Casper kickstartede sin virksomhed med DBA
VideoLivsstil

Casper kickstartede sin virksomhed med DBA

Astrid
Astrid

Drømmer du om at drive egen virksomhed? Så kan DBA være et godt sted at starte. Hvordan det hænger sammen, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Casper Schultz manglede egentlig bare noget outdoor-grej til sig selv – men endte med en hel del mere end han selv kunne bruge.

- Jeg startede min virksomhed tilbage i november (2020), fordi jeg skulle bruge noget grej til mig selv. Så tænkte jeg, at jeg kunne gøre nogle gode handler inden Brexit, fortæller Casper.

I dag driver Casper en forretning, hvor han sælger brugt outdoor-grej fra militærets overskudslager. Og det gør han blandt andet gennem DBA Boost – DBAs webshopproduckt udviklet til virksomheder.

På hans DBA Boost-shop kan du finde armygrønne rygsække, camouflagetøj og telte brugt af den amerikanske hær. Er du nysgerrige kan, du tage et kig, her

Find det på DBA

 1. Outwell Montana 6 pers telt

  Outwell Montana 6 pers telt

  Outwell Montana Telt, 6 pers. outwell telt 6x4 meter, hvoraf de 4x4 m. er opholdsrum (gulvtæppe følger med) Både front og sideudgang. Sovekabine 2 x 4 m kan deles i 2.

  2.000,00 kr.16-06-2024
 2. Bell Tent, Teltet er udført i 100% bomuld og er derfor åndbart indeklimaet er derfor helt i top. Der

  Bell Tent, Teltet er udført i 100% bomuld og er derfor åndbart indeklimaet er derfor helt i top. Der kan tilkøbes brændeovn til teltet. Sindsygt hyggeligt med møbler i. Brugt to gange som nyt. 5mete

  4.800,00 kr.16-06-2024
 3. Fortelt, Isabella Ambassador, a-mål: 856, Isabella ambassador fortelt til campingvogn. Fulgte med i

  Fortelt, Isabella Ambassador, a-mål: 856, Isabella ambassador fortelt til campingvogn. Fulgte med i køb af vogn. Det er af ældre dato, formentlig fra 2002-03. A-mål: 856, 2,5 meter dybt. Vi har test

  2.400,00 kr.16-06-2024
 4. 5 Personers Outwell Oakville 500 Telt, Teltet er brugt, men fungere stadig perfekt. Super telt til h

  5 Personers Outwell Oakville 500 Telt, Teltet er brugt, men fungere stadig perfekt. Super telt til hele familien. Med 2 sovekabiner, og et fællesrum. Teltet har ingen skader, kun en anelse jordslået m

  2.750,00 kr.16-06-2024
 5. el markisen

  el markisen

  el markiser, el.markise fra en campingvogn sælges.pga vi har fået en standby telt , den 5 meter lang.

  1.500,00 kr.16-06-2024
 6. Gulvflise, Den ideelle gulvløsning - gulv til telt, incl. kanter

Når man opholder sig i telt eller

  Gulvflise, Den ideelle gulvløsning - gulv til telt, incl. kanter Når man opholder sig i telt eller fortelt, er det altid rart hvis gulvet er lunt, tæppet ligger pænt, samt at der ikke er fodkoldt og

  550,00 kr.16-06-2024

Se alle telte til salg på DBA, her.

Caspers største udfordring

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive virksomhed. Hvad Casper oplever som den største udfordring, kan du læse om her.

- Det mest udfordrende ved at drive virksomhed er at komme i kontakt med en masse kunder uden at skulle have store platforme og marketingbureauer ind over, fortæller Casper.

Det er formentlig en udfordring mange nystartede virksomheder møder. For hvordan sikrer du, at kunderne finder netop din forretning? For Casper er en af de helt store fordele ved at sælge varerne på DBA Boost, at kunderne ikke bliver overrasket over, at varerne er brugte – derimod forventer de det.

Som alle andre DBA Boost-kunder, får Casper adgang til 1,5 millioner potentielle købere i hele landet, der bare venter på at gøre næste gode genbrugshandel. 

LÆS OGSÅ: Bliv campist for små penge

Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.
Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.

Derfor bruger Casper DBA Boost

Casper oplever, at andre bliver overraskede over, at han bruger DBA Boost. For Casper giver det dog hammer god mening. Hele 75 procent af Caspers salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost, vurderer Casper.

Det er dog ikke kun på grund af platformen og salget, at Casper er glad for at bruge DBA Boost.

- De mennesker, som jeg møder gennem DBA Boost, er utrolig behagelige mennesker. Det er bare med til at give mig en god hverdag, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ:
5 gode råd til dig, der skal sælge din autocamper

Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.
Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.

Denne kendte virksomhed startede også på DBA

De er elskede. De er forhadte. Ikke desto mindre er det er ikke til at komme uden om, at den transportable, festivalhøjtaler – Soundboks – kan spille op til fest.

Det startede med et højtaler-projekt i garagen i 2011. Tre unge gymnasievenner ville bygge en højtaler, der kunne brage for fuld skrue på Roskilde Festival.

Højtalerne producerede de af bilbatterier og trækasser. De højtalere de ikke selv skulle bruge, satte de til salg på DBA – og interessen var stor.

Den store efterspørgsel på DBA gjorde, at de tre unge iværksættere satte sig for at videreudvikle produktet. Vil du vide mere om deres iværksættereventyr, kan du læse med her.

Find det på DBA

 1. Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3 , God, OBS: Prisen er inklusiv 1 batteri. Pris med 2 batterier:

  Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3 , God, OBS: Prisen er inklusiv 1 batteri. Pris med 2 batterier: 5.000,- Alt virker som det skal. Jeg har haft den fra ny og passet godt på den. Har aldrig været b

  4.500,00 kr.16-06-2024
 2. Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3, SOUNDBOKS 2 med Rygsæk

Jeg sælger min højt elskede SOUNDBOKS

  Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS 3, SOUNDBOKS 2 med Rygsæk Jeg sælger min højt elskede SOUNDBOKS 2. Jeg sælger den, fordi jeg ikke længere får den brugt, men den har tjent mig godt. Den har lidt sl

  3.900,00 kr.16-06-2024
 3. Højttaler, Andet mærke, Soundboks GO , aktiv, Perfekt, Hej har denne Soundboks GO som bare står hø

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks GO , aktiv, Perfekt, Hej har denne Soundboks GO som bare står høre lidt musik på den engang imellem men synes ik den blir brugt nok så den Skal videre der 4 års gar

  5.000,00 kr.16-06-2024
 4. SOUNDBOKS GO

  SOUNDBOKS GO

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks go, aktiv, 288 W, Perfekt, Super fed soundboks go sælges da den ikke bliver brugt, 2 stk ladere medfølger. 2 måneder gammel.

  4.500,00 kr.16-06-2024
 5. Højttaler, Andet mærke, Udlejning ros / Roskilde festival
SOUNDBOKS

2500,- for ugen
500,- for leve

  Højttaler, Andet mærke, Udlejning ros / Roskilde festival SOUNDBOKS 2500,- for ugen 500,- for levering til pladsen Ingen depositum Andre dage: 300,- / dag

  2.500,00 kr.15-06-2024
 6. Hej! Jeg søger en soundboks så hurtigt som muligt. Er interesseret i både soundboks 1, 2 og 3:)

Skr

  Hej! Jeg søger en soundboks så hurtigt som muligt. Er interesseret i både soundboks 1, 2 og 3:) Skriv hvis du har en!:) Skal helst være på Sjælland

  1.234,00 kr.14-06-2024

Se alle Soundboks-højtalere til salg, her.

Har du en iværksætter gemt i maven? Hvad end du drømmer om at sælge højtalere eller outdoor-grej eller noget helt tredje, så er det en god idé at starte din virksomhed på DBA. Sådan kan du nemlig gratis teste produktet, udtrykker ekspert i iværksætteri. Læs mere her.

I videoen nedenfor kan du møde Palle, der drømmer om at blive landets største brugt-Bang & Olufsen-forhandler. Og med hjælp fra DBA Boost er drømmen måske ikke så langt fra virkeligheden.


Læs mere om Palle i artiklen, her.

Relaterede artikler