LISTE: Disse gamle videospil er steget i værdi
VideoLivsstil

LISTE: Disse gamle videospil er steget i værdi

Astrid
Astrid

Hvis sparegrisen er tom, er det på tide at finde dine gamle videospil frem. Konsolspillene fra din barndom kan nemlig vise sig at være en sand guldmine. Læs her, hvilke spil du med fordel kan sælge.

Er du den nostalgiske type, der ikke har kunnet nænne at skille sig af med videospillene fra din barndom? Så kan du betragte dig selv som en heldig asen, da flere af de velkendte konsolspil fra tidernes morgen er steget gevaldigt i værdi.

Vi har allieret os med videospil-eksperten, Daniel Lund Christensen, der har samlet på konsolspil i mere en 30 år. Hans private samling betragter han med god grund som sit livsværk. Samlingen består nemlig af intet mindre end 6.000 forskellige spiltitler.

Udover at få et eksklusivt kig på Daniel Lund Christensens enorme samling, kan du i videoen ovenfor blive klogere på, hvilke gamle konsolspil du med fordel kan sælge og score en økonomisk gevinst.

Find det på DBA

 1. Star Wars Jedi: Survivor, PS5, action, The story of Can Kestis continues in Star Wars Jedi: Survivor

  Star Wars Jedi: Survivor, PS5, action, The story of Can Kestis continues in Star Wars Jedi: Survivor. A Galaxy-spanning 3rd person action-adventure game from the veteran team at Respawn Entertainment.

  249,00 kr.29-05-2023
 2. Ni No Kuni II Revenant Kingdom, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand

Kan benyttes til

  Ni No Kuni II Revenant Kingdom, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand Kan benyttes til PlayStation 4, PS4, PS 4 Gør en god og sikker handel: — Testet og virker 100% som det skal — Mobil

  125,00 kr.29-05-2023
 3. Outcast: Second Contact, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand

Kan benyttes til PlaySta

  Outcast: Second Contact, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand Kan benyttes til PlayStation 4, PS4, PS 4 Gør en god og sikker handel: — Testet og virker 100% som det skal — MobilePay el

  125,00 kr.29-05-2023
 4. Dreamfall Chapters, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand

Kan benyttes til PlayStation

  Dreamfall Chapters, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand Kan benyttes til PlayStation 4, PS4, PS 4 Gør en god og sikker handel: — Testet og virker 100% som det skal — MobilePay eller k

  75,00 kr.29-05-2023
 5. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand

Kan benyttes

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand Kan benyttes til PlayStation 4, PS4, PS 4 Gør en god og sikker handel: — Testet og virker 100% som det skal — M

  99,00 kr.29-05-2023
 6. Battlefield Hardline, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand

Kan benyttes til PlayStatio

  Battlefield Hardline, PS4, Spillets CD fremstår i god og velholdt stand Kan benyttes til PlayStation 4, PS4, PS 4 Gør en god og sikker handel: — Testet og virker 100% som det skal — MobilePay eller

  59,00 kr.29-05-2023

Lige nu kan du finde mere end 15.000 spil til PlayStation på DBA.

Banjo Kazooie er guld værd

Daniel Lund Christensen, der har samlet på videospil de seneste 13 år, har gennem tiden gjort sig en række fund. Nogle bedre end andre.

Daniels yndlingsfund er en Nintendo 64 – Banjo Kazooie. Banjo Kazooie spillet blev solgt i en samlet pakke med tilhørende konsol og boxart. Daniel selv må slippe 200 kroner for sættet. I dag er dets værdi steget til intet mindre end 3.000 kroner.

- Da jeg fandt ud af, at den var udkommet i boxart, var jeg nødt til at skaffe den. Jeg har endnu ikke set en i perfekt stand, og det tør jeg nok heller ikke, fortæller Daniel Lund Christensen.

Det sæt Daniel købte var nemlig godt slidt, så et i perfekt stand vil uden tvivl være væsentligt mere værd.

SE OGSÅ: Video – Mød en samler: Anders And er flyttet ind hos Laila

Er du selv interesseret i at samle på gamle videospil, er Daniels råd, at du køber de spil du kan huske fra din barndom.
Er du selv interesseret i at samle på gamle videospil, er Daniels råd, at du køber de spil du kan huske fra din barndom.

Steget fra 25 kroner til 5.000 kroner

Et videospil, der er steget fra 25 kroner til 5.000 kroner, lyder næsten for godt til at være sandt. Men Daniel Lund Christensen har øje for videospil og forstår at gøre en god handel.

Spillet, der nu er 5.000 kroner værd, har titlen ’Magic Knight Rayearth’ og er et japansk videospil udviklet og udgivet af Sega. For at spille spillet skal du være indehaver af en Sega Saturn-spillekonsol.

LÆS OGSÅ: Barn i 90’erne – Så husker du disse brætspil

Daniels hade-videospil er Mambo – alligevel har han spillet stående i sin samling.
Daniels hade-videospil er Mambo – alligevel har han spillet stående i sin samling.

Så meget er Sega Saturn-spil værd

Sega Saturn har en helt særlig plads i Daniel Lund Christensen samling og hjerte. Daniel vurderer, at spil fra netop Sega Saturn som tommelfingerregel altid vil have en hvis værd. Problemet – og en af grundene til at spillene er så dyre – er, at de er meget vanskelige at få fingrene i. En del af spillerne bliver nemlig kun udgivet i USA og Japan.

Et spil Daniel er særligt glad for er Sega Saturn-spillet ’Super Tempo’. Den udgave af spillet Daniel har, måtte han slippe hele 1.000 kroner for. Det viste sig alligevel at være et godt køb. Spillet er nemlig cirka 3.000 kroner værd i dag.

’Super Tempo’ er dog ikke det eneste spil i Daniels Sega-samling, der er steget i værdi. Spillet ’Snatcher’, der skal spilles på konsollen Sega CD, er også steget fra 1.000 kroner til 3.000 kroner. 

SE OGSÅ: Video – DBAs dyreste Pokémon

Det dyreste videospil på DBA er – i skrivende stund – PlayStation-spillet 'MegaMan X6'.
Det dyreste videospil på DBA er – i skrivende stund – PlayStation-spillet 'MegaMan X6'.

Det dyreste videospil på DBA

Blandt de 2.500 PlayStations-spil, der lige nu er til salg på DBA, kan du finde spil i alle prisklasser. Det dyreste PlayStation spil er ’MegaMan X6’, som sælges for den nette sum af 1.400 kroner. Find det her så frem det stadig er til salg. 

’MegaMan X6’ også kendt som ’Rockman X6’ er et japansk videospil udviklet af Capcom. Det første spil i MegaMan-serien udkom i 1993 og blev hurtigt et hit.

Spillet, til salg på DBA, er det sjette i serien og kan spilles på PS1, PS2 og PS3 – dog kræver det et originalt PS1 memorycard.

Det er netop de gamle spil til PS1 og PS2, der er steget særligt meget i værdi. De originale spil i en rimelig stand findes der nemlig ikke særlig mange af.

Find det på DBA

 1. PSP, God, Fin stand

  PSP, God, Fin stand

  100,00 kr.29-05-2023
 2. Playstation 4, God

  Playstation 4, God

  800,00 kr.29-05-2023
 3. Controller, Playstation 4, Sony, Perfekt, 2 PlayStation 4 controllere med touchpad. 1 stk ladekabel

  Controller, Playstation 4, Sony, Perfekt, 2 PlayStation 4 controllere med touchpad. 1 stk ladekabel medfølger. Pris er per styk

  250,00 kr.29-05-2023
 4. Playstation 4, playstaion 4 god stand, God, Sælger denne playstation 4 med skærm og 2 kontroller, de

  Playstation 4, playstaion 4 god stand, God, Sælger denne playstation 4 med skærm og 2 kontroller, der følger også red dead redemption 2 med. Det virker perfekt, sælger da jeg ikke bruger den mere tænk

  900,00 kr.29-05-2023
 5. Playstation 3, God, PS3 og PS2 incl spil og Samsung 32” TV

  Playstation 3, God, PS3 og PS2 incl spil og Samsung 32” TV

  900,00 kr.29-05-2023
 6. Nintendo Switch, Lite, God, Super fin Nintendo Switch Lite sælges. Ikke brugt meget, så fremstår pæn

  Nintendo Switch, Lite, God, Super fin Nintendo Switch Lite sælges. Ikke brugt meget, så fremstår pæn uden de helt store brugsspor. Taske samt cover medfølger. Formateret, fuldt opladet og klar til

  800,00 kr.29-05-2023

Lige nu kan du finde mere end 600 spillekonsoller på DBA.

Nu du er ved at rode gemmerne igennem på jagt efter dine videospil, kan du med fordel snuppe dine gamle Kinderæg-figurer med. De ser måske ikke ud af meget – men de kan være mange penge værd. I videoen her kan du møde Ole, der har samlet Kinderæg-figurer til en værdi af 400.000 kroner.

Du møder næppe en større viskelæder-entusiast end Stine – der har fyldt sit hjem med 25.000 viskelædere. I videoen nedenfor guider Stine til, hvilke viskelædere du kan score kassen på dag.


Læs mere om Stine og hendes samling, her.

Relaterede artikler