DBAs dyreste fjernstyrede båd
Video

DBAs dyreste fjernstyrede båd

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

DBA dyreste fjernstyrede båd er ret vild. Den kan sejle enormt hurtigt, den har to benzintanke, og så er den bygget sådan, at den kan klare både høje bølger og åbent hav. Hvis uheldet er ude, og den vælter, er der bygget en badebold ind i den, som holder den oppe. Nu kan den blive din. 

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er båden blevet solgt

DBAs dyreste fjernstyrede båd er det, man kalder en ’Power boat’. Modellen hedder ’MHZ No Mercy’, og så er den gul.

Det gule lyn fik Martin Carretero fra Lyngby fingrene i efter en tur til Holland for at overtale den tidligere ejer til at sælge den. I første omgang ville den tidligere ejer ikke af med nåden, men Martin var vedholdende, og til sidst blev han altså ejer af båden.

- Så fik jeg min drømmebåd, jeg havde kigget på i en del år, fortæller Martin.

Men nu er det altså blevet tid til, at den skal have ny ejer igen, og det kan blive dig. Det eneste krav, 49-årige Martin har til den nye bådejer, er, at du passer godt på den. Han sælger den, fordi han ikke længere får den brugt nok, og det, synes han, er synd.

- Grunden, til at jeg skal af med min drømmebåd, er, at den ikke skal stå på hylden. Den skal ud at sejle, den skal i vandet, og der er nogle nye, der skal ud at race med den, fortæller Martin.

I videoen øverst i artiklen kan du opleve, hvordan den fjernstyrede båd ser ud, når den sejler i fuld fart over vandet. I artiklen her kan du blive meget klogere på, hvorfor denne båd er så vild, og hvorfor du ikke kommer til at skulle bruge meget tid på at overtale kæresten til at få den hjem og stå.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret båd, Bonzi Sport Catamaran Racerbåd, Racerbåd 1,2 m lang med zenoah 26cc 5,5hp. Meget fi

  Fjernstyret båd, Bonzi Sport Catamaran Racerbåd, Racerbåd 1,2 m lang med zenoah 26cc 5,5hp. Meget fin stand. Vandkølet motor med kobling +vandpumpe + selvstarter og tunudstødning og spektrum fjernstyr

  8.800,00 kr.12-06-2024
 2. Fjernstyret båd, Zenoah PUM-motor Zenoah PUM-motor, Sælges:

Jeg sælger en benzinmotor og delene fra

  Fjernstyret båd, Zenoah PUM-motor Zenoah PUM-motor, Sælges: Jeg sælger en benzinmotor og delene fra, da jeg har købt en benzinbåd, som jeg vil lave om til el. Selve motoren er en Zenoah PUM-motor med

  1.950,00 kr.10-06-2024
 3. Fjernstyret båd, Hydro & Marine Tysk kvalitet Hydro & Marine Tysk kvalitet, Sælges:
Opgraderet "Hyd

  Fjernstyret båd, Hydro & Marine Tysk kvalitet Hydro & Marine Tysk kvalitet, Sælges: Opgraderet "Hydro & Marine Tysk kvalitet Mono Speedbåd med Lehner Motor Denne skønhed er netop blevet opgraderet

  6.950,00 kr.10-06-2024
 4. Fjernstyret båd, Sonicwake 36" Brushless Deep-V Sonicwake 36" Brushless Deep-V, Sælges:

Sonicwake 3

  Fjernstyret båd, Sonicwake 36" Brushless Deep-V Sonicwake 36" Brushless Deep-V, Sælges: Sonicwake 36" Brushless Deep-V Båden er perfekt til både nybegyndere og erfarne sejlere. Den er sjov, smart de

  2.750,00 kr.10-06-2024
 5. Fjernstyret båd, Klassisk Riva-båd Klassisk Riva-båd, Sælges:

Klassisk Riva-båd

Smukt håndbygget k

  Fjernstyret båd, Klassisk Riva-båd Klassisk Riva-båd, Sælges: Klassisk Riva-båd Smukt håndbygget klassisk Riva-båd med dobbelte 12V-motorer og V-remtræk. Båden er malet med flere lag maling og lak o

  3.950,00 kr.10-06-2024
 6. Fjernstyret båd, Optimist Graupner sejlbåd. Optimist Graupner sejlbåd., Sælges: Optimist Graupner s

  Fjernstyret båd, Optimist Graupner sejlbåd. Optimist Graupner sejlbåd., Sælges: Optimist Graupner sejlbåd. Smuk at se på med masser af fine detaljer. Båden kan også stå til pynt på vindueskarmen.

  2.550,00 kr.10-06-2024

Der er i skrivende stund 44 fjernstyrede både til sal på DBA. Find dem, her.

Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd

Båden er lavet i skalaen 1:5, og den er 188 centimeter lang. Men selvom den er noget mindre end en båd, du selv kunne sidde i og nyde en tur på de blå bølger i, er den altså meget virkelighedsnær i alle de andre ting, den kan.

Den fjernstyrede speedbåd er ikke snoldet, når det kommer til hestekræfter. Mange modelskibe på samme størrelse som ’MHZ No Mercy’ har 3,5 hestekræfter.

- Den her har altså et sted mellem 15 og 18 heste, fortæller Martin.

De mange hestekræfter gør også, at motoren, som er en 50 kubik Polini, kan få båden op i ret høj fart. Du kan på stille vand få power boaten til at sejle op mod 90 kilometer i timen, så det er altså med at have godt fat i controlleren.

Udover, at den kan sejle hurtigt, kan den også stå helt stille på vandet, fordi den har slyngkobling.

Når nu den kommer op i høj fart, er det godt, at den også kan køle, og denne båd har altså fire vandkølere omkring motoren og udstødningen.

LÆS OGSÅ: Disse Porsche-modelbiler er steget i værdi

Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.

Det koster båden

Martin har, siden han overtog båden, lavet nogle justeringer, som han syntes passede til, og som han mente gjorde det nemmere at bruge båden. Han har blandt andet lavet ny ræling og et benzindæksel. Martin har altså på den måde fået båden tilpasset til ham.

- Gennem 10-12 år er den blevet min båd, fortæller Martin.

Og så er det jo også klart, at når han har brugt så meget tid på power boaten, vil han gerne have lidt for arbejdet – måske også fordi han også føler sig forbundet til båden.

- Hvis du drømmer om at få en af Danmarks måske hurtigste og måske største power boats, så kan den blive din for 15.000 kroner, fortæller Martin.

Med i prisen på den fjernstyrede båd får du også et cover og en specialfremstillet trailer til at transportere den.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvor vildt det ser ud, når DBAs dyreste fjernstyrede båd er i aktion på vandet.

LÆS OGSÅ: Disse gamle modeltog er steget i værdi

Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.

Denne detalje sikrer dig, at kæresten tillader båden i hjemmet

Båden har benzinmotor, og den har to tanke. Det har den, fordi Martin gerne ville have, at tyngdepunktet var så stabilt som muligt. Og du skal ikke tænke på, om den ene tank så ikke bare tømmes først og dermed forskyder tyngdepunktet. Tankene tømmes på samme tid, så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Da der er benzin på motoren, frygter du måske, at kæresten vil synes, det lugter for meget til at ville have den stående derhjemme. Men der kan du meget enkelt sikre dig, at det ikke bliver et problem.

- Jeg bruger kun Aspen miljøbenzin, og det er der én simpel årsag til: Den kan stå indenfor, uden at den lugter. Og så er du sikker på, at kæresten ikke bliver sur på dig, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: De seks vildeste fund i DBAs historie

DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.
DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.

Disse steder kan du sejle med båden

Du skal ikke være det mindste nervøs for at slippe den fjernstyrede båd fri på det åbne hav – også selvom der er vind og bølger. Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd sagtens klare, forsikrer Martin.

Når du får båden op nær tophastigheden, frygter du måske, at den nemt vælter ved retningsskift. Men også det er der tænkt over. Båden har nemlig to ror bagpå, som sikrer, den ikke vælter lige så nemt. Derudover sidder også en speciallavet propel og et drev, der kan justeres efter, hvordan man sejler.

- Skulle det gå galt, når båden kommer ud, hvilket det jo godt kan, fik jeg den fikse ide at smide en badebold ud foran i båden, fortæller Martin.

Dermed holder båden sig oppe, indtil den kommer ind til land igen, og du kan tømme den for vand.

Og der er ikke meget at bekymre sig om ved båden, den er sikret mod alle slags uheld. Bagpå båden er et lille hul med en kugle, så båden kan tømmes for vand, hvis der skulle komme noget ind. Kuglen sikrer, at der kun kan komme vand ud og ikke ind i den.

Derudover har den indbygget en servo, som gør, at den kan justeres efter, om der er høje bølger eller helt stille vand.

- Jeg har faktisk været ude at sejle med den i 40 cm høje bølger, fortæller Martin.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, Traxxas TRX-4 Bronco, skala 1/10, Traxxas TRX-4 sælges! 

Bilen står som stort set

  Fjernstyret bil, Traxxas TRX-4 Bronco, skala 1/10, Traxxas TRX-4 sælges! Bilen står som stort set ny, og har næsten ikke kørt. Crawlede var ikke mig, men derfor har den alligevel fået hele armen m

  3.950,00 kr.14-06-2024
 2. Fjernstyret bil, Traxxas UDR, skala 1/7, Sælger denne super velholdte Traxxas UDR da jeg simpelthen

  Fjernstyret bil, Traxxas UDR, skala 1/7, Sælger denne super velholdte Traxxas UDR da jeg simpelthen har købt for mange biler. Den er selvfølgelig blevet brugt, men fremstår velholdt og vedligeholdt

  3.500,00 kr.14-06-2024
 3. Fjernstyret bil, Traxxas T-Maxx, skala 1:10, 3.3trx kørt en liter brændstof fra ny. Div dele medfølg

  Fjernstyret bil, Traxxas T-Maxx, skala 1:10, 3.3trx kørt en liter brændstof fra ny. Div dele medfølger (se billede) samt 2 liter brændstof

  2.200,00 kr.14-06-2024
 4. Fjernstyret bil, FG, 

Krumtap fra Zenoah

Fejler 100% intet

  Fjernstyret bil, FG, Krumtap fra Zenoah Fejler 100% intet

  250,00 kr.14-06-2024
 5. Fjernstyret bil, 

Ace RC DS1015


Ace RC DS1015 - Digital Servo

  Fjernstyret bil, Ace RC DS1015 Ace RC DS1015 - Digital Servo

  250,00 kr.14-06-2024
 6. Fjernstyret bil, Haiboxing Volcano, skala 1 : 10, En rigtig flot Volcano med nogle flotte farver, en

  Fjernstyret bil, Haiboxing Volcano, skala 1 : 10, En rigtig flot Volcano med nogle flotte farver, en meget holdbar bil til små penge. 1 : 10, 2 wd. ( baghjuls træk ). Ingen skader på karossen !!. Stan

  550,00 kr.14-06-2024

Er du mere til fart på landjorden, så kan du finde alle fjernstyrede biler til salg på DBA, her.

Er du mere til både, hvor du selv kan gå ombord og sejle ud og nyde sommeraftenerne på? Du kan opleve en båd, der i 2018 var DBAs dyreste båd. Prisen lå på et niveau de færreste har råd til, men den er også pivlækker og smækfyldt med luksus.

Det er ikke kun på vandet, fjernstyrede transportmidler kan være meget virkelighedsnære. Brian Kresten Andersen har tidligere haft den dyreste fjernstyrede lastbil til salg på DBA. Lastbilen er lavet i miniudgave, men havde detaljer der virkede meget livagtige. Se den i videoen herunder.

 

Du kan læse mere om DBAs dyreste fjernstyrede lastbil, her.

Relaterede artikler