Haveinteriør i børnehøjde
UdelivBørn

Haveinteriør i børnehøjde

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Haveinteriør i børnehøjde

Sommeren er over os! (håber vi!), og det er oplagt at give haven en fornyelse. Læs med her hvis du gerne vil gøre din have til en fantasifuld drømmeverden for børn (og barnlige sjæle).

Helt obligatorisk synes jeg, enhver børnefamilie bør have et legehus i haven, der kan give mange timers fantasifuld leg.

Sørg for at indrette det hyggeligt og personligt – med dit barns yndlingsfarver eller et tema, som matcher dit barns interesser. Et legehus kan sagtens blive en drengehule, hvis man omdanner det til en politistation eller måske en superhelte-borg. Der er ingen, der siger, at et legehus er lig med teselskab og 10 nuancer af lyserødt.

Afhængig af børnenes alder er det en super god ide at placere en sandkasse tæt på legehuset. Dermed kan man hele sommeren igennem få skønne sandkager serveret på terrassen.

Er der noget, børn elsker mere end vandpjaskeri på en varm sommerdag? Vi skal i hvert fald have fingrene i et badebassin i år. Og nu da vores have er meget større, skal vi også have købt en havevander. Lige præcis en havevander rummer faktisk nogle af mine allerbedste barndomsminder.

Jeg er personligt ikke fan af trampoliner. Selvom børnene ELSKER dem, synes jeg, de er grimme og så optager de utrolig meget plads! Så vi har lavet en byttehandel med vores datter på 4; Hun får i stedet et fint gyngestativ.

Med to piger på henholdsvis 10 mdr og 4 år skal stativet udstyres med rutsjebane, gynge og babygynge.

Har du små børn kunne det være sjovt at installere et rigtigt vippedyr i din have, præcis som du kan finde dem på diverse legepladser. Oftest trænger disse bare til lidt maling og omsorg, så er de så gode som ny!

Håber du får lyst til at forny din have – i børnehøjde!

Fr. Trillingsgaard
Blogger – forfatter – instagram-afhængig – vintagefreak – loppehaj – Mor

Er du mon på Instagram?
Måske vil du gerne dele dine projekter med os? Smid hashtag #dba på dit billede og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dbadk, så vi kan blive inspireret til nye ideer sammen.


Find det på DBA

 1. Gardin

  Gardin

  200,00 kr.28-09-2023
 2. Dyne, Noie of Scandinavia, Sælger lækker dobbelt dyne i mål 200x220 
Ingen pletter, den er i god sta

  Dyne, Noie of Scandinavia, Sælger lækker dobbelt dyne i mål 200x220 Ingen pletter, den er i god stand Allergi venlig

  450,00 kr.28-09-2023
 3. Bukser, Smallstuff, str. 74

  Bukser, Smallstuff, str. 74

  20,00 kr.28-09-2023
 4. Drengecykel, classic cykel, Kvalitetscykel til drenge i alderen ca. 8-13 år. Vores søn er vokset ud

  Drengecykel, classic cykel, Kvalitetscykel til drenge i alderen ca. 8-13 år. Vores søn er vokset ud af den. Den er klar til at blive kørt på, med fungerende bremser og gear - selvom det kan være lidt

  399,00 kr.28-09-2023
 5. Lego Duplo, Bondegård, Dyr, Mennesker, Gummiged, Vogn, Små plader, Bygningsdele samt forskellige klo

  Lego Duplo, Bondegård, Dyr, Mennesker, Gummiged, Vogn, Små plader, Bygningsdele samt forskellige klodser og figurer som vist på billedet

  140,00 kr.28-09-2023
 6. Vinkøleskab, andet mærke Tefcold, b: 520 d: 445 h: 605, Sælger dette helt fabriks ny vinkøleskab, da

  Vinkøleskab, andet mærke Tefcold, b: 520 d: 445 h: 605, Sælger dette helt fabriks ny vinkøleskab, da vi i vores ombygning af køkken har bestilt et med forkerte mål. Spar 2000 kr i forhold til ny pris

  4.200,00 kr.28-09-2023

Relaterede artikler