Så meget sparer du på at købe dit campingudstyr brugt
Udeliv

Så meget sparer du på at købe dit campingudstyr brugt

Christine
Christine

Fra fortelt til gasgrill, borde, stole, liggeunderlag og soveposer – har du husket det hele? Det kan hurtigt blive dyrt at pakke til ferie på fire hjul. Heldigvis er der penge at spare, når du køber campingudstyret brugt på DBA, og her kan du læse, hvor meget der er at hente.

Frihed! Sådan kan følelsen bedst beskrives, når campingvognens fire hjul rammer den bløde asfalt og snurrer af sted mod nye eventyr. Har du husket alt fra bordgrill til myggebalsam? Der er meget, som skal pakkes, når ferien fejres i den rullende vogn, og med mange ting i tasken, kan det også hurtigt blive dyrt.

Skal der være luft i budgettet til badeferie og is på de varme dage, kan du med fordel købe campingudstyret på DBA. Her er penge at spare på brugt udstyr til turen, og nu ser vi nærmere på, hvor stor en fortjeneste, du kan sætte ind på feriekontoen.

Et fortelt er helt uundværligt på campingferien, og her i artiklen fortæller vi dig, hvor meget du kan spare på at købe et brugt.
Et fortelt er helt uundværligt på campingferien, og her i artiklen fortæller vi dig, hvor meget du kan spare på at købe et brugt.

Wow: Du sparer 60 procent, når du køber dette brugt

Er du ny campist? Det er ikke let at vide, hvad der er vigtigt at få med på ferien, hvis det er første gang, du ruller ud på eventyr i campingvognen. Uden at tage munden for fuld tør vi godt sige, at forteltet nok er det eneste grej, du ikke må glemme.

Forteltet er nemlig et særligt stykke udstyr, du sætter på siden af campingvognen, så du får en form for entre. Det er super praktisk, for det udvider kvadratmeterne, så du får mere plads, og samtidig kan du sidde lunt og godt indenfor, hvis regnen finder på at dryppe lidt mellem solstrejfene.

De mest populære mærker er Ventura, Isabella, Kampa og Westfield, men her kan du også hurtigt slippe både 12.000 og 16.000 kroner for de nye modeller. Er det over budget? Hvorfor så ikke udforske DBA? Her koster et fortelt fra Kampa fra 4.500 kroner, og ser du nærmere på priserne på Isabella-fortelte, kan du købe dem for mindre end 5.000 kroner. Det giver dig en besparelse på mindst 60 procent! Det er alligevel et sparet beløb, du kan få mange is for…

Køb dit fortelt på DBA:

 1. Fortelt, Isabella Commodore Classic blue/sky, a-mål: 1230, Stort 3 meter Isabella Commodore fortelt.

  Fortelt, Isabella Commodore Classic blue/sky, a-mål: 1230, Stort 3 meter Isabella Commodore fortelt. Passer til campingvogne i str 550-580. Opbevaret tørt og mørkt. Ned letvægtstænger.

  2.500,00 kr.04-06-2023
 2. Fortelt, Kampa Air pro 500, Kampa ace air 500 med Gulvtæppe, Støttestænger, Gardiner, alm. Luftpumpe

  Fortelt, Kampa Air pro 500, Kampa ace air 500 med Gulvtæppe, Støttestænger, Gardiner, alm. Luftpumpe, termotag, 2 lysstofrør med fjernbetjening, elektrisk luftpumpe. Slæb medfølger ligeledes. Alt

  5.000,00 kr.04-06-2023
 3. Caravan Cover, Rigtig fint vinter cover til campingvogn eller autocamper. Har kun været brugt 1 vint

  Caravan Cover, Rigtig fint vinter cover til campingvogn eller autocamper. Har kun været brugt 1 vinter på en Hobby 560 CFE.

  500,00 kr.04-06-2023
 4. Vinterfortelt, Isabella Eskimo 180, Vinterfortelt 180 cm. Kan klare store snemængder og kraftig vind

  Vinterfortelt, Isabella Eskimo 180, Vinterfortelt 180 cm. Kan klare store snemængder og kraftig vind. Farve grå/mørkeblå. Årgang ukendt, men god stand. Er klar til flere ture i ydersæsonnen. Solide st

  1.900,00 kr.04-06-2023
 5. Andet, Earth 3 tunneltelt, 3 personers tunneltelt med 2 rum outwell sælges opsat en gang i haven

  Andet, Earth 3 tunneltelt, 3 personers tunneltelt med 2 rum outwell sælges opsat en gang i haven

  550,00 kr.04-06-2023
 6. Fortelt, Isabella Zenith, a-mål: 1000, Isabella Zenith, Sommertelt, uden stænger,
Helt fejlfrit telt

  Fortelt, Isabella Zenith, a-mål: 1000, Isabella Zenith, Sommertelt, uden stænger, Helt fejlfrit telt. Meget velholdt. Sælges, da vi er blevet fastliggere.

  2.200,00 kr.04-06-2023

Du finder lige nu mere end 1.600 fortelte til din campingvogn på DBA, og 1.100 af dem er sat til salg for under 5.000 kroner.

Skab mere plads i vognen med genialt udstyr

Ah! At læne sig blødt tilbage med en god bog og en kølig drik i kopholderen, det er ferie for de fleste. Men du kan altså ikke smække benene op, hvis ikke du har campingsættet klar på forhånd.

Går du efter old school campingvibes i vognen? Det er hyggeligt at dække op på et retro campingsæt, og selvom mange af modellerne er fra 1970’erne, er standen stadig super flot. Smæk en dug på bordet og sæt en vase med blomster fra grøftekanten ovenpå, så har du feriestemning for alle pengene – og det endda ganske gratis.

Det praktiske ved de nostalgiske sæt er desuden, at bordet her er lavet som en kasse, stolene opbevares i. Sættet fylder altså næsten ikke noget, og det er smart, hvis pladsen i vognen er lidt trang.

Vil du spille Yatzy ved et moderne bord, må du betale 700 kroner for de billigste modeller på markedet – og så kommer prisen på stole oveni. Du kan hurtigt ende med at betale det dobbelte for sådan et sæt. Med mindre du køber det på DBA selvfølgelig. Her kan du finde et campingbord med fire stole til under 500 kroner og dermed stikke næsten 1.000 kroner i lommen til feriehygge.

Find campingsættet på DBA i dag:

 1. Stole, Campingsæt. 3 højryggede letvægts stole. 
2 skamler med 2 bordplader til. Fin stand. 
Sætpris

  Stole, Campingsæt. 3 højryggede letvægts stole. 2 skamler med 2 bordplader til. Fin stand. Sætpris.

  350,00 kr.04-06-2023
 2. Campingsæt, Retro sæt 4 klapstole og bord
Gi evt bud

  Campingsæt, Retro sæt 4 klapstole og bord Gi evt bud

  360,00 kr.03-06-2023
 3. Retro campingsæt, Fransk retro ovalt campingbord / klapbord / havebord.   " Loisirs Lallemand made

  Retro campingsæt, Fransk retro ovalt campingbord / klapbord / havebord. " Loisirs Lallemand made in France " 127 * 90 * 69 ( justerbar højde- højest 69 cm) med brugsspor. 400,- kr 2 retro italien

  100,00 kr.30-05-2023
 4. Outwell Corda picnic campingsæt foldbart, Outwell Corda Picnic - Campingsæt - Foldbart
Farve: Sort

  Outwell Corda picnic campingsæt foldbart, Outwell Corda Picnic - Campingsæt - Foldbart Farve: Sort Ramme i stål Vægt: 14.8kg Størrelse: Bord: 86x86x71cm / Stol: 43x40x75cm (WxLxH) Sammenpakket stør

  950,00 kr.28-05-2023
 5. vidaXL campingbord og 4 klapstole højdejustérbart 120 x 60 cm

  vidaXL campingbord og 4 klapstole højdejustérbart 120 x 60 cm

  vidaXL campingbord og 4 klapstole højdejustérbart , Dette sammenklappelige campingsæt består af 1 klapbord og 4 klapstole. Takket være de praktiske bærehåndtag og den justérbare højde på bordet er det

  438,00 kr.27-03-2023
 6. vidaXL højdejustérbart campingbord og 6 klapstole 180x60 cm

  vidaXL højdejustérbart campingbord og 6 klapstole 180x60 cm

  vidaXL højdejustérbart campingbord og 6 klapstole , Dette sammenklappelige campingsæt består af 1 klapbord og 6 klapstole. Takket være de praktiske bærehåndtag og den justérbare funktion på bordet er

  711,00 kr.27-03-2023

Det er helt afgørende, at du sidder godt, når du tager på camping – du er jo af sted for at slappe af. På DBA kan du spare mange penge ved at købe campingsættet med borde og stole brugt.

Sæt tænderne i et godt tilbud

Duften af grillmad er duften af campinglivet, men de store modeller kan hurtigt optage alt for meget plads i vognen. Derfor er det helt perfekt, at de små versioner kan købes til ganske få penge på DBA. På den måde sparer du både kvadratmeter og kroner på samme tid.

Weber er en af de mest populære mærker i landet, når det gælder grill, og på campingferien er det oplagt med en gasgrill. Det er nemlig ikke på alle campingpladser, du må sætte gang i glødende kul, når pølserne skal ristes.

Weber Q1000 er en handy, lille gasgrill, der fra ny koster 1.900 kroner. Du skal altså stege mange pølser, før den har tjent sig selv hjem, med mindre du sultent ser dig om efter et godt tilbud på DBA. Er der bid? Bestemt. Her finder du hurtigt Weber Q1000 og endda til kun 300 kroner. Velbekomme, siger vi bare.

LÆS OGSÅ: 7 gode råd til dig, der skal sælge din campingvogn

En bordgrill fylder ikke meget, så den er let at have med på campingferien. Denne næsten nye grill sælger Arne fra Holbæk til 300 kroner.
En bordgrill fylder ikke meget, så den er let at have med på campingferien. Denne næsten nye grill sælger Arne fra Holbæk til 300 kroner.

Højdespringer: Spar op til 90 procent af nyprisen

Sikkerheden skal være i top – også når du tager på ferie! Faktisk er det lovpligtigt, at du har en gasalarm installeret i campingvognen, så før du pakker tasken til afslapning med familien, skal du lige have styr på sikkerheden. Om det er dyrt? Det finder du ud af nu.

En gasalarm, der opfylder alle lovkrav, koster fra 700 kroner i butikkerne, men på brugtvaremarkedet kan du finde livredderen til under 100 kroner. Det giver dig en fortjeneste på op til 90 procent, så budgettet er ikke en undskyldning for at lade alarmen blive hjemme.

LÆS OGSÅ: Mal din retrocampingvogn – Nemt!

Sørg for, at sikkerheden er helt i top, når du tager på ferie, og køb en gasalarm på DBA. Ideel til campingvognen, skriver Søren fra Viborg, som sælger denne.
Sørg for, at sikkerheden er helt i top, når du tager på ferie, og køb en gasalarm på DBA. Ideel til campingvognen, skriver Søren fra Viborg, som sælger denne.

Denne pris blæser dig bagover

Det danske vejr viser sig naturligvis fra sin bedste side, når du ruller ud på tur, men hvorfor ikke være forberedt på lidt af hvert? Man ved jo aldrig med vejrguderne, og en tur til Vestkysten inkluderer jo ofte et par vindstød.

Går turen vestover, vil vi anbefale, at du husker et læsejl. Med sådan et på lager kan du hurtigt skærme dig mod vanskelige vinde og drikke morgenkaffen i fred og ro uden at frygte for rundstykkernes flugt fra morgenbordet. Blæsten blæser dem ikke væk, når læskærmen er slået op!

Et lækkert læsejl med tre sider fra campingmærket Isabella koster 1.600 kroner fra ny, men hvordan mon udbuddet er på DBA? Ganske godt, kan vi afsløre! Her finder du den trefløjede model til under 200 kroner, og som vi ser det, er det nu ikke længere vinden, der blæser dig bagover, men derimod den gode pris på brugtvarekøbet! Du sparer nemlig intet mindre end 1.400 kroner, hvis du vælger genbrugsløsningen.

Få et læsejl til campingferien:

 1. Fortelt, Ventures Freestander low blue med anneks, En freestander som kan sættes op og kobles til di

  Fortelt, Ventures Freestander low blue med anneks, En freestander som kan sættes op og kobles til din camper og samtidig blive stående når du kører væk. Ideelt til den der gerne står lidt længere på p

  3.500,00 kr.04-06-2023
 2. HI pop-op-strandtelt blå

  HI pop-op-strandtelt blå

  HI pop-op-strandtelt blå, Pop-op-strandteltet fra HI er det ideelle ly og læsejl til stranden, haven, campingpladsen eller på festivaller. Dette opfindsomme strandtelt er nemt at rejse ved hjælp af pl

  408,00 kr.07-03-2023
 3. Camplet savanne, Vi sælger vores dejlige Camplet Savanne 2007. Med vognen følger solsejl, læsejl, kø

  Camplet savanne, Vi sælger vores dejlige Camplet Savanne 2007. Med vognen følger solsejl, læsejl, kørekappe, opbevarings bøjle, kuffert rum i forhæng, 4 stole og camping bord, ovn og diverse camping u

  19.900,00 kr.03-06-2023
 4. Easy Camp læsejl med Shore grå og sandfarvet

  Easy Camp læsejl med Shore grå og sandfarvet

  Easy Camp læsejl med Shore grå og sandfarvet, Dette Shore-læsejl fra Easy Camp er en perfekt letvægtsløsning til at beskytte dig mod vinden og få privatliv, når du er på stranden. Læsejlet kombinerer

  361,00 kr.06-02-2023
 5. Pop up Strandtelt anthrazit

  Pop up Strandtelt anthrazit

  Telt, Dette handy strandtelt med pop-up funktion og UV-beskyttelse, giver dig god beskyttelse mod sol, vind og nysgerrige blikke. Læsejlet sættes op på få sekunder vha. pop-up-funktionen. Du skal blot

  395,00 kr.28-07-2022
 6. Læsejl, Stort Brunner læsejl 140 x 600 cm. 
Gennemsigtig i den øverste del.
Pæn stand. 

Forhandles

  Læsejl, Stort Brunner læsejl 140 x 600 cm. Gennemsigtig i den øverste del. Pæn stand. Forhandles af Nordisk Campingudstyr til 1395 kr.

  450,00 kr.02-06-2023

Find et læsejl til under 500 kroner på DBA lige her.

Det skønne ved campinglivet er, at du kan hænge ud med de andre campister på pladsen. Det giver nogle helt unikke oplevelser – særligt for familiens mindste, som hurtigt finder nye venner. Er du klar til at køre ud på eventyr, eller skal campingvognen lige moderniseres først? Hvis du drømmer om at give din gamle vogn en makeover, kan du læse med her, hvor vi viser dig, hvor en Tabbert fra 1969 skal opdateres, så den bliver klar til mange flere ferieture.

Går det ikke hurtigt nok i en Tabbert? Så hiver vi flere hestekræfter frem. I denne video kan du møde Hans-Henrik, der har bygget verdens hurtigste elmotorcykel. Se med herunder, når han accelerer fra 0-100 på 1,01 sekunder.

Relaterede artikler