Casper kickstartede sin virksomhed med DBA
VideoLivsstil

Casper kickstartede sin virksomhed med DBA

Astrid
Astrid

Drømmer du om at drive egen virksomhed? Så kan DBA være et godt sted at starte. Hvordan det hænger sammen, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Casper Schultz manglede egentlig bare noget outdoor-grej til sig selv – men endte med en hel del mere end han selv kunne bruge.

- Jeg startede min virksomhed tilbage i november (2020), fordi jeg skulle bruge noget grej til mig selv. Så tænkte jeg, at jeg kunne gøre nogle gode handler inden Brexit, fortæller Casper.

I dag driver Casper en forretning, hvor han sælger brugt outdoor-grej fra militærets overskudslager. Og det gør han blandt andet gennem DBA Boost – DBAs webshopproduckt udviklet til virksomheder.

På hans DBA Boost-shop kan du finde armygrønne rygsække, camouflagetøj og telte brugt af den amerikanske hær. Er du nysgerrige kan, du tage et kig, her

Find det på DBA

 1. Fortelt, Isabella universal, a-mål: 420, Har dette telt i overskud der følte med vognen

  Fortelt, Isabella universal, a-mål: 420, Har dette telt i overskud der følte med vognen

  2.000,00 kr.14-06-2024
 2. Stort Outwell telt, Stort Outwell familietelt. Kun brugt få gange, sælges igen da det er for stort t

  Stort Outwell telt, Stort Outwell familietelt. Kun brugt få gange, sælges igen da det er for stort til vores behov.

  500,00 kr.14-06-2024
 3. Telt 6 personer, Telte er med et 6 kante plads i midten med en frihøjde på 210 , der er 3 sovekabine

  Telt 6 personer, Telte er med et 6 kante plads i midten med en frihøjde på 210 , der er 3 sovekabiner 200 x150 , alt er okay stand ingen huller

  1.600,00 kr.14-06-2024
 4. Nyt outwell lawendal 6 personers telt

  Nyt outwell lawendal 6 personers telt

  Telt, Helt nyt outwell lawendal telt der aldrig har været slået op.

  3.000,00 kr.29-05-2024
 5. Vinterfortelt, Isabella vintertelt 420, Flot vintertelt, fejler ikke noget, lynlås er ok. Der følger

  Vinterfortelt, Isabella vintertelt 420, Flot vintertelt, fejler ikke noget, lynlås er ok. Der følger vintersikring og termoloft med. Teltet er fra 2015. Gardiner følger med Græskanter skal skiftes, de

  4.500,00 kr.14-06-2024
 6. Fortelt, Isabella CONTRAST, a-mål: 925, Har sådan et fortelt A-925 årgang ukendt som fulgte med vogn

  Fortelt, Isabella CONTRAST, a-mål: 925, Har sådan et fortelt A-925 årgang ukendt som fulgte med vognen ifølge sælger er det et rigtig fint ældre telt som ikke har været særlig meget brugt det er ståls

  4.000,00 kr.14-06-2024

Se alle telte til salg på DBA, her.

Caspers største udfordring

Der kan være mange udfordringer forbundet med at drive virksomhed. Hvad Casper oplever som den største udfordring, kan du læse om her.

- Det mest udfordrende ved at drive virksomhed er at komme i kontakt med en masse kunder uden at skulle have store platforme og marketingbureauer ind over, fortæller Casper.

Det er formentlig en udfordring mange nystartede virksomheder møder. For hvordan sikrer du, at kunderne finder netop din forretning? For Casper er en af de helt store fordele ved at sælge varerne på DBA Boost, at kunderne ikke bliver overrasket over, at varerne er brugte – derimod forventer de det.

Som alle andre DBA Boost-kunder, får Casper adgang til 1,5 millioner potentielle købere i hele landet, der bare venter på at gøre næste gode genbrugshandel. 

LÆS OGSÅ: Bliv campist for små penge

Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.
Rygsække, soveposer, telte, jakker – og sådan fortsætter listen. Casper har alt du har brug for til en weekend (eller længere) i den vilde natur.

Derfor bruger Casper DBA Boost

Casper oplever, at andre bliver overraskede over, at han bruger DBA Boost. For Casper giver det dog hammer god mening. Hele 75 procent af Caspers salg sker nemlig på henvendelser fra DBA Boost, vurderer Casper.

Det er dog ikke kun på grund af platformen og salget, at Casper er glad for at bruge DBA Boost.

- De mennesker, som jeg møder gennem DBA Boost, er utrolig behagelige mennesker. Det er bare med til at give mig en god hverdag, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ:
5 gode råd til dig, der skal sælge din autocamper

Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.
Go big or go home. Det var ikke småting Casper bestilte hjem, da Brexit nærmede sig. Caspers lager og showroom i Søborg er fyldt til randen med militærfarvet udstyr.

Denne kendte virksomhed startede også på DBA

De er elskede. De er forhadte. Ikke desto mindre er det er ikke til at komme uden om, at den transportable, festivalhøjtaler – Soundboks – kan spille op til fest.

Det startede med et højtaler-projekt i garagen i 2011. Tre unge gymnasievenner ville bygge en højtaler, der kunne brage for fuld skrue på Roskilde Festival.

Højtalerne producerede de af bilbatterier og trækasser. De højtalere de ikke selv skulle bruge, satte de til salg på DBA – og interessen var stor.

Den store efterspørgsel på DBA gjorde, at de tre unge iværksættere satte sig for at videreudvikle produktet. Vil du vide mere om deres iværksættereventyr, kan du læse med her.

Find det på DBA

 1. Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, aktiv, Perfekt, Soundboks i rigtig fin stand med backpack.

H

  Højttaler, Andet mærke, Soundboks 3, aktiv, Perfekt, Soundboks i rigtig fin stand med backpack. Højtaleren der er fra d. 12. juli 2021 fejler ingenting, og spiller som den skal (rigtig højt). Sæl

  5.500,00 kr.14-06-2024
 2. Hej! Jeg søger en soundboks så hurtigt som muligt. Er interesseret i både soundboks 1, 2 og 3:)

Skr

  Hej! Jeg søger en soundboks så hurtigt som muligt. Er interesseret i både soundboks 1, 2 og 3:) Skriv hvis du har en!:) Skal helst være på Sjælland

  1.234,00 kr.14-06-2024
 3. Roskilde Festival Soundboks leje

  Roskilde Festival Soundboks leje

  Højttaler, Ace Horn, Soundboks 3 eller GO, Lej en Soundboks 3 eller GO til Roskilde Festival 2024 Der følger; - Soundboks 3 eller GO - 2x batteri - 1x oplader - GPS - Forsikring uden selvrisiko (dæk

  3.200,00 kr.14-06-2024
 4. Soundboks Roskilde Festival

  Soundboks Roskilde Festival

  Højttaler, Acoustic, Soundboks 3 eller GO, Lej en Soundboks 3 eller GO til Roskilde Festival 2024 Der følger; - Soundboks 3 eller GO - 2x batteri - 1x oplader - GPS - Forsikring uden selvrisiko (dæk

  3.200,00 kr.14-06-2024
 5. Soundboks Roskilde Festival

  Soundboks Roskilde Festival

  Højttaler, Accoustat, Soundboks 3 eller GO, Lej en Soundboks 3 eller GO til Roskilde Festival 2024 Der følger; - Soundboks 3 eller GO - 2x batteri - 1x oplader - GPS - Forsikring uden selvrisiko (dæ

  3.200,00 kr.14-06-2024
 6. Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS Gen 3 m/backpack, God, Rigtig fin soundboks, fejler intet og spil

  Højttaler, Andet mærke, SOUNDBOKS Gen 3 m/backpack, God, Rigtig fin soundboks, fejler intet og spiller som den skal. Sælger den, da jeg ikke får den brugt. Prisen er for både soundboks og backpack. P

  6.000,00 kr.13-06-2024

Se alle Soundboks-højtalere til salg, her.

Har du en iværksætter gemt i maven? Hvad end du drømmer om at sælge højtalere eller outdoor-grej eller noget helt tredje, så er det en god idé at starte din virksomhed på DBA. Sådan kan du nemlig gratis teste produktet, udtrykker ekspert i iværksætteri. Læs mere her.

I videoen nedenfor kan du møde Palle, der drømmer om at blive landets største brugt-Bang & Olufsen-forhandler. Og med hjælp fra DBA Boost er drømmen måske ikke så langt fra virkeligheden.


Læs mere om Palle i artiklen, her.

Relaterede artikler