Paulines genbrugshobby blev hendes erhverv
Video

Paulines genbrugshobby blev hendes erhverv

Astrid
Astrid

Pauline bruger mere tid på at jage genbrugsfund end det fleste. For ikke mindst er hvert et hjørne af Paulines hjem fyldt med de smukkeste genbrugsfund – også hendes arbejde er centreret om at finde og sælge brugte skatte.

Du kender det formeligt godt. Arbejde har det ofte med at snige sig med hjem. For Pauline Kvorning er det dog stort set umuligt at holde de to adskilt. Hun driver nemlig sin forretning - Pauline K - med tilhørende showroom fra sit hjem i Vejle.

Her sælger hun udvalgte lamper og keramik – samt finurlige fund såsom vintage champagnekølere og farverige vægtæpper. Salget foregår blandt andet på DBA Boost, DBAs webshopprodukt udviklet til virksomheder.

I artiklen her kan du blive klogere på, hvordan Pauline gjorde sin interesse for genbrug til sin levevej, og høre hvad hendes familie synes om de mange genbrugsfund, der med tiden er flyttet ind i deres hjem.

Se Paulines DBA Boost-shop, her

Find det på DBA

 1. Arkitektlampe, Luxo, Model L1 
Retro lampe. 
Meget velholdt, fremstår helt ny! 
Giver et rigtig godt

  Arkitektlampe, Luxo, Model L1 Retro lampe. Meget velholdt, fremstår helt ny! Giver et rigtig godt lys.

  550,00 kr.27-03-2023
 2. Standerlampe, Jo Hammerborg, Gulvlampe fra Jo Hammerborg fra 1960 med brugsspor på den sorte stang,

  Standerlampe, Jo Hammerborg, Gulvlampe fra Jo Hammerborg fra 1960 med brugsspor på den sorte stang, kontakten i toppen I stykker. Tænder via stikkontakt Skal afhentes i Kolding. Mobil 51357815, 755

  3.500,00 kr.27-03-2023
 3. Anden loftslampe, Ikea, Lækker stor ikea hektar lampe 

Nypris 399kr

Sælges for kun 100kr 

Dækplad

  Anden loftslampe, Ikea, Lækker stor ikea hektar lampe Nypris 399kr Sælges for kun 100kr Dækpladen til loftet mangler da vi synes den var klodset og grim.

  100,00 kr.27-03-2023
 4. Gulvlampe, Buet gulvlampe, Flot lampe med glasskærm måler i længde 200 cm og højde ca. 198. Perfekt

  Gulvlampe, Buet gulvlampe, Flot lampe med glasskærm måler i længde 200 cm og højde ca. 198. Perfekt til et hjørne og kan nå ind over bord.. Har rund fod sælges grundet flytning. sofabord i glas og so

  950,00 kr.27-03-2023
 5. Pendel, Verner Panton, Fin Verpan lampe. Fejler intet. Støvet følger med gratis. Det er den lille mo

  Pendel, Verner Panton, Fin Verpan lampe. Fejler intet. Støvet følger med gratis. Det er den lille model på 40ø Søgeord: Verner Panton Verpan Pantone Globe Designerlampe PH Arne Jacobsen

  4.500,00 kr.27-03-2023
 6. Lampe, Ukendt, Kinesiske bordlamper, som også kan bruges som vaser. Rigtig god stand. Sælges samlet

  Lampe, Ukendt, Kinesiske bordlamper, som også kan bruges som vaser. Rigtig god stand. Sælges samlet

  800,00 kr.27-03-2023

I skrivende stund er der 41.915 lamper til salg på DBA. Ta’ et nærmere kig på udvalget, her.

“Mor roder for meget”

Ikke alle i familien Kvorning er lige begejstrede for de mange, brugte lamper og keramikfund, der er flyttet ind på hjemmeadressen. 

– De synes nogle gange mor roder for meget. Jeg kommer hjem med for mange ting, men de accepterer det jo, fortæller Pauline grinende.

Nok fylder de mange finurlige genbrugsfund en anelse, men fundene har fået deres helt egen afdeling i forlængelse familiens orangeri. Her har Paulines mand tilmed installeret en pakkestation, så Pauline nemt kan klargøre pakkerne til forsendelse.

Vidste du, at du kan købe fragt direkte på DBA? Læs mere om DBA-fragt, her

LÆS OGSÅ: 26-årige Nicklas blev selvstændig med hjælp fra DBA

Vil du se varerne i Paulines butik? Følg linket øverst i artiklen.
Vil du se varerne i Paulines butik? Følg linket øverst i artiklen.

Fra hobby til erhverv

Det var med afsæt i Paulines personlige interesse for genbrugsfund, at fundamentet for hendes virksomhed blev lagt. Det var så at sige ikke planlagt, at Pauline ville gå fuldtid med sin virksomhed Pauline K, da hun begyndte at sælge ud af sine mange vintagefund.

– Det startede faktisk med keramik. Så blev det også lamper. Så var det, at det der startede med at være en hobby endte ud med at blive erhverv, fortæller Pauline.

Paulines sans for at udvælge skønne varer er naturligvis en stor del af forklaringen på, hvorfor virksomheden kører derudaf. En anden del af forklaringen er, at Pauline når ud til og kommer i kontakt med interesserede købere. Det gør hun blandt andet gennem DBA Boost

Hvorfor Pauline har valgt at bruge DBA Boost, kan du læs mere om efter billedet. 

LÆS OGSÅ: Jane har ikke købt tøj i 7 år

Vil du se Paulines mange fine varer i virkeligheden, kan du besøge hendes showroom i Vejle.
Vil du se Paulines mange fine varer i virkeligheden, kan du besøge hendes showroom i Vejle.

Det handler ikke kun om varerne

Som forhandler af brugte varer er det essentielt for Pauline, at genbrugsglade danskere er bekendte med hendes virksomhed.

Med DBA Boost når Paulines produkter ud til mere end 1,5 millioner potentielle købere i hele landet. Som DBA Boost-kunde har Pauline nemlig sit eget butiksvindue på DBA, hvorfra hun kan sælge og annoncere sine varer.

– De brugere, der er på DBA, er faktisk min målgruppe. De tager et bevidst valg om at købe noget, der er second hand, fortæller Pauline.

Det faktum, at Pauline når direkte ud til genbrugsglade købere, betaler sig. Omkring 40 procent af Paulines salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost.

Er du selv erhvervsdrivende? Læs om DBA Boost og start din 30 dage gratis prøveperiode, her

Find det på DBA

 1. Keramik, Hest, Michael Andersen, Hest, Michael Andersen.

Nr : 4962/2. L : 18 cm.

Ingen skår ! Som

  Keramik, Hest, Michael Andersen, Hest, Michael Andersen. Nr : 4962/2. L : 18 cm. Ingen skår ! Som ny overalt ! Sælges for 450 kr.

  450,00 kr.27-03-2023
 2. Keramik, Hest, Johgus, Hest, Johgus, Bornholm.

Meget fin stående grå/brun keramik hest.

L : 29 cm.

  Keramik, Hest, Johgus, Hest, Johgus, Bornholm. Meget fin stående grå/brun keramik hest. L : 29 cm. H : 13 cm. Som ny !!! Sælges for 400 kr.

  400,00 kr.27-03-2023
 3. Keramik, Bjørne + fad, KN, Fine grønlig bjørne, 2 stk + fint lille fad i samme stil.

Fremstår i fin

  Keramik, Bjørne + fad, KN, Fine grønlig bjørne, 2 stk + fint lille fad i samme stil. Fremstår i fin og regulær stand. Lavet af keramiker, Karsten Nielsen. KOM MED ET BUD !!!

  1.234,00 kr.27-03-2023
 4. Keramik, Vase, Kähler, Kähler vase med grå striber. 25 cm høj. Kunstige blomster kan evt medfølge

  Keramik, Vase, Kähler, Kähler vase med grå striber. 25 cm høj. Kunstige blomster kan evt medfølge

  150,00 kr.27-03-2023
 5. Keramik, Osteklokke, Ulla Sonne og Bente Sonne, Helt unik osteklokke med diameter på 28 cm sælges
1.

  Keramik, Osteklokke, Ulla Sonne og Bente Sonne, Helt unik osteklokke med diameter på 28 cm sælges 1. sortering uden afslag eller lign. Nypris er 2800kr

  1.100,00 kr.27-03-2023
 6. Andet, Æggebægre, OYOY, Helt nye - Normalpris 199,00 kr.

Har flere.

People Æggebægre består af en

  Andet, Æggebægre, OYOY, Helt nye - Normalpris 199,00 kr. Har flere. People Æggebægre består af en pakke af tre stabelbare æggebægre, dekoreret med sorte og hvide illustrationer af hvide geometriske

  75,00 kr.27-03-2023

Pauline er ikke ene om at drive en virksomhed baseret på genbrugsfund. For 25-årige Marie er aflagte smykker det pureste (genbrugs)guld. Hun har nemlig med udgangspunkt i genbrug og genanvendelse startet sin egen smykkevirksomhed. Læs mere om Marie og hendes hjemmelavede smykker, her.

Er du fix med hænderne og vild med upcycling? Så bør du se med nedenfor, hvor Camilla forvandler en slidt træskuffe til et charmerende natbord.

Se hele Camillas guide, her

Relaterede artikler