Forårsfornyelse i haven
Udeliv

Forårsfornyelse i haven

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Forårsfornyelse i haven

ENDELIG er vejret (næsten) begyndt at afspejle mine boblende forårsfornemmelser. Og med et forholdsvis nyt hus på hånden, er der mange ideer til haven. Det sidste års tid er gået med at restaurere huset indenfor, men nu må der gerne ske noget udenfor.

Det første, der skal findes, må være havemøbler. Meget gerne med lidt retrostil, som disse:

Havemøbler  -  Retro havemøbler  -  Bambus havemøbler

Vi kommer fra et lille byhus fra 1890 med et frimærke af en have og en drønromantisk gårdhave med vildtgroende vinranker og afskallet stil.

Det nye hus, vi har købt, er et rigtigt 70'er parcelhus - og det skriger på noget andet. Derfor skilte vi os af med de fine blomstrede bambusmøbler ved flytningen.

Det runde havesæt i træ, har vi taget med os, og det kunne måske have godt af en klat maling. Jeg drømmer dog stadig om et ægte retro margueritsæt. Måske man skulle “bukke under” og istedet købe et praktisk sofasæt i det populære vedligeholdelsesfri rattan. Hvem ved, måske ender vi med at bygge noget selv fx af gamle paller. Til det kan du finde mange gode ting på DBA. Se bare her:

Marguerit  -  Rattan  -  Paller

Til det runde bord ønsker vi os en retroparasol, gerne med frynser. En nyere model kan også gå, så længe det er en farverig en af slagsen. Find parasoller her:

 Parasoller

Jeg drømmer også om en original retro hængesofa eller en fin hængekøje. I dag kan man jo få dem med stativ, så de ikke knækker havens træer.

Hængesofa  -  Hængekøje

Vi har desuden to blå plastik string-stole, og dem kunne vi da godt finde flere af til den anden terrasse. Måske i andre farver.

Retro string-stole

Til at slænge sig i har vi købt en retro drømmeseng! Vi overvejer at købe flere og sætte et lille bord imellem for en ægte feriestemning hjemme i haven. Måske skal det endda være liggestole i træ.

Drømmeseng  -  Liggestole i træ

Med et plastiktæppe kan man trylle indendørshyggen udenfor. Og så skal der lyskæder og lanterner til på de lune sommeraftener.

Plastiktæpper  -  Lanterner 

Se i øvrigt alle DBAs retro ting til udendørs hygge - lige her!

God fornøjelse i haven :)

 

Er du mon på Instagram?
Måske vil du gerne dele dine projekter med os? Smid hashtag #dba på dit billede og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dbadk, så vi kan blive inspireret til nye ideer sammen.


Find det på DBA

 1. Havesofa Lysebrun PORTICI

  Havesofa Lysebrun PORTICI

  Havesofa Lysebrun PORTICI, Beliani, Eukalyptustræ, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Dejlig a

  2.729,00 kr.04-04-2023
 2. Retro bænk i blå og hvid stribet

  Retro bænk i blå og hvid stribet

  Retro bænk i blå og hvid stribet, Retro bænk i blå og hvid stribet, Retro bænk i blå og hvid stribet. H 75 cm, B 135 cm, D 41 cm, sh 46 cm. Se billeder for brugsspor. Afhentes på Nørrebro, sendes elle

  600,00 kr.23-01-2024
 3. Hynde Marineblå/Hvid CESANA

  Hynde Marineblå/Hvid CESANA

  Hynde Marineblå/Hvid CESANA, Beliani, Polyester, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Praktiske

  1.949,00 kr.04-04-2023
 4. Hynde Gul/Hvid CESANA

  Hynde Gul/Hvid CESANA

  Hynde Gul/Hvid CESANA, Beliani, Polyester, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Praktiske bånd f

  1.739,00 kr.04-04-2023
 5. Hynder, Retro havehynder
182 lang
51 bred

  Hynder, Retro havehynder 182 lang 51 bred

  100,00 kr.21-02-2024
 6. Loungesæt, Retro vintage Ikea udendørs solstole..

  Loungesæt, Retro vintage Ikea udendørs solstole..

  600,00 kr.21-02-2024

Relaterede artikler