Haveinteriør i børnehøjde
UdelivBørn

Haveinteriør i børnehøjde

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Haveinteriør i børnehøjde

Sommeren er over os! (håber vi!), og det er oplagt at give haven en fornyelse. Læs med her hvis du gerne vil gøre din have til en fantasifuld drømmeverden for børn (og barnlige sjæle).

Helt obligatorisk synes jeg, enhver børnefamilie bør have et legehus i haven, der kan give mange timers fantasifuld leg.

Sørg for at indrette det hyggeligt og personligt – med dit barns yndlingsfarver eller et tema, som matcher dit barns interesser. Et legehus kan sagtens blive en drengehule, hvis man omdanner det til en politistation eller måske en superhelte-borg. Der er ingen, der siger, at et legehus er lig med teselskab og 10 nuancer af lyserødt.

Afhængig af børnenes alder er det en super god ide at placere en sandkasse tæt på legehuset. Dermed kan man hele sommeren igennem få skønne sandkager serveret på terrassen.

Er der noget, børn elsker mere end vandpjaskeri på en varm sommerdag? Vi skal i hvert fald have fingrene i et badebassin i år. Og nu da vores have er meget større, skal vi også have købt en havevander. Lige præcis en havevander rummer faktisk nogle af mine allerbedste barndomsminder.

Jeg er personligt ikke fan af trampoliner. Selvom børnene ELSKER dem, synes jeg, de er grimme og så optager de utrolig meget plads! Så vi har lavet en byttehandel med vores datter på 4; Hun får i stedet et fint gyngestativ.

Med to piger på henholdsvis 10 mdr og 4 år skal stativet udstyres med rutsjebane, gynge og babygynge.

Har du små børn kunne det være sjovt at installere et rigtigt vippedyr i din have, præcis som du kan finde dem på diverse legepladser. Oftest trænger disse bare til lidt maling og omsorg, så er de så gode som ny!

Håber du får lyst til at forny din have – i børnehøjde!

Fr. Trillingsgaard
Blogger – forfatter – instagram-afhængig – vintagefreak – loppehaj – Mor

Er du mon på Instagram?
Måske vil du gerne dele dine projekter med os? Smid hashtag #dba på dit billede og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dbadk, så vi kan blive inspireret til nye ideer sammen.


Find det på DBA

 1. Ring, sølv, J.A.a for Aagaard, Stor, smuk, kraftig og elegant ring udført i let oxyderet blank Sterl

  Ring, sølv, J.A.a for Aagaard, Stor, smuk, kraftig og elegant ring udført i let oxyderet blank Sterlingsølv. Mesterstemplet JA.a for Aagaard. Stemplet 925 S for Sterlingsølv. Sælges i str 50 samt i st

  399,00 kr.22-03-2023
 2. Golftøj, What Bunkers - Titleist, Backtee - Lindberg - Nike 

Alle str. XL 

Jeg er vokset ud af det

  Golftøj, What Bunkers - Titleist, Backtee - Lindberg - Nike Alle str. XL Jeg er vokset ud af det Nike og WB er brugt meget lidt og er som nye Øvrige er brugt men stadig fine. Sender gerne +75

  525,00 kr.22-03-2023
 3. Hjørnesofa, stof, 5 pers. , Molino, Velholdt hjørnesofa med vestrevendt chaiselong i mørkegrå antrac

  Hjørnesofa, stof, 5 pers. , Molino, Velholdt hjørnesofa med vestrevendt chaiselong i mørkegrå antracite stof med faste hynder og ben i sortbejdset træ. Der medfølger tillige 2 flytbare nakkepuder. Mål

  2.000,00 kr.22-03-2023
 4. Fajance, Smørnæb, Valdemar Aluminia, Smørnæb
Fremstår med krakelering og lettere misfarvning samt et

  Fajance, Smørnæb, Valdemar Aluminia, Smørnæb Fremstår med krakelering og lettere misfarvning samt et lille afslag Aluminia Valdemar

  45,00 kr.22-03-2023
 5. Entrespejl, b: 40 h: 30, Spejl med Madonna

  Entrespejl, b: 40 h: 30, Spejl med Madonna

  400,00 kr.22-03-2023
 6. Porcelæn, Fad, Royal Copenhagen, Smuk og ældre fad 
36 dia 
Ingen fejl 
Sendes ikke

  Porcelæn, Fad, Royal Copenhagen, Smuk og ældre fad 36 dia Ingen fejl Sendes ikke

  1.400,00 kr.22-03-2023

Relaterede artikler