Martin kan sælge alt.. bortset fra denne ting fra svigerfar
UdelivLivsstil

Martin kan sælge alt.. bortset fra denne ting fra svigerfar

DBA Guide
DBA Guide

Han elsker stålcykler, han nørder gamle musikinstrumenter, og så kan han sælge alt fra gamle badevægte til kartoffelskrællere. 47-årige Martin får ifølge ham selv solgt næsten alt, hvad han sætter til salg. Undtagelsen er hans svigerfars synthesizer.

Prøv at forestil dig, hvor fantastisk det ville være, hvis alt det, du satte til salg, rent faktisk endte med at blive solgt.

Det lyder for godt til at være sandt, og som noget, man ville bruge i en reklame, men ikke desto mindre er det virkeligheden for 47-årige Martin Richer Olsen, som Tom Kampman har mødt i den ovenforstående episode af podcasten GODT BRUGT.

Martin fra Vanløse er hverken supersælger eller storforbruger af DBA. Han bruger kun genbrugsportalen, når han lige står og mangler noget, eller hvis han rydder op i skuret. Alligevel lykkes det ham at sælge alt, hvad han får sat til salg.

Det skyldes måske, at han sætter sine ting til salg til en god pris. Og Martin er ikke bange for at dele ud af sin erfaring og sine tricks. I podcasten, som du kan afspille herover, fortæller han, hvilket trick han bruger, når han skal prissætte sine ting.

Stål-cykeldele til salg på DBA:

 1. Cykelstativ - 5

  Cykelstativ - 5

  tectake > Fritid & wellness > Hobby > Cykeltilbehø, Fri fragt | Markedets bedste priser | Stort sortiment Cykelstativ i høj kvalitet fra tectake til parkering af cykler! Stativet muliggør en pladsbes

  459,00 kr.23-11-2021
 2. Cykelstativ - 4

  Cykelstativ - 4

  tectake > Fritid & wellness > Hobby > Cykeltilbehø, Fri fragt | Markedets bedste priser | Stort sortiment Cykelstativ i høj kvalitet fra tectake til parkering af cykler! Stativet muliggør en pladsbes

  409,00 kr.23-11-2021
 3. Cykelstativ - 3

  Cykelstativ - 3

  tectake > Fritid & wellness > Hobby > Cykeltilbehø, Fri fragt | Markedets bedste priser | Stort sortiment Cykelstativ i høj kvalitet fra tectake til parkering af cykler! Stativet muliggør en pladsbes

  379,00 kr.23-11-2021
 4. Raleigh

  Raleigh

  Andet, raleigh , Raleigh Darlington 7 gear grøn – dame Før Pris 4,999kr Ny 4.499,00 kr. Raleigh Darlington i grøn 7 gear er en dejlig klassisk damecykel, som både er funktionel og har et flot design.

  4.999,00 kr.01-03-2023
 5. Raleigh

  Raleigh

  Andet, Raleigh Darlington Herre 7 GEAR, Raleigh Darlington Herre 7 GEAR Før Pris 5,499kr Ny 4.999,00 kr. Raleigh Darlington Herre 7 GEAR. letvægtis herr cykel kan købes med 3/7 gear.der følger 5 års g

  4.999,00 kr.01-03-2023
 6. REMINGTON DETOUR DAME

  REMINGTON DETOUR DAME

  Andet, REMINGTON DETOUR DAME, FØR PRIS 5,999,00 NU PRIS 5,399,00 REMINGTON DETOUR DAME ORANGE 2022 REMINGTON DETOUR DAME 2022 VÆGT CA. 14 KG. Remington cyklerne er virkelig gennemtænkt helt til den

  5.399,00 kr.01-03-2023

81 ståldele til cykler kan du lige nu finde i kategorien ’cykeldele og tilbehør’. Du kan også købe herrecykler på DBA, og dem er der lige nu 1.555 til salg af. Derudover kan du købe mountainbikes og racercykler på genbrugssitet.

Denne ting kan Martin dog ikke få solgt – indtil videre

Der er dog én ting, som Martin ikke kan få solgt. Og det er næsten flovt. Den 47-årige mand fra Vanløse fortalte nemlig svigerfar, at han ivrigt får solgt sine ting på DBA, og det resulterede i, at Martin fik til opgave at sælge svigerfars synthesizer.

Indtil videre kan han ikke få den solgt.

Det er lidt irriterende ikke at kunne reporterer tilbage, at den er solgt (…) Jeg har lovet ham, at den bliver solgt
fortæller Martin.

Står du lige nu og mangler en synthesizer, så kan du gå til Martins DBA-profil her og byde på den. Hvis du ikke finder den på Martins profil er problemet løst – så er synthesizeren solgt.

Du kan også klikke på ’play’-knappen til podcasten, som du finder øverst i artiklen. Her får du svar på, hvilken slags billeder, der ifølge Martin er vigtige, at få taget af sine DBA-ting, hvis man vil have dem solgt.

LÆS OGSÅ: Disse 10 finurligheder kan du købe på DBA lige nu

Michael har blandt andet købt og solgt en del guitarer på DBA. Det her er en af de guitarer, som han har erhvervet sig brugt
Michael har blandt andet købt og solgt en del guitarer på DBA. Det her er en af de guitarer, som han har erhvervet sig brugt

Kartoffelskræller og badevægte

Nogle gange går der også lidt sælgersport i den for Martin. Det er ikke altid kun de gamle ting i skuret, han får sendt videre ud i livet fra sin DBA-profil.

Engang snublede Martin over en kasse billige badevægte, som han til en meget lav pris kunne købe i en butik. Martin købte hele kassen og solgte vægtene styk for styk på DBA.

Han gjorde det samme med en håndfuld kartoffelskræller-maskiner.

Så kommer der pludselig én torsdag aften og henter en kartoffelskræller (…) Det er meget rart lige at møde nogle folk og sælge i døren
fortæller Martin.

Han har også købt og solgt guitarer og guitarudstyr, og han er også glad for cykler. Både i forhold til at købe og sælge.

Men der er én type møbel, han ikke vil købe brugt. I podcasten kan du få svaret på, hvad det er for en slags.

Badevægte til salg på DBA:

 1. Badevægt, SECA, Personvægt af mærket SECA.
Flot retrovægt fra ældre lægekonsultation. Virker som den

  Badevægt, SECA, Personvægt af mærket SECA. Flot retrovægt fra ældre lægekonsultation. Virker som den skal.

  400,00 kr.29-11-2023
 2. Badevægt, Krups, Retro badevægt fra Krups. Tung og gedin vægt beklædt med sort uægte læder i flot st

  Badevægt, Krups, Retro badevægt fra Krups. Tung og gedin vægt beklædt med sort uægte læder i flot stand. Virker efter hensigten og vil klæde ethvert badeværelse - om du er til retro eller stramme li

  200,00 kr.29-11-2023
 3. Badevægt, forenede jernstøberier, Flot og velholdt grøn retro vægt i støbejern fra Forenede Jernstøb

  Badevægt, forenede jernstøberier, Flot og velholdt grøn retro vægt i støbejern fra Forenede Jernstøberier. fungerer fint og er særdeles velholdt. sjov og anderledes indretning til badeværelset. kan se

  350,00 kr.28-11-2023
 4. Badevægt, Salter, Helt ny badevægt med kropsanalyse og Bluetooth sælges.
Nypris kr. 590
Mp kr. 400

  Badevægt, Salter, Helt ny badevægt med kropsanalyse og Bluetooth sælges. Nypris kr. 590 Mp kr. 400

  400,00 kr.28-11-2023
 5. Badevægt, Withings Body+ Smart Scale, Wi-Fi smart badevægt der måler din kropsbygning
Fuld kropsbygn

  Badevægt, Withings Body+ Smart Scale, Wi-Fi smart badevægt der måler din kropsbygning Fuld kropsbygningsanalyse Automatisk synkronisering iOS & Android-kompatibel Ernæringsmåler Genkender op til 8 bru

  400,00 kr.27-11-2023
 6. Badevægt, OBH  NORDICA, Velholdt badevægt der fungerer sælges

  Badevægt, OBH NORDICA, Velholdt badevægt der fungerer sælges

  50,00 kr.27-11-2023

380 badevægte kan du lige nu købe på DBA, og 161 af dem koster mindre end 200 kroner.

Martins passion for cykler

Efterhånden er det en stor ”portion” møbler og ting i Martin og konens hjem, som er købt brugte. De brugte ting, der betyder mest for ham, er hans gamle guitar og enkelte af cyklerne. De repræsenterer nemlig en hobby:

- Jeg har solgt alt fra hele cykler til sadler og alle mulige reservedele, som jeg har haft til overs fra nogle andre cykler. Jeg har også fundet cykler, som jeg har sat i stand og solgt, fortæller Martin.

Der er især lige nu stor efterspørgsel på gamle ståldele til cykler. De bliver nemlig ifølge Martin ikke lavet mere. Men hvis man på DBA kigger efter de rigtige cykelmærker, kan man nemmere grave efter cykelguldet på genbrugsportalen, fortæller han.

I podcasten kan du høre, hvilke cykelmærker der er Martins favoritter. Her deler han også et råd til, hvordan du lynhurtigt kan tjekke, om cykelstellet er skævt. Det er nyttigt at vide, når du skal købe en brugt cykel eller sælge din gamle.

LÆS OGSÅ: Nu kan du købe OL Guld-cykelrytterens cykel på DBA

Her er en af Michaels stålcykler
Her er en af Michaels stålcykler
Endnu en af Michaels cykler
Endnu en af Michaels cykler

Martin: Du kan stadig være heldig at gøre gode guitar-fund

Ud over cykler er musikinstrumenter som nævnt, også Martins store hobby og passion. Og ”melodien har han også fundet” på DBA

Her har han købt og solgt blandt andet guitarer og basser. Men det er om at se dig for, for Martin er godt klar over, at der ikke går lang tid før, at hele Danmark ved, at for eksempel en Fender-guitar fra 1962 er mange penge værd.

Men man kan godt være heldig nogle gange og være lidt på forkant og gøre nogle gode køb (læs: på DBA)
fortæller Martin.

Du skal dog ikke regne med, at Martin byder dig ned i pris, hvis det er dig, han opsøger for at købe dit gamle musikudsyr eller en cykelpind fra en gammel stålcykel. Martin fortæller nemlig, at man godt kunne være lidt mere krejler-agtig.

Han har dog et andet trick til, hvordan han får sikret sig, at folk ikke sælger for dyrt til ham, når han køber på DBA. En slags tommelfingerregel, som han deler med lytterne i podcasten GODT BRUGT. Den kan du lytte til eller downloade øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Lars-Ole bruger DBA til at udvide sin store samling af guitarer

Martin og en af hans elskede guitarer
Martin og en af hans elskede guitarer

Fender-guitarer til salg på DBA:

 1. Andet, Fender CC 08, Rigtig smuk guitar brugt meget begrænset. Fremstår som ny. Sælges sammen med ta

  Andet, Fender CC 08, Rigtig smuk guitar brugt meget begrænset. Fremstår som ny. Sælges sammen med tasken

  1.000,00 kr.28-11-2023
 2. Western, Fender CD-60S LH NAT, OBS. Venstrehånds Lefthand. 

Som ny. Spiller rigtig godt.

  Western, Fender CD-60S LH NAT, OBS. Venstrehånds Lefthand. Som ny. Spiller rigtig godt.

  999,00 kr.28-11-2023
 3. Klassisk, Fender Concorde, Jeg sælger min guitar, fordi jeg ikke har tid til at spille den. Det er i

  Klassisk, Fender Concorde, Jeg sælger min guitar, fordi jeg ikke har tid til at spille den. Det er i gode forhold. Ingen rygning ingen dyr hjem. Kommer med: -rem -stativ

  1.100,00 kr.27-11-2023
 4. Western, Fender CD60, Meget fin stand, kun brugt få gange
Sælges da ikke bruges

  Western, Fender CD60, Meget fin stand, kun brugt få gange Sælges da ikke bruges

  500,00 kr.27-11-2023
 5. Western, Fender Dg3, Western fin lød velholt 750kr kontanter

  Western, Fender Dg3, Western fin lød velholt 750kr kontanter

  750,00 kr.27-11-2023
 6. Klassisk, Fender CC-60S Concert/Nat, Fender CC-60S Concert Acoustic, Natural 
Detaljer:
Den mest spi

  Klassisk, Fender CC-60S Concert/Nat, Fender CC-60S Concert Acoustic, Natural Detaljer: Den mest spilbare guitar, du nogensinde vil opleve takket være Fender 's "Easy-to-Play" -hals Ideel til glat og

  995,00 kr.26-11-2023

Klik her og find akustiske Fender-guitarer på DBA, og 165 el- og halvakustiske Fender-guitarer.

Hvis du også er vild med cykler, ligesom Martin, så kan du læse de her 10 ting, som du bør vide, når du skal ud og investere i en brugt elcykel.

Du kan også læse vores guide til dig, der er på jagt efter en racercykel på DBA.

Er du mere interesseret i mountainbikes, kan du i videoen hernedenfor se, hvad du skal vide, inden du køber en brugt mountainbike:

Læs mere om vores mountainbike-guide, her.

Relaterede artikler