Ro og ny energi

Ro og ny energi

19. januar 2016

Ro og ny energi

Januar er sådan en måned, hvor man ofte føler man skal starte sit liv lidt forfra, der skal ryddes lidt op, både i hovedet, men også i hjemmet. Man går i december og tænker på nytårsfortsætter, og d. 1 januar stormer halvdelen af Danmark ned i motionscentrene og tilmelder sig.... Jeg indrømmer det blankt, vi havde også bandlyst både chips og chokolade her hjemme i det nye år. Men da vi væltede i rester fra julen, så blev det bare aldrig til noget. Jeg er personligt heller ikke selv den store fan af det her med at omstrukturere både sig selv og sit liv helt vildt. Jeg tror på, at nogen selvfølgelig har stor gavn af det, men jeg tror også på, at man i virkeligheden lever bedst som den person man nu er.

Men derfor skader det jo ikke at lade sig inspirere lidt af andre, og måske tage en ting eller to til sig, hvis man nu synes, at det kan gøre noget godt for en.

Fx. har jeg en kollega der løber meget, i starten blev jeg lidt halv irriteret over al den aktivitet hun foretog sig, men med tiden kan jeg se, hvor godt det er for både krop og sind at få lidt motion.

Her i huset har jeg derfor besluttet, at det SKAL jeg/vi bare blive lidt bedre til her i det nye år. Det stikker ikke helt af fra min personlighed (jo, jeg kan aller bedst li min sofa med netflix på Ipad), men jeg kan også rigtig godt li at komme ud i den friske luft.

En tur på legepladsen

Jeg har derfor tænkt mig at finde en triptæller, og forsøge at inddrage familien lidt mere i det. Børnene skal ofte have en form for mål og motivation foran sig, og med den forestiller jeg mig, at de kan synes det er lidt sjovt at se, hvor mange skridt vi fx har gået på en skovtur, eller når vi lige går hen og handler istedet for at tage bilen osv.

På samme måde ved jeg at folk måske kan bruge meditation, eller yoga eller selvhjælpsbøger til at finde inspiration til sit velvære.

Et fif til Jer kan så være, når det er noget helt nyt man sådan skal bevæge sig ud i, så behøver det jo ikke koste en bondegård. På dba har jeg fx selv fundet flere triptællere, så nu er det bare om at vælge.

Triptæller

På samme facon kan man finde selvhjælpsbøgerne eller andre former for god energi. Jeg synes i hvert fald mulighederne er mange, nu gælder det om at mærke efter, hvor man selv synes man godt kunne finde lidt inspiration, til at gøre noget godt for sig selv.

 

Mange hilsner

Louise