Tøsefilm vi aldrig glemmer
Video

Tøsefilm vi aldrig glemmer

Christine
Christine

Måske er det kombinationen af sjove replikker, flotte fyre og et simpelt plot, der gør, at vi igen og igen smækker en chick-flick på? Tøsefilmene er altid garanti for godt selskab, og her giver vi dig en liste over dem, du med sikkerhed aldrig glemmer.

'Skal det være den med Leonardo DiCaprio, Josh Hartnett eller Brad Pitt, vi skal se i aften?'
Ja, der var dilemmaer nok at tage stilling til, når der skulle vælges tøsefilm. For det var ikke kun slikstykkerne, der skulle være styr på. Lige så vigtigt var det at vælge en film med den fyr, der var flottest, og var pigeflokken ikke enige, kunne det give ”mean girl-vibes” på teenageværelset.

Så lad os lige undgå det…

Er du klar til at invitere pigerne over til popcorn, bland-selv-slik og tøsefilm fra teenagetiden? Vi garanterer, at nostalgien kommer til at sprede sig, når du læser med i denne artikel. Frem fra gemmerne har vi fundet nogle af de tøsefilm, vi aldrig glemmer.

Claus i Jægerspris sælger denne skønne tøsefilm til 25 kroner.
Claus i Jægerspris sælger denne skønne tøsefilm til 25 kroner.

Overrasket? Chick-flick skrevet af Shakespeare

Hvis du troede, at Shakespeare kun svingede fjerpennen, når poesien løb i årene, må du tro om igen, for den verdensberømte forfatter, der blev født i 1564, står faktisk bag en af de mest ikoniske chick-flick-film: ’10 Things I Hate About You’.

I hvert fald næsten… For filmen er baseret på digterens ’The Taming of the Shrew’ – eller ’Trold kan tæmmes’, som den hedder på dansk.

Skift lidt ud i settingen, så vi befinder os på en amerikansk high school i 1990’erne, tilsæt et par sprøde sange, en ung, lækker Heath Ledger og en knivskarp Julia Stiles, så har du opskriften på en tøsefilm, som teenagepigerne stadig sukker over.

Godt gået Shakespeare!

LÆS OGSÅ: Disse Disney-film er steget i værdi

Brian i Sabro sælger den romantiske klassiker til kun 15 kroner.
Brian i Sabro sælger den romantiske klassiker til kun 15 kroner.

Gå ikke glip af megahittet

Har du læst Jane Austens roman ’Emma’? Så vil du nok kunne genkende et par ting hist og pist, når du sætter ’Clueless’ på. Filmen fra 1995 er nemlig kraftigt inspireret af bogen, men alligevel er der dømt 1990’er-nostalgi i lange baner.

For vi tør godt sige, at der nok ikke var en teenagepige i 1990’erne, der ikke så med, da Alicia Silverstones mageløse liv med shopping, mode og make up pludselig tog en uventet, romantisk drejning. For, hvor meget ved gymnasiepigen egentlig om kærlighed?

Om Alicia er helt og aldeles ”cluesless”, lader vi stå hen i det uvisse, for det kan jo være, du er en af de få, der endnu ikke har set megahittet? Er det tilfældet, kan du heldigvis finde den på DBA.

Find det på DBA

 1. DVD, andet, blandede genre udenlandske , originale med danske undertekster.

Chaos
Changing lanes
Ch

  DVD, andet, blandede genre udenlandske , originale med danske undertekster. Chaos Changing lanes Chronicle Chains of gold Christina Aguilera Chaos theory Chattahoochee Cheaper by the dozen China moon

  20,00 kr.16-09-2023
 2. DVD, komedie, Komedie DVD til salgs

Rush Hour 2
Dobbel: Mean Girls & Clueless
Dobbel: Catch me if

  DVD, komedie, Komedie DVD til salgs Rush Hour 2 Dobbel: Mean Girls & Clueless Dobbel: Catch me if you can & The Terminal Burn After Midnight MIB 3 Dobbel: The Rocker & Dodgeball Dr Dolittle Våre Ver

  10,00 kr.04-09-2023
 3. Komedie, Clueless, VHS 

lejekassette / udlejningskassette / licenskassette

Sender kun med GLS

  Komedie, Clueless, VHS lejekassette / udlejningskassette / licenskassette Sender kun med GLS

  75,00 kr.15-08-2023
 4. Clueless, instruktør Amy Heckerling, DVD, komedie

  Clueless, instruktør Amy Heckerling, DVD, komedie

  35,00 kr.01-08-2023
 5. ClueLess, DVD, komedie, Komedie fra 1995
Med bla Alicia Silverstone
Original dvd yderst velholdt

Ti

  ClueLess, DVD, komedie, Komedie fra 1995 Med bla Alicia Silverstone Original dvd yderst velholdt Tilbyder pakke forsendelse ved køb for mindst 35 kr

  10,00 kr.28-07-2023
 6. Stor samling Dvd del 1 - 10kr stykket, DVD, andet, Masser af film – Frit valg 10kr stykket

Porto 40

  Stor samling Dvd del 1 - 10kr stykket, DVD, andet, Masser af film – Frit valg 10kr stykket Porto 40kr uanset antal film. Mindste salg 5 film. (50kr) OBS: Film på billederne kan være solgt. Så brug l

  10,00 kr.25-07-2023

Lige nu kan du på DBA finde flere annoncer med ’Clueless’, og her kan du se dem, der koster under 30 kroner. 

Fedtet hår og flotte fælge

Okay, her kan drengene altså også godt være med, for der er rå læderjakker, fedtede frisurer, lækre biler og benhårde boys i ’Grease’! En vaskeægte klassiker med Olivia Newton-John og John Travolta i hovedrollerne.

Uden at støde nogen kan vi godt afsløre, at plottet er simpelt, men krydret med catchy sange, lækre outfits og til tider alligevel ret komplekse problemstillinger gør det musicalen til en film, vi ser igen og igen.

Glæd dig til et gensyn med Pink Ladies, den rå Rizzo, sukkersøde Sandy, dejlige Danny og syng med på sange som 'Summer Nights' og 'Grease Lightning'.

Find det på DBA

 1. Dvd film, DVD, andet, Blandet brugte dvd film, prisen er pr stk.:
A game for Vultures
A guy thing
Al

  Dvd film, DVD, andet, Blandet brugte dvd film, prisen er pr stk.: A game for Vultures A guy thing Alexander (Oliver Stone 2-disc) Arven As good as it gets Bad Boys Blackthorn Black Beauty Blod Money (

  20,00 kr.17-09-2023
 2. Grease, DVD, andet, Grease
med indlagt sangbog

  Grease, DVD, andet, Grease med indlagt sangbog

  10,00 kr.17-09-2023
 3. DVD, andet, blandede genre udenlandske , originale med danske undertekster.

Final mission
Finding f

  DVD, andet, blandede genre udenlandske , originale med danske undertekster. Final mission Finding forrester Footloose Fury Gatebil filmen 2003 Gaura gangur Gansters paradise Garden state Gandhi Gadjo

  20,00 kr.16-09-2023
 4. Grease 1+2 fra DVD

  Grease 1+2 fra DVD

  Grease 1+2 fra DVD, DVD, Underholdning, DVD "Grease 1+2 - 2-dvd Box" af Grease Collection Box · 2 enheder.Undertekster på dansk. Udgivet i Danmark, 1. nov. 2006Vejer 161 g. Brand: DVD Klik på k

  19,00 kr.27-03-2023
 5. I, robot, A beautiful mind, zodiac, osv., instruktør Susanne bier, Tom Hanks, DVD, drama, Dvd'er sæl

  I, robot, A beautiful mind, zodiac, osv., instruktør Susanne bier, Tom Hanks, DVD, drama, Dvd'er sælges 1 for 20 3 for 50 Enkelte film har andre priser (se listen) Afhentes i Hvidovre eller sendes me

  20,00 kr.15-09-2023
 6. Grease

  Grease

  Grease, DVD, Underholdning, Grease Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.orderly.shop.

  30,00 kr.14-06-2023

Find ’Grease’ på DBA i dag.

'On Wednesdays we wear pink'

Her er vi ovre i high-school-genren, hvor en hardcore klike af mean girls sætter dagsordenen med Regina George i spidsen. Alligevel er det svært ikke at holde af pigerne, for under den hårde overflade banker trods alt hjerter af guld. Gør der ikke?

På samme måde som vi selvfølgelig aldrig glemmer, at vi går med pink om onsdagen, glemmer vi heller ikke ’Mean Girls’. En sjov, skør, kantet tøsefilm med Lindsay Lohan i hovedrollen og det klassiske budskab: Du er god nok, som du er. Bliver vi nogensinde trætte af at blive mindet om det? På ingen måde og netop derfor er filmen stadig et hit i dag.

LÆS OGSÅ: Byg din egene hjemmebiograf

Betina fra Hejnsvig sælger både ’Mean Girls 1 + 2” for 50 kroner, og hun sender dem gerne til dig med posten, hvis ikke du bor i nærheden.
Betina fra Hejnsvig sælger både ’Mean Girls 1 + 2” for 50 kroner, og hun sender dem gerne til dig med posten, hvis ikke du bor i nærheden.

Serien om singlerne, som blev til hele to film

To film er det blevet til i kølvandet på den populære serie ’Sex and the City’ om singlerne Miranda, Samantha, Charlotte og Carrie. Om filmene er lige så ”fabulous” som serien, var anmelderne ikke helt enige om, men et par lunke anmeldelser forhindrer os ikke i at sætte filmene på listen over tøsefilm, vi aldrig glemmer.

Hvorfor? At Mr. Big brænder Carrie af ved alteret må være grund nok. Av! For der findes nok ikke en kvinde derude, som ikke kunne tænke sig at give Carrie et stort kram efter den omgang.

Find det på DBA

 1. Sex and the city, DVD, TV-serier, Hele serien, dvd box. Aldrig brugt.

Sender gerne, køber betaler p

  Sex and the city, DVD, TV-serier, Hele serien, dvd box. Aldrig brugt. Sender gerne, køber betaler porto.

  250,00 kr.19-09-2023
 2. Sex and the City: Seasons 1 - 6 Complete Shoebox

  Sex and the City: Seasons 1 - 6 Complete Shoebox

  Sex and the City: Seasons 1 - 6 Complete Shoebox, DVD, Underholdning, DVD "Sex and the City - Season 1-6 - Mini Shoe Box (Sex and the City - Sæson 1-6 - Mini Shoe Box)" [Mini Shoebox edition] · 18 enh

  120,00 kr.21-06-2023
 3. Sex And The City The Movie, DVD, komedie, NY i folie se foto
Se også alle mine andre annoncer

  Sex And The City The Movie, DVD, komedie, NY i folie se foto Se også alle mine andre annoncer

  25,00 kr.18-09-2023
 4. DVD, andet, Samlet pris

Kongekabale, Titanic, julefrokosten, du kan vente dig, Chuck og Larry, dolf

  DVD, andet, Samlet pris Kongekabale, Titanic, julefrokosten, du kan vente dig, Chuck og Larry, dolf, hot chicks, she’s the man, festen, Simon, Simpsons the movie, dirch, fahrenheit 9/11, Rita sæson 1

  200,00 kr.18-09-2023
 5. Sex and the city

  Sex and the city

  Sex and the city, DVD, Underholdning, Sex and the city Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.orderly.shop.

  32,00 kr.21-07-2023
 6. Sex and the city, the movie

  Sex and the city, the movie

  Sex and the city, the movie, DVD, Underholdning, Sex and the city, the movie Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.orderly.shop.

  32,00 kr.21-07-2023

I dag kan du finde filmene på DBA til under 30 kroner. 

Hang du idolerne på teenageværelsets vægge? Vi har vist alle sammen tapet plakater med Lindsay Lohan, Heath Ledger, Sarah Jessica Parker eller Hugh Grant op på væggene, men mon ikke også, de er kommet ned efterhånden, som vi er blevet ældre? Det er ikke sikkert, for retro filmplakater hitter faktisk. I denne artikel kan du se nogle af de mest ikoniske.

Det er ikke alle, der synes, streaming er et hit, og Johan er én af dem. Han samler nemlig på DVD-film, og i lejligheden kan han fremvise intet mindre end 3.000 forskellige udgivelser! I videoen herunder kan du komme med på tur i filmuniverset, hvor Johan også fortæller, hvor mange penge han har brugt på samlingen, som selvfølgelig ikke er komplet endnu.

Relaterede artikler