Festivalslejr - som et varmt knus af Mormor
UdelivRodekassen

Festivalslejr - som et varmt knus af Mormor

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Altså. Hvis jeg havde frit valg på alle hylder ift. min festivalscamp, så skulle den være storblomstret, farvestrålende og imponerende hyggelig! Det skulle være som at få et varmt knus af sin Mormor!!

Jeg elsker festivals, jeg elsker campingvogne - og jeg elsker kombinationen af lige netop de to ting! Mit indlæg her idag kommer til at inspirere dig til at skabe dig den allerhyggeligste lejr på hele pladsen. Det giver et instant KICK på den sociale trappestige, og jeg er sikker på alle lejrplads-fester ender med at sidde hos dig !

Vind den ULTIMATIVE FESTIVALCAMP - Klik her

Nogle af jeg husker måske min makeover at denne smukke gamle campingvogn (der faktisk også ender med at få kronede dage som en festivalsvogn på Smuk fest i Skanderborg). Lad os bare konstatere at have sådan en bandit imellem hænderne, har IKKE gjort mit behov for en retro campignvogn mindre

Her kommer min guide til at pimpe din lejr på ægte retro manerer:

1) Campingvogn 

Hvis man kører oldschool luksus på sin festivalslejr, må der en retro camper til. Du kan iøvrigt finde nemme tips til at shine den op her og her


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

2) Retro telt

Man kan få sååå mange flotte retrotelte - oftest er det villatelte jeg falder for, for de er stadig i en fin, fin kvalitet! Når du ikke bruger den på festival, kan du slå den op i haven som en farvestrålende pavillion..

Find retro til lejren på DBA:

 1. Tagtelt, RETRO TAGTELT.

Perfekt til en billig køreferie ned gennem Europa eller rundt i Danmark.

  Tagtelt, RETRO TAGTELT. Perfekt til en billig køreferie ned gennem Europa eller rundt i Danmark. Vi sælger vores gamle Maggiolina tagtelt. Teltet giver en helt fantastisk mulighed for at snuppe bi

  10.000,00 kr.16-06-2024
 2. Retro telt, Dejligt retrotelt, villatelt, telt med ståhøjde. Til 5 personer, der er to sovekabiner t

  Retro telt, Dejligt retrotelt, villatelt, telt med ståhøjde. Til 5 personer, der er to sovekabiner til og et campinggulv medfølger. Teltet er i god stand. To plaststole og et gammelt campingbord følge

  1.500,00 kr.14-06-2024
 3. Bomulds telt, Hej DBA, vi vil gerne sælge vores 4 personers retro tropic spejder telt. Teltet er 100

  Bomulds telt, Hej DBA, vi vil gerne sælge vores 4 personers retro tropic spejder telt. Teltet er 100 % i orden og som nyt. Der er tale om et kraftigt bomuld telt med et indertelt med en kraftigt bund

  2.200,00 kr.12-05-2024
 4. Telt retro / ubrugt 70 erne, Telt trio fra 70 erne , ubrugt og ikke været ude af æsken , kun lagt på

  Telt retro / ubrugt 70 erne, Telt trio fra 70 erne , ubrugt og ikke været ude af æsken , kun lagt på en hylde , fuldstændig som nyt , bare gammelt og retro , lige til veteran ting eller andet , fås ik

  1.000,00 kr.29-05-2024
 5. Villa telt, SOLGT - Rio 4 (i kraftigt bomuld 4 personer med stor kabine opdelt i to) - telt og stæng

  Villa telt, SOLGT - Rio 4 (i kraftigt bomuld 4 personer med stor kabine opdelt i to) - telt og stænger står i rigtig fin næsten ny stand. Dog har oversejlet fået nogle misfarvninger (se sidste billed)

  1.500,00 kr.27-05-2024
 6. Villatelt Trio 1800/7-Plus, Retro villatelt i rigtig god stand. Det er et af de sidst producerede te

  Villatelt Trio 1800/7-Plus, Retro villatelt i rigtig god stand. Det er et af de sidst producerede telte fra den danske producent Trio Sport A/S. Der medfølger originale opstillingsvejledninger. Sælges

  2.700,00 kr.26-05-2024

foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

3) Campingbord

Du kan finde SÅ mange fine retro campingborde inde på DBA. Sågar også hele sæt, der kan klappes sammen med stolene inde i bordet! Og så kan man bære den som en kuffert. Smart!


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

4) Klapstole

Min absolutte sommer-favorit! De skal allerhelst være retro & storblomstrede som de her - og så skal man endelig huske på hvor meget historie de stole har med sig.. Alle de campingpladser de har oplevet . og varme hyggestunder!


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

5) Drømmeseng // Luftmadras

Find en flot skummadras - eller en blomstret drømmeseng til at slikke sol udenfor teltet. Drømmesengen kan foldes sammen og er forholdsvis let.


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

6) Blomstrede vattæpper

Jeg elsker vattæpper og har selv en kæmpe samling i alle regnbuens nuancer. Vi bruger dem hver eneste dag - og jeg tænker det ville være skønnere at putte i sådan ét frem for en lukket sovepose (er jeg mon den eneste der får idt klaustrofobi bare vad tanken..?)


fot fra DBA annonce
fot fra DBA annonce

7) Retro service

Det er vigtigt at have service med, der ikke kan gå i stykker - så derfor anbefaler jeg at du skaffer dig noget melamin camping service


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

8) Køleboks

Selvfølgelig skal du have en køletaske med. Hvis du har mulighed for friske forsyninger af køle-elementer enten på pladsen eller bekendte, anbefaler jeg dig en retro af slagsen.


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

9) Retroduge

Man er nødt til at pimpe sit campingbord med en storblomstret retro dug - og hav gerne flere på lager i din lejr.


foto fra DBA annonce
foto fra DBA annonce

10) LIDT teknik må der gerne være i retro lejren

Fx. skal vi jo holde liv i mobillos, vi vil også gerne have en lille batteridrevet radio, der kan spille vores playliste med hyggelige Mormor-sange.


Vind den ULTIMATIVE FESTIVALCAMP - Klik her

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra 10/06-16 til 20/06-16. For at deltage skal man være bosiddende i Danmark og være fyldt 18 år.

For at deltage i konkurrencen skal man under et af de tilknyttede indlæg på DBA’s facebookside der beskriver konkurrence, fortælle os hvem man skal i “camp” med. Der skal senest være kommenteret på et af vores festival posts på dba’s facebook side d. 20/06-16 kl 11:59 om formiddagen.

Vinderen findes ved lodtrækning d. 20/06-16 og bliver kontaktet direkte i kommentarfeltet på Facebook. Besvarer vinderen ikke henvendelserne, vil der efter 2 dage blive trukket en ny vinder.

Præmien kan udleveres på DBA's kontor i København - eller kan efter aftale levers til anden adresse.

Præmien er genbrugs-fund til at opgradere jeres festivalcamp (værdi ca. kr. 10.000) og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Konkurrencen udbydes af Den Blå Avis A/S, Wildersgade 8, 1408 København K. De persondata, der modtages ved tilmelding til konkurrencen slettes efter konkurrencens afslutning.

Relaterede artikler