Retro campingvogn – en makeover, resultatet!

Retro campingvogn – en makeover, resultatet!

11. september 2015

Yay.. Nu kan vi endelig vise dig hvordan campingvognen endte med at se ud! Er den ikke bare blevet hyggelig med al sin polkaprik- og genbrugs-charme? Måske husker du hvordan den så ud før? Ellers kan du se den i bunden af indlægget her!

retro campingvogn makeover DIY dba

Lad os gå nærmere – og kigge indenfor i den lille hyggehule.. Her ser man fint den lysnende effekt af de malede felter af låger & skabe.. Det fine blå gulv under tæppet kunne desværre ikke reddes, så jeg har i stedet dækket det med farvestrålende kludetæpper. Og tjek lige min sy-station ud; kunne man drømme om bedre omgivelser at være kreativ i!?

Den lille siddeplads – der også kan trylles om til soveplads, er blevet udstyret med retro puder, en storblomstret dug og fint porcelæn.

retro campingvogn DIY makeover

Den store siddeafdeling i den anden ende er stoppet til med hyggelige puder og bamser. I ”køkkenet” står termokanden klar – flankeret af andet retro guf.

retro campingvogn DIY makeover

Et view ned i den ”store putte-afdeling” – der også kan trylles om til bord/bænk, hvor man snildt kan indtage sin aftensmad eller spille hyggelige spil! På hylderne er der pyntet med søde porcelænsfigurer, HAMA perler, godnathistorie-bøger & brætspil!

retro campingvogn DIY makeover leg barn

Mejse nyder en legestund med vores dejlige killing Hr. Madsen – der i øvrigt også er fundet via DBA. Det er her i denne oase vi læser hyggelige bøger og sover imellem de blødeste vattæpper.

retro campingvogn DIY makeover

Vi har, som du nok kan se, valgt at lave vognen om til vores egen lille hyggehule. Et sted hvor vi kan trække stikket ud og bare læse bøger, være kreative sammen og spise måltider, popcorn & is. Børn ELSKER den slags; og nogle gange skal der ikke særlig meget til for at skabe lidt magi i deres hverdage.. Vi har endda haft nogle nætter i vognen – og for Mejse er det som om at tage på ferie..

retro campingvogn DIY makeover

Sådan en campingvogn kan jo bruges til rigtig mange ting - udover det indlysende; nemlig ferievogn.  Jeg har brainstormet lidt imens jeg gik og arbejdede på vognen:

Gæstevogn

Brug den til jeres overnattende gæster. Skab en helt speciel følelse i vognen og du vil give dine gæster en stor oplevelse, de ikke sådan lige glemmer. Det ville den også sagtens kunne bruges som - hvis du (som jeg) laver en hyggehule..

Legehus

Gå all-in og skab det fedeste børnemiljø – uden at tænke på den fornuftige voksen- måde. Fjern alles sidepladser (hvis børnene er mindre) og kom nyt vinylgulv på + evt. mal den indvendigt – dernæst fylder du den med legekøkken og børnemøbler. Er børnene større – så gå udfra eksisterende interør, men skab deres eget univers med spændende tekstiler osv. Fyld vognen med alt det de elsker..

Kontor

Det kunne jeg godt drømme om! Det er perfekt for den hjemmearbejdende, der alligevel har brug for at føle, at de tager på job. OG så kan man arbejde hvor som helst hvis man spænder den efter bilen og kører ud i det blå. (og på denne måde har du også altid sovemuligheder på farten..)

Butik/klinik

Hvorfor ikke trylle en gammel retro campingvogn om til en lille butik af en art. Man kan lave det til en rullende retro interiørshop – eller fylde den op med vintage-kjoler. Og man kan møde kunder overalt på denne måde. Også genial hvis man er behandler, rådgiver og gerne vil møde kunderne, hvor de er – men have mulighed for at lukke døren og skabe lidt privatliv..

Krearum

Hvis vognen ikke skulle være hyggehule, kunne jeg godt have drømt om et rullende krea-værksted, som jeg kunne tage med ud til alle mine projekter.. Jeg kunne nyde en kop kaffe imens jeg sad og syede i super hyggelige omgivelser. Jeg kunne rode ligeså tosset jeg ville og gå til-fra projekterne som jeg havde tid og lyst... Lyder det ikke som en drøm?

Retro campingvogn DIY makeover før efter

Kunne du tænke dig at se billeder af campingvognen inden jeg startede på makeover’en – så kig med lige her. Hvis du vil se billeder undervejs i projektet, kan du se mere herher og her.