DBAs dyreste: Brætspil
VideoLivsstil

DBAs dyreste: Brætspil

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Et fodbold-brætspil, der ikke kun gør dig til en bedre fodboldspiller, men også er signeret af 16 danske landsholdsstjerner. Det er dét, der udgør DBAs dyreste brætspil, som Flemming har til salg. Men hvad skal det koste? Se videoen og find ud af det!

39.000 gode danske kroner for et brætspil. Det lyder måske lidt vanvittigt. Men spillet er faktisk vurderet til hele 50.000 kroner! Så man kan jo nærmest kalde det for et røverkøb…

Til den pris er der naturligvis ikke tale om et hvilket som helst brætspil.

Spillet hedder ’flickball’ og er et fodbold-strategispil. Lige netop 52-årige Flemmings Eibergs flickball-spil har faktisk været brugt af selveste landsholdet, og spillerne har hver især sat deres krusedulle på den græsgrønne spilleplade.

Find det på DBA

 1. Disney , brætspil, Disney - BrætspilletEye Found It! Hidden Picture Game 

Beskrivelse: 
Spillerne s

  Disney , brætspil, Disney - BrætspilletEye Found It! Hidden Picture Game Beskrivelse: Spillerne skal forsøge at nå igennem banen og frem til Askepots slot - inden klokken slår 12. Undervejs skal ma

  350,00 kr.31-03-2023
 2. Stratego, Mængderabat , brætspil, Vildkat, ligretto , junior matador, matador , Kalaha, ludo, skak,

  Stratego, Mængderabat , brætspil, Vildkat, ligretto , junior matador, matador , Kalaha, ludo, skak, backgammon , partners, Kinaskak , junior scrablle, Stratego 50-100

  50,00 kr.31-03-2023
 3. Til børn og voksne , Spil, brætspil, Har de her spil der sælges de fejler ikke nået stå bare derfor

  Til børn og voksne , Spil, brætspil, Har de her spil der sælges de fejler ikke nået stå bare derfor sælges de for dem alle kun 120 kroner eller kom med et bud vis det er

  120,00 kr.31-03-2023
 4. Håndlavet keramisk skaksæt Græske guder fra Olympu, Skakspil, brætspil, En bonde og et tårn er desvæ

  Håndlavet keramisk skaksæt Græske guder fra Olympu, Skakspil, brætspil, En bonde og et tårn er desværre brækket med kan limes.

  3.000,00 kr.31-03-2023
 5. Mastermind, Strategi , brætspil, Brugt-men okay stand  20kr pr stk

  Mastermind, Strategi , brætspil, Brugt-men okay stand 20kr pr stk

  20,00 kr.31-03-2023
 6. DON'T WORRY!, The Simpsons Ludo brætspil , brætspil, Fedt Ludo brætspil The Simpsons DON'T WORRY! me

  DON'T WORRY!, The Simpsons Ludo brætspil , brætspil, Fedt Ludo brætspil The Simpsons DON'T WORRY! med flotte The Simpsons figurer Fremstår godt som nyt og med spilleregler. Kan afhentes 2450 Kbh sv e

  300,00 kr.31-03-2023

Lige nu er der mere end 10.000 (!!) brugte brætspil til salg på DBA. Og du slipper billigt - 7.388 af de brugte brætspil koster nemlig mellem 0 og 200 kroner.

”Landsholdet spiller da ikke brætspil…”

Jo, de gør så! Landsholdet brugte præcis dét brætspil, som du nu kan købe af Flemming fra Værløse på DBA til at udvikle deres strategi på grønsværen tilbage i 2018.

Spillet er ganske vidst fantastisk underholdende, som Flemming selv siger, men overblikket over banen gør det også muligt at udvikle og øve taktik på banen. Taktik, man kan tage direkte med ud på en rigtig fodboldbane. Og som Flemming så rigtigt uddyber:

Fodbold, det spilles med benene – men det vindes med hovedet!

Dertil tilføjer han, at spillet er oplagt til at illustrere forsvarstræning, opspilsmønstre, individuel træning og afslutningsmønstre. Ting, der er med til at gøre dig til en bedre fodboldsspiller.

SE OGSÅ: DBAs dyreste ATV

Flemmings flickball-spil er komplet med spillere, kegler, taktik-pile og bold, selvfølgelig!
Flemmings flickball-spil er komplet med spillere, kegler, taktik-pile og bold, selvfølgelig!
Dyk helt ned i spillet og taktikken bag, når du udvikler dine opspilsmønstre eller forsvarsstrategi
Dyk helt ned i spillet og taktikken bag, når du udvikler dine opspilsmønstre eller forsvarsstrategi

Samleobjekt eller brætspil?

Flemmings flickball-spil er ligeså meget et samleobjekt, som det er et brætspil – hvilket prisen også afspejler.

Grunden til dét er selvfølgelig, at spillet har været i landsholdslejrens varetægt i 2018. Historien om, at netop dette spil har været med til at udvikle taktikken bag faktiske landsholdskampe – plus spillernes autografer – er med til at presse prisen op.

Mangler du et redskab, til at udvikle taktikken på dit serie 5 fodboldhold? Eller vil du bare kunne blære dig lørdag aften ved at hive det sejeste og dyreste brætspil op ad skuffen? Så er det Flemmings flickball-spil, du skal købe.

LÆS OGSÅ: John har hele huset fyldt med Lego

Med et flickball-spil får du det store overblik over taktikken bag fodbold
Med et flickball-spil får du det store overblik over taktikken bag fodbold

Hvis du syntes, at 39.000 kroner er mange penge at bruge på et samlerobjekt? Så skal du måske ikke se vores video med Stine, der bruger meget tid og mange penge på at fylde sit hus med viskelædere.

Vi har også en video med Mark, der sælger højtalere for 2 millioner kroner – det er DBAs dyreste højtalere! Pludselig blegner prisen for Flemmings flickball-spil.

Er du lidt mere pragmatisk, kan du for samme 39.000 kroner, få en brugt bil på DBA. Læs blandt andet vores artikel om de 5 grimmeste biler, der er til salg på DBA – nok er de grimme, men de er også billige!

Du kan også se med i videoen herunder, hvor vi løfter sløret for, hvordan DBAs dyreste Porsche ser ud, og ikke mindst: Hvordan den kører.


Klik her og læs mere om den dyre Porsche. Måske den stadig er til salg på DBA?

Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.

Relaterede artikler