LISTE: Disse fodboldtrøjer er steget i værdi
VideoBørn

LISTE: Disse fodboldtrøjer er steget i værdi

Astrid
Astrid

Har du gamle fodboldtrøjer, der gemt væk i kælderens fjerneste afkrog? Der er god grund til at få dem støvet af. I artiklen her kan du finde svar på, hvilke fodboldtrøjer der er steget i værdi.

Arsenal, FCK, Real Madrid. Der er fodboldklubber nok at tage af – men hvilke fodboldtrøjer er særligt værdifulde? Det kan du finde svaret på i artiklen her eller videoen ovenfor.

Vi har allieret os med supersamleren Kevin Larsen, der har mere end 200 fodboldtrøjer i sin samling. I samlingen har Kevin blandt andet alle fodboldtrøjer fra alle de klubber, Nicklas Bendtners har spillet i.

Kevin er en dedikeret fodboldfan, der ved, hvad han taler om, når det angår fodboldtrøjer. Han bytter og sælger nemlig ofte fra sin egen samling for at få fingrene i de helt unikke trøjer. Læs her hvilke fodboldtrøjer, der er steget i værdi samt hvad, der kan påvirke værdien.

I sin samling har Kevin alle fodboldtrøjer fra Arsenal – på nær to.
I sin samling har Kevin alle fodboldtrøjer fra Arsenal – på nær to.

Denne fodboldtrøje har et unikt tryk

På DBA kan du gøre mange gode fund. Det er denne fodboldtrøje, Kevin fandt på DBA, blandt andet et glimrende eksempel på. Fodboldtrøjen er indhyllet i et stort Carlsberg Sport-tryk. Det, der gør trøjen særlig unik, er ikke trykket i sig selv, men det faktum, at FCK kun spillede i trøjer med dette tryk i to kampe. En mod OB og en mod Esbjerg, fortæller Kevin.

Kevins fodboldtrøje med Carlsberg Sport-trykket er brugt af spilleren William Kvist. Trøjen fandt Kevin på DBA til bare 1.000 kroner. I dag er den steget til en værdi af 3.000 kroner.

Find det på DBA

 1. Fodboldtrøje, Fodboldtrøje, Brasilien VM 1998, Nike, Nike, str. S, Perfekt stand. Modellen er stor i

  Fodboldtrøje, Fodboldtrøje, Brasilien VM 1998, Nike, Nike, str. S, Perfekt stand. Modellen er stor i størrelsen – jeg bruger normalt medium og trøjen sidder ikke stramt på mig. Mål: Armhule-til-armhu

  950,00 kr.23-03-2023
 2. Fodboldtrøje, Liverpool trøje, Reebok, str. L, Original liverpool Reebok udebane trøje fra 1996/97 m

  Fodboldtrøje, Liverpool trøje, Reebok, str. L, Original liverpool Reebok udebane trøje fra 1996/97 med Carlsberg som sponsor.

  1.000,00 kr.23-03-2023
 3. Fodboldtrøje, Argentina trøje , Adidas , str. Small, Argentina udebanetrøje fra VM 2022

Størrelse s

  Fodboldtrøje, Argentina trøje , Adidas , str. Small, Argentina udebanetrøje fra VM 2022 Størrelse small Ubrugt og med prismærkat Messi

  500,00 kr.23-03-2023
 4. Fodboldtrøje, Frankrig, Adidas, str. Fit l, En super flot Frankrig landsholdtrøje med den gode thier

  Fodboldtrøje, Frankrig, Adidas, str. Fit l, En super flot Frankrig landsholdtrøje med den gode thierry Henry på ryggen som er den største spiller i pl historie Fodboldtrøje

  549,00 kr.23-03-2023
 5. Fodboldtrøje, FCK, FCK samling.

FCK trøje Danica str L
FCK trøje Kappa str XXL

5 halstørklæder

Gu

  Fodboldtrøje, FCK, FCK samling. FCK trøje Danica str L FCK trøje Kappa str XXL 5 halstørklæder Guld kasket 2007 Guld kasket 2011 Sælges kun samlet Fast pris Bud under eller på enkelte ting bliver

  3.000,00 kr.23-03-2023
 6. Fodboldtrøje, FC København trøje, str. 12 år, Sælger denne retro FC København spillertrøje fra sæson

  Fodboldtrøje, FC København trøje, str. 12 år, Sælger denne retro FC København spillertrøje fra sæsonen 01/02. Trøjen er fyldt med autografer fra spillertruppen heriblandt fra Zuma og Hjalte Bo Nørrega

  800,00 kr.23-03-2023

Lige nu kan du finde  2.209 fodboldtrøjer på DBA.

Derfor er denne fodboldtrøje fra FCK populær

Kevin har i sin samling alle fodboldtrøjer fra alle de klubber, Nicklas Bendtner har spillet. Der er dog en trøje i Bendtner-samlingen, der skiller sig ud. Trøjen har nemlig en værdi af 15.000 kroner.

- Nicklas Bendtner er en af de få spillere, jeg har mødt og haft en samtale med. Jeg var så heldig at få hans trøje efter hans sidste kamp, fortæller Kevin.

Foruden, at fodboldtrøjen er Bendtners sidste spillertrøje, er den også signeret, hvilket kun øger værdien.

LÆS OGSÅ: Tor endte i Mads & Monopolet med sit DBA-dilemma

Kevin er ikke bleg for at mandeflirte, hvilket han af og til benytter sig af i jagten på særlige fodboldtrøjer.
Kevin er ikke bleg for at mandeflirte, hvilket han af og til benytter sig af i jagten på særlige fodboldtrøjer.

En prisstigning på 500 procent

Det bedste køb, Kevin nogensinde har gjort, er en FCK-fodboldtrøje, der har tilhørt Nicklas Bendtner. Trøjen fandt Kevin særdeles billigt.

- Jeg var ved at falde bagover, da jeg så prisen. Så jeg købte den med det samme, fortæller Kevin.

Trøjen erhvervede Kevins sig for den nette sum af 500 kroner. Den er dog steget gevaldigt i værdi siden. Kevin vurderer, at den i dag har en værdi af 3.000 kroner.

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste brætspil

Vil du gøre Kevin kunsten efter, kan du finde et utal af fodboldtrøjer på DBA.
Vil du gøre Kevin kunsten efter, kan du finde et utal af fodboldtrøjer på DBA.

DBAs dyreste fodboldtrøje

Hold på hat og briller inden vi røber prisen på DBAs dyreste fodboldtrøje. Her er tale om en original trøje fra 1992 fra den engelske klub Liverpool.

DBAs dyreste fodboldtrøje er sat til salg for 39.500 kroner. Den tårnhøje pris skyldes ikke mindst, at trøjen er en original og har en del år på bagen. Derudover er trøjen dækket af autografer fra hele det daværende Liverpool-hold. Du kan finde DBAs dyreste fodboldtrøje her – såfremt den stadig er til salg.

SE OGSÅ: Video – Transportabel vinkælder til salg

DBAs dyreste fodboldtrøje er en liga for sig.
DBAs dyreste fodboldtrøje er en liga for sig.

Dette øger en fodboldtrøjes værdi

Der er flere faktorer, der kan påvirke værdien af en fodboldtrøje. Hvis trøjen har været brugt af en professionel fodboldspiller, er der allerede skruet op for trøjens værdi.

Har du været heldig at få fingrene i en trøje, der kun findes ganske få af – som det var tilfældet med Kevins Carlsberg Sport-trøje – eller har trøjen mange år bagen som eksempelvis DBAs dyreste fodboldtrøje, vil den også være mere værd.

Skal du score den helt store kasse på din fodboldtrøje, kræver det, at flere af ovenstående faktorer er kombineret. Men så har du også en trøje til den helt store guldmedalje – og måske den kun bliver mere værd, hvis du venter med at sælge den.

Find det på DBA

 1. Fodboldstøvler, aldrig brugt!, Puma, str. 44, "King Top FG" i sort og hvid.

Fejlkøb; aldrig brugt.

  Fodboldstøvler, aldrig brugt!, Puma, str. 44, "King Top FG" i sort og hvid. Fejlkøb; aldrig brugt. Vi købte støvlerne til vores søn, der skulle på efterskole, men så ville han alligevel ikke på fodbo

  650,00 kr.23-03-2023
 2. Fodboldstøvler, Vapor 14 , Nike, str. 42,5, Nike vapor 14 topmodel
De er næsten ikke brugt. Jeg sælg

  Fodboldstøvler, Vapor 14 , Nike, str. 42,5, Nike vapor 14 topmodel De er næsten ikke brugt. Jeg sælger på grund af jeg har købt nye. Skriv for spørgsmål

  750,00 kr.23-03-2023
 3. Fodboldstøvler, Nike tiempo legend 9 Elite, Nike, str. 46, Helt ny

  Fodboldstøvler, Nike tiempo legend 9 Elite, Nike, str. 46, Helt ny

  1.200,00 kr.22-03-2023
 4. Fodboldstøvler, Nike phantom gt elite df Pro, str. 44.5

  Fodboldstøvler, Nike phantom gt elite df Pro, str. 44.5

  800,00 kr.22-03-2023
 5. Fodboldstøvler, Nike Mercurial Vapor 15 Elite SG, Nike , str. 44,5, Sælger disse Nike Mercurial Vapo

  Fodboldstøvler, Nike Mercurial Vapor 15 Elite SG, Nike , str. 44,5, Sælger disse Nike Mercurial Vapor Elite 15 i en str 44,5 Brugt minimalt og er en cond 8,5/10 700 kroner

  700,00 kr.22-03-2023
 6. Fodboldstøvler, Adidas Nemeziz 19.1 Fodboldstøvler, Adidas , str. 41,5, Super fede adidas Nemeziz fo

  Fodboldstøvler, Adidas Nemeziz 19.1 Fodboldstøvler, Adidas , str. 41,5, Super fede adidas Nemeziz fodboldstøvler Købt for ca. 1800 kroner

  600,00 kr.21-03-2023


Skal du have ryddet ud i gemmerne? Hvorfor ikke samtidig tjene på at sælge ud af de ting, du ikke længere bruger. I artiklen her finder du svaret på, hvilke gamle viskelædere der er steget i værdi.

I videoen nedenfor kan du se, hvilke fund vi gjorde os, da vi hjalp Anne Sophie med at få ryddet ud i sin mors gemmer.

Du kan læse mere om de forskellige fund i artiklen, her.

Relaterede artikler