Hold ferie i fantastiske Sverige!
UdelivLivsstil

Hold ferie i fantastiske Sverige!

DBA Guide
DBA Guide

Hold ferie i fantastiske Sverige!

Sommerferien er den næste store ferie på programmet, og hvorfor ikke tilbringe en del af den i fantastiske Sverige? Nabolandet med den storslåede natur, de karakteristiske røde træhuse og et enormt udbud af oplevelser. Vidste du, at man ved en hurtig søgning på DBA kan finde utallige udlejningsmuligheder i bl.a. Värmland, Småland, Blekinge og Stockholm, der alle ligger indenfor rimelig køreafstand fra Øresundsbroen?

Selvom jeg er bosat på den svenske side af sundet, kan jeg ikke få nok af landet, der er så uendeligt stort, smukt og varieret. Vi holder derfor gerne både vinter- og sommerferie i Sverige – helst på forskellige steder, så vi får oplevet en masse nyt fra gang til gang.

Et af mine absolutte favoritområder er Småland, der både byder på store skove, dybe kløfter og blanke skovsøer, et vaskeægte cowboyland for både turister og cowboyentusiaster og Pippiland aka Astrid Lindgrens Verden. Sidstnævnte er et absolut must-do for små børn og barnlige sjæle.

Og ved kysten finder man desuden den svenske skærgård med de fascinerende klippeøer. Sidste år afsluttede vi vores Smålandsrejse med et par overnatninger på den femstjernede campingplads Lysingsbadet med egne skærgårdsøer, hvor man både kan komme med sin campingvogn, sit telt eller leje en hytte. Det var helt perfekt!

Drømmer man i stedet om at købe sit eget lille svenske hus, er der også hjælp at hente på DBA. Se f.eks. dette skønne hus på Söderåsen, blot 1,5 time fra København.

Jeg vil næsten vove at påstå, at der er noget for enhver smag i Sverige, hvad enten du er til aktiv eller daseferie, natur- eller kulturoplevelser, sne eller sol. Og er vejrguderne med os, så det bliver en ligeså varm og solrig sommer i år som sidste år, er der ikke mange steder i verden jeg hellere vil være.

Sørg dog for at have rigeligt med myggespray med, hvis du skal opholde dig indlands ved skov og sø.

God sommerferiejagt!

PS. Glem ikke at du kan bruge søgeagenten på DBA til gøre din søgning mere specifik ved at indstille f.eks. pris, periode og udleje/salg.

Af Bodil Bøjer

Find det på DBA

 1. Knagerække, Charles Eames, 2 stk meget fine og fuldstændig som nye - den originale - ‘hang-it-all’ f

  Knagerække, Charles Eames, 2 stk meget fine og fuldstændig som nye - den originale - ‘hang-it-all’ fra Eames. Sælges samlet eller hver for sig. Prisen er pr. stk.

  700,00 kr.01-10-2023
 2. One fine day, DVD, romantik

  One fine day, DVD, romantik

  20,00 kr.01-10-2023
 3. Anden bordlampe, Sælger denne hyggelige bordlampe. Pærer medfølger.

Fra røg- og dyrefrit hjem.

Jeg

  Anden bordlampe, Sælger denne hyggelige bordlampe. Pærer medfølger. Fra røg- og dyrefrit hjem. Jeg sender gerne, hvis du betaler portoen med bring/dao/gls ;) se mine andre annoncer for andre spænde

  75,00 kr.01-10-2023
 4. Lego Duplo, Blandende, Velholdt DUPLO 
40 kr pr stk

  Lego Duplo, Blandende, Velholdt DUPLO 40 kr pr stk

  40,00 kr.01-10-2023
 5. Fejemaskine, Irus

  Fejemaskine, Irus

  1.800,00 kr.01-10-2023
 6. KlipKlap foldemadras XL, By KlipKlap, KK 3 Fold XL i farven blue grey w. grey. 
Perfekt som sofa, gæ

  KlipKlap foldemadras XL, By KlipKlap, KK 3 Fold XL i farven blue grey w. grey. Perfekt som sofa, gæsteseng eller legemadras. Obs. madrassen er i udgaven XL og måler følgende: Foldet som daybed/puf:

  3.200,00 kr.01-10-2023

Relaterede artikler