DBAs dyreste: Brætspil
VideoLivsstil

DBAs dyreste: Brætspil

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Et fodbold-brætspil, der ikke kun gør dig til en bedre fodboldspiller, men også er signeret af 16 danske landsholdsstjerner. Det er dét, der udgør DBAs dyreste brætspil, som Flemming har til salg. Men hvad skal det koste? Se videoen og find ud af det!

39.000 gode danske kroner for et brætspil. Det lyder måske lidt vanvittigt. Men spillet er faktisk vurderet til hele 50.000 kroner! Så man kan jo nærmest kalde det for et røverkøb…

Til den pris er der naturligvis ikke tale om et hvilket som helst brætspil.

Spillet hedder ’flickball’ og er et fodbold-strategispil. Lige netop 52-årige Flemmings Eibergs flickball-spil har faktisk været brugt af selveste landsholdet, og spillerne har hver især sat deres krusedulle på den græsgrønne spilleplade.

Find det på DBA

 1. Nemesis, Strategi, brætspil, Jeg sælger dette fede brætspil fra Rebel.

Spillet har været i brug én

  Nemesis, Strategi, brætspil, Jeg sælger dette fede brætspil fra Rebel. Spillet har været i brug én gang der er malet flotte farver på nogle af figurerne, og alt følger med.

  600,00 kr.21-03-2023
 2. Forskellige, Børne og familie spil, brætspil, Alle spil er intakte
Kommer fra ikke ryger hjem
50kr p

  Forskellige, Børne og familie spil, brætspil, Alle spil er intakte Kommer fra ikke ryger hjem 50kr pr spil 2 Spil 75kr 3 spil 90kr 4 spil 100kr Hentes i Hammel

  50,00 kr.21-03-2023
 3. Logik for begyndere Brætspil, brætspil, Sælger her et Logik for begyndere Brætspil

Alt er talt op o

  Logik for begyndere Brætspil, brætspil, Sælger her et Logik for begyndere Brætspil Alt er talt op og det er komplet Forsendelse: DAO 1Kg/39Kr. GLS Pakke 1Kg/41Kr. Bring 1Kg/41Kr. PostNord Pakke 2Kg/

  30,00 kr.21-03-2023
 4. Musikquiz, Musikquiz, brætspil, Helt nyt. Alle dele er der.

Sender ikke.

  Musikquiz, Musikquiz, brætspil, Helt nyt. Alle dele er der. Sender ikke.

  175,00 kr.21-03-2023
 5. Myretuen, Børne- og familiespil, brætspil, Nyt og i folie

  Myretuen, Børne- og familiespil, brætspil, Nyt og i folie

  130,00 kr.21-03-2023
 6. Politi og Røvere Brætspil, brætspil, Sælger her et Politi og Røvere Brætspil

Alt er talt op og det

  Politi og Røvere Brætspil, brætspil, Sælger her et Politi og Røvere Brætspil Alt er talt op og det er komplet Forsendelse: DAO 500g/39Kr. GLS Pakke 1Kg/41Kr. Bring 1Kg/41Kr. PostNord Pakke 2Kg/50kr.

  50,00 kr.21-03-2023

Lige nu er der mere end 10.000 (!!) brugte brætspil til salg på DBA. Og du slipper billigt - 7.388 af de brugte brætspil koster nemlig mellem 0 og 200 kroner.

”Landsholdet spiller da ikke brætspil…”

Jo, de gør så! Landsholdet brugte præcis dét brætspil, som du nu kan købe af Flemming fra Værløse på DBA til at udvikle deres strategi på grønsværen tilbage i 2018.

Spillet er ganske vidst fantastisk underholdende, som Flemming selv siger, men overblikket over banen gør det også muligt at udvikle og øve taktik på banen. Taktik, man kan tage direkte med ud på en rigtig fodboldbane. Og som Flemming så rigtigt uddyber:

Fodbold, det spilles med benene – men det vindes med hovedet!

Dertil tilføjer han, at spillet er oplagt til at illustrere forsvarstræning, opspilsmønstre, individuel træning og afslutningsmønstre. Ting, der er med til at gøre dig til en bedre fodboldsspiller.

SE OGSÅ: DBAs dyreste ATV

Flemmings flickball-spil er komplet med spillere, kegler, taktik-pile og bold, selvfølgelig!
Flemmings flickball-spil er komplet med spillere, kegler, taktik-pile og bold, selvfølgelig!
Dyk helt ned i spillet og taktikken bag, når du udvikler dine opspilsmønstre eller forsvarsstrategi
Dyk helt ned i spillet og taktikken bag, når du udvikler dine opspilsmønstre eller forsvarsstrategi

Samleobjekt eller brætspil?

Flemmings flickball-spil er ligeså meget et samleobjekt, som det er et brætspil – hvilket prisen også afspejler.

Grunden til dét er selvfølgelig, at spillet har været i landsholdslejrens varetægt i 2018. Historien om, at netop dette spil har været med til at udvikle taktikken bag faktiske landsholdskampe – plus spillernes autografer – er med til at presse prisen op.

Mangler du et redskab, til at udvikle taktikken på dit serie 5 fodboldhold? Eller vil du bare kunne blære dig lørdag aften ved at hive det sejeste og dyreste brætspil op ad skuffen? Så er det Flemmings flickball-spil, du skal købe.

LÆS OGSÅ: John har hele huset fyldt med Lego

Med et flickball-spil får du det store overblik over taktikken bag fodbold
Med et flickball-spil får du det store overblik over taktikken bag fodbold

Hvis du syntes, at 39.000 kroner er mange penge at bruge på et samlerobjekt? Så skal du måske ikke se vores video med Stine, der bruger meget tid og mange penge på at fylde sit hus med viskelædere.

Vi har også en video med Mark, der sælger højtalere for 2 millioner kroner – det er DBAs dyreste højtalere! Pludselig blegner prisen for Flemmings flickball-spil.

Er du lidt mere pragmatisk, kan du for samme 39.000 kroner, få en brugt bil på DBA. Læs blandt andet vores artikel om de 5 grimmeste biler, der er til salg på DBA – nok er de grimme, men de er også billige!

Du kan også se med i videoen herunder, hvor vi løfter sløret for, hvordan DBAs dyreste Porsche ser ud, og ikke mindst: Hvordan den kører.


Klik her og læs mere om den dyre Porsche. Måske den stadig er til salg på DBA?

Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.

Relaterede artikler