Guide til en basis & LUKSUS festivalcamp
UdelivRodekassen

Guide til en basis & LUKSUS festivalcamp

By 9PR // 9PR.DK
By 9PR // 9PR.DK

Festival-sæsonen er lige rundt om hjørnet – og det er på tide at finde ud af, hvad der skal være med i lejren. Derfor har vi lavet en check-liste til de ting, der SKAL være i en god festivallejr – og de ekstra ting, der kan gøre den til noget ud over det sædvanlige. Og det kommer nok næppe som en overraskelse, at meget af dette sagtens kan være genbrug:-)

God festival!

Basiscamp

 • Telt. Iglo-telte er ofte det nemmeste at have med at gøre – og de fås endda i udgaver, der slår sig selv op. Nemmere kan det vidst ikke blive… Men husk på, at tage højde for, at det godt kan være, at der står på teltet at der kan være to personer i det – men erfaringen siger os, at de to personer tydeligvis ikke noget mod at ligge meget tæt - og de har heller ikke bagage med, så vælg altid et telt med plads til en eller to personer mere, end i reelt skal være i det!
 • Sovepose. Vælg en letvægtssovepose, der kan klare kolde nætter men også morgener i telt, hvor solen står lige på. Selvom sommer i Danmark kan være uforudsigelig, så er chancen for nattefrost lig nul, så der er ingen grund til at investerer i en udgave, der går ned til minus 20 grader.
 • Liggeunderlag. Gå efter et liggeunderlag, der er selvoppustende. De fylder mindre når de skal transporteres – og er blødere at ligge på, end almindelige liggeunderlag.
 • Lommelygte. Gør det nemmere at finde ting i teltet om natten.
 • Campingstol. Altid rart at have, til dovne formiddage og til regnvejrsdage, der ikke inviterer til at sidde på jorden. De sammenklappelige letvægtsudgave er de nemmeste at have med rundt.
 • Presenning: Kan bruges som læ for både sol og regn.
 • Gaffa-tape. Fordi man altid kan få brug for det…

Telte til basiscampen:

 1. Festivaltelt, 11stk,2pers., Festivaltelt ..4 stk 2 Pers . Perfekt til din egen Camp med vennerne ti

  Festivaltelt, 11stk,2pers., Festivaltelt ..4 stk 2 Pers . Perfekt til din egen Camp med vennerne til sommerens festivaller., 200x140x110 cm.. Mørkegrønne.. Myggenet. brugt 2 nætter. Oprindelig fra Ro

  50,00 kr.14-05-2024
 2. Festivaltelt, Festivaltelt til 2 personer, med print. Nyt og ubrugt

Vores hjem er røg- og dyrefrit.

  Festivaltelt, Festivaltelt til 2 personer, med print. Nyt og ubrugt Vores hjem er røg- og dyrefrit. Varen kan afhentes på adressen mod kontant betaling. Sender også gerne med gls ved forudbetaling pr

  150,00 kr.10-05-2024
 3. Festivaltelt, Festivaltelt til 2 personer. Brugt få gange. Fra Harald Nyborg. Med myggenet. Gult. Ha

  Festivaltelt, Festivaltelt til 2 personer. Brugt få gange. Fra Harald Nyborg. Med myggenet. Gult. Har to stk. Prisen er pr stk.

  50,00 kr.16-04-2024
 4. Festivaltellt, Ubrugt/helt nyt 2 personers festivaltelt. Helt nyt/aldrig brugt. Fra Harald Nyborg.

  Festivaltellt, Ubrugt/helt nyt 2 personers festivaltelt. Helt nyt/aldrig brugt. Fra Harald Nyborg. Tlf 50722266

  75,00 kr.01-08-2023

 • Vind den ULTIMATIVE FESTIVALCAMP - Klik her

Luksuscamp

 • Hovedpude. Man skal ikke undervurdere, hvor godt man sover med en hovedpude…
 • Campingvogn. Mange festivaller har områder til campingvogne – så får du den luksus at have køleskab, toilet og strøm – og selvfølgelig tag over hovedet.
 • Luftmadras. Og man skal hellere ikke undervurdere, hvor meget bedre man sover på en luftmadras! Bare husk at der skal være en pumpe med til den – og tag evt. lappe-grej med.
 • Stort telt: Skal der være plads til mange, eller vil i bare have lidt højere til loftet end i et iglo-telt, så kig efter militærtelte eller villatelte.
 • Køleboks. Kolde øl? Ja tak! En køleboks skal normalt fyldes med fryseelementer eller isterninger, for at virke – men de findes i udgaver, der er drevet af solceller. Og så kan nogle af dem endda samtidig lade telefoner og andet gear op.
 • Ekstra batteri-packs. Vær sikker på at der er strøm på mobilen og alt det andet tech, der er med. De fleste festivaler har områder hvor man kan lade sin telefon op – men hvis du har to ekstra batterier med, kan du skiftevis lade dem op – og aldrig undvære din telefon.
 • Solcelle-lampe eller solcelle-lyskæde: Gør det nemmere at finde rundt i lejren om natten – og er ret hyggelige, hvis det ender med fest.
 • Lydanlæg. Alt efter hvor meget nabo-lejrene skal hade jer, kan man gå efter de helt store anlæg, med tilhørende generator – eller bare et sæt gode højtalere til mobilen.
 • Campingbord. – eller et større bord, lavet ud af kasser, brædder eller lignende, kan være praktisk. 
 • Tallerkener, krus og bestik. Hvis der er planer om at tage mad med, gør plastik-tallerkener, krus og bestik det til en bedre oplevelse.
 • Pavillion. Læ for sol og regn – og nemmere at have med at gøre end en presenning. Husk pløkker og liner, så den ikke blæser væk. 
 • Hvis I er nok i lejren, til at slæbe den – og har muligheden for at transportere den til festivalen, gør en sofa det hele meget hyggeligere. Ellers kan man stadig finde oppustelige sofaer…
 • Et lille børne-badebasin kan holde både folk og drikkevarer kølige.
 • En sammenfoldelig vandbeholder er nem at tage med på festival – og når man tror man er ved at dø af tørst, eller der bare skal børstes tænder, bliver man virkelig glad for den. 
 • Lugten i et telt er ikke altid den bedste. Køb poser med lavendel eller lignende, der kan hjælpe lidt på det. 
 • Vådservietter. For både din egen og dine omgivelsers skyld. Gå efter udgaven til babyer, de kan bruges over det hele… 

Til luksus-campen:

 1. Caravan værksted, samt mobil caravanservice med 24 års erfaring. Alde service/reparatør. Truma servi

  Caravan værksted, samt mobil caravanservice med 24 års erfaring. Alde service/reparatør. Truma servicepartner. Service og skade-værksted i Solrød. Hvor vi laver service og reparationer på alle mærker

  790,00 kr.17-06-2019
 2. Ombygget campingvogn udlejes, festivalvogn med 4 super sovepladser, som er 2 x Ikea Boxmadrasser på

  Ombygget campingvogn udlejes, festivalvogn med 4 super sovepladser, som er 2 x Ikea Boxmadrasser på 140x200 og 160x200. Ingen bad og ingen køkken. Bad er blevet lavet til klædeskab. Der er et køleskab

  123,00 kr.09-06-2024
 3. Udlejes

  Udlejes

  Vi har 5 campingvogne til udlejning, heraf 1 stk med kompressor køleskab på 230V vores vogne er pakket med div service, kaffemaskine, kogekedel, bord, stole og telt Gastestet og klar til tur totalvæg

  400,00 kr.19-11-2019
 4. FESTIVALVOGN

  FESTIVALVOGN

  Andet mærke ., Vi udlejer campingvogne til alle danmarks Festivaller. www.festivalvognen.dk HVIS DIN FESTIVAL BLIVER AFLYST RETURNERES ALLE INDBETALTE BELØB.

  375,00 kr.02-03-2020
 5. Få solgt din campingvogn..få et tilbud i dag

  Få solgt din campingvogn..få et tilbud i dag

  Andet mærke Alle mærker, Jeg kan sælge din campingvogn...nemt for dig og hurtigst muligt Gælder alle mærker fra ca. årgang 2013 og frem og til en realistisk fast pris til dig. Jeg sørger for alt lige

  1,00 kr.25-11-2019
 6. campingvogn udlejes 
vognen er med fortælt stole bord gril osv , her er alt udstyr du behøver , 4-6

  campingvogn udlejes vognen er med fortælt stole bord gril osv , her er alt udstyr du behøver , 4-6 sovepladser , ring så finder vi sikkert en pris , kan også leveres opstillet . pris er kun for at de

  100,00 kr.31-05-2024

Vind den ULTIMATIVE FESTIVALCAMP - Klik her

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra 10/06-16 til 20/06-16. For at deltage skal man være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år.

For at deltage i konkurrencen skal man under et af de tilknyttede indlæg på DBA’s facebookside der beskriver konkurrence, fortælle os hvem man skal i “camp” med. Der skal senest være kommenteret på et af vores festival posts på dba’s facebook side d. 20/06-16 kl 11:59 om formiddagen.

Vinderen findes ved lodtrækning d. 20/06-16 og bliver kontaktet direkte i kommentarfeltet på Facebook. Besvarer vinderen ikke henvendelserne, vil der efter 2 dage blive trukket en ny vinder.

Præmien kan udleveres på DBA's kontor i København - eller kan efter aftale levers til anden adresse.

Præmien er genbrugs-fund til at opgradere jeres festivalcamp (værdi ca. kr. 10.000) og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Konkurrencen udbydes af Den Blå Avis A/S, Wildersgade 8, 1408 København K. De persondata, der modtages ved tilmelding til konkurrencen slettes efter konkurrencens afslutning.

 

Relaterede artikler