Casper kickstartede sin virksomhed med DBA
VideoLivsstil

Casper kickstartede sin virksomhed med DBA

Astrid
Astrid

Drømmer du om at drive egen virksomhed? Så kan DBA være et godt sted at starte. Hvordan det hænger sammen, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Casper Schultz manglede egentlig bare noget outdoor-grej til sig selv – men endte med en hel del mere end han selv kunne bruge.

- Jeg startede min virksomhed tilbage i november (2020), fordi jeg skulle bruge noget grej til mig selv. Så tænkte jeg, at jeg kunne gøre nogle gode handler inden Brexit, fortæller Casper.

I dag driver Casper en forretning, hvor han sælger brugt outdoor-grej fra militærets overskudslager. Og det gør han blandt andet gennem DBA Boost – DBAs webshopproduckt udviklet til virksomheder.

På hans DBA Boost-shop kan du finde armygrønne rygsække, camouflagetøj og telte brugt af den amerikanske hær. Er du nysgerrige kan, du tage et kig, her

Find det på DBA

 1. Annex, Isabella Annex til 2,5 meter fortelt 
Medfølger inder telt samt iso underlag

  Annex, Isabella Annex til 2,5 meter fortelt Medfølger inder telt samt iso underlag

  2.000,00 kr.22-03-2023
 2. Fortelt, Isabella Snowboy, Billeder lånt fra nettet. Har desværre ikke andre billeder, men det er en

  Fortelt, Isabella Snowboy, Billeder lånt fra nettet. Har desværre ikke andre billeder, men det er en klassiker. Nem at Google. Fint telt og stænger, dog enkelt sneflap gået lidt op. Derfor den lave pr

  1.100,00 kr.22-03-2023
 3. Vango Amalfi 600 Lufttelt, 6pers. To sovekabiner. Godt familietelt med gode gennemtænkte løsninger.

  Vango Amalfi 600 Lufttelt, 6pers. To sovekabiner. Godt familietelt med gode gennemtænkte løsninger. Plads til 4 store madrasser hvis ønsket. Se video på youtube omkring teltet. Teltet er i perfekt

  4.000,00 kr.22-03-2023
 4. Isabella universal 360 - 250 cm

  Isabella universal 360 - 250 cm

  Fortelt, Isabella universal, Teltet er kun brugt få gange og fremstår meget flot. Der medfølger gardiner + undertag + lampe og fortelttæppe. Stængerne er også intakte??.

  4.900,00 kr.22-03-2023
 5. Helsport Fjellheimen 3 Pro, 
Fremstår nyt og uden tegn på at det har været i brug. Pløkker aldrig sa

  Helsport Fjellheimen 3 Pro, Fremstår nyt og uden tegn på at det har været i brug. Pløkker aldrig sat i jorden. Rummeligt 3 personers telt i kraftig kvalitet. God plads til opbevaring af grej og madl

  2.600,00 kr.08-03-2023
 6. Telt m. sove/liggeunderlag, Helt nyt. Har ikke været brugt. Blev købt for et års tid siden. God kval

  Telt m. sove/liggeunderlag, Helt nyt. Har ikke været brugt. Blev købt for et års tid siden. God kvalitet fra spejdersport. Vi kan også finde en pris hvis man vil købe enkelt ting.

  1.099,00 kr.22-03-2023

Se alle telte til salg på DBA, her.

Caspers største udfordring

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive virksomhed. Hvad Casper oplever som den største udfordring, kan du læse om her.

- Det mest udfordrende ved at drive virksomhed er at komme i kontakt med en masse kunder uden at skulle have store platforme og marketingbureauer ind over, fortæller Casper.

Det er formentlig en udfordring mange nystartede virksomheder møder. For hvordan sikrer du, at kunderne finder netop din forretning? For Casper er en af de helt store fordele ved at sælge varerne på DBA Boost, at kunderne ikke bliver overrasket over, at varerne er brugte – derimod forventer de det.

Som alle andre DBA Boost-kunder, får Casper adgang til 1,5 millioner potentielle købere i hele landet, der bare venter på at gøre næste gode genbrugshandel. 

LÆS OGSÅ: Bliv campist for små penge

Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.
Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.

Derfor bruger Casper DBA Boost

Casper oplever, at andre bliver overraskede over, at han bruger DBA Boost. For Casper giver det dog hammer god mening. Hele 75 procent af Caspers salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost, vurderer Casper.

Det er dog ikke kun på grund af platformen og salget, at Casper er glad for at bruge DBA Boost.

- De mennesker, som jeg møder gennem DBA Boost, er utrolig behagelige mennesker. Det er bare med til at give mig en god hverdag, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ:
5 gode råd til dig, der skal sælge din autocamper

Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.
Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.

Denne kendte virksomhed startede også på DBA

De er elskede. De er forhadte. Ikke desto mindre er det er ikke til at komme uden om, at den transportable, festivalhøjtaler – Soundboks – kan spille op til fest.

Det startede med et højtaler-projekt i garagen i 2011. Tre unge gymnasievenner ville bygge en højtaler, der kunne brage for fuld skrue på Roskilde Festival.

Højtalerne producerede de af bilbatterier og trækasser. De højtalere de ikke selv skulle bruge, satte de til salg på DBA – og interessen var stor.

Den store efterspørgsel på DBA gjorde, at de tre unge iværksættere satte sig for at videreudvikle produktet. Vil du vide mere om deres iværksættereventyr, kan du læse med her.

Find det på DBA

 1. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Perfekt, Den er som ny. 

Den er købt for ca 2 måneder siden.

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, Perfekt, Den er som ny. Den er købt for ca 2 måneder siden. Kvittering haves på mail. Alt medfølger. Grundet jeg sælger, er fordi jeg ikke for brugt den n

  6.000,00 kr.22-03-2023
 2. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, aktiv, God, Soundboks 2 med LED lys 

+ Sandstrøm Constellati

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, aktiv, God, Soundboks 2 med LED lys + Sandstrøm Constellation Hercules højttaler + 10m extra led lys Du mangler kun batteri/lader til soundboks! *Kommer m

  2.100,00 kr.22-03-2023
 3. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Soundboks 3 uden riser og skrammer.
Kan afhentes centralt

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Soundboks 3 uden riser og skrammer. Kan afhentes centralt i Aalborg, efter aftale. Sælges pga af pladsmangel Er åbne for seriøse bud, skam bud bliver igno

  6.000,00 kr.22-03-2023
 4. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Hej, jeg sælger de her to soundboks 3. Jeg sælger dem, fo

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, God, Hej, jeg sælger de her to soundboks 3. Jeg sælger dem, fordi jeg ikke for dem brugt. En af dem virker ikke, man kan nemt skiftes. Den anden virker som ny.

  8.500,00 kr.21-03-2023
 5. Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3, Har denne SOUNDBOKS jeg ikke får brugt længere. 
Den er købt i

  Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3, Har denne SOUNDBOKS jeg ikke får brugt længere. Den er købt i Hi-fi klubben og har selvfølgelig kvitteringen på den. Der medfølger et nyt ombyttet batteri og lad

  4.900,00 kr.21-03-2023
 6. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, Perfekt, Sælger denne meget velholdte soundboks (nr. 23471). S

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 2, Perfekt, Sælger denne meget velholdte soundboks (nr. 23471). Spiller kanon, og sælges udelukkende da den tager for meget plads i en lille lejlighed. Lader + batt

  3.500,00 kr.21-03-2023

Se alle Soundboks-højtalere til salg, her.

Har du en iværksætter gemt i maven? Hvad end du drømmer om at sælge højtalere eller outdoor-grej eller noget helt tredje, så er det en god idé at starte din virksomhed på DBA. Sådan kan du nemlig gratis teste produktet, udtrykker ekspert i iværksætteri. Læs mere her.

I videoen nedenfor kan du møde Palle, der drømmer om at blive landets største brugt-Bang & Olufsen-forhandler. Og med hjælp fra DBA Boost er drømmen måske ikke så langt fra virkeligheden.


Læs mere om Palle i artiklen, her.

Relaterede artikler