Tøsefilm vi aldrig glemmer
Video

Tøsefilm vi aldrig glemmer

Christine
Christine

Måske er det kombinationen af sjove replikker, flotte fyre og et simpelt plot, der gør, at vi igen og igen smækker en chick-flick på? Tøsefilmene er altid garanti for godt selskab, og her giver vi dig en liste over dem, du med sikkerhed aldrig glemmer.

'Skal det være den med Leonardo DiCaprio, Josh Hartnett eller Brad Pitt, vi skal se i aften?'
Ja, der var dilemmaer nok at tage stilling til, når der skulle vælges tøsefilm. For det var ikke kun slikstykkerne, der skulle være styr på. Lige så vigtigt var det at vælge en film med den fyr, der var flottest, og var pigeflokken ikke enige, kunne det give ”mean girl-vibes” på teenageværelset.

Så lad os lige undgå det…

Er du klar til at invitere pigerne over til popcorn, bland-selv-slik og tøsefilm fra teenagetiden? Vi garanterer, at nostalgien kommer til at sprede sig, når du læser med i denne artikel. Frem fra gemmerne har vi fundet nogle af de tøsefilm, vi aldrig glemmer.

Claus i Jægerspris sælger denne skønne tøsefilm til 25 kroner.
Claus i Jægerspris sælger denne skønne tøsefilm til 25 kroner.

Overrasket? Chick-flick skrevet af Shakespeare

Hvis du troede, at Shakespeare kun svingede fjerpennen, når poesien løb i årene, må du tro om igen, for den verdensberømte forfatter, der blev født i 1564, står faktisk bag en af de mest ikoniske chick-flick-film: ’10 Things I Hate About You’.

I hvert fald næsten… For filmen er baseret på digterens ’The Taming of the Shrew’ – eller ’Trold kan tæmmes’, som den hedder på dansk.

Skift lidt ud i settingen, så vi befinder os på en amerikansk high school i 1990’erne, tilsæt et par sprøde sange, en ung, lækker Heath Ledger og en knivskarp Julia Stiles, så har du opskriften på en tøsefilm, som teenagepigerne stadig sukker over.

Godt gået Shakespeare!

LÆS OGSÅ: Disse Disney-film er steget i værdi

Brian i Sabro sælger den romantiske klassiker til kun 15 kroner.
Brian i Sabro sælger den romantiske klassiker til kun 15 kroner.

Gå ikke glip af megahittet

Har du læst Jane Austens roman ’Emma’? Så vil du nok kunne genkende et par ting hist og pist, når du sætter ’Clueless’ på. Filmen fra 1995 er nemlig kraftigt inspireret af bogen, men alligevel er der dømt 1990’er-nostalgi i lange baner.

For vi tør godt sige, at der nok ikke var en teenagepige i 1990’erne, der ikke så med, da Alicia Silverstones mageløse liv med shopping, mode og make up pludselig tog en uventet, romantisk drejning. For, hvor meget ved gymnasiepigen egentlig om kærlighed?

Om Alicia er helt og aldeles ”cluesless”, lader vi stå hen i det uvisse, for det kan jo være, du er en af de få, der endnu ikke har set megahittet? Er det tilfældet, kan du heldigvis finde den på DBA.

Find det på DBA

 1. DVD, andet, blandede genre udenlandske , originale med danske undertekster.

Chaos
Changing lanes
Ch

  DVD, andet, blandede genre udenlandske , originale med danske undertekster. Chaos Changing lanes Chronicle Chains of gold Christina Aguilera Chaos theory Chattahoochee Chocolat Chok Chinese box City

  20,00 kr.01-06-2024
 2. Clueless , DVD, komedie, I meget fin stand. 

Jeg sender kun med DAO pris 40 kr uanset købt antal.

  Clueless , DVD, komedie, I meget fin stand. Jeg sender kun med DAO pris 40 kr uanset købt antal. Prisen er fast.

  20,00 kr.11-05-2024
 3. Clueless - Whatever ! Edition, instruktør Amy Heckerling, DVD, komedie

  Clueless - Whatever ! Edition, instruktør Amy Heckerling, DVD, komedie

  40,00 kr.03-05-2024
 4. Emma & clueless, DVD, komedie, Ny i folie det er uden danske tekster og det er kode 1

  Emma & clueless, DVD, komedie, Ny i folie det er uden danske tekster og det er kode 1

  30,00 kr.22-04-2024
 5. Mean Girls - Clueless - Save the last dance, DVD, drama, Box med 3 film:

Mean Girls:
Cady Heron ( L

  Mean Girls - Clueless - Save the last dance, DVD, drama, Box med 3 film: Mean Girls: Cady Heron ( Lindsay Lohan ) er opvokset i Afrika og kender intet til jungleloven på en almindelig high school i U

  38,00 kr.06-04-2024
 6. Clueless, DVD, familiefilm, Sælger denne film 
K3

  Clueless, DVD, familiefilm, Sælger denne film K3

  30,00 kr.13-03-2024

Lige nu kan du på DBA finde flere annoncer med ’Clueless’, og her kan du se dem, der koster under 30 kroner. 

Fedtet hår og flotte fælge

Okay, her kan drengene altså også godt være med, for der er rå læderjakker, fedtede frisurer, lækre biler og benhårde boys i ’Grease’! En vaskeægte klassiker med Olivia Newton-John og John Travolta i hovedrollerne.

Uden at støde nogen kan vi godt afsløre, at plottet er simpelt, men krydret med catchy sange, lækre outfits og til tider alligevel ret komplekse problemstillinger gør det musicalen til en film, vi ser igen og igen.

Glæd dig til et gensyn med Pink Ladies, den rå Rizzo, sukkersøde Sandy, dejlige Danny og syng med på sange som 'Summer Nights' og 'Grease Lightning'.

Find det på DBA

 1. Grease 2

  Grease 2

  Grease 2, DVD, DVD film, Grease 2. Velholdt, uden ridser. (Mælkekasse 5).

  50,00 kr.13-06-2024
 2. Forskellige, DVD, drama, Forskellige dvd'er, 40kr pr. stk., eller den pris der står ved enkelte.
Sen

  Forskellige, DVD, drama, Forskellige dvd'er, 40kr pr. stk., eller den pris der står ved enkelte. Sender gerne eller de kan hentes i København eller Hørsholm. Jane Eyre Australia Drageløberen Den Grøn

  40,00 kr.13-06-2024
 3. The Travolta Collection, DVD, komedie, The Travolta Collection  Indeholder: Sauterday Night Fever

  The Travolta Collection, DVD, komedie, The Travolta Collection Indeholder: Sauterday Night Fever - Grease -Staying Alive. Med John Travolta - Karen Gorney - mfl. & John Travolta - Olivia Newton-Joh

  20,00 kr.11-06-2024
 4. Spiderman, DVD, tegnefilm, Spiderman.
Postmand Per.
Kaj og Andrea.
Turtles.
Super Heros.
Flyvermaski

  Spiderman, DVD, tegnefilm, Spiderman. Postmand Per. Kaj og Andrea. Turtles. Super Heros. Flyvermaskiner. Garfield the movie. Ice Age. Asterix Rasmus Klump. Bananer i pyjamas. Jungleddyret Huggo. Telet

  25,00 kr.09-06-2024
 5. Grease  Med T birds, DVD, komedie, Grease  Med T birds læderjakke. Samler objekt. Med John Travolt

  Grease Med T birds, DVD, komedie, Grease Med T birds læderjakke. Samler objekt. Med John Travolta - Olivia Newton-John - Stockhard Channing - Eve Arden - Frankie Avalon - Joan Blondell - Edd Byrne

  30,00 kr.06-06-2024
 6. 80er film + lidt fra 70erne og 60erne, DVD, andet, 80er film, en del af dem er ret svært at få fat

  80er film + lidt fra 70erne og 60erne, DVD, andet, 80er film, en del af dem er ret svært at få fat på. Road house 20 kr Sidste chance 20 kr Rocky (solgt) E.T. 25 kr Teknisk uheld (solgt) Homer and E

  25,00 kr.06-06-2024

Find ’Grease’ på DBA i dag.

'On Wednesdays we wear pink'

Her er vi ovre i high-school-genren, hvor en hardcore klike af mean girls sætter dagsordenen med Regina George i spidsen. Alligevel er det svært ikke at holde af pigerne, for under den hårde overflade banker trods alt hjerter af guld. Gør der ikke?

På samme måde som vi selvfølgelig aldrig glemmer, at vi går med pink om onsdagen, glemmer vi heller ikke ’Mean Girls’. En sjov, skør, kantet tøsefilm med Lindsay Lohan i hovedrollen og det klassiske budskab: Du er god nok, som du er. Bliver vi nogensinde trætte af at blive mindet om det? På ingen måde og netop derfor er filmen stadig et hit i dag.

LÆS OGSÅ: Byg din egene hjemmebiograf

Betina fra Hejnsvig sælger både ’Mean Girls 1 + 2” for 50 kroner, og hun sender dem gerne til dig med posten, hvis ikke du bor i nærheden.
Betina fra Hejnsvig sælger både ’Mean Girls 1 + 2” for 50 kroner, og hun sender dem gerne til dig med posten, hvis ikke du bor i nærheden.

Serien om singlerne, som blev til hele to film

To film er det blevet til i kølvandet på den populære serie ’Sex and the City’ om singlerne Miranda, Samantha, Charlotte og Carrie. Om filmene er lige så ”fabulous” som serien, var anmelderne ikke helt enige om, men et par lunke anmeldelser forhindrer os ikke i at sætte filmene på listen over tøsefilm, vi aldrig glemmer.

Hvorfor? At Mr. Big brænder Carrie af ved alteret må være grund nok. Av! For der findes nok ikke en kvinde derude, som ikke kunne tænke sig at give Carrie et stort kram efter den omgang.

Find det på DBA

 1. O - S Filmtitler, DVD, andet, Køb 5 for 20,- eller 10 for 30,-. Ellers 5,- pr. stk.

Gælder alle min

  O - S Filmtitler, DVD, andet, Køb 5 for 20,- eller 10 for 30,-. Ellers 5,- pr. stk. Gælder alle mine annoncer med brugte DVD’er. Brugte, men virker perfekt. ALLE FILM ER ORIGINALE. 1. Operation: En

  5,00 kr.13-06-2024
 2. 15 STK KOMEDIE FILM, DVD, komedie, 01. SEX AND THE CITY.
02. BIG.
03. CHARLIE OG CHOKOLADE FABRIKKEN

  15 STK KOMEDIE FILM, DVD, komedie, 01. SEX AND THE CITY. 02. BIG. 03. CHARLIE OG CHOKOLADE FABRIKKEN. 04. L.A.GIGOLO. 05. 50 FIRST DATES. 06. LAY THE FAVORITE. 07. BARK. 08. STUCK ON YOU. 09. SINCE YO

  30,00 kr.12-06-2024
 3. Sex And The City - The Complete Series, DVD, andet, Prisen er for hele boxen.

Brugt, men virker per

  Sex And The City - The Complete Series, DVD, andet, Prisen er for hele boxen. Brugt, men virker perfekt. Fra røg-/dyrefrit hjem. Sendes eller kan afhentes i Holbæk efter aftale.

  20,00 kr.11-06-2024
 4. Sex and the city serie, DVD, andet, Jeg sælger hele min dvd serie af sex and the city da jeg ikke læ

  Sex and the city serie, DVD, andet, Jeg sælger hele min dvd serie af sex and the city da jeg ikke længere ser dem og man skal selv kommer og hente dem på adressen

  188,00 kr.11-06-2024
 5. Sex and the city complete box, DVD, romantik

  Sex and the city complete box, DVD, romantik

  50,00 kr.11-06-2024
 6. Sex and the City the essential collection, DVD, drama, Hele Sex and The City - the essential collect

  Sex and the City the essential collection, DVD, drama, Hele Sex and The City - the essential collection i fin box.

  25,00 kr.09-06-2024

I dag kan du finde filmene på DBA til under 30 kroner. 

Hang du idolerne på teenageværelsets vægge? Vi har vist alle sammen tapet plakater med Lindsay Lohan, Heath Ledger, Sarah Jessica Parker eller Hugh Grant op på væggene, men mon ikke også, de er kommet ned efterhånden, som vi er blevet ældre? Det er ikke sikkert, for retro filmplakater hitter faktisk. I denne artikel kan du se nogle af de mest ikoniske.

Det er ikke alle, der synes, streaming er et hit, og Johan er én af dem. Han samler nemlig på DVD-film, og i lejligheden kan han fremvise intet mindre end 3.000 forskellige udgivelser! I videoen herunder kan du komme med på tur i filmuniverset, hvor Johan også fortæller, hvor mange penge han har brugt på samlingen, som selvfølgelig ikke er komplet endnu.

Relaterede artikler