Casper kickstartede sin virksomhed med DBA
VideoLivsstil

Casper kickstartede sin virksomhed med DBA

Astrid
Astrid

Drømmer du om at drive egen virksomhed? Så kan DBA være et godt sted at starte. Hvordan det hænger sammen, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Casper Schultz manglede egentlig bare noget outdoor-grej til sig selv – men endte med en hel del mere end han selv kunne bruge.

- Jeg startede min virksomhed tilbage i november (2020), fordi jeg skulle bruge noget grej til mig selv. Så tænkte jeg, at jeg kunne gøre nogle gode handler inden Brexit, fortæller Casper.

I dag driver Casper en forretning, hvor han sælger brugt outdoor-grej fra militærets overskudslager. Og det gør han blandt andet gennem DBA Boost – DBAs webshopproduckt udviklet til virksomheder.

På hans DBA Boost-shop kan du finde armygrønne rygsække, camouflagetøj og telte brugt af den amerikanske hær. Er du nysgerrige kan, du tage et kig, her

Find det på DBA

 1. Ny: 4-5 Personers telt med god højde

  Ny: 4-5 Personers telt med god højde

  4-5 personers telt med god højde:, 4-5 personers telt med god højde: Det er et godt og funktionelt telt med åbninger i to sider med myggenet, det giver et godt indeklima. Et robust og komfortabelt te

  699,00 kr.06-04-2023
 2. Hilleberg Anjan 2 GT, Letvægts 2-personers telt i velkendt og robust Hilleberg kvalitet. Fed grøn fa

  Hilleberg Anjan 2 GT, Letvægts 2-personers telt i velkendt og robust Hilleberg kvalitet. Fed grøn farve der går i ét med skoven. Rigtig meget plads i indgangen til grej, madlavning osv. Det er brugt

  4.700,00 kr.02-12-2023
 3. ISABELLA GULV, 58 stk. 50 x 50 cm ca 14 kvm perfekt til vinter telt RING 50 20 57 56

  ISABELLA GULV, 58 stk. 50 x 50 cm ca 14 kvm perfekt til vinter telt RING 50 20 57 56

  3.200,00 kr.05-12-2023
 4. Northfield family tunnel 3, Northfield family tunnel 3 telt, nyt og ubrugt, i bæretaske. Lækkert tel

  Northfield family tunnel 3, Northfield family tunnel 3 telt, nyt og ubrugt, i bæretaske. Lækkert telt. Nypris 2700,- spar 1000! Vores hjem er røg- og dyrefrit. Varen kan afhentes på adressen mod kont

  1.700,00 kr.05-12-2023
 5. northfield pro living tipi 10, Lækkert northfield pro living tipi 10 telt. Nyt og ubrugt.

Vores hje

  northfield pro living tipi 10, Lækkert northfield pro living tipi 10 telt. Nyt og ubrugt. Vores hjem er røg- og dyrefrit. Varen kan afhentes på adressen mod kontant betaling. Sender også gerne med gl

  1.700,00 kr.05-12-2023
 6. Telt, Stort Telt med 3 kabiner til 6 personer. Ståhøjde.
Læs specifikationer på foto. Fylder kun 1 s

  Telt, Stort Telt med 3 kabiner til 6 personer. Ståhøjde. Læs specifikationer på foto. Fylder kun 1 stor taske. Brugt max 3 gange a 3 dage.

  610,00 kr.04-12-2023

Se alle telte til salg på DBA, her.

Caspers største udfordring

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive virksomhed. Hvad Casper oplever som den største udfordring, kan du læse om her.

- Det mest udfordrende ved at drive virksomhed er at komme i kontakt med en masse kunder uden at skulle have store platforme og marketingbureauer ind over, fortæller Casper.

Det er formentlig en udfordring mange nystartede virksomheder møder. For hvordan sikrer du, at kunderne finder netop din forretning? For Casper er en af de helt store fordele ved at sælge varerne på DBA Boost, at kunderne ikke bliver overrasket over, at varerne er brugte – derimod forventer de det.

Som alle andre DBA Boost-kunder, får Casper adgang til 1,5 millioner potentielle købere i hele landet, der bare venter på at gøre næste gode genbrugshandel. 

LÆS OGSÅ: Bliv campist for små penge

Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.
Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.

Derfor bruger Casper DBA Boost

Casper oplever, at andre bliver overraskede over, at han bruger DBA Boost. For Casper giver det dog hammer god mening. Hele 75 procent af Caspers salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost, vurderer Casper.

Det er dog ikke kun på grund af platformen og salget, at Casper er glad for at bruge DBA Boost.

- De mennesker, som jeg møder gennem DBA Boost, er utrolig behagelige mennesker. Det er bare med til at give mig en god hverdag, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ:
5 gode råd til dig, der skal sælge din autocamper

Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.
Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.

Denne kendte virksomhed startede også på DBA

De er elskede. De er forhadte. Ikke desto mindre er det er ikke til at komme uden om, at den transportable, festivalhøjtaler – Soundboks – kan spille op til fest.

Det startede med et højtaler-projekt i garagen i 2011. Tre unge gymnasievenner ville bygge en højtaler, der kunne brage for fuld skrue på Roskilde Festival.

Højtalerne producerede de af bilbatterier og trækasser. De højtalere de ikke selv skulle bruge, satte de til salg på DBA – og interessen var stor.

Den store efterspørgsel på DBA gjorde, at de tre unge iværksættere satte sig for at videreudvikle produktet. Vil du vide mere om deres iværksættereventyr, kan du læse med her.

Find det på DBA

 1. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, Defekt, Hej!

Den gider ikke tænde men har en ide om det bare

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, Defekt, Hej! Den gider ikke tænde men har en ide om det bare er en lille fejl (er ikke sikker) fordi det skete ud af det blå. Så hvis du er god med elektronik bu

  1.300,00 kr.06-12-2023
 2. Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Meget flot stand

  Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Meget flot stand

  Højttaler, Soundboks, Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Meget flot stand, Soundboks Generation 3 er en kraftfuld og bærbar højttaler, der er designet til at levere en fantastisk lydoplevelse, uanset hvor

  6.199,00 kr.23-11-2023
 3. Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Meget flot stand

  Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Meget flot stand

  Højttaler, Soundboks, Soundboks Gen. 3 Sort Brugt - Meget flot stand, Soundboks Generation 3 er en kraftfuld og bærbar højttaler, der er designet til at levere en fantastisk lydoplevelse, uanset hvor

  6.199,00 kr.23-11-2023
 4. Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS GEN 3, God, Hey,
Sælger denne SOUNDBOKS, som kun er brugt minimal

  Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS GEN 3, God, Hey, Sælger denne SOUNDBOKS, som kun er brugt minimalt i virksomhedsøjemed. Der er kun lidt skræmmer fra tagen ind og ud af bilen.

  4.100,00 kr.06-12-2023
 5. Højttaler, Andet mærke, Soundboks, Perfekt, Helt ny og ubrugt soundbox i Rockstar special edition u

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks, Perfekt, Helt ny og ubrugt soundbox i Rockstar special edition udgave som ikke kan købes, original emballage, den perfekte julegave til den som har næsten alt eller

  9.500,00 kr.05-12-2023
 6. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Rimelig, Hej folkens

Søger en soundboks 3 med lille budget.
S

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Rimelig, Hej folkens Søger en soundboks 3 med lille budget. Så hvis du har en Soundboks 3, der har skrammer eller buler eller andre kosmetiske fejl, men spiller

  1.234,00 kr.05-12-2023

Se alle Soundboks-højtalere til salg, her.

Har du en iværksætter gemt i maven? Hvad end du drømmer om at sælge højtalere eller outdoor-grej eller noget helt tredje, så er det en god idé at starte din virksomhed på DBA. Sådan kan du nemlig gratis teste produktet, udtrykker ekspert i iværksætteri. Læs mere her.

I videoen nedenfor kan du møde Palle, der drømmer om at blive landets største brugt-Bang & Olufsen-forhandler. Og med hjælp fra DBA Boost er drømmen måske ikke så langt fra virkeligheden.


Læs mere om Palle i artiklen, her.

Relaterede artikler