Vil du spare penge på skiudstyr
UdelivRodekassen

Vil du spare penge på skiudstyr

DBA Guide
DBA Guide

Vil du spare penge på skiudstyr?

Skisæsonen banker på døren, og mon ikke der er flere end mig, der drømmer om sne i denne regnfulde juletid? Snedækkede trætoppe, den knirkende lyd af sne under skiene, når man løber gennem skoven og en kop varm the ved ilden efter en hel dag på skibakken?

Vil du gerne spare penge på skiudstyr, har DBA et stort udvalg af velholdt, brugt skiudstyr - se bare her. Du kan både søge generelt og efter mere specifikke ting som skitype og skostørrelse. Alle disse annoncer kom frem i min søgning efter langrendsski str. 38, skihandsker, skihjelm og skitøj.

I søgekriterierne i venstre side af skærmen kan du desuden justere din søgning i forhold til pris, størrelse, geografisk område osv.

I min familie er vi vilde med ski og står både på langrend og slalom. Mest langrend for der er noget magisk over en skitur, hvor man glider gennem en stille, snedækket skov eller langs bjergtoppe, der glimter som diamanter i solen. Og så er det oven i købet god motion for hele kroppen.

Samtidig vil jeg gerne indrømme, at slalom også har sin charme, når man først har lært teknikken. Man føler en enorm glæde og frihed, når man suser ned ad bakken med sommerfugle i maven og adrenalin i kroppen – og så får ungerne så skønne røde kinder.

Du kan finde rigtig meget udstyr på DBA til en god pris. God fornøjelse - både med jagten på skiudstyr og med skituren.

Decemberhilsner

Bodil


Find det på DBA

 1. Billardkø, Søren Søgaard, En lækker kø fra Søren Søgaard

Incl. cover i blødt kunstlæder

Køen er ik

  Billardkø, Søren Søgaard, En lækker kø fra Søren Søgaard Incl. cover i blødt kunstlæder Køen er ikke ny - for jeg har brugt den til at vinde en slat penge i min gamle “Old boys”-klub….??

  475,00 kr.14-06-2024
 2. Cykeltøj, (Herre) Vindvest, FDJ (hvid), Btwin, str. 5 (XL), Til afhentning. (herre) Btwin vindvest i

  Cykeltøj, (Herre) Vindvest, FDJ (hvid), Btwin, str. 5 (XL), Til afhentning. (herre) Btwin vindvest i FDJ-udgave i OK stand. Str. XL (5). Lad mig høre.

  150,00 kr.14-06-2024
 3. Velkørende kondicykel

  Velkørende kondicykel

  Motionscykel, Motionscykel, Rytter Trim, Fin kondicykel sælges. Kører fint, og ser godt ud. Elektronikken har lidt fejl. Kan sikkert fikses.

  250,00 kr.14-06-2024
 4. Titleist t200 (4-PW) + t200 2-jern

  Titleist t200 (4-PW) + t200 2-jern

  Herre golfsæt, grafit, Titleist t200, T200 er med KBS Tour Graphite 95 skafter i Stiff. Standard lie og længde. Spiller som stål, men har lavere vægt. Designet til lavere boldbane og mere længde. Ha

  5.500,00 kr.14-06-2024
 5. Jagtkniv, Vikinge sværd, Håndsmedet vikinge sværd ægte damascus, sort indgraveret skæfte, læderskede

  Jagtkniv, Vikinge sværd, Håndsmedet vikinge sværd ægte damascus, sort indgraveret skæfte, læderskede af træ og læder.

  990,00 kr.14-06-2024
 6. Cykeltøj, (Herre) bib sæt (kort/kort), FDJ (hvid/blå), Btwin, str. XL, Til afhentning. Næsten som ny

  Cykeltøj, (Herre) bib sæt (kort/kort), FDJ (hvid/blå), Btwin, str. XL, Til afhentning. Næsten som nyt kort/kort bib sæt fra Btwin i FDJ-udgave (hvid/blå). Str. XL. Body/regular fit kort trøje. Lad mi

  350,00 kr.14-06-2024

Relaterede artikler