Hold ferie i fantastiske Sverige!
UdelivLivsstil

Hold ferie i fantastiske Sverige!

DBA Guide
DBA Guide

Hold ferie i fantastiske Sverige!

Sommerferien er den næste store ferie på programmet, og hvorfor ikke tilbringe en del af den i fantastiske Sverige? Nabolandet med den storslåede natur, de karakteristiske røde træhuse og et enormt udbud af oplevelser. Vidste du, at man ved en hurtig søgning på DBA kan finde utallige udlejningsmuligheder i bl.a. Värmland, Småland, Blekinge og Stockholm, der alle ligger indenfor rimelig køreafstand fra Øresundsbroen?

Selvom jeg er bosat på den svenske side af sundet, kan jeg ikke få nok af landet, der er så uendeligt stort, smukt og varieret. Vi holder derfor gerne både vinter- og sommerferie i Sverige – helst på forskellige steder, så vi får oplevet en masse nyt fra gang til gang.

Et af mine absolutte favoritområder er Småland, der både byder på store skove, dybe kløfter og blanke skovsøer, et vaskeægte cowboyland for både turister og cowboyentusiaster og Pippiland aka Astrid Lindgrens Verden. Sidstnævnte er et absolut must-do for små børn og barnlige sjæle.

Og ved kysten finder man desuden den svenske skærgård med de fascinerende klippeøer. Sidste år afsluttede vi vores Smålandsrejse med et par overnatninger på den femstjernede campingplads Lysingsbadet med egne skærgårdsøer, hvor man både kan komme med sin campingvogn, sit telt eller leje en hytte. Det var helt perfekt!

Drømmer man i stedet om at købe sit eget lille svenske hus, er der også hjælp at hente på DBA. Se f.eks. dette skønne hus på Söderåsen, blot 1,5 time fra København.

Jeg vil næsten vove at påstå, at der er noget for enhver smag i Sverige, hvad enten du er til aktiv eller daseferie, natur- eller kulturoplevelser, sne eller sol. Og er vejrguderne med os, så det bliver en ligeså varm og solrig sommer i år som sidste år, er der ikke mange steder i verden jeg hellere vil være.

Sørg dog for at have rigeligt med myggespray med, hvis du skal opholde dig indlands ved skov og sø.

God sommerferiejagt!

PS. Glem ikke at du kan bruge søgeagenten på DBA til gøre din søgning mere specifik ved at indstille f.eks. pris, periode og udleje/salg.

Af Bodil Bøjer

Find det på DBA

 1. Spisebordsstol, Malet træ, Hay, Fin sortmalet Hay-stol med ganske få og små spor af slid. Skal afhen

  Spisebordsstol, Malet træ, Hay, Fin sortmalet Hay-stol med ganske få og små spor af slid. Skal afhentes på Østerbro.

  500,00 kr.29-03-2023
 2. Emil Nolde - I Sydhavet, Gl. Strand - Stiftung Seebüll und Emil Nolde, emne: kunst og kultur, Brugt

  Emil Nolde - I Sydhavet, Gl. Strand - Stiftung Seebüll und Emil Nolde, emne: kunst og kultur, Brugt men absolut læsbar stand Udgivet i anledning af udstillingen Emil Nolde i Sydhavet 2005-2006 Kan

  35,00 kr.29-03-2023
 3. Nyt husnummer i støbejern, Støbejern husnummer med beslag , nyt og ubrugt

Støbejern husnummer med b

  Nyt husnummer i støbejern, Støbejern husnummer med beslag , nyt og ubrugt Støbejern husnummer med beslag nyt og ubrugt 16 cm Husnummer i støjejern Sort husnummer 16 cm Sort husnummer fremstillet i

  85,00 kr.29-03-2023
 4. Spring madrasser 2 stk, Wonderland, Rigtig fine og helt rene og pæne springmadrasser
Mål 90x2m og 18

  Spring madrasser 2 stk, Wonderland, Rigtig fine og helt rene og pæne springmadrasser Mål 90x2m og 18-20cm i højde

  400,00 kr.29-03-2023
 5. Sommerdæk, Bridgestone, 245 / 50 / R19, 100% mønster, 1 stæ (4stk) Bridgestone Alenza Sommerdæk sælg

  Sommerdæk, Bridgestone, 245 / 50 / R19, 100% mønster, 1 stæ (4stk) Bridgestone Alenza Sommerdæk sælges som nye, Kommer fra fabriksny Bmw hvor der er monteres vinterdæk på fælgene istedet Produceret u

  3.200,00 kr.29-03-2023
 6. Fuglebur, Stort lækkert fuglebur sælges.
Kan gøres halvt så stort hvis brug for det, alt på billeder

  Fuglebur, Stort lækkert fuglebur sælges. Kan gøres halvt så stort hvis brug for det, alt på billederne medfølger. Kom gerne med et bud evt, jeg skal hurtigt af med det.

  650,00 kr.29-03-2023

Relaterede artikler