet, fortæller Kevin.

Find det på DBA

 1. Fodboldstøvler, Adidas predator fodboldstøvler, Adidas, str. 42, Sælger mine fodboldstøvler da jeg i

  Fodboldstøvler, Adidas predator fodboldstøvler, Adidas, str. 42, Sælger mine fodboldstøvler da jeg ikke kan passe dem mere. Jeg brugte dem 2-3 gange og de dufter stadig ny. Jeg stoppede til fodbold, o

  500,00 kr.31-03-2023
 2. Fodboldstøvler, Adidas, Copa Mundial, str. 46, Hej
Jeg sælger et par Adidas Copa Mundial i størrelse

  Fodboldstøvler, Adidas, Copa Mundial, str. 46, Hej Jeg sælger et par Adidas Copa Mundial i størrelsen 46. Støvlerne er en sand klassiker man aldrig går galt i byen med. De sælges da de er købt en stør

  650,00 kr.31-03-2023
 3. Fodboldstøvler, Nike Mecurial Vapor 14 Elite SG-Pro Anti-Clog, str. 40,5, Sælger disse Nike Mecurial

  Fodboldstøvler, Nike Mecurial Vapor 14 Elite SG-Pro Anti-Clog, str. 40,5, Sælger disse Nike Mecurial Vapor 14 Elite SG-Pro Anti-Clog. Str 40,5 og cond er 7. Der er et lille flaw på højre støvle, s

  350,00 kr.31-03-2023
 4. Fodboldstøvler, Nike Mecurial Superfly 3, str. 40,5, Sælger disse Nike Mecurial Superfly 3. 

Str.40

  Fodboldstøvler, Nike Mecurial Superfly 3, str. 40,5, Sælger disse Nike Mecurial Superfly 3. Str.40,5 og er brugt 30 min. Prisen er ikke fast så bare byd.

  700,00 kr.31-03-2023
 5. Fodboldstøvler, Future 2.1, Puma, str. 43, Helt nye (prøvet halvt trænings pas)
Puma future 2.1
Købt

  Fodboldstøvler, Future 2.1, Puma, str. 43, Helt nye (prøvet halvt trænings pas) Puma future 2.1 Købt for 1099kr 300kr

  300,00 kr.31-03-2023
 6. Fodboldstøvler, Nike, str. 42,5, Nike Mercurial Vapor 14 Elite SG. 

I super fint stand.

  Fodboldstøvler, Nike, str. 42,5, Nike Mercurial Vapor 14 Elite SG. I super fint stand.

  600,00 kr.31-03-2023

Lige nu kan du finde 2.252 par fodboldstøvler på DBA.

Er du ligeså pjattet med fodbold-lir som Kevin, bør du læse med her. Autografjægeren, Jimmi sælger nemlig hele sin samling af autografer på DBA. Han har mere en 800 styks fra blandt andre fodboldspillerne Ronaldo, Messi og Peter Schmeichel.

Du kan også erhverve dig DBAs dyreste brætspil, der er signeret af 16 danske landholdsstjerner. Brætspillet er nemlig et fodbold-strategispil og har været brugt af selveste landsholdet. Hvor meget brætspillet er værd, kan du finde svaret på i videoen nedenfor.


Vil du vide mere om DBAs dyreste brætspil, kan du læse med her.

Relaterede artikler