Jeg vil ud, ud under åben himmel

Jeg vil ud, ud under åben himmel

8. juli 2015

Jeg vil ud, ud under åben himmel

Det er sæson for kolonihave og sommerhusliv netop nu, og den brændvarme sol har fået de fleste af os til at drømme os væk fra vasketøj og hjemlige pligter.

I storbyerne hænger havelivet ikke på træerne, og vil man ud og kaste de grønne fingre i jorden og savner man at kunne lukke ungerne ud på græs, så kan det være at kolonihavelivet er lige noget for jer?

Drømmen om højt til himlen og jord mellem tæerne, har skabt lange ventelister rundt omkring i landets haveforeninger og jeg forstår det godt. Havde jeg ikke selv haft min lille have til lejligheden, så havde jeg også delt kolo-drømmen med dem. Ikke at drømmen ikke stadig er der, men jeg får trods alt opfyldt en smule af dem, når jeg åbner havedøren om morgenen.

Men hey, spring ventelisterne over lige her :)

Så hvis du også går rundt og drømmer om lune sommeraftener i en hyggelig om end ydmyg hytte, med tilhørende grønt pluk-selv-alting - så er en kolonihave da lige noget for dig :)

Jeg skriver det i hvert fald på min egen to do-liste, som i øvrigt ingen udløbsdato har. Det er blot en lang liste af drømme, der på et eller andet tidspunkt skal indfries :)