Festivalslejr - som et varmt knus af Mormor
UdelivRodekassen

Festivalslejr - som et varmt knus af Mormor

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Altså. Hvis jeg havde frit valg på alle hylder ift. min festivalscamp, så skulle den være storblomstret, farvestrålende og imponerende hyggelig! Det skulle være som at få et varmt knus af sin Mormor!!

Jeg elsker festivals, jeg elsker campingvogne - og jeg elsker kombinationen af lige netop de to ting! Mit indlæg her idag kommer til at inspirere dig til at skabe dig den allerhyggeligste lejr på hele pladsen. Det giver et instant KICK på den sociale trappestige, og jeg er sikker på alle lejrplads-fester ender med at sidde hos dig !

Vind den ULTIMATIVE FESTIVALCAMP - Klik her

Nogle af jeg husker måske min makeover at denne smukke gamle campingvogn (der faktisk også ender med at få kronede dage som en festivalsvogn på Smuk fest i Skanderborg). Lad os bare konstatere at have sådan en bandit imellem hænderne, har IKKE gjort mit behov for en retro campignvogn mindre

Her kommer min guide til at pimpe din lejr på ægte retro manerer:

1) Campingvogn 

Hvis man kører oldschool luksus på sin festivalslejr, må der en retro camper til. Du kan iøvrigt finde nemme tips til at shine den op her og her


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

2) Retro telt

Man kan få sååå mange flotte retrotelte - oftest er det villatelte jeg falder for, for de er stadig i en fin, fin kvalitet! Når du ikke bruger den på festival, kan du slå den op i haven som en farvestrålende pavillion..

Find retro til lejren på DBA:

 1. Home Car 422 Gt Retro

  Home Car 422 Gt Retro

  Home-car 422 GT Retro, kg egenvægt 775, kg totalvægt 1150, sengepladser 2, dobbeltseng, Rigtig fin og velholdt vogn, som skal ses og opleves. Der medfølger telt. Kan finansers gennem os...

  26.900,00 kr.19-02-2024
 2. Tagtelt, Fint tagtelt fra Gimle
Det er en ældre dame, så der er lidt brugssport hist og her. Teltet

  Tagtelt, Fint tagtelt fra Gimle Det er en ældre dame, så der er lidt brugssport hist og her. Teltet holder dog overordnet tæt så længe du passer på det og imprægnere det før brug/sæson. Presenningen h

  6.500,00 kr.29-08-2023
 3. Køleboks, Køleboks ca. 15L

Sælger min fars retro farvet køleboks. 
Har købt en mindre udgave. Drikk

  Køleboks, Køleboks ca. 15L Sælger min fars retro farvet køleboks. Har købt en mindre udgave. Drikkevarerne og køleelementer, beholder jeg. Ca. 15L Mål: 39x23x39 cm Vægt: 1750 g Obs: Bruges der smel

  80,00 kr.09-06-2023
 4. Retro 5 personers telt fra 1970 erne, Retro 5 personers telt fra 1970 erne næsten ikke brugt.

  Retro 5 personers telt fra 1970 erne, Retro 5 personers telt fra 1970 erne næsten ikke brugt.

  1.500,00 kr.28-05-2023
 5. Retro telte, Diverse telte,priser fra 300 kr 
. 


Nr. 1. Spidstelt solgt.
Nr. 2. Spidstelt 250x150x

  Retro telte, Diverse telte,priser fra 300 kr . Nr. 1. Spidstelt solgt. Nr. 2. Spidstelt 250x150x130 2 Pers. M oversejl bomuld/nylon let brugt 300 kr. Nr. 3. Solgt. Nr. 4. Solgt. Nr. 5. Solgt. Nr.

  300,00 kr.27-04-2023

foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

3) Campingbord

Du kan finde SÅ mange fine retro campingborde inde på DBA. Sågar også hele sæt, der kan klappes sammen med stolene inde i bordet! Og så kan man bære den som en kuffert. Smart!


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

4) Klapstole

Min absolutte sommer-favorit! De skal allerhelst være retro & storblomstrede som de her - og så skal man endelig huske på hvor meget historie de stole har med sig.. Alle de campingpladser de har oplevet . og varme hyggestunder!


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

5) Drømmeseng // Luftmadras

Find en flot skummadras - eller en blomstret drømmeseng til at slikke sol udenfor teltet. Drømmesengen kan foldes sammen og er forholdsvis let.


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

6) Blomstrede vattæpper

Jeg elsker vattæpper og har selv en kæmpe samling i alle regnbuens nuancer. Vi bruger dem hver eneste dag - og jeg tænker det ville være skønnere at putte i sådan ét frem for en lukket sovepose (er jeg mon den eneste der får idt klaustrofobi bare vad tanken..?)


fot fra DBA annonce
fot fra DBA annonce

7) Retro service

Det er vigtigt at have service med, der ikke kan gå i stykker - så derfor anbefaler jeg at du skaffer dig noget melamin camping service


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

8) Køleboks

Selvfølgelig skal du have en køletaske med. Hvis du har mulighed for friske forsyninger af køle-elementer enten på pladsen eller bekendte, anbefaler jeg dig en retro af slagsen.


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

9) Retroduge

Man er nødt til at pimpe sit campingbord med en storblomstret retro dug - og hav gerne flere på lager i din lejr.


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

10) LIDT teknik må der gerne være i retro lejren

Fx. skal vi jo holde liv i mobillos, vi vil også gerne have en lille batteridrevet radio, der kan spille vores playliste med hyggelige Mormor-sange.


Vind den ULTIMATIVE FESTIVALCAMP - Klik her

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra 10/06-16 til 20/06-16. For at deltage skal man være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år.

For at deltage i konkurrencen skal man under et af de tilknyttede indlæg på DBA’s facebookside der beskriver konkurrence, fortælle os hvem man skal i “camp” med. Der skal senest være kommenteret på et af vores festival posts på dba’s facebook side d. 20/06-16 kl 11:59 om formiddagen.

Vinderen findes ved lodtrækning d. 20/06-16 og bliver kontaktet direkte i kommentarfeltet på Facebook. Besvarer vinderen ikke henvendelserne, vil der efter 2 dage blive trukket en ny vinder.

Præmien kan udleveres på DBA's kontor i København - eller kan efter aftale levers til anden adresse.

Præmien er genbrugs-fund til at opgradere jeres festivalcamp (værdi ca. kr. 10.000) og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Konkurrencen udbydes af Den Blå Avis A/S, Wildersgade 8, 1408 København K. De persondata, der modtages ved tilmelding til konkurrencen slettes efter konkurrencens afslutning.

Relaterede artikler