DBAs dyreste: Stol
Video

DBAs dyreste: Stol

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Hvis du ikke kun vil sidde godt. Hvis du vil sidde RIGTIG godt OG eje en af Danmarks vildeste stole, så slå til nu. For en hel unik stol er lige nu til salg på DBA. Et kunstværk, faktisk. Og stolen er samtidigh DBAs Dyreste. Tag et kig på stolen, som der kun findes én af i verdenen, i videoen, her.

Opdatering: Stolen er i dag blevet solgt.

Sort, grå, rød eller læder-brun. Stole produceres tit i nogle lidt kedelige farver, og når designerne endelig giver den gas, må du forvente en helfarvet stol: Altså helt gul eller helt grøn.

Men den stol, som vi vil præsentere dig for, har alle regnbuens farver på én gang, og så er ”mønstret” helt specielt. Hvis man overhovedet kan kalde det for et mønster. Stolen er nemlig et kunstværk, designet af Kristian Hornsleth. Og prisen er også ganske særlig. Faktisk er stolen så dyr, at den er DBAs dyreste.

Klik på videoen øverst i artiklen for at se stolen, og der afslører vi også prisen.

Find det på DBA

 1. Finn Juhl, France Chair, Lænestol, 1 styks 
Finn Juhl France chair. 
Olieret Valnød
Sort Prestige læ

  Finn Juhl, France Chair, Lænestol, 1 styks Finn Juhl France chair. Olieret Valnød Sort Prestige læder. Stolen fremstår utrolig velholdt, uden hakker, mærker eller andet af betydning. Stolen er tid

  16.500,00 kr.17-04-2024
 2. Lænestol model 218 | Grete Jalk | Glostrup Møbelfabrik | Teak

  Lænestol model 218 | Grete Jalk | Glostrup Møbelfabrik | Teak

  Anden arkitekt, 218, Grete Jalk Lænestol, Lænestol model 218. Tegnet af Grete Jalk. Formgivet 1958. Udført i teak. Løse hynder i uldstof. Fremstillet hos Glostrup Møbelfabrik. Fremstår i pæn stand med

  7.800,00 kr.13-10-2023
 3. Anden arkitekt, Lænestole, Arkitekt tegnet læderstol i rigtig god stand. To styk, prisen er pr. styk

  Anden arkitekt, Lænestole, Arkitekt tegnet læderstol i rigtig god stand. To styk, prisen er pr. styk.

  1.500,00 kr.17-04-2024
 4. Slædestol

  Slædestol

  Børge Mogensen, Slædestol, Lænestol, Slædestol med flet som er helt intakt. Hyndesæt i rødligt stof, tilhørende skammel.

  18.500,00 kr.04-04-2024
 5. Anden arkitekt, ILVA, Lænestol, singelsofa, Købte denne gedigne hyggestol, til at sidde og læse i fo

  Anden arkitekt, ILVA, Lænestol, singelsofa, Købte denne gedigne hyggestol, til at sidde og læse i for et år siden i ILVA . Den er kæmpestor og dejlig blød. Desværre skal jeg flytte, til et sted hvor d

  4.000,00 kr.17-04-2024
 6. Illum Wikkelsø, Capella, Lænestol, Capella lænestole designet af Illum Wikkelsø og produceret hos N.

  Illum Wikkelsø, Capella, Lænestol, Capella lænestole designet af Illum Wikkelsø og produceret hos N. Eilersen. Stolen er i lavet i massivt teaktræ og ompolstret i 2021. Der forekommer lidt mærker i t

  5.000,00 kr.17-04-2024

I DBAs møbelkategori, finder du også kategorien ’Arkitekttegnet: møbler og belysning’. Klik her for at se de 341 arkitekttegnede lænestole, som netop nu er til salg.

Sådan blev stolen Gittes

Stolen er sat til salg af  54-årige Gitte Moulin, der har arbejdet sammen med Kristian Hornsleth. Hun og sønnen har nemlig arbejdet i kunstnerens galleri, hvor de hjalp Kristian Hornsleth med at få hans kunst ud til folk.

En dag blev der holdt en auktion til fordel for sårede veteraner, og her slog Gitte fra København til og bød på stolen. Og sådan blev den hendes.

LÆS OGSÅ: Har du 360.000 kroner? Kræftens Bekæmpelse har sat disse sjældne ting til salg

Hans J. Wegner er den arkitekt, som du finder flest lænestole fra på DBA. Men der er også godt med Børge Mogensen og Arne Jacobsen
Hans J. Wegner er den arkitekt, som du finder flest lænestole fra på DBA. Men der er også godt med Børge Mogensen og Arne Jacobsen
Du kan også finde andre værker fra Kristian Hornsleth til salg på DBA -faktisk er der i skrivende stund hele 29 annoncer, der matcher ’Kristian Hornsleth’ og 74, hvis du blot søger på ’Hornsleth’
Du kan også finde andre værker fra Kristian Hornsleth til salg på DBA -faktisk er der i skrivende stund hele 29 annoncer, der matcher ’Kristian Hornsleth’ og 74, hvis du blot søger på ’Hornsleth’

Derfor vil Gitte sælge sin stol

Gitte har nu sat stolen til salg på DBA, fordi den ikke længere passer ind i indretningen. Og det kan man ikke fortænke hende i, for stolen ser ganske speciel ud, og det kræver derfor de helt rigtige ting og den rigtige plads, hvis stolen skal passe bare nogenlunde ind.

Find det på DBA

 1. Lænestol, læder, Unknown, Hardly used, condition is great

  Lænestol, læder, Unknown, Hardly used, condition is great

  350,00 kr.17-04-2024
 2. Lænestol, andet, Cleveland, Sort med blanke ben.
Fra ikke ryger hjem.

  Lænestol, andet, Cleveland, Sort med blanke ben. Fra ikke ryger hjem.

  200,00 kr.17-04-2024
 3. Ektorp lænestol

  Ektorp lænestol

  Lænestol, andet, Ikea Ektorp, Nyt Ektorp stolestel købt 14.11.2023 for kr. 1799,-. Med ældre slidt, men renvasket betræk. Fra røg- og dyrefrit hjem. Nyt betræk kan købes i Ikea.

  500,00 kr.08-04-2024
 4. Lænestol, stof, Sofa Company, Vera Lænestol model, from the brand "Sofa Company".
Purchased new for

  Lænestol, stof, Sofa Company, Vera Lænestol model, from the brand "Sofa Company". Purchased new for 3999 Selling for 1500 !! Condition = very good l

  1.500,00 kr.17-04-2024
 5. Læderlænestol, læder, Design stol fra Berg furniture

  Læderlænestol, læder, Design stol fra Berg furniture

  600,00 kr.17-04-2024
 6. Loungestol, rotting, Lounge stol, Flot loungestol i teak træ og flet.

Er i rigtig fin stand! 

Kan

  Loungestol, rotting, Lounge stol, Flot loungestol i teak træ og flet. Er i rigtig fin stand! Kan afhentes på Amagerbro nær metro, eller måske leveres i Kbh og dele af sjælland. Spørg gerne om jeg k

  2.175,00 kr.17-04-2024

Du kan finde alverdens lænestole på DBA. Også gyngestole, læderlænestole og barokstole kan du finde på DBA. Eller hvad med en chaiselong?

Stolen er sat til salg for 110.000 kroner på DBA og kvalificerer sig dermed til at være DBAs dyreste.
Stolen er sat til salg for 110.000 kroner på DBA og kvalificerer sig dermed til at være DBAs dyreste.
De billigste arkitekttegnede stole på DBA koster helt ned til 40 kroner. Men måske du heller ikke kender til arkitekten Johnny Sørensen? Eller Magnus Olesen?
De billigste arkitekttegnede stole på DBA koster helt ned til 40 kroner. Men måske du heller ikke kender til arkitekten Johnny Sørensen? Eller Magnus Olesen?

Derfor købte Gitte et værk af lige netop Hornsleth

Stolen faldt i Gittes smag, fordi den er designet af Kristian Hornsleth. En kunstner, som Gitte synes, er meget provokerende – og det tiltaler hende.

Kristian Hornsleth er gal, spontan og totalt sjov. Det synes jeg også, stolen er
fortæller Gitte selv i videoen, som kan ses øverst i artiklen.

Find det på DBA

 1. Spisebordsstol, Fransk flet - træ - stål, 4 frisvinger stole sælges. Intakt og helt stramt flet på a

  Spisebordsstol, Fransk flet - træ - stål, 4 frisvinger stole sælges. Intakt og helt stramt flet på alle. De er i rigtig god stand! Prisen er angivet pr. stk og sælges gerne enkeltvist. Kan afhente

  975,00 kr.17-04-2024
 2. Spisebordsstol, Egetræ

  Spisebordsstol, Egetræ

  200,00 kr.17-04-2024
 3. Spisebordsstol, Thonet, 7 Thonet stole med fransk flet.
Stolene har nogle år på bagen, men de fremst

  Spisebordsstol, Thonet, 7 Thonet stole med fransk flet. Stolene har nogle år på bagen, men de fremstår generelt rigtig pænt og flettet er stramt og intakt. Prisen er angivet pr. styk.

  2.000,00 kr.17-04-2024
 4. Spisebordsstol, Fire ens stole. Samlet pris.
Der medfølger seks hynder, som ikke er så pæne, men god

  Spisebordsstol, Fire ens stole. Samlet pris. Der medfølger seks hynder, som ikke er så pæne, men gode at sidde på.

  120,00 kr.17-04-2024
 5. Spisebordsstol, Som nye. Sælges pga flytning. 5 stk for 1000 kr. Kan afhentes efter fra d 21 apr.

  Spisebordsstol, Som nye. Sælges pga flytning. 5 stk for 1000 kr. Kan afhentes efter fra d 21 apr.

  1.000,00 kr.17-04-2024
 6. Spisebordsstol, Ikea patrick, Køb alle 4 for 195,-

  Spisebordsstol, Ikea patrick, Køb alle 4 for 195,-

  195,00 kr.17-04-2024

7.478. Så mange spisebordsstole er i skrivende stund til salg på genbrugssitet. Vil du have en spisebordsstol til 250 kroner eller mindre, så har du netop nu 1.730 stole på DBA at vælge imellem.

Hvordan ser DBAs mærkeligste båd ud? Den har ikke vundet en officiel titel for at være genbrugssitets mærkeligste, men det kan vi vist godt blive enige om, at den er, ik’? Tag selv et kig på den orange mærkelighed, lige her.

Du kan også læse, hvorfor vandsengen engang blev sådan et hit, og hvorfor sengen kom ud af vores soveværelser ligeså hurtigt, som den næsten kom ind. Læs mere om dette i artiklen, her.

Hvis du er vild med tjekkede møbler, så lav din egen daybed. Det er jo så moderne med daybeds. Og genbrug. Og den her er virkelig flot. Og så kan du endda lave den ud af en gammel dør. Tjek ud, hvordan og hvorledes i videoen herunder.

Du kan læse mere om, hvad du skal bruge, for at lave denne daybed, og hvordan du bærer dig ad trin for trin, i artiklen bag videoen, som du finder, her.

Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.

Relaterede artikler