DBAs dyreste bil til børn
VideoUdeliv

DBAs dyreste bil til børn

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

’Alt er lavet professionelt af autoelektriker, og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’. Sådan skriver Jimmy i sin DBA-annonce. Han sælger nemlig i skrivende stund DBAs dyreste bil til børn. En bil, han sammen med sønnen Max har opgraderet, men nu er Max vokset sig ud af bilen, så nu skal vognen have en ny fører. Måske det er dit barn, der drømmer om at trykke på speederen? 

Drengedrømme. Hvem har ikke haft en drøm som dreng om at blive brandmand, om at køre i en politibil eller eje en super fed bil. Drømme, som de fleste husker, fordi de har været så store ønsker som barn og gennem hele barndommen, og først som voksen har man haft mulighed for at realisere dem. Og nej, i dag er alle mænd jo ikke blevet brand- eller politimænd, så noget tyder på, at når først årerne går, og man bliver ældre, begynder drømmene at blive mindre og mindre presserende.

Sådan gik det ikke for 42-årige Jimmy. Som barn ønskede han sig brændende en bil, han som lille knægt kunne drøne rundt i. En super ’loadet’ bil. Det kom han ikke til, men som voksen købte han sig børnebilen:

- Jeg havde en drøm som barn om, at jeg godt kunne tænke mig sådan en bil, og den drøm havde jeg ikke helt sluppet, da jeg blev voksen, fortæller Jimmy fra Odense S.

Hans situation, hvor det ikke var muligt at få opfyldt drengedrømmen som dreng, vil han ikke videregive til sønnen. Jimmy Elkjær har derfor skænket sin søn, Max, en bil til børn, så Max’ drengedrøm kunne få lov til at gå i opfyldelse, mens det stadig var muligt for Max selv at køre i den.

Bilen har Jimmy købt på DBA, men i dag er bilen nærmest ugenkendelig, for Max og Jimmy har skænket 40 timer i garagen på at få bilen til at være så optimal, sej og pimpet som muligt.

I videoen herover kan du se, hvordan den specialbyggede Gaucho Superpower tager sig ud. Du kan også læse med herunder, hvor vi afslører alle de specielle elementer, som far og søn har implementeret på bilen.

’Den passer da lige til min søn’, tænkte Jimmy, da han i 2016 fandt bilen på DBA
’Den passer da lige til min søn’, tænkte Jimmy, da han i 2016 fandt bilen på DBA

Det koster bilen

En sko, hvor sålerne er i stykker, en ske med hul i eller en bil, der ikke kan køre – alle tre skavanker gør, at tingene bliver sat ud af funktion. Men det skræmte ikke Jimmy. Han købte nemlig sidstnævnte – en bil, der ikke kunne køre. Jimmy har nemlig hænderne godt skruet på, og et hjerte der banker for sin søn. Han ville sammen med sønnen Max bygge en bil, der ikke manglede noget:

- Det var sjovt at komme lidt ekstra på bilen, griner Jimmy.

Jimmy købte den lille børnebil i 2016, og 40 timer i selskab med bil og søn i garagen senere, stod bilen klar til sjov og pas. 6.500 kroner koster bilen, hvis du køber den fra ny fra fabrikken, men far og søn håber at få 9.500 kroner for deres børnedyt.

- Prisen afspejler, at der er blevet brugt en del timer på den, og at der er tilføjet en del ekstraudstyr, fortæller Jimmy, mens sønnen supplerer:

- Det har virkelig været sjovt at bygge bilen.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, fjernstyret, Rustler 4 x 4, Rustler 4x4 VXL er nyeste vanvittige bil fra Traxxas! U

  Fjernstyret bil, fjernstyret, Rustler 4 x 4, Rustler 4x4 VXL er nyeste vanvittige bil fra Traxxas! Udseendet kommer fra den populære Rustler og de ekstreme køreegenskaber er inspireret af den nye E-Re

  2.500,00 kr.06-06-2023
 2. FG RASING, fjernstyret, Sælges for højest bydene denne benzin drevet raser bil der er meget udstyr m

  FG RASING, fjernstyret, Sælges for højest bydene denne benzin drevet raser bil der er meget udstyr med incl resevedele, jeg har fået den for betaling af en anden vare jeg ved den virker selv, andet fo

  1.000,00 kr.06-06-2023
 3. El bil , fjernstyret, 4x4, Fejler intet men er Selvfølgelig brugt af mine børn.. 

Nyt batter er Mon

  El bil , fjernstyret, 4x4, Fejler intet men er Selvfølgelig brugt af mine børn.. Nyt batter er Monteret.. Lader og Fjernbetjening medfølger.. Pris 2800

  2.800,00 kr.05-06-2023
 4. L bil , Audi, En fedt legertøj bil til børn den værker godt , den er brugt til et børn.

  L bil , Audi, En fedt legertøj bil til børn den værker godt , den er brugt til et børn.

  1.200,00 kr.05-06-2023
 5. Traxxas E REVO vxl brushless 1/16, fjernstyret, Traxxas, Sælger den rigtig fede fjernstyrede bil, so

  Traxxas E REVO vxl brushless 1/16, fjernstyret, Traxxas, Sælger den rigtig fede fjernstyrede bil, som jeg har haft meget sjov med. Ved et køb af 1 nyt batteri fra morfars eller anden butik, kører den

  1.400,00 kr.04-06-2023
 6. El bil, fjernstyret, Bmw veteranbil, Virkelig flot BMW Veteranbil på el til børn.

De kraftige motor

  El bil, fjernstyret, Bmw veteranbil, Virkelig flot BMW Veteranbil på el til børn. De kraftige motorer giver træk på begge baghul, og gør den yderst terrængående, så den nemt kan køre i græs, jord m.v

  1.000,00 kr.03-06-2023

Alt det, bilen har fået af ekstraudstyr

Køber du Max’ og Jimmys bil, får du en vogn, der kan køre 14 kilometer i timen i én-to timer, før den skal oplades igen. Det er altså en elbil - en bil, der har flere hestekræfter, end du måske tror, for bilen kan trille afsted med hele seks børn. De to af dem kan sidde i selve bilen, mens de resterende fire kan tage plads i den sammenklappelige vogn med tag, som kan hægtes på bilen. Far og søn har endda forstærket forbindelsen mellem ”trailer” og bil, så traileren også kan holde til at trække rundt med en voksen siddende i. Se selv i videoen.

Bilen er udstyret med trepunktsseler, og hvad det betyder, kan du se i videoen, for Jimmy demonstrerer, hvordan selerne fungerer. Betaler du de 9.500 kroner, får du også en bil med to horn: Et Ford A-horn og et ’Ghostbusters’-horn (ECTO-1-sirene). Du kan lytte til hornet i videoen, for det har nemlig en ganske særlig lyd. En lyd, Jimmy har jagtet og betalt for:

- Jeg kunne ikke finde hornet med den korrekte lyd. Jeg prøvede selv at lave lidt forskelligt, men det lød ikke rigtigt. Men så fandt jeg frem til én på eBay, der lavede de her små sæt. Det kostede 60 kroner. Jeg måtte dog vente fire måneder og give 400 kroner i fragt for det, fortæller Jimmy.

Solbrilleholder, kopholder og brobizz er også monteret på den lille dyt, og det samme gælder et lydanlæg. Men ikke et hvilket som helst – for her kan man nemlig se, at det er ’far’, der har hjulpet med at bygge bilen. Lydanlægget udgøres nemlig af en CD-afspiller.

Jeg satte min gamle CD-afspiller i bilen, og det synes vi var hyggeligt, for så kunne vi finde alle de gamle CD’er frem. Det var sjovt at høre dem igen. Men anlægget fik regn og gik i stykker
fortæller Jimmy.

Og her ville mange nok have puttet noget simpelt Bluetooth-anlæg ind i børnebilen, men Jimmy synes, CD-anlægget var så god en idé, at han gik ud og købte bilen en ny CD-afspiller:

- Så vi kunne høre de gode, gamle CD’er, griner Jimmy, der fortæller, at anlægget er bygget sammen af gamle højtalere, han havde liggende.

Anlægget har Jimmy primært fra en gammel bil, og det består af et Alpine head-unit med cd og Bluetooth, to diskanter foran, to mellemtoner i midten, en subwoofer bygget ind i reservehjul, en diskant, der driver bassen og en pioneer-forstærker. Lyt til anlægget i videoen.

LÆS OGSÅ: Søgning efter denne vare er steget med flere hundrede procent

’Alt er lavet professionelt af autoelektriker ,og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’, skriver Jimmy i sin DBA-annonce.
’Alt er lavet professionelt af autoelektriker ,og bilen er 100 procent i orden og lavet til at holde’, skriver Jimmy i sin DBA-annonce.

’Bilens motorrum bærer nok præg af, at der er en, der har hygget sig med at lave det’

Bilens motorrum er også blevet forbedret. Far og søn har sat en kraftigere motor i, som endda er blæserkølet.

- Bilens motorrum bærer nok præg af, at der er en, der har hygget sig med at lave det, griner Jimmy.

I motorrummet finder du det meste af elektronikken på bilen, og du kan selv tage et kig ind i bilens motorrum i videoen, som du finder øverst i artiklen.

Bilen er som tidligere skrevet en elbil, og Jimmy har monteret ekstrabatterier på vognen, og dermed har bilen i dag otte batterier, som er ’9ah AGM-batterier’, der tilsammen har en totalkapacitet på 36ah.

Bilen kan dermed holde sig trillende i længere tid end normalt. Føreren skal heller ikke være nervøs for, om bilen pludselig løber tør for strøm, og dermed strander på en ukendt villavej, for Jimmy har implementeret en skærm, så føreren kan orientere sig om, hvor opladt eller mangel på samme, batteriet er.

- Jeg har også forbedret styretøjet: Der er nu kugleleje i styretøjet og metalbøsninger i stedet for plastik, fortæller Jimmy.

Bilen har også fået tilført et såkaldt ’rosablink’ og langt lys. Dens hjul udgøres ikke af plastikdæk, som man ser det på flere andre børnebiler. Den har gummidæk.

Og så har børneelbilen desuden så mange flere detaljer, end hvad vi kan nå at skrive her i artiklen, at du må klikke idg ind på Jimmy og Max’ DBA-annonce, hvis du vil læse dig til det hele.

Find det på DBA

 1. JBL Gto 12”, Subwoofer, Yderst pæn og velholdt 12” jbl gto sub med indbygget forstærker, fremstår næ

  JBL Gto 12”, Subwoofer, Yderst pæn og velholdt 12” jbl gto sub med indbygget forstærker, fremstår næsten som ny, pris er fast og bud slettes uden svar…

  1.100,00 kr.07-06-2023
 2. Forstærker HiFi System DSP S677A

  Forstærker HiFi System DSP S677A

  Forstærker HiFi System DSP S677A, Forstærker HiFi System DSP S677A, Forstærker HiFi System DSP S677A Modeller med S677A HiFi system Professional DSP Fra: DY15175 F11 520D A N47N 03.05.2013 65126818

  5.813,00 kr.24-05-2023
 3. Smart Fortwo, Højttaler, 2 stk. originale dør højttalere fra en Smart fortwo (2011)

  Smart Fortwo, Højttaler, 2 stk. originale dør højttalere fra en Smart fortwo (2011)

  50,00 kr.07-06-2023
 4. andet mærke Multimedie , Multimedia Radio, Multimedie med orginal Ramme til Mitsubishi 
Space Star

  andet mærke Multimedie , Multimedia Radio, Multimedie med orginal Ramme til Mitsubishi Space Star fra 2013 + Android skam med Massa mulighed Ingen bark kamira Helle ny.

  2.200,00 kr.07-06-2023
 5. andet mærke Power concept, Subwoofer, En lille men kraftfuld bass på 10"

  andet mærke Power concept, Subwoofer, En lille men kraftfuld bass på 10"

  400,00 kr.07-06-2023
 6. Radio og Varmeregulering

  Radio og Varmeregulering

  Radio og Varmeregulering, Radio og Varmeregulering, Radio og Varmeregulering Alle modeller Årg -07/2012 Med Klimaautomatik S534A Uden klima sæder S453A Uden 4-zoners klimaautomatik S4NBA Uden Keramik

  3.563,00 kr.23-01-2023

1.204 reservedele i kategorien ’autostereo’ kan du lige nu købe på DBA. De billigste kan du finde, her.
  

Derfor sælger de bilen

I seks år har Max ejet nøglerne til den pimpede børnebil, men nu har far og søn besluttet sig for at sælge bilen, og det er der en naturlig og god grund til.

- Max har for lange ben til at kunne køre bilen, fortæller Jimmy,

Men det er faktisk ikke noget nyt. Knæene har stødt på rettet i noget tid, og alligevel var far og søn ikke klar til at skille sig af med deres bil:

-  Vi har brugt den til at høre musik med. Det var været vores kørende "soundboks", griner faren og fortsætter:

- Vi havde også tænkt på, om vi skulle beholde bilen, men det ville også være synd, den stod og forfaldt.

SE OGSÅ: VIDEO: Køb DBAs dyreste legetøjsdyr og bliv populær blandt børn

Her kan du se bilens DBA-annonce
Her kan du se bilens DBA-annonce

En bil med egen garage

En bil, der er kælet så meget for, skal da selvfølgelig også have sig sin egen garage. Det har Jimmy sørget for. På den fastlægger-campingplads, hvor familien har tilbragt flere sommerferier, har han bygget en garage til Max’ bil. Men det er ikke meget, bilen har nået at hygge sig i egen garage, for den lille elbil har været taget flittigt i brug:

- I højsæsonen har Max kørt rundt og vist bilen til børnene på campingpladsen. Det har givet nogle drejede hoveder og nogle thumbs up fra de fleste fædre. Det har været meget sjovt, fortæller Jimmy.

Find det på DBA

 1. Interiør, BMW 530, GT, F07, Interiørlister. Farve: Satin-Silber, Mat. Fin stand

  Interiør, BMW 530, GT, F07, Interiørlister. Farve: Satin-Silber, Mat. Fin stand

  1.500,00 kr.07-06-2023
 2. Emblem M-Technic til forskærmen 1stk

  Emblem M-Technic til forskærmen 1stk

  skærme, BMW, E21, Emblem M-Technic til forskærmen 1stk Alle modeller 51148058881 51148058881

  281,00 kr.22-10-2022
 3. Gearknob til Audi

  Gearknob til Audi

  Gearknop, (På lager 1-3 dages levering) - Læder - Sorte syninger - Plug & Play - Sporty design

  799,00 kr.03-11-2021
 4. V8 Biturbo emblem

  V8 Biturbo emblem

  Andet styling, (1-3 dages levering) Passer til Mercedes-Benz Emblem i høj kvalitet. Prisen er pr stk. (Haves både i sort & Chrome) - V8 Biturbo markering - Høj kvalitet - Udstrålende design

  199,00 kr.11-05-2020
 5. Lys og lygter, Mercedes, Fejl købet, den passer desværre ikke til min bil

  Lys og lygter, Mercedes, Fejl købet, den passer desværre ikke til min bil

  150,00 kr.07-06-2023
 6. Lys og lygter, Universal

  Lys og lygter, Universal

  100,00 kr.07-06-2023

Klik her og find reservedele, du kan style din bil med.

Vil du pimpe din cykel til dit barn, kan du i videoen kigge med og få tips og trick.

Er du vild med dyrt legetøj, der interesserer far lige så meget, som det underholder søn og datter? Måske Martins fjernstyrede båd vil være noget for dig: Et legetøj med fart over:

Om båden stadig er til salg, kan du klikke dig klogere på i artiklen, her.

Relaterede artikler