Paulines genbrugshobby blev hendes erhverv
Video

Paulines genbrugshobby blev hendes erhverv

Astrid
Astrid

Pauline bruger mere tid på at jage genbrugsfund end det fleste. For ikke mindst er hvert et hjørne af Paulines hjem fyldt med de smukkeste genbrugsfund – også hendes arbejde er centreret om at finde og sælge brugte skatte.

Du kender det formeligt godt. Arbejde har det ofte med at snige sig med hjem. For Pauline Kvorning er det dog stort set umuligt at holde de to adskilt. Hun driver nemlig sin forretning - Pauline K - med tilhørende showroom fra sit hjem i Vejle.

Her sælger hun udvalgte lamper og keramik – samt finurlige fund såsom vintage champagnekølere og farverige vægtæpper. Salget foregår blandt andet på DBA Boost, DBAs webshopprodukt udviklet til virksomheder.

I artiklen her kan du blive klogere på, hvordan Pauline gjorde sin interesse for genbrug til sin levevej, og høre hvad hendes familie synes om de mange genbrugsfund, der med tiden er flyttet ind i deres hjem.

Se Paulines DBA Boost-shop, her

Find det på DBA

 1. Pendel, Lars Schiøler, Super fed retrolampe designet af Lars Schiøler. Lampen er i orange og hvid pl

  Pendel, Lars Schiøler, Super fed retrolampe designet af Lars Schiøler. Lampen er i orange og hvid plast. En ældre sag, men så fremstår enormt fin og ville være smuk over ethvert spisebord.

  1.000,00 kr.29-05-2023
 2. Væglampe, Vintage ( Murano ), Smuk italiensk vintage loftslampe og 2 væglamper fra 70/80’erne. 
De e

  Væglampe, Vintage ( Murano ), Smuk italiensk vintage loftslampe og 2 væglamper fra 70/80’erne. De er i messing med muslinge skærme i glas. Lamperne er i Murano stil ( nogle skriver det er Murano ).

  1.100,00 kr.29-05-2023
 3. Standerlampe, Snedker, Snedkerlavet standerlampe i mørkt træ. Unikt og fleksibelt design. Lampeskærm

  Standerlampe, Snedker, Snedkerlavet standerlampe i mørkt træ. Unikt og fleksibelt design. Lampeskærmen har et par buler, som det fremgår af billederne. Lyspære medfølger. Lampen afhentes på indre Nør

  600,00 kr.29-05-2023
 4. Arkitektlampe, AJ, Helt ny AJ bordlampe V2 i hvid, som ikke har været pakket ud. 

Er modtaget i gav

  Arkitektlampe, AJ, Helt ny AJ bordlampe V2 i hvid, som ikke har været pakket ud. Er modtaget i gave, men har en i forvejen. Nypris er 7.500 kr,, men den er set til ca. 5.000 kr. med rabat. Jeg for

  4.500,00 kr.29-05-2023
 5. Lampe, Ikea, Fine velholdte kuglelamper :)

To styks. Fast pris 75,- (pærer medfølger ikke). Diamete

  Lampe, Ikea, Fine velholdte kuglelamper :) To styks. Fast pris 75,- (pærer medfølger ikke). Diameter ca. 25 cm. Plastfod. Afhentes på Danmarksgade, Randers. Sender ikke.

  75,00 kr.29-05-2023
 6. Lampe, Lampe fra Ilva - som ny

  Lampe, Lampe fra Ilva - som ny

  500,00 kr.29-05-2023

I skrivende stund er der 41.915 lamper til salg på DBA. Ta’ et nærmere kig på udvalget, her.

“Mor roder for meget”

Ikke alle i familien Kvorning er lige begejstrede for de mange, brugte lamper og keramikfund, der er flyttet ind på hjemmeadressen. 

– De synes nogle gange mor roder for meget. Jeg kommer hjem med for mange ting, men de accepterer det jo, fortæller Pauline grinende.

Nok fylder de mange finurlige genbrugsfund en anelse, men fundene har fået deres helt egen afdeling i forlængelse familiens orangeri. Her har Paulines mand tilmed installeret en pakkestation, så Pauline nemt kan klargøre pakkerne til forsendelse.

Vidste du, at du kan købe fragt direkte på DBA? Læs mere om DBA-fragt, her

LÆS OGSÅ: 26-årige Nicklas blev selvstændig med hjælp fra DBA

Vil du se varerne i Paulines butik? Følg linket øverst i artiklen.
Vil du se varerne i Paulines butik? Følg linket øverst i artiklen.

Fra hobby til erhverv

Det var med afsæt i Paulines personlige interesse for genbrugsfund, at fundamentet for hendes virksomhed blev lagt. Det var så at sige ikke planlagt, at Pauline ville gå fuldtid med sin virksomhed Pauline K, da hun begyndte at sælge ud af sine mange vintagefund.

– Det startede faktisk med keramik. Så blev det også lamper. Så var det, at det der startede med at være en hobby endte ud med at blive erhverv, fortæller Pauline.

Paulines sans for at udvælge skønne varer er naturligvis en stor del af forklaringen på, hvorfor virksomheden kører derudaf. En anden del af forklaringen er, at Pauline når ud til og kommer i kontakt med interesserede købere. Det gør hun blandt andet gennem DBA Boost

Hvorfor Pauline har valgt at bruge DBA Boost, kan du læs mere om efter billedet. 

LÆS OGSÅ: Jane har ikke købt tøj i 7 år

Vil du se Paulines mange fine varer i virkeligheden, kan du besøge hendes showroom i Vejle.
Vil du se Paulines mange fine varer i virkeligheden, kan du besøge hendes showroom i Vejle.

Det handler ikke kun om varerne

Som forhandler af brugte varer er det essentielt for Pauline, at genbrugsglade danskere er bekendte med hendes virksomhed.

Med DBA Boost når Paulines produkter ud til mere end 1,5 millioner potentielle købere i hele landet. Som DBA Boost-kunde har Pauline nemlig sit eget butiksvindue på DBA, hvorfra hun kan sælge og annoncere sine varer.

– De brugere, der er på DBA, er faktisk min målgruppe. De tager et bevidst valg om at købe noget, der er second hand, fortæller Pauline.

Det faktum, at Pauline når direkte ud til genbrugsglade købere, betaler sig. Omkring 40 procent af Paulines salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost.

Er du selv erhvervsdrivende? Læs om DBA Boost og start din 30 dage gratis prøveperiode, her

Find det på DBA

 1. Keramik, Annette From keramik, Kan afhentes i Rødovre eller Kastrup eller Kalundborg 
Kan sendes

  Keramik, Annette From keramik, Kan afhentes i Rødovre eller Kastrup eller Kalundborg Kan sendes

  70,00 kr.29-05-2023
 2. Keramik, Vase, Micael Andersen

  Keramik, Vase, Micael Andersen

  550,00 kr.29-05-2023
 3. Stentøj, skål og kande med harepelsglasur, Höganäs - Wiktorsson og Westerhult, 

Smuk trekantet skål

  Stentøj, skål og kande med harepelsglasur, Höganäs - Wiktorsson og Westerhult, Smuk trekantet skål med bløde kanter og lækker grøn harepelsglasur, flødekande med solskinsgul glasur samt flødekande m

  100,00 kr.29-05-2023
 4. Keramik, Tekande, Ukendt, Den sødeste keramik tekande.

Pris: 100,-

Afhentning i Valby og betaling

  Keramik, Tekande, Ukendt, Den sødeste keramik tekande. Pris: 100,- Afhentning i Valby og betaling på Mobilepay. Forsendelse er på købers regning. Se denne og mange andre varer på @copenhagen_vinte

  100,00 kr.29-05-2023
 5. Keramik, Skåle, Perauline, Tre stk. smukke Retro skåle uden skår. Sælges samlet.

  Keramik, Skåle, Perauline, Tre stk. smukke Retro skåle uden skår. Sælges samlet.

  145,00 kr.29-05-2023
 6. Keramik, Skålesæt, Alba, Aldrig blevet brugt.

Søgeord:
Keramik
Indretning
Diverse
Skåle
Skål

  Keramik, Skålesæt, Alba, Aldrig blevet brugt. Søgeord: Keramik Indretning Diverse Skåle Skål

  100,00 kr.29-05-2023

Pauline er ikke ene om at drive en virksomhed baseret på genbrugsfund. For 25-årige Marie er aflagte smykker det pureste (genbrugs)guld. Hun har nemlig med udgangspunkt i genbrug og genanvendelse startet sin egen smykkevirksomhed. Læs mere om Marie og hendes hjemmelavede smykker, her.

Er du fix med hænderne og vild med upcycling? Så bør du se med nedenfor, hvor Camilla forvandler en slidt træskuffe til et charmerende natbord.

Se hele Camillas guide, her

Relaterede artikler