Forårsfornyelse i haven
Udeliv

Forårsfornyelse i haven

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Forårsfornyelse i haven

ENDELIG er vejret (næsten) begyndt at afspejle mine boblende forårsfornemmelser. Og med et forholdsvis nyt hus på hånden, er der mange ideer til haven. Det sidste års tid er gået med at restaurere huset indenfor, men nu må der gerne ske noget udenfor.

Det første, der skal findes, må være havemøbler. Meget gerne med lidt retrostil, som disse:

Havemøbler  -  Retro havemøbler  -  Bambus havemøbler

Vi kommer fra et lille byhus fra 1890 med et frimærke af en have og en drønromantisk gårdhave med vildtgroende vinranker og afskallet stil.

Det nye hus, vi har købt, er et rigtigt 70'er parcelhus - og det skriger på noget andet. Derfor skilte vi os af med de fine blomstrede bambusmøbler ved flytningen.

Det runde havesæt i træ, har vi taget med os, og det kunne måske have godt af en klat maling. Jeg drømmer dog stadig om et ægte retro margueritsæt. Måske man skulle “bukke under” og istedet købe et praktisk sofasæt i det populære vedligeholdelsesfri rattan. Hvem ved, måske ender vi med at bygge noget selv fx af gamle paller. Til det kan du finde mange gode ting på DBA. Se bare her:

Marguerit  -  Rattan  -  Paller

Til det runde bord ønsker vi os en retroparasol, gerne med frynser. En nyere model kan også gå, så længe det er en farverig en af slagsen. Find parasoller her:

 Parasoller

Jeg drømmer også om en original retro hængesofa eller en fin hængekøje. I dag kan man jo få dem med stativ, så de ikke knækker havens træer.

Hængesofa  -  Hængekøje

Vi har desuden to blå plastik string-stole, og dem kunne vi da godt finde flere af til den anden terrasse. Måske i andre farver.

Retro string-stole

Til at slænge sig i har vi købt en retro drømmeseng! Vi overvejer at købe flere og sætte et lille bord imellem for en ægte feriestemning hjemme i haven. Måske skal det endda være liggestole i træ.

Drømmeseng  -  Liggestole i træ

Med et plastiktæppe kan man trylle indendørshyggen udenfor. Og så skal der lyskæder og lanterner til på de lune sommeraftener.

Plastiktæpper  -  Lanterner 

Se i øvrigt alle DBAs retro ting til udendørs hygge - lige her!

God fornøjelse i haven :)

 

Er du mon på Instagram?
Måske vil du gerne dele dine projekter med os? Smid hashtag #dba på dit billede og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dbadk, så vi kan blive inspireret til nye ideer sammen.


Find det på DBA

 1. Havesofa, Stål, Ny, ubrugt retro sofa i metal til terrasse/ sommerhus/ kolonihave. Inkl. kvalitetshy

  Havesofa, Stål, Ny, ubrugt retro sofa i metal til terrasse/ sommerhus/ kolonihave. Inkl. kvalitetshynder med slidstærkt betræk. B165 x H75 x D75 cm Sofa for 2,5 pers. Indvendigt mål 150 x 60 cm Butiks

  1.500,00 kr.09-06-2024
 2. Loungesæt, Retro bambusstole, Bambus, Super fint sæt med to bambus loungestole med tilhørende små bo

  Loungesæt, Retro bambusstole, Bambus, Super fint sæt med to bambus loungestole med tilhørende små borde. I rigtig fin stand. Sælges som sæt med en stol og et lille bord for 500 kr. Kom med et bu

  500,00 kr.09-06-2024
 3. Havestole, Retro havestole. Enkelte skader på armlæn.
150 for 2

  Havestole, Retro havestole. Enkelte skader på armlæn. 150 for 2

  150,00 kr.09-06-2024
 4. Liggestol, retro, i god stand med nyt liggestolestof. Kan justeres i side/liggehøjde.

  Liggestol, retro, i god stand med nyt liggestolestof. Kan justeres i side/liggehøjde.

  250,00 kr.09-06-2024
 5. Kakaoskaller, Kakao-skaller til haven.

God mod dræbersnegle.

50 L pr. pose (ca. 5,5 kg)

60,- pr.

  Kakaoskaller, Kakao-skaller til haven. God mod dræbersnegle. 50 L pr. pose (ca. 5,5 kg) 60,- pr. pose. ??Kan ses og købes hos?? Iben & Jespers Lopper Barrit Stationsvej 4 7150 Barrit 41440874 / 6

  60,00 kr.09-06-2024
 6. Diverse zink, Stort lot zink. I blandet stand.

Pris pr stk.

Store ovale baljer 175,-.
Runde baljer

  Diverse zink, Stort lot zink. I blandet stand. Pris pr stk. Store ovale baljer 175,-. Runde baljer 75-125,-. Spande 75,- Badekar 125,- Vandkander 175,-. Foderautomat 225,-. Foderskovl 50,-. ??Kan s

  50,00 kr.09-06-2024

Relaterede artikler